Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çarşamba sonuç alacağım.. her ne kadar yapmamam gerektiğini bilsem de az önce evde idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. Hem 8. Gün erken, hem de ilk idrar değildi deyip takmamaya çalışıyorum
gercekten erken ve evet takma ilaclarini kullan duani et, Allahim hayirlisini versin insallah....

çarşamba sonuç alacağım.. her ne kadar yapmamam gerektiğini bilsem de az önce evde idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. Hem 8. Gün erken, hem de ilk idrar değildi deyip takmamaya çalışıyorum
Ilk idrar olmadığından yarın bir daha dene hazırsan.veya kan testini bekle canım

insan duramıyor tabi, çok merak ediyorsan yarın ilk idrarla yaparsın ama idrar için erken sanki

insan duramıyor tabi, çok merak ediyorsan yarın ilk idrarla yaparsın ama idrar için erken sanki
Durulmuyor sahiden.. Allahtan evde başka test yok. Ptesi salı çalışacağım, iş yerinde zaman daha hızlı ve dolu geçiyor. Çarşambayı beklemeye calışacağım..bayramım üç olsun diliyorum..

Canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun sancında varmış(( Allah kizini sana bagislasin cok sukur ki o var insallah bayramda sevdiklerine sarilip bir an once atlatirsin simdiden iyi bayramlar sevgiler

Bülent Urman ve Hakan yaralının youtubeda bu konuda genetik tani ile ilgili tartışması cok akademik terimler dolu .fakat gayet güzel açıklıyor hayatguzel2015 teşekkürler. Izledim gayet iyi.
Bülent Urman bu konuda gerçekten çok tecrübeli. Ben tedavim sırasında Bulent beyle yaptığım tüm görüşmelerde bilimsel dayanağı olmayan hiçbir bilgi vermiyor. Bunu da söylüyor. Tedavim olumlu sonuçlandı. Kese ve kalp atimini da duyduk çok şükür. Herkese nasip olur inşallah..

Bülent Urman ve Hakan yaralının youtubeda bu konuda genetik tani ile ilgili tartışması cok akademik terimler dolu .fakat gayet güzel açıklıyor hayatguzel2015 teşekkürler. Izledim gayet iyi.
Bülent Urman bu konuda gerçekten çok tecrübeli. Ben tedavim sırasında Bulent beyle yaptığım tüm görüşmelerde bilimsel dayanağı olmayan hiçbir bilgi vermiyor. Bunu da söylüyor. Tedavim olumlu sonuçlandı. Kese ve kalp atimini da duyduk çok şükür. Herkese nasip olur inşallah..

Kızlar ne guzel ki kocaman yürekli kadınlarsiniz . hepinize dileklerinize tesekkür ederim. Kimseye atlamadan dilerim ki bebisleriniz biran evvel gelsin bulsun sizi.
Kendimden notlar.
Erken test 7. gunde yaptım negatif
8. Gün yaptım negatif
9. Gün kan testi 0.100 negatif
Bu arada boşluk mutsuzluk dolu günler yaşamış oldum. Keşke sabırlı kalabilseydim.
D dildil sakin kalmaya çalış arkadaşım.
Dr henüz aramadı hemşire aradi 3. Adet ile tedaviye başlarsınız dedi. Bunu şuan hiç düşünemiyorum. Giderek kafam netleşecek elbet.
Ama sizleri takipte kalacağım kızlar.
Herkese sevgiler

Durulmuyor sahiden.. Allahtan evde başka test yok. Ptesi salı çalışacağım, iş yerinde zaman daha hızlı ve dolu geçiyor. Çarşambayı beklemeye calışacağım..bayramım üç olsun diliyorum..
Canım inşallah Kan testinden guzel haberlerini alırız

Canım çok üzüldüm ikinci evladımıza kavuşmak yolunda maddi ve manevi herşeyi ortaya koyup bu sonucu almak gerçekten hayal kırıklığı... Seninde bir evladın varmış rabbim yavruna uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah bende bu sürece giriyorum bakalım nasip inşallah çabucak bu dönemi atlatırsin arkadasim iyi bayramlar

Bebegimhadi test gunun yaklasti canim nasilsin heyecan var mi ne hissediyorsun? Nasilsin iyi misin tatlim hal n dinlenmeye dvam mi bu arada igneleri bir yerde vurduruyorsun dimi
Heyecanlıyım tabi.iyiyim sağol ertnur cum.geçen hafta raporluydum simdi de bayram tatili başladı.evdeyim igneye gidiyorum progestan bitti ilaç yazdırdım.yemek yapmaya başladım bulasik kaldırıyorum baska is yapmadım.test tarihinden önce kan vereceğim.insallah güzel bir sonuç olursa paylaşırım.bu isler biraz zor oluyor.sen nasılsın tatil bitti mi ? Sabahın 5 i farkındayım uykumu alınca yazayım dedim.

Günaydın. Transferin kaçıncı günü bugün?

Ana:)). Bellidir artık 11. gün hem de 5. gün embriyosu. Hastane ne zaman yap dedi, sen ne zaman yapacaksın testi? Ben de heyecanlandım bak şimdi:)
testi merkezim 31 agustosta yapmamı istedi transferin 14. Gunü.bugün 11. Gün kan testi yapayım diyorum.kan vermeye gidiyorum diyemeyecegim.ama aksam uzeri sonuç iyi olursa söyleyeceğim.

testi merkezim 31 agustosta yapmamı istedi transferin 14. Gunü.bugün 11. Gün kan testi yapayım diyorum.kan vermeye gidiyorum diyemeyecegim.ama aksam uzeri sonuç iyi olursa söyleyeceğim.
Sen bilirsin canım, merkez büyük ihtimal garanti sonuç almak istemiş hani iki günde bir testi tekrarlamaman için. Belki öylesi daha iyidir. Karar senin.

Günaydın poppy73 bugün 11. Günü
Amanınnnnn çok heyecanlandım.
Güzel haberler gelecek inşallah ben umutluyuum. Gözüm burda olacak şu andan itibaren. Allahım yardımcımız olsun. Müjdeli bi haber gelsin, bayram öncesi buralar şenlensin lütfen lütfen lütfeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…