Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım inşallah kalp atışı duyulur meleğinin. Rabbimden ümit kesilmez. Allah yardımcın olsun. İnşallah güzel haberler verirsin.

Şimdi Ercan beyin asistanı aradı arkadaşlar bu tedavi yumurta sayısı artıran bir durummuş laporoskopik işlemle içerden uyuyan yumurtaları alıp bir süre laboratuvar gelişmelerini takip ettikten sonra tekrar yerleştırılıp normal tüp bebek tedavisi yapmakmış amaç. Son çaresi donasyon olan bizim gibi hastalar için denennebilir belki biz de bu yeniliğin Türkiye ayağı oluruz

İnşallah canım ya. Biz mailleştik arayan olmadı beni. Ne güzel bilgilendirmiş asistanı. Ben bahçeci ile olan sunumu izledim yaklaşık bir saat kadar. İnşallah bir an önce başlar ve gelişir bu uygulama ve umut olur bizlere.

IVA teknigi Stanford Universitesi'den Prof. Hsueh tarafindan gelistirildi. Su an orada bilimsel calismalari yuruyor, ayni zamanda da Japonya'da uygulaniyor. Orda uygulayan doktor da Dr. Kawamura. Bizim bir uzman doktorumuz bir yil Stanford'da Prof. Hsueh ekibiyle calisti. Su anda hem Prof. Hsueh hem Dr. Kawamura ile isbirligindeyiz. Hatta Nisan ayinda Dr. Kawamura bir kongrede Turkiye'de bu tedaviyi anlatti.

Hastanemiz, Istanbul'da ilk bu tedaviyi uygulayan merkez olacak, zaten halen deneysel oldugundan Prof. Hsueh az sayida merkezde, kontrollu uygulanmasindan yana... Belli kriterleri var, o kriterlere uyan hastalara uygulayacagiz. Basari orani tabi ki %100 degil ama hamilelik sansini arttirdigi da bir gercek. Bazi ekipmanlar icin Tubitak'a basvurduk, sonucunu bekliyoruz. Bircok kisi Tubitak'tan atildi, tum devlet kurumlarinda yasanan surec 15 Temmuz sonrasi, malumunuz. O yuzden proje ekipman destegi almamiz yilsonunu bulacak. Sonrasinda Stanford ekibinin kriterlerine uyan hastalari on gorusme sonrasi bilgilendirip, tibbi ve maddi katilimi kabul edenleri tedaviye alicaz. Su an icin akis plani bu sekilde...

Gelismelerle size donus saglariz. Sizin gibi email simdiden atan pek cok hasta var. Liste hazirladik, ongorusme icin ekliyoruz isimleri... Umuyorum fayda saglar.

Iyi gunler,

Doc. Dr. Ercan Bastu
((((Arkadaşlar gelen mail bu yönlü bilgilendirmek için sizlerle de paylaşmak istedim ))))

Harikasınız, paylaşım için çok teşekkürler

aynen harikasın.illusive de öyle

Ve gnowee , arada ben de bakiniyordum eskilerden kim var diye ben de seni göremiyordum. Daha önceki tüp bebek denememde 8 haftalik düsük yasamistim biliyorsun. Sonrasinda ne yapacagini bilemeyen saskin ördek misali tekrar ve aceleden bir kez daha denedim sonucu bile bile. Sonrasinda hüsranla birlikte gömülüverdim. Hep taze denemem oldu. Dondurulmus denemedim. Yaklasik 4 aydir degisik ilacla ve takviye bal polen tüp bebege hazirlaniyorum. Bu arada devamli yumurta kontrolum oluyor tabi. Bu ay (agustos) baslanacakti aslinda ama köye gitmemiz gerektiginden bir sonraki aya kaldi. Sen neler yaptin , ya da yapiyorsun veya yapacaksin.

Ben bu ay hayıt tohumu , Aslan pençesi, polen , arı sütü ve krill oil kullanıyorum , önümüzdeki ay başka bir kür denilemez sonrası bilmiyorum ne kullanırım.
Ben de bugün incir kürüne başladım. Bizim yaptığımız sadece vesile arayışı. Allah yardımcımız olsun

Ben de bugün incir kürüne başladım. Bizim yaptığımız sadece vesile arayışı. Allah yardımcımız olsun
İncir kürünü yaptıktan bir ay sonra bir sonraki adetinle doktora gittiğimde ilk defa kist oluştu ve hiç kistim olmazdı ben buna bağlıyorum incir kürü yumurtayı artırdı ve çatlayamadı kist yaptı bir de kisti boşaltmak zorunda kaldık.. inş sana faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…