- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.701
Almanyadami yasiyorsunuz?Benim Türkiye'de sağlık güvencem yok karşılıyor mu bilmiyorum. Ben 9 eylül hastanesine gidiyorum ilk muayene 150 tl sonraki seanslar 80 tl zaten 15 dakika sürüyor seanslar .
Canım çok doğru bir karar verdin inş Erbil bey sanada vesile olucak ben çok umutsuzdum benim olduysa herksin olur önce Allahinda izniyle inş..bir yakınimizada daha tavsiye ettim erbil beyi oda çok.mucadele vermiş ama Erbil vesilesiyle oda hamile inş sende hamiş kalıcaksin transfer sonrası çok rahat ol devamlı yatma evde hasta gibi evde günlük işlerini yap uzanma süpürge yapma ağır kaldırma sadece yanında sana yardımcı biri olmasın mümkünse ben öyle yaptım çok şükür tutu transfer sonrası her gün bir bardak havuç ve portakal suyu taze sık iç çiğ yer fıstığı ye ve hergun bir dilim ananas..Hah iste erbil beyi secmeme sebep arkadaşımiz sagolsun gulneva
Canım çok doğru bir karar verdin inş Erbil bey sanada vesile olucak ben çok umutsuzdum benim olduysa herksin olur önce Allahinda izniyle inş..bir yakınimizada daha tavsiye ettim erbil beyi oda çok.mucadele vermiş ama Erbil vesilesiyle oda hamile inş sende hamiş kalıcaksin transfer sonrası çok rahat ol devamlı yatma evde hasta gibi evde günlük işlerini yap uzanma süpürge yapma ağır kaldırma sadece yanında sana yardımcı biri olmasın mümkünse ben öyle yaptım çok şükür tutu transfer sonrası her gün bir bardak havuç ve portakal suyu taze sık iç çiğ yer fıstığı ye ve hergun bir dilim ananas..Hah iste erbil beyi secmeme sebep arkadaşımiz sagolsun gulneva
Erbil bey bahcecide ayrılmış çok üzüldüm ama onun için böylesi daha iyi galiba..Biesteron yazılmıstı bana ankarada.onu da dr.larin biri begenir biri beğenmez.erbil bey pek tutmuyordu.bende simdi anladım msj.dan dhea yani gayet güzel.biesteronun yanında da dhea yazar tesekkür ederim
Transfer olmuşsun hakında hayırlısı olsun canım idrar testi yaptinmi canım varsa büyük bir ihtimalle çıkar senin beşinci gün emriyosuydu galiba benim üçüncü gün emriyosuydu transferin 8 günü idrarda çift çizgiyi görmüştüm çok şükür..Bende burada seni sordum ne yapıyorsun diye.whatsappdan soracaktım gittin mi acaba dedim.canım arkadaşım çok üzüldüm tedavinin sonucuna.Allah inşallah bir kapıyı açsın gönlünün kabul ettiğini versin.ikinci doktora gittiğinde iyi olmuş.Dr. kötü birşey söylememiş bence.donasyon kötü değil.parası olan eşi bu konuda anlayış gösterebilecek kadın için niye olmasın.kanından canından bir çocuk.tabi karar vermek kısmı var.donasyona karşısın biliyorum.en güzel yolu bulacağına inanıyorum.takdir Rabbimden teknolojide önümüzde ve o sağlıklı embriyolarda kendimiziz bizden daha değerli değil bu iş.eşimin yürüyüşten arkadaşları 50 yasında bu beyler. "çocuklar olmuyorsa fazla uğraşmayın birbirinizi bulmuşsunuz, hem çok tedavi gören bir bayan kanser hastası olmuş. Bunları anlatıp bana takıntı yapmasın diye haber gönderdiler.gönlüm kabul etmese de doğru diyorlar.biraz dinlenmen iyi gelecektir herşeyin hayırlısı kim bilebilir bebeğinde olabilir biz birşey bilmiyoruz.rahim filmi çeken Dr. Hakkında bilgim yok araştır sana faydası olacaksa git.ama bende normalden bir kaç ay denedim olmadı.tüp bebek bize daha uygun canım.yumurtayla spermi üstüste koyuyorlar sonuçlar ortadasen bir araştır.transfer sonrası beklemedeyim ben 30 ağustosa test yapacağım öpüyorum
Çok üzgünüm. Baktım sürekli gün boyu bir şey yazar mısın diye. Sormaya yazmaya elim varmadı. Tesellisi yok acının tarifi yok. Allah maddi manevi toparlanma gücü versin. Eşine sana kızına sağlık versin. Ağzınızın tadını bozmasın.Kızlar marhaba maalesef negatif sonuç
Tabiki iyi değilim daha güzel haberler verip umut olmak isterdim. Dilerim ki sizler biran evvel evlatlarımıza kavuşursunuz
Ben kızıma sarılıp şükredeceğim. Maddi manevi toparlamak zaman alacak tabi
Dilerim sizler harika bir bayram geçirirsiniz. Herkese sevgiler
Kesinlikle haklısın arkadaşım tekrar denicem sonrası Allah'a kaldı , donosyon fikri bana uygun değil ama sen istiyorsan hayırlısı olsun arkadaşım . Burada görüştüğüm ikinci doktor 20 bin tl gibi bir rakamdan bahsetti ve doğru anladıysam her ay 300 aile donosyon yaptırmaya gidiyormuş küçümsenecek bir rakam değil gerçekten.benim dr umda en son care olarak donasyonu onerdi, ben karsi degilim maddi durumum el verirse denerim diye dusunuyorum. bilmiyorum fikirler zaman icinde cokca degisebiliyor ama yumurta henuz goruluyorken takviye ile kalite artarsa ve tabiiki akapunkturla denemeye devam her sekilde...burada cok deneyen kazaniyor...milli piyango sozu gibi oldu ama bu da bir gercek ne yazik ki
Ben varım .icinizde tipleri kapali oldugundan hic hamile kalamamis olan var mi? laparaskopi olan?
Senin tüpler açık mı ? Benim hsg ve laporoskopi yapıldı her iki tüp kapalı . Yeni teknik rahim filmi falan yazıyor kapalı olan tüpleri açılma şansı fazla falan diyor ondan dedim yaptırsam mı diye .Canım ben de orada yaptırdım rahim filmini. Sıradan bir jinekolojik muayeden farksız, ağrısız, ilaçsız ve süper. Kesinlikle tavsiye ederim.
Evet Almanya'da yaşıyorum .Almanyadami yasiyorsunuz?
Canım hayırlısı değilmiş demek ki demekten başka birşey gelmiyor bizimde elimizden. İnşalla çok mutlu bir bayram geçirirsin. ÖperimKızlar marhaba maalesef negatif sonuç
Tabiki iyi değilim daha güzel haberler verip umut olmak isterdim. Dilerim ki sizler biran evvel evlatlarımıza kavuşursunuz
Canım ya üzüldüm. Çok zor bir durum eminim. Ben henüz o aşamalara falan gelemedim ama negatif görmek nasıl bir duygu artık az çok anlayabiliyorum. Sağlık olsun allah sana ailene ve kızına sağlık sıhhat versin çok şükür bir evladın var.hayıtlısı deyip hayata devam edeceğiz napalım.Kızlar marhaba maalesef negatif sonuç
Canım geçmiş olsun üzme kendini her işte bir hayır var . Bak benim çok sevdiğim bir manevi abim var iki hafta önce eşine mide kanseri teşhisi kondu hepimiz yıkıldık daha kötüsü doktor hiç umutlu konuşmadı üç oğlu var abimin ve eşi hep üç oğlum var pes edemem diye ağladı . Sağlık herşeyden önemli bir kızın var allah hepinize sağlık versin .Sağolun kızlar atlatacağım tabi. Bu gece sabaha kadar sanci içindeydim bunlarda geçecek. Elbet. Cani gonulden dilerim sizlerde evlat sevgisini tadarsiniz.Haremiz hayatguzel2015
Cok üzüldüm.. şükür ki bir kızınız var. Allah birlikte uzun, güzel bir hayat versin size.Kızlar marhaba maalesef negatif sonuç
Kızlar marhaba maalesef negatif sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?