- 14 Eylül 2009
- 2.046
- 3.873
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.881
Doğum kontrol ilacının etkisi olabilir canım inşallah bayram sonrası tedavinde aynı sayı ile hepsi gelişir büyür. Zaten beslenmene vitaminlerine başladın onlarda ancak etki etmeye başlar ve kaliteli olurlar dilerim. Bu arada bana bir arkadaşım Macaristan'dan ilaç gönderdi oradaki bilim adamları geliştirmiş beres csepp extra arkadaşımında yaşı var tedavi görüyor doktor bunu vermiş bana da almış sağolsun bağışıklık güçlendiriciymiş. Zahmet etmiş göndermiş bende başladım kullanmaya. Artık ne olsa deniyoruz Allah yardımcımız olsun.Tabiki canım.ben sana özel mesaj yazsam acaba cevap yazabilir misin? Yazamazsan telefon numaramı yazarım. Oradan mesajlaşırız.
Tedavin hayırlı olsun. Doktorun çok doğru söylemiş aslında. Az ama öz yumurta olsun. Ben de eylülün ilk haftası tedaviye başlıyorum. Ben de arı sütü ve polene yükleneceğim bakalım. İnşallah iğneler bende ters etki yapmaz işe yarar.
Ben de kistten dolayı Doğum kontrol ilacı kullanmıştım ve bu ay 7 folikülden sıfır tane yumurta kaldı. Sadece Bir tanesi gelişti o da 17. Mm de büyümesi durdu. Doktor bundan bir hayır gelmez en iyisi sen direk tüpe başla demekki senin yumurtaların yeterince büyüyemiyor dedimoralim bozuldu. Acaba dedim d. kontrol ilacının etkisi miydi büyümemesi...
Güzel haberlerle inşallah...
Sağol canım herkese hayırlı bayramlar dilerim ben de. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Seneye bayramda karnımızda olur inşallah bebelerimiz..Arkadaşlar herkesin bayramı çok ama çok iyi geçsin, mutlu umutlu geçsin, bayramdan sonrası için moral depolayalım da birbirimize destek olmaya devam edelim
İnşallah canım ilaçlara iyi tepki verir vücudum.Doğum kontrol ilacının etkisi olabilir canım inşallah bayram sonrası tedavinde aynı sayı ile hepsi gelişir büyür. Zaten beslenmene vitaminlerine başladın onlarda ancak etki etmeye başlar ve kaliteli olurlar dilerim. Bu arada bana bir arkadaşım Macaristan'dan ilaç gönderdi oradaki bilim adamları geliştirmiş beres csepp extra arkadaşımında yaşı var tedavi görüyor doktor bunu vermiş bana da almış sağolsun bağışıklık güçlendiriciymiş. Zahmet etmiş göndermiş bende başladım kullanmaya. Artık ne olsa deniyoruz Allah yardımcımız olsun.
Canım şimdiden tedavin hayırlı olsun , ben şimdilik dinlenmeye çekildim benim doktorum omega 3 takviyesi verdi krill oil ve soya filizi yememi söyledi sende takviye olarak alabilirsin önce doktoruna sor tabikide .Tabiki canım.ben sana özel mesaj yazsam acaba cevap yazabilir misin? Yazamazsan telefon numaramı yazarım. Oradan mesajlaşırız.
Tedavin hayırlı olsun. Doktorun çok doğru söylemiş aslında. Az ama öz yumurta olsun. Ben de eylülün ilk haftası tedaviye başlıyorum. Ben de arı sütü ve polene yükleneceğim bakalım. İnşallah iğneler bende ters etki yapmaz işe yarar.
Ben de kistten dolayı Doğum kontrol ilacı kullanmıştım ve bu ay 7 folikülden sıfır tane yumurta kaldı. Sadece Bir tanesi gelişti o da 17. Mm de büyümesi durdu. Doktor bundan bir hayır gelmez en iyisi sen direk tüpe başla demekki senin yumurtaların yeterince büyüyemiyor dedimoralim bozuldu. Acaba dedim d. kontrol ilacının etkisi miydi büyümemesi...
Yok tatlım hala İzmir'deyim , Bayram sonrası İstanbul'daki kliniğe gidicem tüplerimi kontrol ettiricem tekrar belki açılır dinlenme süresinde kendiliğinden olur bebiş , içimde kalsın istemedim eşimde oradayken git dedi sonra eylül ortası gibi dönülecem Almanya'ya kısmetse kasımsonu gibi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum . Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah . İyi bayramlar arkadaşım.Evet aynen kalbimde ve karnımda kelebekler uçuşuyor.insallah sana da nasip olsunAllah ins. Sevincimizi devam ettirsin sizleri de sevindirsin.ikiz mi ye daha cok var.bahceci merkezim hemşire aradı.10-15 gun sonra kese gormeye ultrasona girecekmisim. cok calışıyoruz.sağol dikkat ederim
Sende kendine iyi bak negatif alan arkadaşım da umutlandı cok sevindi tedaviye başlama azmi geldi onlara da sen neredesin almanyaya döndün mü ?
Canim rabbim ol desin tek yumurta ilede olur aradilarmi klinikten sonra olumsuz olmaOpu dan Yen'i çıktım ultrasonda 2 yumurta görülüyordu ama 1 yumurta alabilmişlersonuç ne olur bilmiyorum zaten geçen hafta histereskopi olduğum için transfer önümüzdeki ay yapılacak dedi dr tabi tek yumurtam döllenirse
Gecici sen merak etme bunlari durumun nasil dogum oldumuBende de önce sezeryan sonra erken ölüp çocuklarımın yalnız kalması korkusu başladı canım inşallah geçicidir
Hayirli olur insallah benimde eylul ortasinda basliyor tedavimTabiki canım.ben sana özel mesaj yazsam acaba cevap yazabilir misin? Yazamazsan telefon numaramı yazarım. Oradan mesajlaşırız.
Masallah masallahGünaydın.. anneveoglusu ne kadar sıcaksın bize karsı canım, söylemek istedim.benim test günu 31 agustosdu 14. Gun biraz günü abartmıslardı.arife gunu olduğundan 30 agustosta da yaptırabilirsin dediler.ben dün 30 agustosta kan verdim ama merkez yarım gün calıstığından sonuç bugüne kaldı.simdi ögrendim 13. Gün betahcg degerim 935.611. Gün 409 du ve o zaman bahceciyi aradığımda asistan doktor yenilemene gerek yok kese görmeye bayramdan sonra git ve haber ver demisti.yani o gün testi istersen tekrarla denmisti.ben yine de bugun de sonuc alip bahceciyi aradım.hemsire arayacak neler yapmam gerektigini dr. Hızlı bir sekilde soyledi ama asil bugun hemsire anlatirsa iyi olacak. Allah arkadaslarıma da nasip etsin inş.
Sanırım size mesaj gönderebildim. Umarım ulaşır. Özel mesajdan veya telden mesajlaşırız farketmez. Yardımın için şimdiden Tşk ederim. İyi bayramlar dilerim.Tabiki canım.ben sana özel mesaj yazsam acaba cevap yazabilir misin? Yazamazsan telefon numaramı yazarım. Oradan mesajlaşırız.
Tek embriyo hatta ismini bilmiyorum ikisi arasında birseyi daha hızlı ilerleyen secilmiş.biesterona bekarken 41 yaşın başında tup bebek doktoru verdi.sordum 1 yıl icebilir miyim ic dedi.cunkü rezervin hızlı yıkımını engelledigini azalttıgını ama günde aynı anda 3 tane içilmesi gerektiğini söylediCanım sen iki tane sağlıklı olan bebeği mi transfer ettirmiştin o kısmı karıştırdım sanırım çünkü tek transfer ettireceğim demiştin birde biesteronu kaç tane aldın günde 2 yıl çok uzun süre risk görüp doktorum bana çok takviye alıyorsun biesterona gerek Yok demişti ama bilemedim şimdi bu arada değerin bana da ikiz geldi 41 kere maşallah arkadaşım
Anladım canım o zaman Benim transfer olumsuz olursa tekrar başlarım artık. Evet en az 3 yumurta diyorlar aynen ama benim hep tek yumurta ile oldu mücadelem ama en azından tek bile olsa döllendi 5. Güne gittiler Allahtan. Banada öyle diretselerdi anne olma hakkımı elimden alacaklardı o yüzden sayıdan çok kalite diyorum ben.Tek embriyo hatta ismini bilmiyorum ikisi arasında birseyi daha hızlı ilerleyen secilmiş.biesterona bekarken 41 yaşın başında tup bebek doktoru verdi.sordum 1 yıl icebilir miyim ic dedi.cunkü rezervin hızlı yıkımını engelledigini azalttıgını ama günde aynı anda 3 tane içilmesi gerektiğini söyledi
Bekar olunca dr.da sorun olmaz dediginden ictim.erbil bey çok olmus kıllanma yapar dedi hemen kesti.biesteron benim 41 42 yaşım sebebiyle yumurta sayımı hıc arttırmadı.hep 2 veya 3 yumurta.rezerve katkısi ise illaki olmustur beni bugünlere getirdi.o yüzden dr.un tavsiye ediyorsa iç bence.arı sütu bal polen yüksek moralle erbil beyde hep 4 5 6 yumurtayla basladık.ama sona bazen 1 embriyo bazen 2 5. Gun embriyosu kaldı.bir de eskiden beri bildiğim dr.lar tüp bebege baslamak icin 3 yumurta görmek istiyor.
canim senin kaçıncı tedavin?Ailenizle sevdiklerinizle mutlu bayramlar iyi kalpli kızlar fazla yazmayı beceremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?