- 20 Nisan 2013
- 4.621
- 2.345
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.861
Bebekten ancak fırsat bulup okudum canım cook sevindim değer çok iyi inş saglicaklada kucagina al erbil.bey bir numara ona gidip hamiş kalmayan cook az sayıda ben çok.umutsuzdum hata şuan eder bile olamıyorum menopoz eşiğindeydim ama Erbil bey vesile oldu Allahım onu vesile kıldı cokk şükür bin şükür..Amin cok tesekkür ederimgüzel yorumun icin sagol senin de pozitif haberlerini alacağım ins.
Cok cok tesekkur ederim bende aynı fikirdeyim doktorumuzla ilgili. Allah razı olsun iyi bayramlar öpüyorum bebek buyümüstür 8 9 aylık degil miBebekten ancak fırsat bulup okudum canım cook sevindim değer çok iyi inş saglicaklada kucagina al erbil.bey bir numara ona gidip hamiş kalmayan cook az sayıda ben çok.umutsuzdum hata şuan eder bile olamıyorum menopoz eşiğindeydim ama Erbil bey vesile oldu Allahım onu vesile kıldı cokk şükür bin şükür..
Merhabalar bende 40 yssindaym benimde bir oglum var 10 yasinda ikinci evladimi istiyorum nasip olmuyor eylul ayinda fulya bahcecide tedavim basliyor sizinde tedaviniz hayirli olsun insallah saglikla gebelik haberleri veririz birbirimize
Yumurta toplama islemi nasil gecti canim
Bebekten ancak fırsat bulup okudum canım cook sevindim değer çok iyi inş saglicaklada kucagina al erbil.bey bir numara ona gidip hamiş kalmayan cook az sayıda ben çok.umutsuzdum hata şuan eder bile olamıyorum menopoz eşiğindeydim ama Erbil bey vesile oldu Allahım onu vesile kıldı cokk şükür bin şükür..
Çok üzüldüm arkadaşım , dinlen biraz zor bir süreç İhsan'ın umudunun yıkılıp yeniden yeşertmesin ama pes etme sakinleş ve mücadeleye öyle başla tekrardan .Benim sonucum negatif arkadaşlar. Bugün test günümdü. 0,31 çıktı değerim. Hayırlısı böyleymiş diye teselli ediyorum kendimi ama insan üzülmeden de edemiyor. Bundan sonrasında ne yapacağım belirsizliği ise en zoru galiba((
Allahım sağlıklı ömürler versin ne güzel sonucun arkadaşım eminim karnında ve kalbimde kelebekler uçuyordur , kendine dikkat et yorma bebeklerinin ( bak bebeklerinin diyorum ) çünkü hem senin sonucunun pozitif olacağını hissettirmiştim ve şimdide ikiz olacak diye hissediyorum çok kuvvetli Hemde , keyfini doya doya çıkar gebeliğinin .Günaydın.. anneveoglusu ne kadar sıcaksın bize karsı canım, söylemek istedim.benim test günu 31 agustosdu 14. Gun biraz günü abartmıslardı.arife gunu olduğundan 30 agustosta da yaptırabilirsin dediler.ben dün 30 agustosta kan verdim ama merkez yarım gün calıstığından sonuç bugüne kaldı.simdi ögrendim 13. Gün betahcg degerim 935.611. Gün 409 du ve o zaman bahceciyi aradığımda asistan doktor yenilemene gerek yok kese görmeye bayramdan sonra git ve haber ver demisti.yani o gün testi istersen tekrarla denmisti.ben yine de bugun de sonuc alip bahceciyi aradım.hemsire arayacak neler yapmam gerektigini dr. Hızlı bir sekilde soyledi ama asil bugun hemsire anlatirsa iyi olacak. Allah arkadaslarıma da nasip etsin inş.
Evet sekiz aylık bebişim canım büyüdük en zor dönemleri atlatik gaz sancısı dış sancısı derken bu aya kadar geldik nasıl büyüdügunu anlamadim bile darısı başına olsun dünyanın en güzel duygusu Allahım bu uğurda mücadele veren herk sin kucağını doldursun senin değerler ikiz gibi görünüyor canım benim 11 gün değerim 204 biseydi....Cok cok tesekkur ederim bende aynı fikirdeyim doktorumuzla ilgili. Allah razı olsun iyi bayramlar öpüyorum bebek buyümüstür 8 9 aylık degil misize masallah
Tabiki canım.ben sana özel mesaj yazsam acaba cevap yazabilir misin? Yazamazsan telefon numaramı yazarım. Oradan mesajlaşırız.Sevgili arkadaşlarım ben de 10 gün oldu Antalya'da Batu beye muayene oldum. Sağda 2 folikül solda 2 folikül gördü. Ancak ben kistten dolayı son ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. Doğum kontrol hapından hemen sonra tedavi uygulamayı uygun bulmuyorum çünkü yumurtalar baskılanmış oluyor dedi. 2 ay biosteron önerdi. Ama kist oluşabilir bu da tedaviyi geciktirir dedi. 40 yaştan sonrakilere uyguladığımız farklı protokol yok ancak ben çok ilaç yüklenmesini doğru bulmuyorum az ama kaliteli yumurta hedefliyoruz dedi.
Ben gelir gelmez tedaviye başlamayı planlamadığım için biosteron başladım. Kist yapıyor mu bilginiz var mı. Bu arada diğer vitaminlerimi de alıyorum. Kefir içiyorum. SevgiliHaremiz arısütü polen başlamadım henüz senden yardım istiyorum. Mesaj atamıyorum ben o yüzden buradan yazdım.
Herkese sevgiler
Evet aynen kalbimde ve karnımda kelebekler uçuşuyor.insallah sana da nasip olsunAllahım sağlıklı ömürler versin ne güzel sonucun arkadaşım eminim karnında ve kalbimde kelebekler uçuyordur , kendine dikkat et yorma bebeklerinin ( bak bebeklerinin diyorum ) çünkü hem senin sonucunun pozitif olacağını hissettirmiştim ve şimdide ikiz olacak diye hissediyorum çok kuvvetli Hemde , keyfini doya doya çıkar gebeliğinin .
en tatlı zamanları başlıyor masallah iyi günlerde büyüsünEvet sekiz aylık bebişim canım büyüdük en zor dönemleri atlatik gaz sancısı dış sancısı derken bu aya kadar geldik nasıl büyüdügunu anlamadim bile darısı başına olsun dünyanın en güzel duygusu Allahım bu uğurda mücadele veren herk sin kucağını doldursun senin değerler ikiz gibi görünüyor canım benim 11 gün değerim 204 biseydi....
Cok cok tesekkür ederimBebegimhadi Ayyy maşallah ne mutlu oldum.çok tebrik ederim.ALLAH tamamına erdirsin. uzun süredir ara ara sizleri takip ediyordum.darisi bizlerin başına
dna hasar yapti mi size erbil bey?
Allah korusun aklından çıkar bunları lütfen, çok az kaldı sağlıkla almana kucağına, Korkularla yaşayamayız biliyorsun. Korkma lütfenBende de önce sezeryan sonra erken ölüp çocuklarımın yalnız kalması korkusu başladı canım inşallah geçicidir
Maşallah bebeğimhadi seninkiler ikiz kesinCok cok tesekkür ederimdarısı başına spermle ilgili testi gösterdik o kadar.dna hasar testi hic istemedi.esimin morfoloji 2 ydi.tüp bebege uygun ama yarı yariya azalmıs durumdaydı.
Canım inşallah bebeğin sağlıklıdır kalbini ferah tut. Bişey merak ettim neden 0.08 in altında değilseniz dedin o kısmı anlayamadımYumurta rezervi sayısı değişmez ancak bir seferde oluşan yumurta sayısı artırılabilir. 0.08 in altında değilseniz. Ben 40 yaşımdayım fsh 16 AMH 0.36 idi her ay tek yumurtam oluyordu. İkinci tüp bebek denemem biosteronla 2 tane yumurta döllendi ama başarısız oldu. Sonrasında hayıt otu çayı içtim 3 ay kadar. kan tahlilimde fsh 16 AMH 0.36 çıktı. 9. gün kadın doğumcuya gittim büyüklükleri 17 15 13 11 olan 3 yumurta görüldü. Ovulasyon testime göre çift çizgi 13-14 gün arasında görüldü periodum 30-31 günde bir oluyor. O ay hamile kalmadım. umudu kestim 7. ayda çok spor yaptığım bir ayda 9. günümde eşimle birlikte olduk (3 haftadır olmuyorduk) hamile kaldım. Ovulasyon testinden en az iki gün önce birlikte olmanızı öneriyorum spontan hamileliklerde. 40 yaş olunca perinatolog kadın doğumcu buldum. Sağlıklı bebeğe giden yolun çok çetin olduğunu söyleyebilirim. Kesen küçük takip edelim, kahve rengi kanaman var normalde olabilir boş gebelik olabilir, boş gebelik değilmiş kalbi de atıyor ama bebeğe göre kesesi küçük kromozon sorunu varsa haftaya kalbi durabilir. Kısacası bir türlü bebek benim diyemiyorsunuz. Umut ederim ki hepimizim sağlıklı sıhatli bebekleri olur.
Canım sen iki tane sağlıklı olan bebeği mi transfer ettirmiştin o kısmı karıştırdım sanırım çünkü tek transfer ettireceğim demiştin birde biesteronu kaç tane aldın günde 2 yıl çok uzun süre risk görüp doktorum bana çok takviye alıyorsun biesterona gerek Yok demişti ama bilemedim şimdi bu arada değerin bana da ikiz geldi 41 kere maşallah arkadaşımGünaydın.. anneveoglusu ne kadar sıcaksın bize karsı canım, söylemek istedim.benim test günu 31 agustosdu 14. Gun biraz günü abartmıslardı.arife gunu olduğundan 30 agustosta da yaptırabilirsin dediler.ben dün 30 agustosta kan verdim ama merkez yarım gün calıstığından sonuç bugüne kaldı.simdi ögrendim 13. Gün betahcg degerim 935.611. Gün 409 du ve o zaman bahceciyi aradığımda asistan doktor yenilemene gerek yok kese görmeye bayramdan sonra git ve haber ver demisti.yani o gün testi istersen tekrarla denmisti.ben yine de bugun de sonuc alip bahceciyi aradım.hemsire arayacak neler yapmam gerektigini dr. Hızlı bir sekilde soyledi ama asil bugun hemsire anlatirsa iyi olacak. Allah arkadaslarıma da nasip etsin inş.
Canım Allah yardımcın olsun kalbine ferahlık versin inşallah sağlıkla sıhhatle bebelerin kucağında olurBende de önce sezeryan sonra erken ölüp çocuklarımın yalnız kalması korkusu başladı canım inşallah geçicidir
Benimde hep tek yumurta oldu ama önemli olan kaliteli olması canım inşallah sağlıklı bölünür çoğalırOpu dan Yen'i çıktım ultrasonda 2 yumurta görülüyordu ama 1 yumurta alabilmişlersonuç ne olur bilmiyorum zaten geçen hafta histereskopi olduğum için transfer önümüzdeki ay yapılacak dedi dr tabi tek yumurtam döllenirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?