Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Doğum kontrol ilacının etkisi olabilir canım inşallah bayram sonrası tedavinde aynı sayı ile hepsi gelişir büyür. Zaten beslenmene vitaminlerine başladın onlarda ancak etki etmeye başlar ve kaliteli olurlar dilerim. Bu arada bana bir arkadaşım Macaristan'dan ilaç gönderdi oradaki bilim adamları geliştirmiş beres csepp extra arkadaşımında yaşı var tedavi görüyor doktor bunu vermiş bana da almış sağolsun bağışıklık güçlendiriciymiş. Zahmet etmiş göndermiş bende başladım kullanmaya. Artık ne olsa deniyoruz Allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar herkesin bayramı çok ama çok iyi geçsin, mutlu umutlu geçsin, bayramdan sonrası için moral depolayalım da birbirimize destek olmaya devam edelim
Sağol canım herkese hayırlı bayramlar dilerim ben de. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Seneye bayramda karnımızda olur inşallah bebelerimiz..

İnşallah canım ilaçlara iyi tepki verir vücudum.
İlacın sana da yarasın inşallah. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Canım şimdiden tedavin hayırlı olsun , ben şimdilik dinlenmeye çekildim benim doktorum omega 3 takviyesi verdi krill oil ve soya filizi yememi söyledi sende takviye olarak alabilirsin önce doktoruna sor tabikide .

Yok tatlım hala İzmir'deyim , Bayram sonrası İstanbul'daki kliniğe gidicem tüplerimi kontrol ettiricem tekrar belki açılır dinlenme süresinde kendiliğinden olur bebiş , içimde kalsın istemedim eşimde oradayken git dedi sonra eylül ortası gibi dönülecem Almanya'ya kısmetse kasımsonu gibi tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum . Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah . İyi bayramlar arkadaşım.

Canim rabbim ol desin tek yumurta ilede olur aradilarmi klinikten sonra olumsuz olma

Hayirli olur insallah benimde eylul ortasinda basliyor tedavim
Dogum kontrol hapari yumurtaliklari baskiliyor caninizi sikmayin guzel haberler verelim birbirimize insallah

Masallah masallah
Bence ikiz kuzular geliyor saglika gelsinler insallah
O sicaklik karsilikli arkadasim ne hissediyorsam satirlardan onu aktariyorum hep guzel haberlerini alalim insallah

Sanırım size mesaj gönderebildim. Umarım ulaşır. Özel mesajdan veya telden mesajlaşırız farketmez. Yardımın için şimdiden Tşk ederim. İyi bayramlar dilerim.
Batu bey doğum kontrol hapı baskılar hemen sonrasında tedaviye başlamam dedi. Ancak geçen yıl Mehmet Öztürkmen doğum kontrol hapı kullandığım halde hemen tedaviye başlamış hatta kullandığınız iyi olmuş demişti. 3 yumurtadan 1 tane yumurtam döllenmişti. Hiç sıkma canını. İnsan kime inanacağını şaşırıyor

Tek embriyo hatta ismini bilmiyorum ikisi arasında birseyi daha hızlı ilerleyen secilmiş.biesterona bekarken 41 yaşın başında tup bebek doktoru verdi.sordum 1 yıl icebilir miyim ic dedi.cunkü rezervin hızlı yıkımını engelledigini azalttıgını ama günde aynı anda 3 tane içilmesi gerektiğini söyledi
Bekar olunca dr.da sorun olmaz dediginden ictim.erbil bey çok olmus kıllanma yapar dedi hemen kesti.biesteron benim 41 42 yaşım sebebiyle yumurta sayımı hıc arttırmadı.hep 2 veya 3 yumurta.rezerve katkısi ise illaki olmustur beni bugünlere getirdi.o yüzden dr.un tavsiye ediyorsa iç bence.arı sütu bal polen yüksek moralle erbil beyde hep 4 5 6 yumurtayla basladık.ama sona bazen 1 embriyo bazen 2 5. Gun embriyosu kaldı. bir de eskiden beri bildiğim dr.lar tüp bebege baslamak icin 3 yumurta görmek istiyor.

Son düzenleme:
Anladım canım o zaman Benim transfer olumsuz olursa tekrar başlarım artık. Evet en az 3 yumurta diyorlar aynen ama benim hep tek yumurta ile oldu mücadelem ama en azından tek bile olsa döllendi 5. Güne gittiler Allahtan. Banada öyle diretselerdi anne olma hakkımı elimden alacaklardı o yüzden sayıdan çok kalite diyorum ben.

Kızlar ben akşam erken menapoz için araştırma yaparken daha önce Türkiye'de sunum yapan Bahçeci ile ortak Japon bilim adamlarının "in vitro aktivasyon" tedavisi hakkında bilgi edinmiştim ama henüz Türkiye de uygulamada değildi. Araştırırken bir doktorun klinik olarak ortak çalışmaya başladıkları bilgisini edindim ve mail attım. Bu yöntem yumurtalıklarda bulunan uyuyan yumurta hücrelerini uyararak Yen'i yumurtalar elde etmek. Bayram sonra gideceğim görüşmeye. Rezervi az Olan hastalara umut olabilir. Paylaşmak istedim sizinlede.

Eklentiler

• IMG_3084.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…