Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım uyarın için sağol. Bana tüp tedavisinde havuz sistemi uygulanıyor. Rezerv azlığı sorunum var. İnşallah bu kür sayıyı arttırır da, genetik için sağlıklı embriyo bulunur. Yani doğal gebelik denemediğim için ve tüpte de çatlatma iğnesi verildiği için çatlamama ve kist problemi de olmaz sanırım.

Hmm doğru çok mantıklı haklısın benim de seninle aynı problemim var ne zaman başladım incir kürüne iğnelerle birlikte mi

Hmm doğru çok mantıklı haklısın benim de seninle aynı problemim var ne zaman başladım incir kürüne iğnelerle birlikte mi
3 gün önce adetin ikinci günüydü. Kontrol sonrası sayı az olduğu için doktorum bu ayı yine pas geçti. Ben de dün başladım küre. 25 gün kadar yapmayı düşünüyorum. Tabii aralıklarla prolaktini ölçtürerek. Bakalım sayıya bir etki edecek mi önümüzdeki ay görücez canım.

Herkese günaydın ve iyi haftalar diliyorum..
Bayram ve tatil bitti ben iş başı yaptım. Bu cumartesi doktora gideceğim transfer için görüşmeye. Artık bakalım ya nasip ya kısmet diyeceğiz.
Doktorum hep bir tane daha olsun diye ısrar ediyor ama bakalım nasıl geçecek görüşmemiz.

sadece klomen kullandım ve evet tek yumurta oldu fakat oda 3. günde ilerlemesi durduğu için transfer iptal edildi kafam karışık perşembe tekrar dr kontrolüm var hayırlısı artık.
sen bugün dr a gittin mi kanaman devam ediyor mu?

Soğuk pres keten tohumu yağını ben saraçoğlu hocadan duydum. Ama erkek için diye biliyorum.
Yok erkek ve kadın için kullanılıyor herşeyden önce sağlık için arada kullanılması gerekiyormuş . Ben bugün alıp haftada iki , üç gün salatalarda kullanıcam herşeyden önce sağlık için kullanıcım .

Bir tane daha olsun canım ama senin kararın hayırlısı neyse öyle olsun inşallah.

merhaba ben de 30 lu yaşlarımdayım arkadaşlar, bir kaç gün sonra transferimolacak, bir yıldır denememiz sonucunda bebek sahibi olamayınca tüp bebek tedavisine başladık. transferden ne kadar sonra gebelik testi yapılıyor, sizlere sormak istedim, ayrıca doktorum aynur erşahin e daha önce gidenleriniz varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi ? mesela sonuç negatif olursa nasıl bir yol izleyeceğim, çok endişelerim var yardımıznı bekliyorum, sağolun şimdiden

Sorununuz ne benimde pek bilgim Yok kızlar buraları okuyorum

canım benim miyon var ondan dolayı mı yoksa yaşımın 40 olmasından mı bilmiyorum gebe kalamıyorum artık yaş sıkıştırınca tüp bebeğe karar verdik bakalım hakkımızda hayırlısı sizin yaşınız kaç

bende eylül ayında adet ile başlayacağım tüp bebek tedavisine ben istanbulda yaptırıyorum senin dr nerde çalışıyor arkadaşım sen olumlu düşün olumlu olsun öyle karamsar başlama arkadaşım kaç yumurtan oldu döllenen kaç tane var canım

Benim yaşım 34 canım eşimin 35 ,7 yıllık evliyiz şimdiye kadar hiç düşünmedik eşimle hadi olsun dedim önce doktora gideyim dedim 30 agustos günü gittim zaten bu ay adet olamamıştım acı gerçeği ögrendim fsh 22 , yumurtalıklar bitmek üzere olduğunu şimdi amh sonucu ve reglimin gelmesini bekliyorum

Günaydın herkese iyi haftalar, tedavisi ertelenen arkadaşlarıma sağlık olsun üzülecek bir şey yok doktorla görüşmeye giden arkadaşlarım da müjdeli haberler alsınlar inş. bende gayet iyiyim .
arkadaşım sen dr gittinmi keseyi gördünüz mü merak ettim

tedavi için nereyi düşünüyorsunuz araştırma yaptınızmı ihmal etme arkadaşım bende ikinci evladımı 35 yaşından beri istiyorum ilki doğal oldu diye ha bu ay ha gelecek ay olur diye salladık sonra bir baktımki yaş 40 olmuşum

Tedavi için burada doçent doktor Yunus aydın var zaten o söyledi bakalım bir sonuç alamazsam Kıbrıs diye düşünüyorum canım sen değerler nasıl eşinde bir problem Yok değil mi

Tedavi için burada doçent doktor Yunus aydın var zaten o söyledi bakalım bir sonuç alamazsam Kıbrıs diye düşünüyorum canım sen değerler nasıl eşinde bir problem Yok değil mi
canım yumurta rezervi açısından yaşıma göre iyi dedi dr beğendi adetin yedinci günü gittim ilaçsız olarak yumurtalar iyi dedi eşimde de sorun olmadı arkadaşım. nerde görev yapıyor drun ben istanbul bahçeci fulyada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…