- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.781
Çok doğru bir karar bence de. Transfer nasul olsa her yaşta olur ama yumurta toplamak için her ay geri gisiyoruz.ben de inşallah eylülün 7 si gibi başlatacağım tedaviye.hayırlısı hepimiz için. Herkese bol şans inşallah.KızlarBebegimhadi den sonra sıra kimde şimdi acaba şimdi eylülde kimler tedavi oluyor veya transfer oluyor? Elleri bir görelim, ben arada girip çıktığım için kimler ne yapıyor kaçırmış olabilirim. Beni sorarsanız ben bir yumurta toplatmak daha istiyorum bu ay. Bakalım önümüzdeki günelrde regl olucam, ana hiç dikkat etmedim yediğime içtiğime bu ay...hayırlısı bakalım
Bizim merkezde bir arkadaş 5.gün genetikten sağlıklı gelmiş tek embriyo ile 9.gün 94 dü sanırım 11.gün 127 oldu sonra düzeldi artış. Kese görmeye gittiğinde iki kese göründü. Yani değerle çok ilgisi olmuyor tek yumurta ikizlerinin. Ama sizde ihtimal daha yüksek tabi :) hayırlısı olsundegerim biraz yuksek ikiz ultrasonda kese de belli olurmus.bende acaba diyorum.ikiziz biz olmaz olmaz deme.ama pek istemem basıma bir iş gelir beceremezsem diye.seninde dileklerin kabul olsun ins.
evet ben de varımAferin @denizkaplan, otur 10! 6000. sayfada en az 2-3 hamilelik beklediğimi söylemiştim bir süre önce, yine aklıma geldi, sen yazdın. Yanlış hatırlamıyorsam 15 günde bir 100 sayfa eskitiyorduk. O zamanki hesabıma göre Eylül'de geliyorduk galiba 6 bine ama son zamanlarda fazla yazılmadığı için sarkmış olabilir. Ekim oluyor bu durumda. Evet, Eylül-Ekim'de en az iki güzel haber daha bekliyoruz. Bir de gnowee var sanırım. hayatguzel2015 , döndün mü tatilden?
Sende bana umut oldun canim Ben sizi hep takip ediyordum son bir yildir arada paylasimlarda yaptim ama tup bebek olmadan ikinci evladim gelirmi diye bekliyordum paylasimlar hep tup bebek sureci ile ilgili idi bu sayade cok sey ogrendim sizlerden olgun seviyeli soylemleriniz hep takdirle karsiladim asilamada dr artik tup bebek olmali deyince burda buldum kendimi hemen Burda buldum insallah 2017 sonu 2018 yili muradlarimiza kavtugumuz yil olur hepimuz icinertnur sekerpancari Asmin lena B Bumeranqqq A anneveoglusu hayatguzel2015 cok cok tesekkur ederim canlar.bayram sekerim geldi ins. Sagolun.darısı olmayan tüm isteyenlerin basına H huli cimin de cok sükür demeyi de unutuyorum yazarken aslında hep diyorum çok şükür. A anneveoglusu da aramıza sonradan katıldı ama o kadar cok destek verdi ki ins. Pozitif haberini alacağım seninde.
Bir de E elifdemirelif arkadaşım bu forumun biraz daha eskisi olup kendisinin pozitif sonucuyla beni umutlandiran arkadaşım.sende cok guzel destek oldun canımins. Bebegini kucağına aldığın güzel günlerin geliyor
Merhaba, ooo sevindim. benim de doktorum Aret Hoca:)). Hayırlı olsun hamileliginiz. Tedavi süreciniz nasıldı, yani farklı olarak ne yaptı? Biraz anlatabilir misiniz? Kaliteli embriyo derken neyi kastediyorsunuz? Genetik mi?Ben kişisel olarak Aret Hoca'nın şanslı biri olduğunu düşünüyorum. Yani uğurlu biri, gerçi ben negatif aldım oradan ama içimden geçen his o adamın şanslı olduğu. Bu da iyi niyetinden ve cesaretinden kaynaklanıyor.Kızlar yaşım 33 ama amh düşük olduğundan embriyolar kalitesiz oluyordu 6 kez tedavi gördüm toplam 4 tane kaliteli embriyo oldu son iki kaliteli ile hamile kaldım
İki kez de aşılama oldum size kesinlikle tavsiyem pes etmeyin illa kaliteli bir yumurta denk gelecek
Kıbrıs donasyon bile öneren doktorlar oldu inatla devam ettim tedavilere ve Aret Kamar sayesinde hayatımın en mutlu anını yaşadım hamile kaldım..
4 senelik savaşımda bir çok vitamin ot çöp ne bulduysam kullandım yeme alışkanlıklarımı değiştirdim süt yumurta köyden geldi 3 sene boyunca
Sizlere tavsiyem Aret Kamara gidin zor hasta seviyor ve düşük rezerv de gerçekten çok tecrübeli....ilk tedavi denemesinde hamile kaldım bu kesinlikle önce Rabbimin isteğiyle sonra Doktorumun başarısı ile oldu
Hayirli olsun canim bebis saglikla dogsun insallahKızlar yaşım 33 ama amh düşük olduğundan embriyolar kalitesiz oluyordu 6 kez tedavi gördüm toplam 4 tane kaliteli embriyo oldu son iki kaliteli ile hamile kaldım
İki kez de aşılama oldum size kesinlikle tavsiyem pes etmeyin illa kaliteli bir yumurta denk gelecek
Kıbrıs donasyon bile öneren doktorlar oldu inatla devam ettim tedavilere ve Aret Kamar sayesinde hayatımın en mutlu anını yaşadım hamile kaldım..
4 senelik savaşımda bir çok vitamin ot çöp ne bulduysam kullandım yeme alışkanlıklarımı değiştirdim süt yumurta köyden geldi 3 sene boyunca
Sizlere tavsiyem Aret Kamara gidin zor hasta seviyor ve düşük rezerv de gerçekten çok tecrübeli....ilk tedavi denemesinde hamile kaldım bu kesinlikle önce Rabbimin isteğiyle sonra Doktorumun başarısı ile oldu
Embriyolarım orta kalite çıkıyordu bu sefer sana farklı bi tedavi uygulıycam dedi merak etme hamile kalıcaksın dedi acaip bi enerjisi var o adamın kendinden öyle emindi kiMerhaba, ooo sevindim. benim de doktorum Aret Hoca:)). Hayırlı olsun hamileliginiz. Tedavi süreciniz nasıldı, yani farklı olarak ne yaptı? Biraz anlatabilir misiniz? Kaliteli embriyo derken neyi kastediyorsunuz? Genetik mi?Ben kişisel olarak Aret Hoca'nın şanslı biri olduğunu düşünüyorum. Yani uğurlu biri, gerçi ben negatif aldım oradan ama içimden geçen his o adamın şanslı olduğu. Bu da iyi niyetinden ve cesaretinden kaynaklanıyor.
Aminn Rabbim bu sayfada her nekadar evlat özlemi çeken evlat için emek veren varsa hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepinize çok dua ediyorum kızlarrHayirli olsun canim bebis saglikla dogsun insallah
Merak ettim farklı tedaviyi..Embriyolarım orta kalite çıkıyordu bu sefer sana farklı bi tedavi uygulıycam dedi merak etme hamile kalıcaksın dedi acaip bi enerjisi var o adamın kendinden öyle emindi ki
4 yumurtam toplandı ikisi olgun çıktı ve iki tane birinci kalite embriyom oldu daha evvel hiçbir tedavimde iki kaliteli embriyoyu birarada görmedim hemde sadece iki olgun yumurtadan
Aret Bey kesinlikle ne yaptığını çok ama çok iyi biliyor ezan okunuyor ezanların hürmetine o adamı Rabbim en iyi mevkillere getirsin
Açık açık ben zor hasta seviyorum diyo ve kesinlikle ileri yaş ve amh düşüklüğünde çok başarılı bir doktor
Özelden yazdım canımMerak ettim farklı tedaviyi..
ertnur sekerpancari Asmin lena B Bumeranqqq A anneveoglusu hayatguzel2015 cok cok tesekkur ederim canlar.bayram sekerim geldi ins. Sagolun.darısı olmayan tüm isteyenlerin basına H huli cimin de cok sükür demeyi de unutuyorum yazarken aslında hep diyorum çok şükür. A anneveoglusu da aramıza sonradan katıldı ama o kadar cok destek verdi ki ins. Pozitif haberini alacağım seninde.
Bir de E elifdemirelif arkadaşım bu forumun biraz daha eskisi olup kendisinin pozitif sonucuyla beni umutlandiran arkadaşım.sende cok guzel destek oldun canımins. Bebegini kucağına aldığın güzel günlerin geliyor
ertnur sekerpancari Asmin lena B Bumeranqqq A anneveoglusu hayatguzel2015 cok cok tesekkur ederim canlar.bayram sekerim geldi ins. Sagolun.darısı olmayan tüm isteyenlerin basına H huli cimin de cok sükür demeyi de unutuyorum yazarken aslında hep diyorum çok şükür. A anneveoglusu da aramıza sonradan katıldı ama o kadar cok destek verdi ki ins. Pozitif haberini alacağım seninde.
ama biz de merak ediyordukÖzelden yazdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?