- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.801
iyilik guzellik bulasici inan :) sira sende insallahmujdeli haber alalim sendende insallah
bende seni oyle kendime yakin buluyorum ve oyle icten candan seviyorum ki...
iyi tatiller diliyorum...
@
Bebegimhadi öncelikle seni kutluyorum. Allah sağlıklı sıhhatli doğumunu da göstersin sana inşallah.
uzun zamandır girmiyorum ama arada takip ediyorum sizleri. Bizim yaşımızda olanlar için zor bir süreç fakat böyle sevindirici haberler almak mutlu ediyor. Darısı biz isteyenler ve uğraşanlar için diyorum. Hamilelerin duaları kabul olurmuş bizim için de dua et canım. Ben de önümüzdeki ay inşallah bir kez daha deneyeceğim. Umut oldun.
Sayısız doktor gezdim çoğu beni paniğe sevketmekten başka bi işe yaramadı Medical Park Serdar Koç,Serkan Oral embriyom oluştuğu halde bana hızla denemeler yap olmazsa uğraşma kıbrıs dediler..Mustafa Bahçeci yumurtaların olgun çıkmıyor senin dedi bir embriyom oluştu 11 yumurtadan beğenmedi bana diyet verdi yolladı git 6 ay gelme durumuna bakıcaz tedavi sözü veremiyorum dedi
İnanın 20 ye yakın doktora muayene ve tedavi oldum
Aret Bey gibisini görmedim ilk muayenemde gülümsedi ve merak etme hamile kalıcaksın dedi
Bütün ruh halim herşeyim bir anda pozitife döndü
Daha önce neler duymuştum neler!!!!!
Dedimki hep negatifte alsam ben bu doktoru bırakmam!!!!
Şimdi takiplerimi de muayene ücreti yüksek bir meblağ olsa da ona devam edicem onun hakkı öyle paralar harcadım ki saçma sapan doktorlara ne alsa hakkıdır
Bu aradaBebegimhadi senin bu müjdeli haberin aslında herkesin forumu takip ettigini fakat yazmadığını göstermiş oldu
Hayırlısı neyse o olsun arkadaşım . Amin inşallah olur dileklerimiz .degerim biraz yuksek ikiz ultrasonda kese de belli olurmus.bende acaba diyorum.ikiziz biz olmaz olmaz deme.ama pek istemem basıma bir iş gelir beceremezsem diye.seninde dileklerin kabul olsun ins.
Keseyi görmeye geldim yazıcam kızlar ne yaptıysam farklı olarak detaylıca hepsini yazıcam size birazdan keseyi görmeye giricez heyecandan kalbim durmak üzreama biz de merak ediyorduk
Amin canim. Darisi isteyen herkese...Tebrik ederim trilece, Allah tamamına sağlıklı bir şekilde erdirsin
Dün Döndüm tatilden ama bugün yine ailelerin yanına uçtukAferin @denizkaplan, otur 10! 6000. sayfada en az 2-3 hamilelik beklediğimi söylemiştim bir süre önce, yine aklıma geldi, sen yazdın. Yanlış hatırlamıyorsam 15 günde bir 100 sayfa eskitiyorduk. O zamanki hesabıma göre Eylül'de geliyorduk galiba 6 bine ama son zamanlarda fazla yazılmadığı için sarkmış olabilir. Ekim oluyor bu durumda. Evet, Eylül-Ekim'de en az iki güzel haber daha bekliyoruz. Bir de gnowee var sanırım. hayatguzel2015 , döndün mü tatilden?
Tebrikler hibele inşallah kalp atışlarını da duyarsın, dünyanın en güzel anı ve en garibi tabiiiKeseyi görmeye geldim yazıcam kızlar ne yaptıysam farklı olarak detaylıca hepsini yazıcam size birazdan keseyi görmeye giricez heyecandan kalbim durmak üzre
Bu aradaBebegimhadi senin bu müjdeli haberin aslında herkesin forumu takip ettigini fakat yazmadığını göstermiş oldu
Evet maşallah maşallah
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah uslu uslu biraz daha bekler bebişlerin. Vakti geldiginde de seni üzmeden kolayca sağlıkla sıkıntısız gelsinler.Kızlar nst de sancım çıktı ,geçmezse arife günü alalım dedi doktor,dinlen biraz belki geçer ,inşallah bayramı atlatabiliriz gibi şeylerde söyledi ama, şu an yaşadığım sancı mı bebeklerin hareketi mi kestiremiyorumdua edin henüz erken doğum için...
İnsallah bayrami gecirirsin canum saglikla gelsin kuzularKızlar nst de sancım çıktı ,geçmezse arife günü alalım dedi doktor,dinlen biraz belki geçer ,inşallah bayramı atlatabiliriz gibi şeylerde söyledi ama, şu an yaşadığım sancı mı bebeklerin hareketi mi kestiremiyorumdua edin henüz erken doğum için...
Benide unutmamissin canim insallah sagolInsallah bizlerde guzel habeler aliriz Allahin izniyle
Cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun canim insallah bayramda uslu dururlar.. Allah gonlune gore versinKızlar nst de sancım çıktı ,geçmezse arife günü alalım dedi doktor,dinlen biraz belki geçer ,inşallah bayramı atlatabiliriz gibi şeylerde söyledi ama, şu an yaşadığım sancı mı bebeklerin hareketi mi kestiremiyorumdua edin henüz erken doğum için...
İnsallah bu guzel haber gelecek haberkerin oncusu olurBenide unutmamissin canim insallah sagolInsallah bizlerde guzel habeler aliriz Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?