Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hadi bakalım hayırlısı ile kavus evladlarina kesinlikle bir gün bile kalmaları kar kuzuların anne karnında

Benim amh o değerde olduğu için sordum canım. sağol bilgilendirdiğini için canım.
Canım resim paylaştım ya orada üstte yazıyor doktorun ismi var diye yazmadım ama yine de yazıyım Dr. Ercn bastu arkadaşlar.
Haberde bahçeci nin yaptığı ortak çalışma diyor Ercan bey Acıbadem'de değil mi ben anlamadım lütfen bize de gelişmeleri yazım bu çok büyük bir umut bizim için

Benim de aklımdasın ama anneveoglusu soruyor ve bize de iyi oluyor sagolsun.cok güzel bu haftayı atlatmış olman.benimde bildigim bebek ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi.haftaya ins. istedigin guzel haberleri verirsin bize

Günaydıın kızlar. Ankara'da da Bahçeci kliniğinin açıldığının bilgisini almış bulunmaktayım. Duyanlar duymayanlara söylesiinn
Günaydın hmmmmm habere bak sagol iki prensesin annesi iyi haber.onu da buralarda gecen duydum bir biliyor musun.bu forumlar sayesinde bilgi alabiliyorum.

Günaydıın kızlar. Ankara'da da Bahçeci kliniğinin açıldığının bilgisini almış bulunmaktayım. Duyanlar duymayanlara söylesiinn
Canım bende dün İstanbul Bahçeciye gittiğim ordan verilen kağıtları incelerken gördüm Ankara Erbil Diyarbakır Bosna filan yazıyordu şubeler olarak
Hayırlı olur inşallah bahceliyimi düşünüyorsunuz

Canım ben zaten 7 aydır Bahçeci deyim. Havuz sisteminde sağlıklı embriyoyu bulamadık, bulana kadar tedaviye devamdayız

Haberde bahçeci nin yaptığı ortak çalışma diyor Ercan bey Acıbadem'de değil mi ben anlamadım lütfen bize de gelişmeleri yazım bu çok büyük bir umut bizim için
İnşallah canım evet Ercan bey Acıbadem de bir görüşeyim haberdar ederim tabi ki

Canım ben zaten 7 aydır Bahçeci deyim. Havuz sisteminde sağlıklı embriyoyu bulamadık, bulana kadar tedaviye devamdayız
Oylemi bende Ağustos sonunda ilk kontrol oldu eylül adeti ile tedavi başlıyor rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin kaç yaşındasiniz

Selam kızlar nasılsınız ?? Çam kabuğu ve diamona çayını hiç duydunuz mu .? Bugünlerde bitkisel takılıyorum yaaa bir forumda bunlardan bahsediyorlardı hiç kullanan oldu mu merak ettim .
Canım ben duymadım ve hiç kullanmadım ne için kullanılıyor mus

Hayır kullanmadım ilk tüp bebek denemem bu konuda hiç bişey bilmiyorum dr a güvendim sadece bugün aradılar yarına kadar bekleyeceğiz istediğimiz bölünme olursa donduracaz dediler
Sende benim gibisin bende tüp bebek tedavisi hakkında bu sayfa forumlarda ki tüp bebek tedavisi sayfalarinu okuyarak öğrenmeye çalışıyorum. Seni merak ediyordum gelişmeleri haber edersiniz sevinirim. Nerde tedavi görüyorsunuz

Canım ben duymadım ve hiç kullanmadım ne için kullanılıyor mus

Damiana çayı ( doğrusu bu , önce yazdığım yanlış ) bitkisel bir afrodizyak çayı . Etkileri direkt olarak üreme orğanlarını etkiliyormuş . Kısırlıkla savaşır, kırmızı kan oluşturur , hormonları dengeler , menopozda hormonları geçişte kolaylaştırırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…