Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Amin cok tesekkür ederim güzel yorumun icin sagol senin de pozitif haberlerini alacağım ins.
Bebekten ancak fırsat bulup okudum canım cook sevindim değer çok iyi inş saglicaklada kucagina al erbil.bey bir numara ona gidip hamiş kalmayan cook az sayıda ben çok.umutsuzdum hata şuan eder bile olamıyorum menopoz eşiğindeydim ama Erbil bey vesile oldu Allahım onu vesile kıldı cokk şükür bin şükür..

Cok cok tesekkur ederim bende aynı fikirdeyim doktorumuzla ilgili. Allah razı olsun iyi bayramlar öpüyorum bebek buyümüstür 8 9 aylık degil mi size masallah

Opu dan Yen'i çıktım ultrasonda 2 yumurta görülüyordu ama 1 yumurta alabilmişler sonuç ne olur bilmiyorum zaten geçen hafta histereskopi olduğum için transfer önümüzdeki ay yapılacak dedi dr tabi tek yumurtam döllenirse

gulneva77 Erbil beyi aradım az önce cok mutlu oldu cok duygulandım ona her zaman dua edecegim

Çok üzüldüm arkadaşım , dinlen biraz zor bir süreç İhsan'ın umudunun yıkılıp yeniden yeşertmesin ama pes etme sakinleş ve mücadeleye öyle başla tekrardan .

Allahım sağlıklı ömürler versin ne güzel sonucun arkadaşım eminim karnında ve kalbimde kelebekler uçuyordur , kendine dikkat et yorma bebeklerinin ( bak bebeklerinin diyorum ) çünkü hem senin sonucunun pozitif olacağını hissettirmiştim ve şimdide ikiz olacak diye hissediyorum çok kuvvetli Hemde , keyfini doya doya çıkar gebeliğinin .

Cok cok tesekkur ederim bende aynı fikirdeyim doktorumuzla ilgili. Allah razı olsun iyi bayramlar öpüyorum bebek buyümüstür 8 9 aylık degil mi size masallah
Evet sekiz aylık bebişim canım büyüdük en zor dönemleri atlatik gaz sancısı dış sancısı derken bu aya kadar geldik nasıl büyüdügunu anlamadim bile darısı başına olsun dünyanın en güzel duygusu Allahım bu uğurda mücadele veren herk sin kucağını doldursun senin değerler ikiz gibi görünüyor canım benim 11 gün değerim 204 biseydi....

Tabiki canım.ben sana özel mesaj yazsam acaba cevap yazabilir misin? Yazamazsan telefon numaramı yazarım. Oradan mesajlaşırız.
Tedavin hayırlı olsun. Doktorun çok doğru söylemiş aslında. Az ama öz yumurta olsun. Ben de eylülün ilk haftası tedaviye başlıyorum. Ben de arı sütü ve polene yükleneceğim bakalım. İnşallah iğneler bende ters etki yapmaz işe yarar.
Ben de kistten dolayı Doğum kontrol ilacı kullanmıştım ve bu ay 7 folikülden sıfır tane yumurta kaldı. Sadece Bir tanesi gelişti o da 17. Mm de büyümesi durdu. Doktor bundan bir hayır gelmez en iyisi sen direk tüpe başla demekki senin yumurtaların yeterince büyüyemiyor dedi moralim bozuldu. Acaba dedim d. kontrol ilacının etkisi miydi büyümemesi...
Güzel haberlerle inşallah...

Son düzenleme:
Evet aynen kalbimde ve karnımda kelebekler uçuşuyor.insallah sana da nasip olsun Allah ins. Sevincimizi devam ettirsin sizleri de sevindirsin.ikiz mi ye daha cok var.bahceci merkezim hemşire aradı.10-15 gun sonra kese gormeye ultrasona girecekmisim. cok calışıyoruz.sağol dikkat ederim
Sende kendine iyi bak negatif alan arkadaşım da umutlandı cok sevindi tedaviye başlama azmi geldi onlara da sen neredesin almanyaya döndün mü ?

en tatlı zamanları başlıyor masallah iyi günlerde büyüsün

Bebegimhadi Ayyy maşallah ne mutlu oldum.çok tebrik ederim.ALLAH tamamına erdirsin. uzun süredir ara ara sizleri takip ediyordum.darisi bizlerin başına
dna hasar yapti mi size erbil bey?

Bebegimhadi Ayyy maşallah ne mutlu oldum.çok tebrik ederim.ALLAH tamamına erdirsin. uzun süredir ara ara sizleri takip ediyordum.darisi bizlerin başına
dna hasar yapti mi size erbil bey?
Cok cok tesekkür ederim darısı başına spermle ilgili testi gösterdik o kadar.dna hasar testi hic istemedi.esimin morfoloji 2 ydi.tüp bebege uygun ama yarı yariya azalmıs durumdaydı.

Bende de önce sezeryan sonra erken ölüp çocuklarımın yalnız kalması korkusu başladı canım inşallah geçicidir
Allah korusun aklından çıkar bunları lütfen, çok az kaldı sağlıkla almana kucağına, Korkularla yaşayamayız biliyorsun. Korkma lütfen

Cok cok tesekkür ederim darısı başına spermle ilgili testi gösterdik o kadar.dna hasar testi hic istemedi.esimin morfoloji 2 ydi.tüp bebege uygun ama yarı yariya azalmıs durumdaydı.
Maşallah bebeğimhadi seninkiler ikiz kesin

Canım inşallah bebeğin sağlıklıdır kalbini ferah tut. Bişey merak ettim neden 0.08 in altında değilseniz dedin o kısmı anlayamadım

Canım sen iki tane sağlıklı olan bebeği mi transfer ettirmiştin o kısmı karıştırdım sanırım çünkü tek transfer ettireceğim demiştin birde biesteronu kaç tane aldın günde 2 yıl çok uzun süre risk görüp doktorum bana çok takviye alıyorsun biesterona gerek Yok demişti ama bilemedim şimdi bu arada değerin bana da ikiz geldi 41 kere maşallah arkadaşım

Son düzenleme:
Bende de önce sezeryan sonra erken ölüp çocuklarımın yalnız kalması korkusu başladı canım inşallah geçicidir
Canım Allah yardımcın olsun kalbine ferahlık versin inşallah sağlıkla sıhhatle bebelerin kucağında olur

Benimde hep tek yumurta oldu ama önemli olan kaliteli olması canım inşallah sağlıklı bölünür çoğalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…