- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.821
Paylaştım canımMerak ettim farklı tedaviyi..
Paylaştımama biz de merak ediyorduk
Umarım bayramdan sonra en gec olabilecek tarihte gelir bebeklerinKızlar nst de sancım çıktı ,geçmezse arife günü alalım dedi doktor,dinlen biraz belki geçer ,inşallah bayramı atlatabiliriz gibi şeylerde söyledi ama, şu an yaşadığım sancı mı bebeklerin hareketi mi kestiremiyorumdua edin henüz erken doğum için...
Keseyi gördün herhalde di mi?Paylaştım
Evet gördük mercimek kadar bebeğimizi de gördük şükürler olsunKeseyi gördün herhalde di mi?
Umarım bayramdan sonra en gec olabilecek tarihte gelir bebeklerin
Bebegimhadi tatil dolayısıyla ihmal etmiştim forumu. Bu sabah tüm sayfaları okudum ve okuduğuma değdi. Harika bir haber Nasıl sevindim anlatamam. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ne guzel yazmissin canim bu mutlu ve cocuklarina guzel bir gelecek verebilecek ailelere rabbim mucizelerini gostersinamiin darısı başına insallah.tatilden döndüysen hosgeldin.bende sunu ekleyecektim simdi.bu sayfadaki tanıdığım kızlar hepsi okumuş üniversiteyi bitirmis kimisi daha zor bölümleri bitirmiş kültürlü kızlar.eglenmis bir hobi edinmiş dans etmis müzik dinlemis gezmiş kadınlar.işim sebebiyle de görüyorum; eğitimi olmayan dahasi bununla hic ilgilenmemiş isi olmayan ayrıca is de aramayan mümkünse yardımların pesinde kosan bir kaç kez gayrı resmi evlilik yapmış yine cocugunu seven bir anne ama çocuklarına verebilecegi birikim, adalet, ahlak vb.yi vermesi güç o kadar cok kadın tanıdım ki.sizin büyüteceğiniz çocuklar o kadar önemli ki Allahım sizleri de beni de anne yapsın da bu ülkeye faydalı evlatlar yetistirelim
Biesteronu 2 yıl aralıksız kullandım. kist yapmaz ayrıca sana da faydası olur ins.Sevgili arkadaşlarım ben de 10 gün oldu Antalya'da Batu beye muayene oldum. Sağda 2 folikül solda 2 folikül gördü. Ancak ben kistten dolayı son ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. Doğum kontrol hapından hemen sonra tedavi uygulamayı uygun bulmuyorum çünkü yumurtalar baskılanmış oluyor dedi. 2 ay biosteron önerdi. Ama kist oluşabilir bu da tedaviyi geciktirir dedi. 40 yaştan sonrakilere uyguladığımız farklı protokol yok ancak ben çok ilaç yüklenmesini doğru bulmuyorum az ama kaliteli yumurta hedefliyoruz dedi.
Ben gelir gelmez tedaviye başlamayı planlamadığım için biosteron başladım. Kist yapıyor mu bilginiz var mı. Bu arada diğer vitaminlerimi de alıyorum. Kefir içiyorum. SevgiliHaremiz arısütü polen başlamadım henüz senden yardım istiyorum. Mesaj atamıyorum ben o yüzden buradan yazdım.
Herkese sevgiler
Arkadasim zor bir surec sonunda rabbim mucizesini gostermis tekrar tebrik ederimSelam kızlar dün yazamadım telaşımız vardı biraz bugün rahat rahat yazayım dedim..
Ben çok genç yaşımda kanser tedavisi gördüm ve doktorlar hemen evlenip çocuk yapmam gerektiğini çocuğumun olmama ihtimalini söylediler..
4 yıllık evliyim ilk bir yılımız doktorların olacak olacak diyerek oyalamalarıyla geçti..Son 3 yıla ise 2 rahim ameliyatı 2 aşılama 6 kez de tüp bebek tedavisi sığdırdım..
Aslında yumurta sayımda fazla sorun yoktu yumurtam oluşuyordu ancak olgun yumurta sayım çok az olduğu için döllenme ve embriyo olma oranı düşüktü..İlk tedavimde 11 yumurta 1 kaliteli embriyo(-)2.tedavimde 3 yumurta tedavi iptal döllenme olmadı kaliteler kötüydü..6 ay diyet uyguladım(arısütü,bal polen,incir kürü,omega 3,q enzim,l arginine ve doğal beslendim süt yumurta köyden geldi)
Bu diyetin sonunda 10 yumurta 7 olgun 4 embriyom oldu ama birtanesi kaliteliydi sadece(-)
Daha sonra 5 yumurta bir kaliteli embriyo donduruldu havuz yapmak istedi doktorum,sonra 3 yumurta 2 kalitesiz embriyo oldu çöp..
Darbede merkez kapandı benim o gözbebeğim bitanecik embriyom başka merkeze taşındı çok büyük stres yaşadık..Bir yıl ara verdim merkezin açılmasını bekledik o bir yıl içinde kullandığım takviye vitaminlere ek olarak coraspirin b mix kullandım kan pıhtılaşması da çıktı çünki...
Aret beye son tedavimi olmak üzre gittim bana ilk dediği şey şu oldu:belli ki iğneler senin yumurta kaliteni bozuyor neden natural siklus uygulanmadı sana şimdiye kadar?
Baskılayıcı bile son ana kadar vermedi bana benim ısrarımla bir tane son gün vuruldum..Bir kutu klomen bir tane orgalutran 2 çatlatma iğnesi ile 4 yumurtadan (daha çok oluşan vardı ama boş çıktı)2 si olgun çıktı ve 2 kaliteli embriyom oldu 4.gün ikiside 1.kalite idi transfer edildiğinde..
Rabbime şükürler olsun ki hamileyim
10 seans akapunktur aldım ve incir kürü yaptım diğer tedavilerimden farklı olarak stressizdim akapunktur sayesinde...
Kızlar umarım benim hikayem biçok kişiye umut olur yol gösterir
Hepiniz dualarımdasınız
Birçok doktor kıbrıs derken Aret bey ısrarla hamile kalacaksın dedi o adam gerçekten boşa ümit vermiyor ümit varsa veriyo yoksa vermiyor
Âmin. Hep çocuk ta yaparım kariyer de kafasındaydım ama çocuk için evlenmek gerektiğini geç idrak ettim. Rabbim pişman etmesin.amiin darısı başına insallah.tatilden döndüysen hosgeldin.bende sunu ekleyecektim simdi.bu sayfadaki tanıdığım kızlar hepsi okumuş üniversiteyi bitirmis kimisi daha zor bölümleri bitirmiş kültürlü kızlar.eglenmis bir hobi edinmiş dans etmis müzik dinlemis gezmiş kadınlar.işim sebebiyle de görüyorum; eğitimi olmayan dahasi bununla hic ilgilenmemiş isi olmayan ayrıca is de aramayan mümkünse yardımların pesinde kosan bir kaç kez gayrı resmi evlilik yapmış yine cocugunu seven bir anne ama çocuklarına verebilecegi birikim, adalet, ahlak vb.yi vermesi güç o kadar cok kadın tanıdım ki.eslerimiz insanlığıyla kültürüyle baba olabilecek, sizin büyüteceğiniz çocuklar o kadar önemli ki Allahım sizleri de beni de anne yapsın da bu ülkeye faydalı evlatlar yetistirelim
Çok sevindim bu habereBiesteronu 2 yıl aralıksız kullandım. kist yapmaz ayrıca sana da faydası olur ins.
Sağol canım benim gerçekten yaşadıklarım çok zordu inanılmaz kötü şeyler duydum doktorlardan ama şu bir gerçek Allahın dediği olur Rabbim ol derse kalite sayı yaş inanın hiçççç önemi yokArkadasim zor bir surec sonunda rabbim mucizesini gostermis tekrar tebrik ederim
Bebeğin ve sizin sağlığınız iyi olsun hep sayfamızı ve bizi ihmal etmeyin. Sizlerin dualarına ve deneyimlerinize ihtiyacımız varBiesteronu 2 yıl aralıksız kullandım. kist yapmaz ayrıca sana da faydası olur ins.
Çok şükür sonuç güzel olmuş lakin çok zorlu bir süreç olmuş. Ben bu kadar mücadele edebilirmiyim bilmiyorum. Maşallah size ve bebeğinizeSelam kızlar dün yazamadım telaşımız vardı biraz bugün rahat rahat yazayım dedim..
Ben çok genç yaşımda kanser tedavisi gördüm ve doktorlar hemen evlenip çocuk yapmam gerektiğini çocuğumun olmama ihtimalini söylediler..
4 yıllık evliyim ilk bir yılımız doktorların olacak olacak diyerek oyalamalarıyla geçti..Son 3 yıla ise 2 rahim ameliyatı 2 aşılama 6 kez de tüp bebek tedavisi sığdırdım..
Aslında yumurta sayımda fazla sorun yoktu yumurtam oluşuyordu ancak olgun yumurta sayım çok az olduğu için döllenme ve embriyo olma oranı düşüktü..İlk tedavimde 11 yumurta 1 kaliteli embriyo(-)2.tedavimde 3 yumurta tedavi iptal döllenme olmadı kaliteler kötüydü..6 ay diyet uyguladım(arısütü,bal polen,incir kürü,omega 3,q enzim,l arginine ve doğal beslendim süt yumurta köyden geldi)
Bu diyetin sonunda 10 yumurta 7 olgun 4 embriyom oldu ama birtanesi kaliteliydi sadece(-)
Daha sonra 5 yumurta bir kaliteli embriyo donduruldu havuz yapmak istedi doktorum,sonra 3 yumurta 2 kalitesiz embriyo oldu çöp..
Darbede merkez kapandı benim o gözbebeğim bitanecik embriyom başka merkeze taşındı çok büyük stres yaşadık..Bir yıl ara verdim merkezin açılmasını bekledik o bir yıl içinde kullandığım takviye vitaminlere ek olarak coraspirin b mix kullandım kan pıhtılaşması da çıktı çünki...
Aret beye son tedavimi olmak üzre gittim bana ilk dediği şey şu oldu:belli ki iğneler senin yumurta kaliteni bozuyor neden natural siklus uygulanmadı sana şimdiye kadar?
Baskılayıcı bile son ana kadar vermedi bana benim ısrarımla bir tane son gün vuruldum..Bir kutu klomen bir tane orgalutran 2 çatlatma iğnesi ile 4 yumurtadan (daha çok oluşan vardı ama boş çıktı)2 si olgun çıktı ve 2 kaliteli embriyom oldu 4.gün ikiside 1.kalite idi transfer edildiğinde..
Rabbime şükürler olsun ki hamileyim
10 seans akapunktur aldım ve incir kürü yaptım diğer tedavilerimden farklı olarak stressizdim akapunktur sayesinde...
Kızlar umarım benim hikayem biçok kişiye umut olur yol gösterir
Hepiniz dualarımdasınız
Birçok doktor kıbrıs derken Aret bey ısrarla hamile kalacaksın dedi o adam gerçekten boşa ümit vermiyor ümit varsa veriyo yoksa vermiyor
Aminamiin darısı başına insallah.tatilden döndüysen hosgeldin.bende sunu ekleyecektim simdi.bu sayfadaki tanıdığım kızlar hepsi okumuş üniversiteyi bitirmis kimisi daha zor bölümleri bitirmiş kültürlü kızlar.eglenmis bir hobi edinmiş dans etmis müzik dinlemis gezmiş kadınlar.işim sebebiyle de görüyorum; eğitimi olmayan dahasi bununla hic ilgilenmemiş isi olmayan ayrıca is de aramayan mümkünse yardımların pesinde kosan bir kaç kez gayrı resmi evlilik yapmış yine cocugunu seven bir anne ama çocuklarına verebilecegi birikim, adalet, ahlak vb.yi vermesi güç o kadar cok kadın tanıdım ki.eslerimiz insanlığıyla kültürüyle baba olabilecek, sizin büyüteceğiniz çocuklar o kadar önemli ki Allahım sizleri de beni de anne yapsın da bu ülkeye faydalı evlatlar yetistirelim
Canım bende senin gibiydim ama hep kendime dedim ki evladım için yaptığım şeyler az bile herşeyi yapmak istedim terazinin öbür ucunda evlat vardı çünkiÇok şükür sonuç güzel olmuş lakin çok zorlu bir süreç olmuş. Ben bu kadar mücadele edebilirmiyim bilmiyorum. Maşallah size ve bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?