Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

iyilik guzellik bulasici inan :) sira sende insallah mujdeli haber alalim sendende insallah
bende seni oyle kendime yakin buluyorum ve oyle icten candan seviyorum ki...
iyi tatiller diliyorum...

İnşallah canım cümlemiz sıra ile yaşayalım inşallah hep beraber..
Bende seni kendime çok yakın buluyorum inan..
Kelimeleri seçişin, kibarlığın, içtenliğin direk ben olsam bende aynısını yazardım diye okuyorum mesajlarını..
Kalp kalbe karşıymış..

Herhalde kader birliği yapanların arasında böyle bir bağ oluşuyor. Mesajları okurken, sadece yazı olarak değil, o duyguları tamamen anlamak, hissetmek ve "bende aynısı yaşıyorum" demek sanırım ortak duygularımızdan kaynaklanıyor ve hele bir de sizin gibi samimi insanlar olunca insan annesi ile paylaşamadıklarını gelip burada paylaşmak istiyor.
Çünkü anlaşılacağından emin oluyor.

ys3m hoşgeldin. yoktun epeydir, seni merak etmiştim. umarım önümüzdeki ay herşey iyi gider. yeniden yumurta mı toplanacak yoksa dondurulmuşun var mı?

Canım çok sevindim senin adına Rabbim kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla inşallah..
Aret Hoca hakkında söylediklerine katılıyorum bende. Kendisi çok pozitif ve çok tecrübeli bir doktor.
Bana söylediği bir söz hep umut olmuştu. Ben yaşımı söylediğimde 38 dediğimde kışın yani bana

"dışarıdaki bayanların hiç biri 20 yaşında değil lütfen yaş olayından çık ve amh değeri bize bir kadının anne olamayacağını söylemez sadece yumurtası azdır elimizi çabuk tutalım der." demişti. Ve bu bana çok büyük umut olmuştu evet haklıydı da hoca. Neticede 10-15-20 yumurtası olan insanlar bile tedavi görüyor, ya olgunlaşmıyor yumurtaları veya çatlamıyor veya başka sebepten yani neticede diğer doktorların çok aksi yönde bana tavsiyelerde bulundu.

Ama sizde uyguladığı tedavi yöntemini bende çok merak ettim açıkçası, zahmet olmazsa özelden paylaşabilir misiniz?

Dün Döndüm tatilden ama bugün yine ailelerin yanına uçtuk haşatım çıktı yeminle. Tatil faslı bitti artık 25 lik gibi gezdik motorun üzerinde sürekli. Gördüm günümü tabiiii

Keseyi görmeye geldim yazıcam kızlar ne yaptıysam farklı olarak detaylıca hepsini yazıcam size birazdan keseyi görmeye giricez heyecandan kalbim durmak üzre
Tebrikler hibele inşallah kalp atışlarını da duyarsın, dünyanın en güzel anı ve en garibi tabiii neler yaptın pylaşırsan çok sevinirim ben de

Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah uslu uslu biraz daha bekler bebişlerin. Vakti geldiginde de seni üzmeden kolayca sağlıkla sıkıntısız gelsinler.

İnsallah bayrami gecirirsin canum saglikla gelsin kuzular

Cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun canim insallah bayramda uslu dururlar.. Allah gonlune gore versin

Selam kızlar dün yazamadım telaşımız vardı biraz bugün rahat rahat yazayım dedim..
Ben çok genç yaşımda kanser tedavisi gördüm ve doktorlar hemen evlenip çocuk yapmam gerektiğini çocuğumun olmama ihtimalini söylediler..
4 yıllık evliyim ilk bir yılımız doktorların olacak olacak diyerek oyalamalarıyla geçti..Son 3 yıla ise 2 rahim ameliyatı 2 aşılama 6 kez de tüp bebek tedavisi sığdırdım..
Aslında yumurta sayımda fazla sorun yoktu yumurtam oluşuyordu ancak olgun yumurta sayım çok az olduğu için döllenme ve embriyo olma oranı düşüktü..İlk tedavimde 11 yumurta 1 kaliteli embriyo(-)2.tedavimde 3 yumurta tedavi iptal döllenme olmadı kaliteler kötüydü..6 ay diyet uyguladım(arısütü,bal polen,incir kürü,omega 3,q enzim,l arginine ve doğal beslendim süt yumurta köyden geldi)
Bu diyetin sonunda 10 yumurta 7 olgun 4 embriyom oldu ama birtanesi kaliteliydi sadece(-)
Daha sonra 5 yumurta bir kaliteli embriyo donduruldu havuz yapmak istedi doktorum,sonra 3 yumurta 2 kalitesiz embriyo oldu çöp..
Darbede merkez kapandı benim o gözbebeğim bitanecik embriyom başka merkeze taşındı çok büyük stres yaşadık..Bir yıl ara verdim merkezin açılmasını bekledik o bir yıl içinde kullandığım takviye vitaminlere ek olarak coraspirin b mix kullandım kan pıhtılaşması da çıktı çünki...
Aret beye son tedavimi olmak üzre gittim bana ilk dediği şey şu oldu:belli ki iğneler senin yumurta kaliteni bozuyor neden natural siklus uygulanmadı sana şimdiye kadar?
Baskılayıcı bile son ana kadar vermedi bana benim ısrarımla bir tane son gün vuruldum..Bir kutu klomen bir tane orgalutran 2 çatlatma iğnesi ile 4 yumurtadan (daha çok oluşan vardı ama boş çıktı)2 si olgun çıktı ve 2 kaliteli embriyom oldu 4.gün ikiside 1.kalite idi transfer edildiğinde..
Rabbime şükürler olsun ki hamileyim
10 seans akapunktur aldım ve incir kürü yaptım diğer tedavilerimden farklı olarak stressizdim akapunktur sayesinde...
Kızlar umarım benim hikayem biçok kişiye umut olur yol gösterir
Hepiniz dualarımdasınız
Birçok doktor kıbrıs derken Aret bey ısrarla hamile kalacaksın dedi o adam gerçekten boşa ümit vermiyor ümit varsa veriyo yoksa vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…