- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.681
Yok tatlım 3 yumurta olsada sadece 1 tanesi gelişiyordu herzaman , evet dinlenmek iyi gelecek bize sonrası hakkımızda hayırlısı diyeceğiz .desteğin için teşekkür ederim.Günaydın, geçmiş olsun, üzülmemek elde değil tabi ama sen elinden geleni yapiyorsun, herşeyin hayırlısı. Bir yumurtayla tabi şans düşüyor. Yalniz birşey soracağım. Senin daha önce ilk tedaviye başladığında daha fazla yumurtan yok muydu? Kaçtı? Yani demek istediğim daha fazla yumurta ürettiğin aylar vardı. Kendini toparla, git dinlen, kafandan at, akupuntura git, takviyelere vitaminlere birkaç ay devam et, sonra tekrar şansını dene. Yine olmazsa ve çok çocuk istiyorsanız esinle, donasyonu dusunmek için kendine izin ver. Belli bir süre sonra kararını verirsin.
Teknik farkı varmış kliniği arayıp doktorla konuşmak istiyorum belki bir umut işte .ücret ne kadar ödedin arkadaşım .Ben orada cektirdim rahim filmimi, evet acısız ama laparoskopi açmadiysa o acar mi bilmem. Sanmıyorum yani.
Benim Türkiye'de sağlık güvencem yok karşılıyor mu bilmiyorum. Ben 9 eylül hastanesine gidiyorum ilk muayene 150 tl sonraki seanslar 80 tl zaten 15 dakika sürüyor seanslar .Akupunktur ücretini sigorta karsiliyormu? Seansi ne kadar?
Ne demek canım hepimiz bu yolda çaba sarf ediyoruz nasılsın bu günInsallah 36. Haftana rahatca gel canım. masallah A anneveoglusu nun güzel mesajlarıda sagolsun destek oluyor.Eylül ve Mirada adıyla büyüsün maşallah isimleri cok güzel
Ara bir sor, yanlış yönlendirmiş olmayayım. 500 TL ödedim.Teknik farkı varmış kliniği arayıp doktorla konuşmak istiyorum belki bir umut işte .ücret ne kadar ödedin arkadaşım .
Tedavin detaylı düşünülmüs hayırlı olsun.hangi ildeydin istanbulda merkezin neresi hatirlayamadım...Allah yardımcin olsun canım dedigin gibi durumunda iyi.bende iyiyim yavas yavas sonuca geliyorum.Merhabalar dün Çok geç geldim İstanbul'dan O yüzden yazamadım Doktor baktı miyon bulunduğu boktada maalesef gebeliğe engel dedi bu haliyle rahmin tüp bebek yapamam dedi
Önce embriyolar sağlanıp dondurularak sonraki aşamada miyomun alınması rahim hazır olduğunda da transfer gerçekleştirilecek anlayacağınız onumde cok meşakkatli bir süreç var üçüncü kez masaya yatmak gerekecek Rabbim emeklerimizi karşılığını verir inşallah maddi manevi zor bir süreç bekliyor
Dr dan güven aldım güzel yanları ise esimin sperm ve benim yumurta (adetin 7 gününde sol tarafta 6 yumurta gördü o sağda o da 5 çok küçükleri satmadı )sayısı güzel dedi. miyon ve yaş sikintisi olmasa doğal yoldan gebe kalırsınız dedi. Miyon alındıktan sonra hazır olunca tekrar büyüme yapmadan dondurulmuş embriyo transferi yapılacak
Tamam canım pazartesi görüşmeye çalışıcam belki daha önceki raporları mail atarım ona göre ne yapılacağı konuşulur . Çok teşekkür ederimAra bir sor, yanlış yönlendirmiş olmayayım. 500 TL ödedim.
benim dr umda en son care olarak donasyonu onerdi, ben karsi degilim maddi durumum el verirse denerim diye dusunuyorum. bilmiyorum fikirler zaman icinde cokca degisebiliyor ama yumurta henuz goruluyorken takviye ile kalite artarsa ve tabiiki akapunkturla denemeye devam her sekilde...burada cok deneyen kazaniyor...milli piyango sozu gibi oldu ama bu da bir gercek ne yazik kiTamam canım pazartesi görüşmeye çalışıcam belki daha önceki raporları mail atarım ona göre ne yapılacağı konuşulur . Çok teşekkür ederim
insallah bayram gibi bir bayram olur sizin icin, bebekli ilk bayram :)))Tedavin detaylı düşünülmüs hayırlı olsun.hangi ildeydin istanbulda merkezin neresi hatirlayamadım...Allah yardımcin olsun canım dedigin gibi durumunda iyi.bende iyiyim yavas yavas sonuca geliyorum.
Tekirdağ da yaşıyorum canım inşallah bayram öncesi güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyleTedavin detaylı düşünülmüs hayırlı olsun.hangi ildeydin istanbulda merkezin neresi hatirlayamadım...Allah yardımcin olsun canım dedigin gibi durumunda iyi.bende iyiyim yavas yavas sonuca geliyorum.
Sağlıkla kucağına al canım evladlariniCevabım çıkmamış:)evet canım çift yumurta ikizi ama ikiside kız:))
Şu isim konusu benim içinde gıcık bir durum eskiden 3-5 doğururlar mis koyarlarmis isimler şimdi az doğuruyoruz yinede bekleniliyor bizde de beklenildiği için eşimin babasının ismini ön isim yaptık ama bizim koyduğumuz isim ile sesleniyor herkesanne ve anneannesinin isimlerine yorumun güldürdü beni.esin biraz eski kafa mı ? Kusura bakmazsan.benim kayınpeder yanımda.ona annemler soruyor kayinpederimin adı ismail, "torununun ismi ismail olsun mu "diyorlar kesinlikle istemiyor bizimkiler öyle seninkiler böyle .annemlerde gereksiz bir soru soruyor iste. babamın adıni koymak isterdim onu da istemiyorum artık.bebeklerin hakkındaki iyi tasımana sevindim.
Benim esimde bu mantıkla büyütülmüş tek oğlan kızlar el gibiAhhhhh canım benim nasıl anlatayım kayınvalidem otuzbeş yaşında dul kalmış ,kendini oğluşuna adamış ,okutmuş eşim emniyet müdürü şimdi sorsan taktığı her yıldız sayemde der:)))) kocamda tuhaf bir şekilde sanki annesine vefa borcunu ödemek için çabalar gibi saçma Şeyler yapabiliyor :)) kadın çocuğu öyle bir baskıyla büyütmüş ki , Bir gün senin için yaptığım fedakarlıkları bana geri ödemek zorundasın etkisi yaratmış adamın üzerinde , evlilik terapistine falanda gidiyoruz aslında ama maalesef kolay atlatılanilecek bir durum değil eşim adına:/
Insallah kısmet olurinsallah bayram gibi bir bayram olur sizin icin, bebekli ilk bayram :)))
Bahcecide miydin.hayır testleri devlet hastanesinde yaptım.semer testi şeker testi aclık tokluk vb. fsh.ı benden erbil bey hiç istemedi alla sen bu yıl kimse ölçmedi fsh.ımıTekirdağ da yaşıyorum canım inşallah bayram öncesi güzel haberlerini alacağız Allah'ın izniyle
İkinci günü gel dedi Dr testler istedi onları ordami yaptırmak gerek canım
Vitaminler verdi onları alacağım bugun
Canım bahçeli de remzi abalida tedavi görüyorum. Klinik ve Dr ilk intiba olarak iyi geldi ikinci günü gel dedi. Benden TSH, prolaktin, Rubella, anti hiv, anti hcv, anti TG, anti tpo, tam kan sayımı istediBahcecide miydin.hayır testleri devlet hastanesinde yaptım.semer testi şeker testi aclık tokluk vb. fsh.ı benden erbil bey hiç istemedi alla sen bu yıl kimse ölçmedi fsh.ımı
Canım ben de orada yaptırdım rahim filmini. Sıradan bir jinekolojik muayeden farksız, ağrısız, ilaçsız ve süper. Kesinlikle tavsiye ederim.Arkadaşlar İstanbul Şişli echomar kliniği Dr . CEVAT DURAK ismini hiç duydunuz mu ?
Bu doktor Yen'i teknoloji ile ağrısız rahim filmi çekiyormuş ve rahim kanallarında açılmada başarı oranı % 50 üstü imiş aranızda bu kliniği ve doktoru duyan var mı ? Benim rahim kanalları kapalı hoşgörü ve lapıroskopi oldum açılmadı, Almanya'ya dönmeden gitsem mi diyorum bu doktora belki açılır işte bir umut benimki . Neyse öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?