- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.841
Sayfamızı bende cok severek okuyorum.bu sayfayı hep takip edecegim.sagol güzel düşüncelerin için çok tesekkür ederimBebeğin ve sizin sağlığınız iyi olsun hep sayfamızı ve bizi ihmal etmeyin. Sizlerin dualarına ve deneyimlerinize ihtiyacımız var
Bol şans canım bende bir kutu klomenle hamile kaldım güzel haberlerini bekliyoruzzMerhaba uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ama yazmak şimdi nasip oldu 39 yaşındayım 1 tane doğal yolla olan 16 yaşında kızım var 1 sene önce ikinci evliliğimi yaptım doğal yolla hamile kalamadım yaşımdan dolayı rezervlerde azalma vararet beye gidiyorum bende oda bana sadece 1 kutu klomen verdi dün çatlatma iğnemi oldum yarın yumurta toplama var .. inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olur Rabbim yardımcımız olsun . Hamile kalanlar inşallah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın bizlerede dua edin bol bol
Çok teşekkür ederim inşallah darısı başıma ve tabi ki tüm isteyenlere ...Bol şans canım bende bir kutu klomenle hamile kaldım güzel haberlerini bekliyoruzz
Ben yalnız bu sayfayı takip ediyorum. Başta çok fazla sayfayı okudum lakin sayfamız bana çok sıcak ve samimi geldi. Belli mi olur belki tanışırızSayfamızı bende cok severek okuyorum.bu sayfayı hep takip edecegim.sagol güzel düşüncelerin için çok tesekkür ederimsana da sağlık sıhhat diliyorum.ama diger sayfaları biraz azaltacağım.bu forumlarda zıp zıp zıplıyordum cünkü bütün mesaimi alıyordu ertnur da cok güzel yazmış cok iyi dostluklarımız var burada.hem aynı hobi düşünceye sahip insanlar gördüğüm kadariyla sonradan da tanışsa cok ayrı bir arkadaşlık kuruyor.
Tüp bebek doktoru takip etmedi ama daha önce klomen kullandığımda ben de kist oluştu.Merhaba uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ama yazmak şimdi nasip oldu 39 yaşındayım 1 tane doğal yolla olan 16 yaşında kızım var 1 sene önce ikinci evliliğimi yaptım doğal yolla hamile kalamadım yaşımdan dolayı rezervlerde azalma vararet beye gidiyorum bende oda bana sadece 1 kutu klomen verdi dün çatlatma iğnemi oldum yarın yumurta toplama var .. inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olur Rabbim yardımcımız olsun . Hamile kalanlar inşallah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın bizlerede dua edin bol bol
Sağol canım inşallah sağlıklı devam eder tabiki en önemlisi oTüp bebek doktoru takip etmedi ama daha önce klomen kullandığımda ben de kist oluştu.Hibele de aret bey de klomen kullanmış ve hamile kalmış. Sevindim adınıza çünkü iğneler hem pahalı hem de geriyor insanı. Umarım herşey yolunda gider be bebeğimizi kucağınıza alırsınız
Canim bol sanslar sana, yasin kac su anda bilmiyorum ama bekledikce de zamanla insan keske daha onceden baslasaydim diyor. ben artik donor dusunuyorum, tuplerim acik doktora gore, ama bu devamli acik olacagi anlamina gelmiyor, kapanabilirdi hafif bir enfeksiyonla.Selam canım , geçmiş olsun ben hem Hsg hem laporoskopi oldum tüpler açılmadı ama şu dr . Cevat durak farklı bir işlemden bahdiyor onun için görüşmek istiyorum belki bir şansım vardır .
Bazen hem kariyer sahibi olayım hemde kocam öyle olsun takıntılarım olmasaydı diye çok hayıflanmadım değil,başak burcu işte ya en iyisi ya hiç ,bakireler burcu zaten:))) geç kalınmışlıklarıma üzülüyorum,ama neyse ki çabuk geçiyor,içimdeki büyütemediğim kız hemen modumu değiştiriyor:))) inşallah şimdiki hedefim bahsettiğin gibi çocuklarımı büyütmek,bazen lütfen erken ölmeyeyim Allah'ım diye dua ederken buluyorum kendimiamiin darısı başına insallah.tatilden döndüysen hosgeldin.bende sunu ekleyecektim simdi.bu sayfadaki tanıdığım kızlar hepsi okumuş üniversiteyi bitirmis kimisi daha zor bölümleri bitirmiş kültürlü kızlar.eglenmis bir hobi edinmiş dans etmis müzik dinlemis gezmiş kadınlar.işim sebebiyle de görüyorum; eğitimi olmayan dahasi bununla hic ilgilenmemiş isi olmayan ayrıca is de aramayan mümkünse yardımların pesinde kosan bir kaç kez gayrı resmi evlilik yapmış yine cocugunu seven bir anne ama çocuklarına verebilecegi birikim, adalet, ahlak vb.yi vermesi güç o kadar cok kadın tanıdım ki.eslerimiz insanlığıyla kültürüyle baba olabilecek, sizin büyüteceğiniz çocuklar o kadar önemli ki Allahım sizleri de beni de anne yapsın da bu ülkeye faydalı evlatlar yetistirelim
Vaaayy, Aret Hoca hastaları çoğaldı, heheMerhaba uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ama yazmak şimdi nasip oldu 39 yaşındayım 1 tane doğal yolla olan 16 yaşında kızım var 1 sene önce ikinci evliliğimi yaptım doğal yolla hamile kalamadım yaşımdan dolayı rezervlerde azalma vararet beye gidiyorum bende oda bana sadece 1 kutu klomen verdi dün çatlatma iğnemi oldum yarın yumurta toplama var .. inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olur Rabbim yardımcımız olsun . Hamile kalanlar inşallah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın bizlerede dua edin bol bol
Çok cok gecmiş olsun cok üzüldüm.Benim sonucum negatif arkadaşlar. Bugün test günümdü. 0,31 çıktı değerim. Hayırlısı böyleymiş diye teselli ediyorum kendimi ama insan üzülmeden de edemiyor. Bundan sonrasında ne yapacağım belirsizliği ise en zoru galiba((
Merhabalar bende 40 yssindaym benimde bir oglum var 10 yasinda ikinci evladimi istiyorum nasip olmuyor eylul ayinda fulya bahcecide tedavim basliyor sizinde tedaviniz hayirli olsun insallah saglikla gebelik haberleri veririz birbirimizeMerhaba uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ama yazmak şimdi nasip oldu 39 yaşındayım 1 tane doğal yolla olan 16 yaşında kızım var 1 sene önce ikinci evliliğimi yaptım doğal yolla hamile kalamadım yaşımdan dolayı rezervlerde azalma vararet beye gidiyorum bende oda bana sadece 1 kutu klomen verdi dün çatlatma iğnemi oldum yarın yumurta toplama var .. inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olur Rabbim yardımcımız olsun . Hamile kalanlar inşallah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın bizlerede dua edin bol bol
Merhaba kizlar oncelikle taze anne adaylari,transfer icin gun sayan, yeni tedavisi icin gun bekleyen, o mucize yumurtayi bekleyen canlarim, ne kadar guzel burda hepimiz aile gibi olduk bence aileden ote ayni guzellik icin toplandik:))) Bu bayram hekese umut olsun insallah tum guzellikler bizlerle olsun... bu foruma giripte yazan her elin guzel kalpli kadinlari en kisa zamanda mucizelerimiz gelsin insallah Bu bayram tek dilegim bir daha ki bayrama hepimizin kucaginda minnaklrimiz olsun ben inaniyorum bu guzel yurekli kadinlarin canlari sirasi geldikce gelecek simdiden iyi bayramlar hepinizi seviyorum... bir sure buralarda olamayacagim tatil sonrasi donecegim nasipse simdiden kutlamak istedim sevgi ve umutla kalin... iyi bayramlar
Bazen hem kariyer sahibi olayım hemde kocam öyle olsun takıntılarım olmasaydı diye çok hayıflanmadım değil,başak burcu işte ya en iyisi ya hiç ,bakireler burcu zaten:))) geç kalınmışlıklarıma üzülüyorum,ama neyse ki çabuk geçiyor,içimdeki büyütemediğim kız hemen modumu değiştiriyor:))) inşallah şimdiki hedefim bahsettiğin gibi çocuklarımı büyütmek,bazen lütfen erken ölmeyeyim Allah'ım diye dua ederken buluyorum kendimibenim yine enerjim düştü,yarın doğum olabilir korkuyorum,vücudumun baxı yerleri kızardı ,bozardı bana şans dileyin
Çok üzüldüm geçmiş olsun deyince geçmiyor onu da biliyorum. Geçen yıl negatif sonucu alınca nasıl üzüldüğümü unutmuyorum ve 2. Tedavide negatif alma korkusu daha da kötü. Ama Zaman herşeyin ilacı geçer inşallah. Güzel haberler almanızı dilerim.Benim sonucum negatif arkadaşlar. Bugün test günümdü. 0,31 çıktı değerim. Hayırlısı böyleymiş diye teselli ediyorum kendimi ama insan üzülmeden de edemiyor. Bundan sonrasında ne yapacağım belirsizliği ise en zoru galiba((
Bende de önce sezeryan sonra erken ölüp çocuklarımın yalnız kalması korkusu başladı canım inşallah geçicidirAllah korusun canim ama dogum korkusu ve hormonlar duygularini etkiliyor ben dogumdan sonra lohusalikta olum korkusu yasamistim.saglikla kavusun evladlariniza insallah
Günaydın.. anneveoglusu ne kadar sıcaksın bize karsı canım, söylemek istedim.benim test günu 31 agustosdu 14. Gun biraz günü abartmıslardı.arife gunu olduğundan 30 agustosta da yaptırabilirsin dediler.ben dün 30 agustosta kan verdim ama merkez yarım gün calıstığından sonuç bugüne kaldı.simdi ögrendim 13. Gün betahcg degerim 935.6Bebegimhadi Kan testini tekrarladin mi dr ile gorustun mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?