- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.741
Ağladım sevinçten haberi görünce. Tebrik ederim. Gözünüz aydın. Allah sana rahat bir hamilelik kolay bir doğum ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah. Çok mutlu oldum. Allah yılmadan mücadeleye devam eden bütün arkadaşlara tattirsin bu duyguyu.Kan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Bizden 5.gün embriyoları için 9.gün test istiyorlar ve 11.gün tekrarı. Sizin niye o kadar geç ilginç. Tekrarlatmıyorlarsa onu bilmiyorum ama.testi merkezim 31 agustosta yapmamı istedi transferin 14. Gunü.bugün 11. Gün kan testi yapayım diyorum.kan vermeye gidiyorum diyemeyecegim.ama aksam uzeri sonuç iyi olursa söyleyeceğim.
Sabah baktım senin için okudum akşam bilgi vereceğim demişsin ve baktım ki ne göreyim.... Allah'ım sen büyüksün dedim.. Hep içimden olacak demiştim zaten..Kan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Evet umut olmak istiyorum forumdaki tüm dostlarıma. sağliklı embriyon var senin de guzel düsünebiliriz artık canım.darısı basina.mesele genetik degil.bunu beklemek biraz daha az stresliSabah baktım senin için okudum akşam bilgi vereceğim demişsin ve baktım ki ne göreyim.... Allah'ım sen büyüksün dedim.. Hep içimden olacak demiştim zaten..
41 kere maşallah arkadaşım.. Bana nasıl umut oldun anlatamam. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.. Gözlerim dolu dolu ekranı göremiyorumm......
Ne guzel bir haber icimiz acildi. Saglikla kucaginiza alin insallahKan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Evet umut olmak istiyorum forumdaki tüm dostlarıma. sağliklı embriyon var senin de guzel düsünebiliriz artık canım.darısı basina.mesele genetik degil.bunu beklemek biraz daha az stresli
illusive dedigin gibi Allah büyük ve rahmetinden ümit kesmemek lazımmis.bende bir inanamadım.Insallah sizlere de pozitif sonuclar sagliklı bebekler nasip etsin
Amiinn canım"Allah bize yeter, o ne güzel vekildir."
Sonsuz kere Amin canım..
Rabbim cümlesine en hayırlılarından, sağlıklı, iyi evlatlar nasip etsin. Sayılarımızı eksiltmeden arttırsın..
Bizi başka yokluklarla sınamasın..
Amin cok tesekkür ederimNe guzel bir haber icimiz acildi. Saglikla kucaginiza alin insallah
Gözün aydın canımmm. Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun inşallaahhKan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Ne güzel haber... Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin..Kan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Kan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Kan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Cok cok tesekkür ederim amiin canimGözün aydın canımmm. Sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip olsun inşallaahh
Çok tesekkür ederim senin de güzel haberlerin olsun sende sonuc bekliyorsunNe güzel haber... Çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin..
BUGÜNÜN EN GÜZEL HABERİ BUUUU
Çoookkkk çokkk çoooookk mutlu olduumm.
dışarı çıkmıştık, şarjım bitti, eşimin telefonundan girip baktım. birlikte sevindik. çookk sevindik. kesesini de gör, kalp atışını da duy, sağlıkla kucağına da al inşallah.
darısı geride kalan bizlerin başına.
Yaaa bakamadim, ulen aklımdaydı, termosifonun kazanı delindi, banyoyu su bastı vs. Çoooook güzel bir haber. Forumumuzun umudu, inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın. Sana birşey diyeyim mi biliyorsun ki senin genetikten sağlam geleceğini hissetmistim. Bugün pozitif olacağından da adım gibi emindim ama tabi söylemek istemedim. Çok ilginç:)).Kan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?