- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.901
çok sevindim canım :) Allah kucağına da almayı nasip etsin...Sağol canım benim gerçekten yaşadıklarım çok zordu inanılmaz kötü şeyler duydum doktorlardan ama şu bir gerçek Allahın dediği olur Rabbim ol derse kalite sayı yaş inanın hiçççç önemi yok
Canım görüşünde hemen bilgi geçermisin lütfen , tedavi ne kadar sürüyor neler yapılıyor ve tabii ki maliyeti nedir yazarsan sevinirim.Kızlar ben akşam erken menapoz için araştırma yaparken daha önce Türkiye'de sunum yapan Bahçeci ile ortak Japon bilim adamlarının "in vitro aktivasyon" tedavisi hakkında bilgi edinmiştim ama henüz Türkiye de uygulamada değildi. Araştırırken bir doktorun klinik olarak ortak çalışmaya başladıkları bilgisini edindim ve mail attım. Bu yöntem yumurtalıklarda bulunan uyuyan yumurta hücrelerini uyararak Yen'i yumurtalar elde etmek. Bayram sonra gideceğim görüşmeye. Rezervi az Olan hastalara umut olabilir. Paylaşmak istedim sizinlede.
Canım tabi paylaşırım zaten bir umut diye bilgi amaçlı paylaşmak istedim sizlerle. Burada yumurta rezervi olan az hastaların uyuyan yumurta hücrelerini harekete geçiren bir yöntem. Böyle Doğum yapan kadınlar var. Detaylı bilgi almak için Doktorla mailleştik. Yıl sonuna kadar klinikte tam uygulanacak durumda olacağını söyledi. Ben ön görüşme yapacağım. Sizlerle de paylaşırım.Canım görüşünde hemen bilgi geçermisin lütfen , tedavi ne kadar sürüyor neler yapılıyor ve tabii ki maliyeti nedir yazarsan sevinirim.
Canım tabi paylaşırım zaten bir umut diye bilgi amaçlı paylaşmak istedim sizlerle. Burada yumurta rezervi olan az hastaların uyuyan yumurta hücrelerini harekete geçiren bir yöntem. Böyle Doğum yapan kadınlar var. Detaylı bilgi almak için Doktorla mailleştik. Yıl sonuna kadar klinikte tam uygulanacak durumda olacağını söyledi. Ben ön görüşme yapacağım. Sizlerle de paylaşırım.
hehehebravo arkadaşım sun an benden bir adım öne gectin o konuyu duydum ama kesinlikle iletisim falan beceremezdim.umarım iyi bir görüşme gecer
Ben de merak ediyorum hangi doktorla Yazıştınız acabaCanım görüşünde hemen bilgi geçermisin lütfen , tedavi ne kadar sürüyor neler yapılıyor ve tabii ki maliyeti nedir yazarsan sevinirim.
Görüşme sonrası detaylı bilgileri bekliyoruz efeemKızlar ben akşam erken menapoz için araştırma yaparken daha önce Türkiye'de sunum yapan Bahçeci ile ortak Japon bilim adamlarının "in vitro aktivasyon" tedavisi hakkında bilgi edinmiştim ama henüz Türkiye de uygulamada değildi. Araştırırken bir doktorun klinik olarak ortak çalışmaya başladıkları bilgisini edindim ve mail attım. Bu yöntem yumurtalıklarda bulunan uyuyan yumurta hücrelerini uyararak Yen'i yumurtalar elde etmek. Bayram sonra gideceğim görüşmeye. Rezervi az Olan hastalara umut olabilir. Paylaşmak istedim sizinlede.
bunu ben hatta esim televizyonda duymustu ama ben turkiyede bu kadar hizli uygulamaya konulacagini dusunememistim. bahceci ile ortaklar evet, en son fertilite ile ilgili bir kongre olmustu orada anlatmislardi. takip ettigim birsey bende ilgileniyorum.insallah olumlu olur yazismalar ve tedaviler..hehehevalla hemde misafirlere bir taraftan mercimek çorbası yaparken bir taraftanda mail atıyordum kliniğe inşallah iyi geçer en azından bilgi alırım Yen'i yılda başlayacaklarmış tedaviye bir yıldır yurt dışında tedavi uygulanan o merkezde görev alıyormuş bir doktor arkadaşları o ekiple burada başlayacaklarmış. Bir kişi bile çare bulsa be mutlu
Kızlar ben akşam erken menapoz için araştırma yaparken daha önce Türkiye'de sunum yapan Bahçeci ile ortak Japon bilim adamlarının "in vitro aktivasyon" tedavisi hakkında bilgi edinmiştim ama henüz Türkiye de uygulamada değildi. Araştırırken bir doktorun klinik olarak ortak çalışmaya başladıkları bilgisini edindim ve mail attım. Bu yöntem yumurtalıklarda bulunan uyuyan yumurta hücrelerini uyararak Yen'i yumurtalar elde etmek. Bayram sonra gideceğim görüşmeye. Rezervi az Olan hastalara umut olabilir. Paylaşmak istedim sizinlede.
Evet canım benimde çok ilgimi çekmişti neticede kök hücre gibi değil kendi doğal yumurta hücrelerinin uyandırma yöntemi. Burada kesin menapoza girmemiş henüz rezervi azalmış menapoz eşiğin de olan ve yaşı bize göre biraz daha genç hastalarda başarı şansı daha yüksek ama kaybedecek bişeyimiz yoksa kesinlikle denemek gerek ve kök hücre bu kadar uzakken ve henüz buna bir adam akıllı çare bulunamamışken bence epey umutlandırıcı. Dün epey karşılıklı mailleştik şu an Amerika ve Japonya'da uygulanıyor kontrollü olarak sene sonu kesin başlanacak doktor çok heyecanlı olduklarını da yazmış harıl harıl bizde bu konuda çalışıyoruz diye. İnşallah bizlere umut olur. En azından donasyon diye hastaları geri çevirmek yerine bir şeyler yapılabilir bizim grubumuza.kizlar bu da linki Mustafa Bahceci anlatiyor...benimde cok ilgimi cekmisti o zaman....ustune dusmekle cok iyi yaptin canim...
Biosteron kullanmadılar mı?Opu dan Yen'i çıktım ultrasonda 2 yumurta görülüyordu ama 1 yumurta alabilmişlersonuç ne olur bilmiyorum zaten geçen hafta histereskopi olduğum için transfer önümüzdeki ay yapılacak dedi dr tabi tek yumurtam döllenirse
0.08 için doktorlar çok zayıf ihtimal veriyorlar ama tek yumurtanız bile varsa şans vardır:) Bu arada hayıt çayından sonra fsh ım 6 ya düştü 16 yazmışım kazara. Unutmayın tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalma şansınız var. İkinciyi denemeden önce 3 ay ara berin ve fsh ınızı düşürün.Canım inşallah bebeğin sağlıklıdır kalbini ferah tut. Bişey merak ettim neden 0.08 in altında değilseniz dedin o kısmı anlayamadım
Ben yazışmadım illusive yazıştı ondan bilgi bekliyoruz .Ben de merak ediyorum hangi doktorla Yazıştınız acaba
Ben başladım hayıt çayına , Aslan pençesi , polen , arı sütü , krill oil ve biesteron kullanıyorum . Keten tohumu yağını duydunuz mu arkadaşlar hem erkek hem kadın için çok faydalı imiş onuda alıp kullanıcam ama bir sonraki ay kullanıcam . Omega 3 ve 6 vitamini açısından çok zenginmiş ve östrejen hormonu varmış içinde , bu ay krill oil kullanıyorum sonra keten tohumu yağı kullanıcam umarım etkili olur .0.08 için doktorlar çok zayıf ihtimal veriyorlar ama tek yumurtanız bile varsa şans vardır:) Bu arada hayıt çayından sonra fsh ım 6 ya düştü 16 yazmışım kazara. Unutmayın tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalma şansınız var. İkinciyi denemeden önce 3 ay ara berin ve fsh ınızı düşürün.
Canım resim paylaştım ya orada üstte yazıyor doktorun ismi var diye yazmadım ama yine de yazıyım Dr. Ercn bastu arkadaşlar.Ben de merak ediyorum hangi doktorla Yazıştınız acaba
Benim amh o değerde olduğu için sordum canım.0.08 için doktorlar çok zayıf ihtimal veriyorlar ama tek yumurtanız bile varsa şans vardır:) Bu arada hayıt çayından sonra fsh ım 6 ya düştü 16 yazmışım kazara. Unutmayın tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalma şansınız var. İkinciyi denemeden önce 3 ay ara berin ve fsh ınızı düşürün.
Ercan Baştu benim çapadan doktorumdur ,ayrıldı gerçi şimdi,işindeki başarısının dışında ,kişi olarakta mükemmel biridir ,Türk tipi doktorlardan değildir pek zaten yurt dışında da çok kalmış eğitim almış genç ve yeniliklere açık biri ,eminim çok yardımı olacaktır iletişimde kalın kendisiyle:)Canım resim paylaştım ya orada üstte yazıyor doktorun ismi var diye yazmadım ama yine de yazıyım Dr. Ercn bastu arkadaşlar.
Canım nasılsınErcan Baştu benim çapadan doktorumdur ,ayrıldı gerçi şimdi,işindeki başarısının dışında ,kişi olarakta mükemmel biridir ,Türk tipi doktorlardan değildir pek zaten yurt dışında da çok kalmış eğitim almış genç ve yeniliklere açık biri ,eminim çok yardımı olacaktır iletişimde kalın kendisiyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?