Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Yok tatlım 3 yumurta olsada sadece 1 tanesi gelişiyordu herzaman , evet dinlenmek iyi gelecek bize sonrası hakkımızda hayırlısı diyeceğiz .desteğin için teşekkür ederim.

Merhabalar dün Çok geç geldim İstanbul'dan O yüzden yazamadım Doktor baktı miyon bulunduğu boktada maalesef gebeliğe engel dedi bu haliyle rahmin tüp bebek yapamam dedi
Önce embriyolar sağlanıp dondurularak sonraki aşamada miyomun alınması rahim hazır olduğunda da transfer gerçekleştirilecek anlayacağınız onumde cok meşakkatli bir süreç var üçüncü kez masaya yatmak gerekecek Rabbim emeklerimizi karşılığını verir inşallah maddi manevi zor bir süreç bekliyor
Dr dan güven aldım güzel yanları ise esimin sperm ve benim yumurta (adetin 7 gününde sol tarafta 6 yumurta gördü o sağda o da 5 çok küçükleri satmadı )sayısı güzel dedi. miyon ve yaş sikintisi olmasa doğal yoldan gebe kalırsınız dedi. Miyon alındıktan sonra hazır olunca tekrar büyüme yapmadan dondurulmuş embriyo transferi yapılacak

Tedavin detaylı düşünülmüs hayırlı olsun.hangi ildeydin istanbulda merkezin neresi hatirlayamadım...Allah yardımcin olsun canım dedigin gibi durumunda iyi.bende iyiyim yavas yavas sonuca geliyorum.

Kizlar merhaba, internet problemi nedeniyle okuyamadim okusamda yazamadim, umarim hepiniz iyisinizdir.
Bebegimhadi sana yazamamanin mahcubiyeti icindeyim, ama insallah hayirli guzel haberlerini okumak paylasmak nasip olur...hayirlisiyla gebelik haberini alalim
H huli canimcim senin test gununmus bugun....insallah anne aday oldugunu duyariz bugunde senin...hayirli haberlerini bekliyorum.
transfer sonucu bekleyen biri daha vardi, masallah ne canli bir forum olduk transferler opular genetik sonucu beklemeler, insallah yuzumuz gulsun cancagizlarim.

Tamam canım pazartesi görüşmeye çalışıcam belki daha önceki raporları mail atarım ona göre ne yapılacağı konuşulur . Çok teşekkür ederim
benim dr umda en son care olarak donasyonu onerdi, ben karsi degilim maddi durumum el verirse denerim diye dusunuyorum. bilmiyorum fikirler zaman icinde cokca degisebiliyor ama yumurta henuz goruluyorken takviye ile kalite artarsa ve tabiiki akapunkturla denemeye devam her sekilde...burada cok deneyen kazaniyor...milli piyango sozu gibi oldu ama bu da bir gercek ne yazik ki

Tedavin detaylı düşünülmüs hayırlı olsun.hangi ildeydin istanbulda merkezin neresi hatirlayamadım...Allah yardımcin olsun canım dedigin gibi durumunda iyi.bende iyiyim yavas yavas sonuca geliyorum.
insallah bayram gibi bir bayram olur sizin icin, bebekli ilk bayram :)))

Tekirdağ da yaşıyorum canım inşallah bayram öncesi güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle
İkinci günü gel dedi Dr testler istedi onları ordami yaptırmak gerek canım
Vitaminler verdi onları alacağım bugun

icinizde tipleri kapali oldugundan hic hamile kalamamis olan var mi? laparaskopi olan?

Şu isim konusu benim içinde gıcık bir durum eskiden 3-5 doğururlar mis koyarlarmis isimler şimdi az doğuruyoruz yinede bekleniliyor bizde de beklenildiği için eşimin babasının ismini ön isim yaptık ama bizim koyduğumuz isim ile sesleniyor herkes

Benim esimde bu mantıkla büyütülmüş tek oğlan kızlar el gibi
Eşim herşeylerine koşar ama dengeyi sağlar allah razı olsun
Allah yyvalarimiza sağlık ve mutluluklar versin inşallah

Bahcecide miydin.hayır testleri devlet hastanesinde yaptım.semer testi şeker testi aclık tokluk vb. fsh.ı benden erbil bey hiç istemedi alla sen bu yıl kimse ölçmedi fsh.ımı

Bahcecide miydin.hayır testleri devlet hastanesinde yaptım.semer testi şeker testi aclık tokluk vb. fsh.ı benden erbil bey hiç istemedi alla sen bu yıl kimse ölçmedi fsh.ımı
Canım bahçeli de remzi abalida tedavi görüyorum. Klinik ve Dr ilk intiba olarak iyi geldi ikinci günü gel dedi. Benden TSH, prolaktin, Rubella, anti hiv, anti hcv, anti TG, anti tpo, tam kan sayımı istedi

Canım ben de orada yaptırdım rahim filmini. Sıradan bir jinekolojik muayeden farksız, ağrısız, ilaçsız ve süper. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…