Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşım nasılsın senin test günün ne zaman amin rabbim sağlıklı ve hayırlı evlad nasip etsin inşallah

yazdıklarınızda kendimi gördüm bir kez anne olmuş ve 5 yıldır ikinci evladını bekleyen ben olarak o kadar zamanı boşa harcadığımı görüyorum kiii ama burda kendimi çokta haksızlık etmeyeceğim eşim nasıl olsa bir tana oldu yine olur diye rahattı ve oğlumda yaşadığımız sıkıntılardan dolayı yine özel bir çocuk olurmu korkularından dolayı ara ara korundu buda gebeliğimi geciktirdi. Şimdi oda bende istiyorum ama nasip olmuyor Yaşım 40 oldu bu arada şimdi bende tüp bebek sürecine giriyorum bakalım nasip hakkımızda ne hayırlısı ile rabbim onu nasip etsin. Son satırlardaki duanıza tüm yüreğimle amin diyorum arkadaşım

Amiinn insallah seninde güzel haberlerini alırız inş. canım H huli ye de nasip olsun ins. bekliyorum
Sağol canim hakkımızda hayırlısı olsun. Benim test günüm 26 ağustos neden seninle bu kadar farklı tarihler anlamış değilim. Bi farklılık hissetmiyorum bol gaz ve göğüslerde şiş hali.. hepsi bu sen nasılsın varmı belirti.

Benim merkez geç tarih veriyordur aradaki fark ondan.senin kac gün oluyor bakim 10. Gun hay masallah seninkilerde fazla hızlı.genelde 12.gun test tarihi.bende bir belirti yok biraz saģ kasığımda sızı var.transferimiz aynı zamanda ve merkezde olan arkadaşla konustum.onda da belirti yok.kullanılan hormon iğnelerinden ağrılar oluyor dedi icim biraz rahatladı.güzel sonuçlarımız olsun inş. Arkadaßlarımizın da güzel sonuçlarını alalım.

B Bumeranqqq senin 34. Hafta olmus ne cabuk masallah sana sen gercekten cok şanslı birisin.doğumunun zamanında ve rahat gecmesi dileğiyle, simdiden tebrik ediyorum seni.eksikler bitti mi ?
Canım sağol :)eksikleri tamamlayamadım pek,çünkü 28. Haftadan beri zorunlu yatma halindeyim,rahim boyum kısalmış iki bebeğin baskısı fazla olduğu için kısalmaya devam ediyor,erken doğum riskim var yani,doktorum yerçekimine maruz kalmamam sayesinde 36.haftayı görebileceğimizi söylemişti neyseki 2haftamız kaldı ikizler için pek 40 hafta beklenmiyor zaten,bekliyoruz Eylül ve Miramızı

MAŞALLAH İKİSİDE KIZMI ARKADAŞIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN

Insallah 36. Haftana rahatca gel canım. masallah A anneveoglusu nun güzel mesajlarıda sagolsun destek oluyor.Eylül ve Mirada adıyla büyüsün maşallah isimleri cok güzel

Çok haklısın fabrikasyon hayatlar ysşamıyoruz,hepimizin farklı yöntemleri ,deneyimleri,gerçekleri ,tercihleri ve doğruları var ,herşey güzel olacak inşallah:)

Insallah 36. Haftana rahatca gel canım. masallah A anneveoglusu nun güzel mesajlarıda sagolsun destek oluyor.Eylül ve Mirada adıyla büyüsün maşallah isimleri cok güzel
Amin inşallah sağlıkla doğsunlar artık ikiz taşımak cidden çok zor, bazen doktoruma yaşımla ilgili mi zorlanmam diyorum ,asla senden çok daha genç olup neler yaşayanlar var diyor ,çok şükür ne ödemim oldu ne nefes darlığı ne kaşıntım sadece çok ağır taşıyamıyorum :))) ve sadece 9 kilo aldım ilk isimleri bunlar eşim ikinci isim olarak annesi ve anneannesinin adını koymak isteyecek sanırım yüzleşmekten korktuğun için sormuyorum bir de bu durumda nursen ve ayşe isimleri bekliyor bizi

Canım benim olacak inşallah olacak sonu güzel olacak sen çok yıprandın ona rağmen yılmadın yetmedi bize bile destek oldun canım arkadaşım seni bu azminden dolayı tebrik ediyorum o genetikten güzel haberler gelecek inşallah ben öyle hissediyorum hemde en kısa zamanda ama çok haklısın benim bir tane geldi isterdim ki yedek olsaydı bunun bile garantisi yok ama biz tedbirimizi alalım gerisi Allaha kalmış inşallah bizimde ellerimizi en kısa zamanda doldurur vermiş olduğun karardan dolayı çok haklısın... dualarım seninle güler yüzlü arkadaşım benim:)))

anne ve anneannesinin isimlerine yorumun güldürdü beni.esin biraz eski kafa mı ? Kusura bakmazsan.benim kayınpeder yanımda.ona annemler soruyor kayinpederimin adı ismail, "torununun ismi ismail olsun mu "diyorlar kesinlikle istemiyor bizimkiler öyle seninkiler böyle .annemlerde gereksiz bir soru soruyor iste. babamın adıni koymak isterdim onu da istemiyorum artık.bebeklerin hakkındaki iyi tasımana sevindim.

Ahhhhh canım benim nasıl anlatayım kayınvalidem otuzbeş yaşında dul kalmış ,kendini oğluşuna adamış ,okutmuş eşim emniyet müdürü şimdi sorsan taktığı her yıldız sayemde der:)))) kocamda tuhaf bir şekilde sanki annesine vefa borcunu ödemek için çabalar gibi saçma Şeyler yapabiliyor :)) kadın çocuğu öyle bir baskıyla büyütmüş ki , Bir gün senin için yaptığım fedakarlıkları bana geri ödemek zorundasın etkisi yaratmış adamın üzerinde , evlilik terapistine falanda gidiyoruz aslında ama maalesef kolay atlatılanilecek bir durum değil eşim adına:/

Seni gerçekten çok takdir ediyorum. Daha önce de okudum yazdıklarını o zaman yazmaya fırsat bulamamıştım. Cidden zor bir durum. Allah sabrının mükafatı olarak bu mucizeyi sana nasip etmiş diye düşünüyorum. Zaman geçtikçe sabrının meyvelerini teker teker toplayacağını düşünüyorum. Sevgiler

Çok teşekkür ederim canım,kayınvalidemle oturmamı kasdediyorsun sanırım:)bu evlilik kararı hayatımda verdiğim en zor karardı etrafımda benim yaşımda ve şartlarımda olan kimse kabul etmezdi sanırım,ama o kadar iyi biri ki eşim hayır diyemedim,çektiklerime rağmen bugün olsa yine onu seçerdim,ve evet bazen bende senin gibi Allahın bana lütfu bu bebekler diyorum belkide eşim için yaptığım fedakarlıkların mükafatı:)

Evet ama sadece birlikte oturuyor olman da değil. Zor bir kadın anlattıklarına göre. Allah onun kalbine muhabbet versin sana ve yavrularına karşı. Zorlaştırmasın artık hayatınızı. Eşine de dengeyi çok daha iyi sağlayacak dirayet feraset versin. Allah sabrını ödüllendirmiş bir değil iki mucize ile. Ummadığın güzellikler bulsun sizi böyle hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…