- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #57.941
Dosya büyuk kalmıştır dosyayı biraz küçültüp asagıdaki dosya yükleden yükleniyor.ama bende zor yüklemistim 2. Cide dosya yükle kısmi açılmadı yukleyememistimKızlar bir dosya paylaşmak istiyorum ama beceremedim nasıl yapıcam .
Tekrar bakayım canım sağol .Dosya büyuk kalmıştır dosyayı biraz küçültüp asagıdaki dosya yükleden yükleniyor.ama bende zor yüklemistim 2. Cide dosya yükle kısmi açılmadı yukleyememistim
Hayır kullanmadımilk tüp bebek denemem bu konuda hiç bişey bilmiyorum dr a güvendim sadece bugün aradılar yarına kadar bekleyeceğiz istediğimiz bölünme olursa donduracaz dediler
Çayları deneyebilirsin bence de. Melatonin icin hic uzülme canımm melatonin diye ilaç var eczanede 140 filan olmustur.melatonin hormonu yaş ilerledikce vücutta azalıyor.vucudun genclik hormonlarından biri tik tak vücut ritmini düzenleyen önemli bir hormon.ben 41 yaşımdan itibaren bugüne kadar hep ictim.ilk gittiğim tup bebek doktoru biesteron melatonin ve quenzim q10 verdi hepsini yillarca ictim.bunları bu sebzeleri yemek yerine cunkü cok fazla. dr um erbil sana yazmışımdır d vitamini 1000 mg. Elevit multi vitamin omega 3 950 mg. Ama solgar marka böyle 4 5 vitamin verdi.ayrıca biesteronu cok ictigimi söyleyerek kesti.guenzım q10 u günde 2 iciyordum 1 e dusurdu melatinin de cok faydalıdir devam dedi.aksamlari yatmadan 1 saat önce melatonin ilaci alabilirsin istersen ve uyku yapar baska zaman icemezsin saati bu.dr. erbil bunları 2 ay icip gelinmesini söylüyormus benim vaktim yok dedim.önumüzdeki ay gel demisti.tedavinden en az bir ay önce vitaminlarini icmeye baslamak iyi diye düsunüyorum.
Yeterli sayıda yumurtanız varsa kullanmamışlardır. Ama tek yumurta aldılar dediğinizi hatırlıyorum. Muadili bir ilaç da kullanmış olabilirsiniz. yumurta sayısını artırıyor o aylığına. havuzda toplarken pgt testi yaptırın. Toplamda iki genetik olarak uygun embrio olmadan impletasyon yaptırmayın. Kaliteli yumurta genetik açıdan kaliteli anlamına gelmiyor. Tutmadı diye de üzülmeyin. Başka doktora gidip tekrar deneyin. Aynı doktor ekonomik oluyor evet ama bazen farklı doktor metodu farklı olabiliyor. Ben aynı doktorda yaptırdığım için pişmanım mesela.Hayır kullanmadımilk tüp bebek denemem bu konuda hiç bişey bilmiyorum dr a güvendim sadece bugün aradılar yarına kadar bekleyeceğiz istediğimiz bölünme olursa donduracaz dediler
Amin canım. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah. 41 yaşındayım ben.Oylemi bende Ağustos sonunda ilk kontrol oldu eylül adeti ile tedavi başlıyor rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin kaç yaşındasiniz
Biesteron kullanıyorum 5 aydır , melatonin alayım hiç kullanmadım.Çayları deneyebilirsin bence de. Melatonin icin hic uzülme canımm melatonin diye ilaç var eczanede 140 filan olmustur.melatonin hormonu yaş ilerledikce vücutta azalıyor.vucudun genclik hormonlarından biri tik tak vücut ritmini düzenleyen önemli bir hormon.ben 41 yaşımdan itibaren bugüne kadar hep ictim.ilk gittiğim tup bebek doktoru biesteron melatonin ve quenzim q10 verdi hepsini yillarca ictim.bunları bu sebzeleri yemek yerine cunkü cok fazla. dr um erbil sana yazmışımdır d vitamini 1000 mg. Elevit multi vitamin omega 3 950 mg. Ama solgar marka böyle 4 5 vitamin verdi.ayrıca biesteronu cok ictigimi söyleyerek kesti.guenzım q10 u günde 2 iciyordum 1 e dusurdu melatinin de cok faydalıdir devam dedi.aksamlari yatmadan 1 saat önce melatonin ilaci alabilirsin istersen ve uyku yapar baska zaman icemezsin saati bu.dr. erbil bunları 2 ay icip gelinmesini söylüyormus benim vaktim yok dedim.önumüzdeki ay gel demisti.tedavinden en az bir ay önce vitaminlarini icmeye baslamak iyi diye düsunüyorum.
Ben de Ercan bey e mail attım şuan uygulanan tedavilerden farkının ne olduğunu rezervi düşük hastalarda başarı şansını artırıp artırmayacağını sordum. Detaylı bir mail attım. Cevap yazmış. Bu yöntemin Yen'i olduğunu yıl sonuna doğru Amerikalı bilim adamları ile birlikte ortak bir çalışma yapacaklarını söylemiş.başka da tedavi ile ilgili bir şey yazmamış. İletişim bilgilerimi istemiş bir de onu yazdım bende haberler böyle arkadaşlarİnşallah canım evet Ercan bey Acıbadem de bir görüşeyim haberdar ederim tabi ki
Günaydın senin için bu is oldu tamamdır.yaşında cok genc iletisim bilgilerini alması cok hos. illusivede öyle o da uygun.Ben de Ercan bey e mail attım şuan uygulanan tedavilerden farkının ne olduğunu rezervi düşük hastalarda başarı şansını artırıp artırmayacağını sordum. Detaylı bir mail attım. Cevap yazmış. Bu yöntemin Yen'i olduğunu yıl sonuna doğru Amerikalı bilim adamları ile birlikte ortak bir çalışma yapacaklarını söylemiş.başka da tedavi ile ilgili bir şey yazmamış. İletişim bilgilerimi istemiş bir de onu yazdım bende haberler böyle arkadaşlar
Günaydın senin için tamamdır bile demen ne hoşGünaydın senin için bu is oldu tamamdır.yaşında cok genc iletisim bilgilerini alması cok hos. illusivede öyle o da uygun.
☺☺ begenmene sevindim.insallah umudun olacaktır insan ilk önce hayal ediyor bir bakmışsın olmuş.dua edecegim ins. Sevgiler ☺Günaydın senin için tamamdır bile demen ne hoşYaşım genç ama opudaki tek yumurtam bile durdu üçüncü günde.. Mustafa bhceci doktorum tekrar deneyelim diyor ama artık ben daha çok korkuyorum bu yöntem bana çok büyük bir umut.. siz de sağlıklı sıhhatli yavrunuzu kucaklayın geride kalan bizlere de dualar edin sevgiler
Çok iyi yapmışsın canım. Senin yaşın benden çok avantajlı. Neticede sene sonunda daha ayrıntılı bilgi verebilirler çünkü daha burada uygulanmamış ama işte bir umut diyoruz hep. Gelişimi devam etmemiş yumurtanın sanırım ama üzülme canım. Yaş avantajın var elbet kaliteli olduğu dönem yakalanacaktır.Ben de Ercan bey e mail attım şuan uygulanan tedavilerden farkının ne olduğunu rezervi düşük hastalarda başarı şansını artırıp artırmayacağını sordum. Detaylı bir mail attım. Cevap yazmış. Bu yöntemin Yen'i olduğunu yıl sonuna doğru Amerikalı bilim adamları ile birlikte ortak bir çalışma yapacaklarını söylemiş.başka da tedavi ile ilgili bir şey yazmamış. İletişim bilgilerimi istemiş bir de onu yazdım bende haberler böyle arkadaşlar
Melatonin bende kullanıyorum canım. Doktor Bebek için olmasa bile bizim yaş grubu için ömür boyu kullanmalısın demişti.Biesteron kullanıyorum 5 aydır , melatonin alayım hiç kullanmadım.
Canım 3. Gün embriyosu için erken gibi. Doktorun hangi gün yap demişti?merhaba bugün transferimin 11.günü 3.gün embriyosuydu beta hcg testim 0.100 cikti erken mi test yaptirdim acaba gebelik yok gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?