Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

çok sevindim canım :) Allah kucağına da almayı nasip etsin...

Canım görüşünde hemen bilgi geçermisin lütfen , tedavi ne kadar sürüyor neler yapılıyor ve tabii ki maliyeti nedir yazarsan sevinirim.

Canım görüşünde hemen bilgi geçermisin lütfen , tedavi ne kadar sürüyor neler yapılıyor ve tabii ki maliyeti nedir yazarsan sevinirim.
Canım tabi paylaşırım zaten bir umut diye bilgi amaçlı paylaşmak istedim sizlerle. Burada yumurta rezervi olan az hastaların uyuyan yumurta hücrelerini harekete geçiren bir yöntem. Böyle Doğum yapan kadınlar var. Detaylı bilgi almak için Doktorla mailleştik. Yıl sonuna kadar klinikte tam uygulanacak durumda olacağını söyledi. Ben ön görüşme yapacağım. Sizlerle de paylaşırım.

bravo arkadaşım sun an benden bir adım öne gectin o konuyu duydum ama kesinlikle iletisim falan beceremezdim.umarım iyi bir görüşme gecer

bravo arkadaşım sun an benden bir adım öne gectin o konuyu duydum ama kesinlikle iletisim falan beceremezdim.umarım iyi bir görüşme gecer
hehehe valla hemde misafirlere bir taraftan mercimek çorbası yaparken bir taraftanda mail atıyordum kliniğe inşallah iyi geçer en azından bilgi alırım Yen'i yılda başlayacaklarmış tedaviye bir yıldır yurt dışında tedavi uygulanan o merkezde görev alıyormuş bir doktor arkadaşları o ekiple burada başlayacaklarmış. Bir kişi bile çare bulsa be mutlu

Görüşme sonrası detaylı bilgileri bekliyoruz efeem

bunu ben hatta esim televizyonda duymustu ama ben turkiyede bu kadar hizli uygulamaya konulacagini dusunememistim. bahceci ile ortaklar evet, en son fertilite ile ilgili bir kongre olmustu orada anlatmislardi. takip ettigim birsey bende ilgileniyorum.insallah olumlu olur yazismalar ve tedaviler..

kizlar bu da linki Mustafa Bahceci anlatiyor...benimde cok ilgimi cekmisti o zaman....ustune dusmekle cok iyi yaptin canim...

kizlar bu da linki Mustafa Bahceci anlatiyor...benimde cok ilgimi cekmisti o zaman....ustune dusmekle cok iyi yaptin canim...
Evet canım benimde çok ilgimi çekmişti neticede kök hücre gibi değil kendi doğal yumurta hücrelerinin uyandırma yöntemi. Burada kesin menapoza girmemiş henüz rezervi azalmış menapoz eşiğin de olan ve yaşı bize göre biraz daha genç hastalarda başarı şansı daha yüksek ama kaybedecek bişeyimiz yoksa kesinlikle denemek gerek ve kök hücre bu kadar uzakken ve henüz buna bir adam akıllı çare bulunamamışken bence epey umutlandırıcı. Dün epey karşılıklı mailleştik şu an Amerika ve Japonya'da uygulanıyor kontrollü olarak sene sonu kesin başlanacak doktor çok heyecanlı olduklarını da yazmış harıl harıl bizde bu konuda çalışıyoruz diye. İnşallah bizlere umut olur. En azından donasyon diye hastaları geri çevirmek yerine bir şeyler yapılabilir bizim grubumuza.

Canım inşallah bebeğin sağlıklıdır kalbini ferah tut. Bişey merak ettim neden 0.08 in altında değilseniz dedin o kısmı anlayamadım
0.08 için doktorlar çok zayıf ihtimal veriyorlar ama tek yumurtanız bile varsa şans vardır:) Bu arada hayıt çayından sonra fsh ım 6 ya düştü 16 yazmışım kazara. Unutmayın tüp bebek tedavisinden sonra hamile kalma şansınız var. İkinciyi denemeden önce 3 ay ara berin ve fsh ınızı düşürün.

Ben başladım hayıt çayına , Aslan pençesi , polen , arı sütü , krill oil ve biesteron kullanıyorum . Keten tohumu yağını duydunuz mu arkadaşlar hem erkek hem kadın için çok faydalı imiş onuda alıp kullanıcam ama bir sonraki ay kullanıcam . Omega 3 ve 6 vitamini açısından çok zenginmiş ve östrejen hormonu varmış içinde , bu ay krill oil kullanıyorum sonra keten tohumu yağı kullanıcam umarım etkili olur .

Benim amh o değerde olduğu için sordum canım. sağol bilgilendirdiğini için canım.

Pgt testi yaptırın tek yumurta olsa bile. Hamileliğin en büyük steresi generik problemler oluyor 40 yaş ğzerindeyseniz. Doktorların ihtimal hesapları sizi ürkütmesin. Bana tüp bebekle bile şansımız çok az demişlerdi. Tekrar tüp bebek yapcak olursam bahçeciyi seçerdim pgt siz asla transfer yaptırmazdım. Sizden her seferde bir yada iki yumurta topluyorlatsa 0.08 olmasının bir önemi yok.

Canım resim paylaştım ya orada üstte yazıyor doktorun ismi var diye yazmadım ama yine de yazıyım Dr. Ercn bastu arkadaşlar.
Ercan Baştu benim çapadan doktorumdur ,ayrıldı gerçi şimdi,işindeki başarısının dışında ,kişi olarakta mükemmel biridir ,Türk tipi doktorlardan değildir pek zaten yurt dışında da çok kalmış eğitim almış genç ve yeniliklere açık biri ,eminim çok yardımı olacaktır iletişimde kalın kendisiyle:)

Canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…