- 16 Şubat 2009
- 34.847
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.001
Anladım canım benim doktor denizli erpa da bakalım adetimin 3. Günü gideceğim şuan yasmin ,glifor ve soğan kürü yapıyorum şu kistler içincanım yumurta rezervi açısından yaşıma göre iyi dedi dr beğendi adetin yedinci günü gittim ilaçsız olarak yumurtalar iyi dedi eşimde de sorun olmadı arkadaşım. nerde görev yapıyor drun ben istanbul bahçeci fulyada canım
Arkadaşlar herkesin bayramı çok ama çok iyi geçsin, mutlu umutlu geçsin, bayramdan sonrası için moral depolayalım da birbirimize destek olmaya devam edelim
Anladım canım benim doktor denizli erpa da bakalım adetimin 3. Günü gideceğim şuan yasmin ,glifor ve soğan kürü yapıyorum şu kistler için
Ben soğan kürünü kendim yapıyorum canım d çit zeytinyağında iç kana çabuk karışıyorbanada decavit ve omepa 10 kullanıyorum canım arısütü önerdi birde dr
ne güzel takip ediyorsun anneveoğlusuarkadaşım sen dr gittinmi keseyi gördünüz mü merak ettim
Ben de transfere hazırlanıyorum. Görüşmediğimiz sürede 3 kez daha denedim. Biri yarım kaldı yumurtalar gelişmediği için, opu aşamasına gelmeden bıraktık tedaviyi. Diğerinde yumurta toplandı ama döllenip 5.güne gelemedi. Ancak tedavilerin birinde başarıya ulaşabildik. Bi aksilik olmazsa ayın 11inde dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah .Vegnowee , arada ben de bakiniyordum eskilerden kim var diye ben de seni göremiyordum. Daha önceki tüp bebek denememde 8 haftalik düsük yasamistim biliyorsun. Sonrasinda ne yapacagini bilemeyen saskin ördek misali tekrar ve aceleden bir kez daha denedim sonucu bile bile. Sonrasinda hüsranla birlikte gömülüverdim. Hep taze denemem oldu. Dondurulmus denemedim. Yaklasik 4 aydir degisik ilacla ve takviye bal polen tüp bebege hazirlaniyorum. Bu arada devamli yumurta kontrolum oluyor tabi. Bu ay (agustos) baslanacakti aslinda ama köye gitmemiz gerektiginden bir sonraki aya kaldi. Sen neler yaptin , ya da yapiyorsun veya yapacaksin.
hadi bakalım güzel haberlerini alalım bende tıp fakültesinde tedavi gördüm hep dr doçent 122 TL ücret veriyorum onuda her zaman değil sık kontrollerde arada da ücretsiz aldığı olmuştur drumun.ne güzel takip ediyorsun anneveoğlusuşaka olarak yazıyorum yazman hoş oluyor.yarın gazi ünv. hastanesine gideceğim.arkadaşımdan isim aldım orada 5 ay önce doğum yaptı.arkadaşın 2. çocuğu olduğu için daha az masraflı bir doğumu seçti üniversite hastanesine bu doktora gitti. gazi üniversitesi hastanesinde doç. deniz karcaaltıncaba ya gitmiş.bana dedi ki "hem senin yaşın itibariyle riskli gebeliğe giriyor hem de yarın git kese görünür ki" dedi.bende yarın sabah gideceğim. 122 tl. ücreti var gayet iyi. doktor perinataloji doktoru riskli gebeliğe bakıyormuş.çok yoğunmuş beni alırmış. buradaki arkadaşlarıma bir moral alkışı yapayım.
senden de güzel haberler alırız inşallah arkadaşımBen de transfere hazırlanıyorum. Görüşmediğimiz sürede 3 kez daha denedim. Biri yarım kaldı yumurtalar gelişmediği için, opu aşamasına gelmeden bıraktık tedaviyi. Diğerinde yumurta toplandı ama döllenip 5.güne gelemedi. Ancak tedavilerin birinde başarıya ulaşabildik. Bi aksilik olmazsa ayın 11inde dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah .
transferin hayırlı olsun inşallahBen de transfere hazırlanıyorum. Görüşmediğimiz sürede 3 kez daha denedim. Biri yarım kaldı yumurtalar gelişmediği için, opu aşamasına gelmeden bıraktık tedaviyi. Diğerinde yumurta toplandı ama döllenip 5.güne gelemedi. Ancak tedavilerin birinde başarıya ulaşabildik. Bi aksilik olmazsa ayın 11inde dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah .
sağol canım.evet inş. iyi olur. bende bahçecide tedavi görenleri takip ediyordum dikkat çekiyor bence de.bende senden çok olumlu elektrik aldım. herkesle güzel bir diyaloğun var senin de . sayfayla da ilgilisin bende çabuk ısındım duygular karşılıklı . bu arada senin için dr. remzi beyde iyi oldu. ben eskilerde okuyordum remzi bey ve müstecap beyde cok beğeniliyordu.ama erbil bey ve güvenç bey o kadar çoktu ki hastaları diğer tüm doktorları bastırıyorlardı. bahçecinin labaratuvarı embriyoloğu sanırım muhteşem bizde birlikte transfer olduğum arkadaşım da pozitif aldı sağlıklı embriyoyla.bu yönüyle klinik gayet iyi halen. mustafa bey çok yoğun ve asistanı giriyor ben olsam asla mustafa beyi istemem.ama sende tüm işlemlerini remzi bey yapacağı için moral motivasyonunu da sağlayan tedavinde bilgin olacağın güzel bir tedavi bekliyorum sonucu da güzel olsun inş. tüm kalbimle dilerim.hadi bakalım güzel haberlerini alalım bende tıp fakültesinde tedavi gördüm hep dr doçent 122 TL ücret veriyorum onuda her zaman değil sık kontrollerde arada da ücretsiz aldığı olmuştur drumun.
inşallah olumlu elektirik alırsın çünkü gebelik sürecinde dr güven çok önemli
seninle ilgili aynı yerde tedavi görmemiz ilgimi daha çok çekiyor birde çok olumlu elektirik aldım arkadaşım senden
İstanbuldayım canım anralyada tedavi gören başka bir arkadaştı herhaldehayatguzel2015 Sen tedavine antalyada devam ediyordun, değil mi? Burdayken zamanın olursa görüşelim.
Kaç tane folikül ile ayı pas geçti bir sonraki ay fazla sayıda verebilecek mi peki3 gün önce adetin ikinci günüydü. Kontrol sonrası sayı az olduğu için doktorum bu ayı yine pas geçti. Ben de dün başladım küre. 25 gün kadar yapmayı düşünüyorum. Tabii aralıklarla prolaktini ölçtürerek. Bakalım sayıya bir etki edecek mi önümüzdeki ay görücez canım.
Eczanelerde genelde oluyor hünnap marka keçiboynuzu özü kullanabilir şifa olsun inşSelam kk'nın en aktif grubu:))) biliyorum ki bu gruba arı sütü kullanmayan giremiyor:))) pekala erkekler için keçiboynuzu özü nereden alabilirim güvenilir olarak yardımcı olabilir misiniz bu konuda? Küçük bir şehirde yaşıyorum aktarlara güvenmiyorum ecZanelerde de var mı hiç bilmiyorum sormadım henüz. İnternetten alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır acaba ?
Çok teşekkür ederim yarın soracağım mutlaka:)Eczanelerde genelde oluyor hünnap marka keçiboynuzu özü kullanabilir şifa olsun inş
Selam kk'nın en aktif grubu:))) biliyorum ki bu gruba arı sütü kullanmayan giremiyor:))) pekala erkekler için keçiboynuzu özü nereden alabilirim güvenilir olarak yardımcı olabilir misiniz bu konuda? Küçük bir şehirde yaşıyorum aktarlara güvenmiyorum ecZanelerde de var mı hiç bilmiyorum sormadım henüz. İnternetten alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır acaba ?
Eczanede bulamazsan sepenatural markada bulabilirsin , tadavin hayırlı olsun arkadaşım.Selam kk'nın en aktif grubu:))) biliyorum ki bu gruba arı sütü kullanmayan giremiyor:))) pekala erkekler için keçiboynuzu özü nereden alabilirim güvenilir olarak yardımcı olabilir misiniz bu konuda? Küçük bir şehirde yaşıyorum aktarlara güvenmiyorum ecZanelerde de var mı hiç bilmiyorum sormadım henüz. İnternetten alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır acaba ?
Ayrıca eğriçayırın kendi internet sitesinden de sipariş edebilirsin ben alışveriş yaptım ordan güvenilir bir siteEczanelerde genelde oluyor hünnap marka keçiboynuzu özü kullanabilir şifa olsun inş
Bende bugün aklımdan geçirdim seni ne durumdasın diye , hadi bakalım yarın minik keseciklerin haberinine güzel takip ediyorsun anneveoğlusuşaka olarak yazıyorum yazman hoş oluyor.yarın gazi ünv. hastanesine gideceğim.arkadaşımdan isim aldım orada 5 ay önce doğum yaptı.arkadaşın 2. çocuğu olduğu için daha az masraflı bir doğumu seçti üniversite hastanesine bu doktora gitti. gazi üniversitesi hastanesinde doç. deniz karcaaltıncaba ya gitmiş.bana dedi ki "hem senin yaşın itibariyle riskli gebeliğe giriyor hem de yarın git kese görünür ki" dedi.bende yarın sabah gideceğim. 122 tl. ücreti var gayet iyi. doktor perinataloji doktoru riskli gebeliğe bakıyormuş.çok yoğunmuş beni alırmış. buradaki arkadaşlarıma bir moral alkışı yapayım.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimize şifa versinKeçiboynuzu ozu olarak bilmiyorum ama pekmezini saracoglu kullanabilirsiniz soguk sıkım,ayrica ari sutu bal polen karisimida var saraoglunda,egricayir markasinda da urunlerin guzel oldugunu biliyorum,sifaniz bol olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?