- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.721
gercekten erken ve evet takma ilaclarini kullan duani et, Allahim hayirlisini versin insallah....çarşamba sonuç alacağım.. her ne kadar yapmamam gerektiğini bilsem de az önce evde idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. Hem 8. Gün erken, hem de ilk idrar değildi deyip takmamaya çalışıyorum
Ilk idrar olmadığından yarın bir daha dene hazırsan.veya kan testini bekle canımçarşamba sonuç alacağım.. her ne kadar yapmamam gerektiğini bilsem de az önce evde idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. Hem 8. Gün erken, hem de ilk idrar değildi deyip takmamaya çalışıyorum
insan duramıyor tabi, çok merak ediyorsan yarın ilk idrarla yaparsın ama idrar için erken sankiçarşamba sonuç alacağım.. her ne kadar yapmamam gerektiğini bilsem de az önce evde idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. Hem 8. Gün erken, hem de ilk idrar değildi deyip takmamaya çalışıyorum
Durulmuyor sahiden.. Allahtan evde başka test yok. Ptesi salı çalışacağım, iş yerinde zaman daha hızlı ve dolu geçiyor. Çarşambayı beklemeye calışacağım..bayramım üç olsun diliyorum..insan duramıyor tabi, çok merak ediyorsan yarın ilk idrarla yaparsın ama idrar için erken sanki
Durulmuyor sahiden.. Allahtan evde başka test yok. Ptesi salı çalışacağım, iş yerinde zaman daha hızlı ve dolu geçiyor. Çarşambayı beklemeye calışacağım..bayramım üç olsun diliyorum..
Canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun sancında varmışKızlar marhaba maalesef negatif sonuç
Tabiki iyi değilim daha güzel haberler verip umut olmak isterdim. Dilerim ki sizler biran evvel evlatlarımıza kavuşursunuz
Ben kızıma sarılıp şükredeceğim. Maddi manevi toparlamak zaman alacak tabi
Dilerim sizler harika bir bayram geçirirsiniz. Herkese sevgiler
Bülent Urman bu konuda gerçekten çok tecrübeli. Ben tedavim sırasında Bulent beyle yaptığım tüm görüşmelerde bilimsel dayanağı olmayan hiçbir bilgi vermiyor. Bunu da söylüyor. Tedavim olumlu sonuçlandı. Kese ve kalp atimini da duyduk çok şükür. Herkese nasip olur inşallah..Bülent Urman ve Hakan yaralının youtubeda bu konuda genetik tani ile ilgili tartışması cok akademik terimler dolu .fakat gayet güzel açıklıyorhayatguzel2015 teşekkürler. Izledim gayet iyi.
Bülent Urman bu konuda gerçekten çok tecrübeli. Ben tedavim sırasında Bulent beyle yaptığım tüm görüşmelerde bilimsel dayanağı olmayan hiçbir bilgi vermiyor. Bunu da söylüyor. Tedavim olumlu sonuçlandı. Kese ve kalp atimini da duyduk çok şükür. Herkese nasip olur inşallah..Bülent Urman ve Hakan yaralının youtubeda bu konuda genetik tani ile ilgili tartışması cok akademik terimler dolu .fakat gayet güzel açıklıyorhayatguzel2015 teşekkürler. Izledim gayet iyi.
Canım inşallah Kan testinden guzel haberlerini alırızDurulmuyor sahiden.. Allahtan evde başka test yok. Ptesi salı çalışacağım, iş yerinde zaman daha hızlı ve dolu geçiyor. Çarşambayı beklemeye calışacağım..bayramım üç olsun diliyorum..
Canım çok üzüldüm ikinci evladımıza kavuşmak yolunda maddi ve manevi herşeyi ortaya koyup bu sonucu almak gerçekten hayal kırıklığı... Seninde bir evladın varmış rabbim yavruna uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah bende bu sürece giriyorum bakalım nasip inşallah çabucak bu dönemi atlatırsin arkadasim iyi bayramlarKızlar marhaba maalesef negatif sonuç
Tabiki iyi değilim daha güzel haberler verip umut olmak isterdim. Dilerim ki sizler biran evvel evlatlarımıza kavuşursunuz
Ben kızıma sarılıp şükredeceğim. Maddi manevi toparlamak zaman alacak tabi
Dilerim sizler harika bir bayram geçirirsiniz. Herkese sevgiler
Heyecanlıyım tabi.iyiyim sağolBebegimhadi test gunun yaklasti canim nasilsin heyecan var mi ne hissediyorsun? Nasilsin iyi misin tatlim hal n dinlenmeye dvam mi bu arada igneleri bir yerde vurduruyorsun dimi
Günaydın. Transferin kaçıncı günü bugün?Heyecanlıyım tabi.iyiyim sağolertnur cum.geçen hafta raporluydum simdi de bayram tatili başladı.evdeyim igneye gidiyorum progestan bitti ilaç yazdırdım.yemek yapmaya başladım bulasik kaldırıyorum baska is yapmadım.test tarihinden önce kan vereceğim.insallah güzel bir sonuç olursa paylaşırım.bu isler biraz zor oluyor.sen nasılsın tatil bitti mi ? Sabahın 5 i farkındayım uykumu alınca yazayım dedim.
Ana:)). Bellidir artık 11. gün hem de 5. gün embriyosu. Hastane ne zaman yap dedi, sen ne zaman yapacaksın testi? Ben de heyecanlandım bak şimdi:)Günaydınpoppy73 bugün 11. Günü
Ana:)). Bellidir artık 11. gün hem de 5. gün embriyosu. Hastane ne zaman yap dedi, sen ne zaman yapacaksın testi? Ben de heyecanlandım bak şimdi:)
Sen bilirsin canım, merkez büyük ihtimal garanti sonuç almak istemiş hani iki günde bir testi tekrarlamaman için. Belki öylesi daha iyidir. Karar senin.testi merkezim 31 agustosta yapmamı istedi transferin 14. Gunü.bugün 11. Gün kan testi yapayım diyorum.kan vermeye gidiyorum diyemeyecegim.ama aksam uzeri sonuç iyi olursa söyleyeceğim.
Amanınnnnn çok heyecanlandım.Günaydınpoppy73 bugün 11. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?