Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebeğin ve sizin sağlığınız iyi olsun hep sayfamızı ve bizi ihmal etmeyin. Sizlerin dualarına ve deneyimlerinize ihtiyacımız var
Sayfamızı bende cok severek okuyorum.bu sayfayı hep takip edecegim.sagol güzel düşüncelerin için çok tesekkür ederim sana da sağlık sıhhat diliyorum.ama diger sayfaları biraz azaltacağım.bu forumlarda zıp zıp zıplıyordum cünkü bütün mesaimi alıyordu ertnur da cok güzel yazmış cok iyi dostluklarımız var burada.hem aynı hobi düşünceye sahip insanlar gördüğüm kadariyla sonradan da tanışsa cok ayrı bir arkadaşlık kuruyor.

Bol şans canım bende bir kutu klomenle hamile kaldım güzel haberlerini bekliyoruzz

Ben yalnız bu sayfayı takip ediyorum. Başta çok fazla sayfayı okudum lakin sayfamız bana çok sıcak ve samimi geldi. Belli mi olur belki tanışırız ama önce hepimiz hamile olalım Allahım ne olur

Tüp bebek doktoru takip etmedi ama daha önce klomen kullandığımda ben de kist oluştu. Hibele de aret bey de klomen kullanmış ve hamile kalmış. Sevindim adınıza çünkü iğneler hem pahalı hem de geriyor insanı. Umarım herşey yolunda gider be bebeğimizi kucağınıza alırsınız

Sağol canım inşallah sağlıklı devam eder tabiki en önemlisi o
Evet daha evvel 300 doz iğneler kullandım ama bence rezerv düşüklüğünde kaliteyi bozuyor iğneler

Selam canım , geçmiş olsun ben hem Hsg hem laporoskopi oldum tüpler açılmadı ama şu dr . Cevat durak farklı bir işlemden bahdiyor onun için görüşmek istiyorum belki bir şansım vardır .
Canim bol sanslar sana, yasin kac su anda bilmiyorum ama bekledikce de zamanla insan keske daha onceden baslasaydim diyor. ben artik donor dusunuyorum, tuplerim acik doktora gore, ama bu devamli acik olacagi anlamina gelmiyor, kapanabilirdi hafif bir enfeksiyonla.
ikincisi de, yumurta kalitesi ve yastan dolayi bir cok genetik sorunlar cikabilir, yani 6 ay ugrasip, down sendromlu oldugunu ogrenmek hem uzucu hem de zaman kaybettirecek. bilmiyorum, tabii ki insallah allahdan diliyorum en sagliklisi olsun, en guzel ve hayirlisi olsun. ama donor sanki en saglikli ve kisa yolu, tabii pahali bir yol. saniyorum 6000 bin euro imis.

Bazen hem kariyer sahibi olayım hemde kocam öyle olsun takıntılarım olmasaydı diye çok hayıflanmadım değil,başak burcu işte ya en iyisi ya hiç ,bakireler burcu zaten:))) geç kalınmışlıklarıma üzülüyorum,ama neyse ki çabuk geçiyor,içimdeki büyütemediğim kız hemen modumu değiştiriyor:))) inşallah şimdiki hedefim bahsettiğin gibi çocuklarımı büyütmek,bazen lütfen erken ölmeyeyim Allah'ım diye dua ederken buluyorum kendimi benim yine enerjim düştü,yarın doğum olabilir korkuyorum,vücudumun baxı yerleri kızardı ,bozardı bana şans dileyin

Vaaayy, Aret Hoca hastaları çoğaldı, hehe bol şans diliyorum

Çok cok gecmiş olsun cok üzüldüm. evet en zoru seni cok iyi anlıyorum.ins toparlayacaksın yine bir çözüm bulacaksın.

Merhabalar bende 40 yssindaym benimde bir oglum var 10 yasinda ikinci evladimi istiyorum nasip olmuyor eylul ayinda fulya bahcecide tedavim basliyor sizinde tedaviniz hayirli olsun insallah saglikla gebelik haberleri veririz birbirimize
Yumurta toplama islemi nasil gecti canim

Son düzenleme:

Guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Hep guzel haberler verelim birbirimize insallah. Sizin ve ailenizin bayrami mubarek olsun arkadasim iyi tatiller

Allah korusun canim ama dogum korkusu ve hormonlar duygularini etkiliyor ben dogumdan sonra lohusalikta olum korkusu yasamistim.saglikla kavusun evladlariniza insallah

Çok üzüldüm geçmiş olsun deyince geçmiyor onu da biliyorum. Geçen yıl negatif sonucu alınca nasıl üzüldüğümü unutmuyorum ve 2. Tedavide negatif alma korkusu daha da kötü. Ama Zaman herşeyin ilacı geçer inşallah. Güzel haberler almanızı dilerim.

Allah korusun canim ama dogum korkusu ve hormonlar duygularini etkiliyor ben dogumdan sonra lohusalikta olum korkusu yasamistim.saglikla kavusun evladlariniza insallah
Bende de önce sezeryan sonra erken ölüp çocuklarımın yalnız kalması korkusu başladı canım inşallah geçicidir

Yumurta rezervi sayısı değişmez ancak bir seferde oluşan yumurta sayısı artırılabilir. 0.08 in altında değilseniz. Ben 40 yaşımdayım fsh 16 AMH 0.36 idi her ay tek yumurtam oluyordu. İkinci tüp bebek denemem biosteronla 2 tane yumurta döllendi ama başarısız oldu. Sonrasında hayıt otu çayı içtim 3 ay kadar. kan tahlilimde fsh 16 AMH 0.36 çıktı. 9. gün kadın doğumcuya gittim büyüklükleri 17 15 13 11 olan 3 yumurta görüldü. Ovulasyon testime göre çift çizgi 13-14 gün arasında görüldü periodum 30-31 günde bir oluyor. O ay hamile kalmadım. umudu kestim 7. ayda çok spor yaptığım bir ayda 9. günümde eşimle birlikte olduk (3 haftadır olmuyorduk) hamile kaldım. Ovulasyon testinden en az iki gün önce birlikte olmanızı öneriyorum spontan hamileliklerde. 40 yaş olunca perinatolog kadın doğumcu buldum. Sağlıklı bebeğe giden yolun çok çetin olduğunu söyleyebilirim. Kesen küçük takip edelim, kahve rengi kanaman var normalde olabilir boş gebelik olabilir, boş gebelik değilmiş kalbi de atıyor ama bebeğe göre kesesi küçük kromozon sorunu varsa haftaya kalbi durabilir. Kısacası bir türlü bebek benim diyemiyorsunuz. Umut ederim ki hepimizim sağlıklı sıhatli bebekleri olur.

Yeni
Yumurta rezervi sayısı değişmez ancak bir seferde oluşan yumurta sayısı artırılabilir. 0.08 in altında değilseniz. Ben 40 yaşımdayım fsh 16 AMH 0.36 idi her ay tek yumurtam oluyordu. İkinci tüp bebek denemem biosteronla 2 tane yumurta döllendi ama başarısız oldu. Sonrasında hayıt otu çayı içtim 3 ay kadar. kan tahlilimde fsh 16 AMH 0.36 çıktı. 9. gün kadın doğumcuya gittim büyüklükleri 17 15 13 11 olan 3 yumurta görüldü. Ovulasyon testime göre çift çizgi 13-14 gün arasında görüldü periodum 30-31 günde bir oluyor. O ay hamile kalmadım. umudu kestim 7. ayda çok spor yaptığım bir ayda 9. günümde eşimle birlikte olduk (3 haftadır olmuyorduk) hamile kaldım. Ovulasyon testinden en az iki gün önce birlikte olmanızı öneriyorum spontan hamileliklerde. 40 yaş olunca perinatolog kadın doğumcu buldum. Sağlıklı bebeğe giden yolun çok çetin olduğunu söyleyebilirim. Kesen küçük takip edelim, kahve rengi kanaman var normalde olabilir boş gebelik olabilir, boş gebelik değilmiş kalbi de atıyor ama bebeğe göre kesesi küçük kromozon sorunu varsa haftaya kalbi durabilir. Kısacası bir türlü bebek benim diyemiyorsunuz. Umut ederim ki hepimizim sağlıklı sıhatli bebekleri olur.

Bebegimhadi Kan testini tekrarladin mi dr ile gorustun mu canim
Günaydın.. anneveoglusu ne kadar sıcaksın bize karsı canım, söylemek istedim.benim test günu 31 agustosdu 14. Gun biraz günü abartmıslardı.arife gunu olduğundan 30 agustosta da yaptırabilirsin dediler.ben dün 30 agustosta kan verdim ama merkez yarım gün calıstığından sonuç bugüne kaldı.simdi ögrendim 13. Gün betahcg degerim 935.6 11. Gün 409 du ve o zaman bahceciyi aradığımda asistan doktor yenilemene gerek yok kese görmeye bayramdan sonra git ve haber ver demisti.yani o gün testi istersen tekrarla denmisti.ben yine de bugun de sonuc alip bahceciyi aradım.hemsire arayacak neler yapmam gerektigini dr. Hızlı bir sekilde soyledi ama asil bugun hemsire anlatirsa iyi olacak. Allah arkadaslarıma da nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…