- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.761
Gelmis bayram sekerinKan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Heeeeyyyoooooo bebek geliyor bebek gözünüz aydın olsun arkadaşım rabbşm sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah . Çok çok çok mutlu oldum canımKan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Ayyy seni merak ediyordum allahima binlerce sukur bayram artik tam bayram oldu gozun aydin canim tum yuregimle tebrik ediyorum allah tamamina erdirsinKan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Yaaaaaaaaaaaa:))) son zamanlarda aldığım en güzel haber buKan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Kan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
selam asmin, ben laparaskopi oldum, kist alindi, ama dr tuplerimin kapali oldugundan supheleniyordu cunku hic bir kere bile hamile kalmadim. ve kapaliymista acti. ama duydum ki hsg rahim filmiyle de aciliyormus tupler.Ben varım .
iyilik guzellik bulasici inan :) sira sende insallahHepinizin mesajlarını okurken duygulandım ben akşam akşam.. ne güzel yürekleriniz var sizin ya... bazen en yakınlar uzak, en uzaklar en yakın olabiliyor insana.. keşke böyle toplanabileceğimiz akşam kahveleri olsa yakın olsak birbirimize. Eşekten düşeni ancak eşekten düşen anlarmış.Kendim gibi olabildiğim acımıda umudumu da yaşayabildiğim tek platform.
İçimden geldi valla bir anda hepinizi seviyorum.
Bebegimhadi bizim umudumuz oldu 41 kere maşallah diyorum tekrar tekrar veee ben tatilime geri dönüyorum.
İyi akşamlar hepinize..
Tebrik ederim trilece, Allah tamamına sağlıklı bir şekilde erdirsinBülent Urman bu konuda gerçekten çok tecrübeli. Ben tedavim sırasında Bulent beyle yaptığım tüm görüşmelerde bilimsel dayanağı olmayan hiçbir bilgi vermiyor. Bunu da söylüyor. Tedavim olumlu sonuçlandı. Kese ve kalp atimini da duyduk çok şükür. Herkese nasip olur inşallah..
Geçmiş olsun Huliciğim, sabırlar diliyorum. Görüşürüz konuşuruz biz buradayızKızlar ne guzel ki kocaman yürekli kadınlarsiniz . hepinize dileklerinize tesekkür ederim. Kimseye atlamadan dilerim ki bebisleriniz biran evvel gelsin bulsun sizi.
Kendimden notlar.
Erken test 7. gunde yaptım negatif
8. Gün yaptım negatif
9. Gün kan testi 0.100 negatif
Bu arada boşluk mutsuzluk dolu günler yaşamış oldum. Keşke sabırlı kalabilseydim.
@dildil sakin kalmaya çalış arkadaşım.
Dr henüz aramadı hemşire aradi 3. Adet ile tedaviye başlarsınız dedi. Bunu şuan hiç düşünemiyorum. Giderek kafam netleşecek elbet.
Ama sizleri takipte kalacağım kızlar.
Herkese sevgiler
Harika haber maşallah maşallah Allah tamamına erdirsin şekerimKan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Bence doğru karar canım. Bu arada, sıradaki transferlerKızlarBebegimhadi den sonra sıra kimde şimdi acaba şimdi eylülde kimler tedavi oluyor veya transfer oluyor? Elleri bir görelim, ben arada girip çıktığım için kimler ne yapıyor kaçırmış olabilirim. Beni sorarsanız ben bir yumurta toplatmak daha istiyorum bu ay. Bakalım önümüzdeki günelrde regl olucam, ana hiç dikkat etmedim yediğime içtiğime bu ay...hayırlısı bakalım
Selam canım , geçmiş olsun ben hem Hsg hem laporoskopi oldum tüpler açılmadı ama şu dr . Cevat durak farklı bir işlemden bahdiyor onun için görüşmek istiyorum belki bir şansım vardır .selam asmin, ben laparaskopi oldum, kist alindi, ama dr tuplerimin kapali oldugundan supheleniyordu cunku hic bir kere bile hamile kalmadim. ve kapaliymista acti. ama duydum ki hsg rahim filmiyle de aciliyormus tupler.
Aferin
Nedense senin ikizlerin olacakmış gibi içime doğdu inşallah sağlıkla kucağına alırsın .Kan degerim 11. Gün 409.7 arkadaşlarım sonuc pozitifRabbim sevindirsin diyenlere cok tesekkür ederim.sevgili dostlarim darısı hepinizin başına Rabbim sizi de sevindirsin. bu da benim bu cektiklerimi de anlatan sozleriyle dansiyla paylasmak istedim.
Nedense senin ikizlerin olacakmış gibi içime doğdu inşallah sağlıkla kucağına alırsın .
Cok tesekkur ederimYaaa bakamadim, ulen aklımdaydı, termosifonun kazanı delindi, banyoyu su bastı vs. Çoooook güzel bir haber. Forumumuzun umudu, inşallah herşey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın. Sana birşey diyeyim mi biliyorsun ki senin genetikten sağlam geleceğini hissetmistim. Bugün pozitif olacağından da adım gibi emindim ama tabi söylemek istemedim. Çok ilginç:)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?