Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebegimhadi canım şimdi gördüm ay çok çok sevindim tebrik ederim nasıl iyi geldi senin güzel haberini almak umut oldu bana da:))) saglikla kucagina almak nasip olsun canim darisi basimiza insallah en buyuk bayram hediyesi annesi cok sevindim cok sukur Allah'a mucizenin en guzeli:))))

Gelmis bayram sekerin bundan daha guzel bir bayram olabilir mi inan ki bilmiyorum...tebrik ederim, gozun aydin...Allah tamamina erdirsin insallah...cok ama cokkk sevindim...saglicakla kucaginiza alin, ailesine vatanina hayliri bir evlat olsun...Allah bu vakitten sonra seni evladinlada guldursun insallahhhben halaya basladim, ancak halay basi olamam ortalarda falan olurum Tarkanda fena degil ama halay cekince daha bi guzel oluyor sanki....

Heeeeyyyoooooo bebek geliyor bebek gözünüz aydın olsun arkadaşım rabbşm sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah . Çok çok çok mutlu oldum canım

Hepinizin mesajlarını okurken duygulandım ben akşam akşam.. ne güzel yürekleriniz var sizin ya... bazen en yakınlar uzak, en uzaklar en yakın olabiliyor insana.. keşke böyle toplanabileceğimiz akşam kahveleri olsa yakın olsak birbirimize. Eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlarmış. Kendim gibi olabildiğim acımıda umudumu da yaşayabildiğim tek platform.
İçimden geldi valla bir anda hepinizi seviyorum.

Bebegimhadi bizim umudumuz oldu 41 kere maşallah diyorum tekrar tekrar veee ben tatilime geri dönüyorum.

İyi akşamlar hepinize..

Ayyy seni merak ediyordum allahima binlerce sukur bayram artik tam bayram oldu gozun aydin canim tum yuregimle tebrik ediyorum allah tamamina erdirsin

Yaaaaaaaaaaaa:))) son zamanlarda aldığım en güzel haber bu nasıl sevindim bilemezsin ,hatta yatıyordum doğruldum tekrar tekrar okudumAllahım tamamına erdirsin

Ayyy cok sevindim butun aksam.misafirim.varsi bakamadim.simdi acaba yaptirdimi diye merakla girdim inan cok sevindim.insallah kucagina da almak nasip olsun insallaaah darisi herkese ...

iyilik guzellik bulasici inan :) sira sende insallah mujdeli haber alalim sendende insallah
bende seni oyle kendime yakin buluyorum ve oyle icten candan seviyorum ki...
iyi tatiller diliyorum...

Tebrik ederim trilece, Allah tamamına sağlıklı bir şekilde erdirsin

Geçmiş olsun Huliciğim, sabırlar diliyorum. Görüşürüz konuşuruz biz buradayız

Harika haber maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin şekerim Valla bize umut oldun, çok da sabrettin bak mükafakıtını aldın. Haydi bakalım artık hamiş haberlerini verirsin kalp sesi vs

Kızlar Bebegimhadi den sonra sıra kimde şimdi acaba şimdi eylülde kimler tedavi oluyor veya transfer oluyor? Elleri bir görelim, ben arada girip çıktığım için kimler ne yapıyor kaçırmış olabilirim. Beni sorarsanız ben bir yumurta toplatmak daha istiyorum bu ay. Bakalım önümüzdeki günelrde regl olucam, ana hiç dikkat etmedim yediğime içtiğime bu ay...hayırlısı bakalım

Bence doğru karar canım. Bu arada, sıradaki transferler ertnur ve illusive . Onların ve ardından da bizlerin güzel haberleri gelecek. 6000.sayfaya az kaldı.

Bence doğru karar canım. Bu arada, sıradaki transferler ertnur ve illusive . Onların ve ardından da bizlerin güzel haberleri gelecek. 6000.sayfaya az kaldı.
Amin arkadaşım çok sevindim valla güzel habere inşallah bizim de hamişliğimize az kalmıştır

selam asmin, ben laparaskopi oldum, kist alindi, ama dr tuplerimin kapali oldugundan supheleniyordu cunku hic bir kere bile hamile kalmadim. ve kapaliymista acti. ama duydum ki hsg rahim filmiyle de aciliyormus tupler.
Selam canım , geçmiş olsun ben hem Hsg hem laporoskopi oldum tüpler açılmadı ama şu dr . Cevat durak farklı bir işlemden bahdiyor onun için görüşmek istiyorum belki bir şansım vardır .

Aferin iki prensesin annesi , otur 10! 6000. sayfada en az 2-3 hamilelik beklediğimi söylemiştim bir süre önce, yine aklıma geldi, sen yazdın. Yanlış hatırlamıyorsam 15 günde bir 100 sayfa eskitiyorduk. O zamanki hesabıma göre Eylül'de geliyorduk galiba 6 bine ama son zamanlarda fazla yazılmadığı için sarkmış olabilir. Ekim oluyor bu durumda. Evet, Eylül-Ekim'de en az iki güzel haber daha bekliyoruz. Bir de gnowee var sanırım. hayatguzel2015 , döndün mü tatilden?

Nedense senin ikizlerin olacakmış gibi içime doğdu inşallah sağlıkla kucağına alırsın .

Nedense senin ikizlerin olacakmış gibi içime doğdu inşallah sağlıkla kucağına alırsın .
degerim biraz yuksek ikiz ultrasonda kese de belli olurmus.bende acaba diyorum.ikiziz biz olmaz olmaz deme.ama pek istemem basıma bir iş gelir beceremezsem diye.seninde dileklerin kabul olsun ins.

Cok tesekkur ederim poppy73 cim.darısı basına.banyonla ilgili sıkıntı icin cok gecmis olsun.iyi hislerin icinde sagol canım ins. Seninde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…