Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Umarım bayramdan sonra en gec olabilecek tarihte gelir bebeklerin

Umarım bayramdan sonra en gec olabilecek tarihte gelir bebeklerin
Bebegimhadi tatil dolayısıyla ihmal etmiştim forumu. Bu sabah tüm sayfaları okudum ve okuduğuma değdi. Harika bir haber Nasıl sevindim anlatamam. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Sevgili arkadaşlarım ben de 10 gün oldu Antalya'da Batu beye muayene oldum. Sağda 2 folikül solda 2 folikül gördü. Ancak ben kistten dolayı son ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. Doğum kontrol hapından hemen sonra tedavi uygulamayı uygun bulmuyorum çünkü yumurtalar baskılanmış oluyor dedi. 2 ay biosteron önerdi. Ama kist oluşabilir bu da tedaviyi geciktirir dedi. 40 yaştan sonrakilere uyguladığımız farklı protokol yok ancak ben çok ilaç yüklenmesini doğru bulmuyorum az ama kaliteli yumurta hedefliyoruz dedi.
Ben gelir gelmez tedaviye başlamayı planlamadığım için biosteron başladım. Kist yapıyor mu bilginiz var mı. Bu arada diğer vitaminlerimi de alıyorum. Kefir içiyorum. Sevgili Haremiz arısütü polen başlamadım henüz senden yardım istiyorum. Mesaj atamıyorum ben o yüzden buradan yazdım.
Herkese sevgiler

amiin darısı başına insallah.tatilden döndüysen hosgeldin.bende sunu ekleyecektim simdi.bu sayfadaki tanıdığım kızlar hepsi okumuş üniversiteyi bitirmis kimisi daha zor bölümleri bitirmiş kültürlü kızlar.eglenmis bir hobi edinmiş dans etmis müzik dinlemis gezmiş kadınlar.işim sebebiyle de görüyorum; eğitimi olmayan dahasi bununla hic ilgilenmemiş isi olmayan ayrıca is de aramayan mümkünse yardımların pesinde kosan bir kaç kez gayrı resmi evlilik yapmış yine cocugunu seven bir anne ama çocuklarına verebilecegi birikim, adalet, ahlak vb.yi vermesi güç o kadar cok kadın tanıdım ki.eslerimiz insanlığıyla kültürüyle baba olabilecek, sizin büyüteceğiniz çocuklar o kadar önemli ki Allahım sizleri de beni de anne yapsın da bu ülkeye faydalı evlatlar yetistirelim

Son düzenleme:
Ne guzel yazmissin canim bu mutlu ve cocuklarina guzel bir gelecek verebilecek ailelere rabbim mucizelerini gostersin

Biesteronu 2 yıl aralıksız kullandım. kist yapmaz ayrıca sana da faydası olur ins.

Arkadasim zor bir surec sonunda rabbim mucizesini gostermis tekrar tebrik ederim

Âmin. Hep çocuk ta yaparım kariyer de kafasındaydım ama çocuk için evlenmek gerektiğini geç idrak ettim. Rabbim pişman etmesin.
Sayfadaki tüm dostlara sağlıklı, hayırlı evlatlar versin Rabbim. Bize de layıkıyla yetiştirmeyi nasip etsin

Arkadasim zor bir surec sonunda rabbim mucizesini gostermis tekrar tebrik ederim
Sağol canım benim gerçekten yaşadıklarım çok zordu inanılmaz kötü şeyler duydum doktorlardan ama şu bir gerçek Allahın dediği olur Rabbim ol derse kalite sayı yaş inanın hiçççç önemi yok

Çok şükür sonuç güzel olmuş lakin çok zorlu bir süreç olmuş. Ben bu kadar mücadele edebilirmiyim bilmiyorum. Maşallah size ve bebeğinize

Amin

Merhaba kizlar oncelikle taze anne adaylari,transfer icin gun sayan, yeni tedavisi icin gun bekleyen, o mucize yumurtayi bekleyen canlarim, ne kadar guzel burda hepimiz aile gibi olduk bence aileden ote ayni guzellik icin toplandik:))) Bu bayram hekese umut olsun insallah tum guzellikler bizlerle olsun... bu foruma giripte yazan her elin guzel kalpli kadinlari en kisa zamanda mucizelerimiz gelsin insallah Bu bayram tek dilegim bir daha ki bayrama hepimizin kucaginda minnaklrimiz olsun ben inaniyorum bu guzel yurekli kadinlarin canlari sirasi geldikce gelecek simdiden iyi bayramlar hepinizi seviyorum... bir sure buralarda olamayacagim tatil sonrasi donecegim nasipse simdiden kutlamak istedim sevgi ve umutla kalin... iyi bayramlar

Çok şükür sonuç güzel olmuş lakin çok zorlu bir süreç olmuş. Ben bu kadar mücadele edebilirmiyim bilmiyorum. Maşallah size ve bebeğinize
Canım bende senin gibiydim ama hep kendime dedim ki evladım için yaptığım şeyler az bile herşeyi yapmak istedim terazinin öbür ucunda evlat vardı çünki
İnşallah sonuna kadar devam eder kucağıma da alırım
Ama benim için hamile kalmak bile büyük mucizeydi yumurtalarımın içinde hiç kaliteli yoksa diye hep kendi kendimi yedim ama varmış işte karnımda şu anda minik mercimeğim
Rabbimin en güzel emaneti bana
Sakın pes etmeyin evladınız için mücadeleye devam edin kızlar

Merhaba uzun zamandır takip ediyorum bu forumu ama yazmak şimdi nasip oldu 39 yaşındayım 1 tane doğal yolla olan 16 yaşında kızım var 1 sene önce ikinci evliliğimi yaptım doğal yolla hamile kalamadım yaşımdan dolayı rezervlerde azalma var aret beye gidiyorum bende oda bana sadece 1 kutu klomen verdi dün çatlatma iğnemi oldum yarın yumurta toplama var .. inşallah herşey gönlümüzdeki gibi olur Rabbim yardımcımız olsun . Hamile kalanlar inşallah sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın bizlerede dua edin bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…