Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kızlar marhaba maalesef negatif sonuç
Tabiki iyi değilim daha güzel haberler verip umut olmak isterdim. Dilerim ki sizler biran evvel evlatlarımıza kavuşursunuz
Ben kızıma sarılıp şükredeceğim. Maddi manevi toparlamak zaman alacak tabi
Dilerim sizler harika bir bayram geçirirsiniz. Herkese sevgiler

Hah iste erbil beyi secmeme sebep arkadaşımiz sagolsun gulneva
Canım çok doğru bir karar verdin inş Erbil bey sanada vesile olucak ben çok umutsuzdum benim olduysa herksin olur önce Allahinda izniyle inş..bir yakınimizada daha tavsiye ettim erbil beyi oda çok.mucadele vermiş ama Erbil vesilesiyle oda hamile inş sende hamiş kalıcaksin transfer sonrası çok rahat ol devamlı yatma evde hasta gibi evde günlük işlerini yap uzanma süpürge yapma ağır kaldırma sadece yanında sana yardımcı biri olmasın mümkünse ben öyle yaptım çok şükür tutu transfer sonrası her gün bir bardak havuç ve portakal suyu taze sık iç çiğ yer fıstığı ye ve hergun bir dilim ananas..

Hah iste erbil beyi secmeme sebep arkadaşımiz sagolsun gulneva
Canım çok doğru bir karar verdin inş Erbil bey sanada vesile olucak ben çok umutsuzdum benim olduysa herksin olur önce Allahinda izniyle inş..bir yakınimizada daha tavsiye ettim erbil beyi oda çok.mucadele vermiş ama Erbil vesilesiyle oda hamile inş sende hamiş kalıcaksin transfer sonrası çok rahat ol devamlı yatma evde hasta gibi evde günlük işlerini yap uzanma süpürge yapma ağır kaldırma sadece yanında sana yardımcı biri olmasın mümkünse ben öyle yaptım çok şükür tutu transfer sonrası her gün bir bardak havuç ve portakal suyu taze sık iç çiğ yer fıstığı ye ve hergun bir dilim ananas..

Biesteron yazılmıstı bana ankarada.onu da dr.larin biri begenir biri beğenmez.erbil bey pek tutmuyordu.bende simdi anladım msj.dan dhea yani gayet güzel.biesteronun yanında da dhea yazar tesekkür ederim
Erbil bey bahcecide ayrılmış çok üzüldüm ama onun için böylesi daha iyi galiba..

Transfer olmuşsun hakında hayırlısı olsun canım idrar testi yaptinmi canım varsa büyük bir ihtimalle çıkar senin beşinci gün emriyosuydu galiba benim üçüncü gün emriyosuydu transferin 8 günü idrarda çift çizgiyi görmüştüm çok şükür..

Çok üzgünüm. Baktım sürekli gün boyu bir şey yazar mısın diye. Sormaya yazmaya elim varmadı. Tesellisi yok acının tarifi yok. Allah maddi manevi toparlanma gücü versin. Eşine sana kızına sağlık versin. Ağzınızın tadını bozmasın.

Kesinlikle haklısın arkadaşım tekrar denicem sonrası Allah'a kaldı , donosyon fikri bana uygun değil ama sen istiyorsan hayırlısı olsun arkadaşım . Burada görüştüğüm ikinci doktor 20 bin tl gibi bir rakamdan bahsetti ve doğru anladıysam her ay 300 aile donosyon yaptırmaya gidiyormuş küçümsenecek bir rakam değil gerçekten.

Canım ben de orada yaptırdım rahim filmini. Sıradan bir jinekolojik muayeden farksız, ağrısız, ilaçsız ve süper. Kesinlikle tavsiye ederim.
Senin tüpler açık mı ? Benim hsg ve laporoskopi yapıldı her iki tüp kapalı . Yeni teknik rahim filmi falan yazıyor kapalı olan tüpleri açılma şansı fazla falan diyor ondan dedim yaptırsam mı diye .

Canım hayırlısı değilmiş demek ki demekten başka birşey gelmiyor bizimde elimizden. İnşalla çok mutlu bir bayram geçirirsin. Öperim

Canım ya üzüldüm. Çok zor bir durum eminim. Ben henüz o aşamalara falan gelemedim ama negatif görmek nasıl bir duygu artık az çok anlayabiliyorum. Sağlık olsun allah sana ailene ve kızına sağlık sıhhat versin çok şükür bir evladın var.hayıtlısı deyip hayata devam edeceğiz napalım.

Sağolun kızlar atlatacağım tabi. Bu gece sabaha kadar sanci içindeydim bunlarda geçecek. Elbet. Cani gonulden dilerim sizlerde evlat sevgisini tadarsiniz. Haremiz hayatguzel2015
Canım geçmiş olsun üzme kendini her işte bir hayır var . Bak benim çok sevdiğim bir manevi abim var iki hafta önce eşine mide kanseri teşhisi kondu hepimiz yıkıldık daha kötüsü doktor hiç umutlu konuşmadı üç oğlu var abimin ve eşi hep üç oğlum var pes edemem diye ağladı . Sağlık herşeyden önemli bir kızın var allah hepinize sağlık versin .

Benim doktorum yumurta kalitesi artması için bazı bitkisel şeyler yazdı kullan bunları vücudun toparlansın dedi sanada yazıyorum doktoruna danış istersen.

Krill oil (bu omega 3 ama okyanusta yaşayan canlıdan elde ediliyormuş )
Hayıt otu
Arslan pençesi
Soya fasulyesi Filiz'i ( bunu evde kendinde yetiştirebilirsin internette yapılışına bak )
Arı sütü ve polen .

Merhaba H huli 'cigim. Üzüldüm yaa, kısmet işte, napalim, deniyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Olmazsa da kabul ediyoruz. Ama tabi zor bir süreç ne olursa olsun zor. Yine de yasanıyor, yine de her zor sürecin sonunda olduğu gibi insan çok şey öğreniyor, gelişiyor. Sana da ve sevdiklerine iyi bayramlar. Herşey gönlünce olsun.

Cok üzüldüm.. şükür ki bir kızınız var. Allah birlikte uzun, güzel bir hayat versin size.

uzuldum gercekten, Rabbim hayirlisini versin, oncelikle saglik sihhat versin, kiziniza saglikli uzun omurler versin...sevgilerimi yolluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…