Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Anladım canım benim doktor denizli erpa da bakalım adetimin 3. Günü gideceğim şuan yasmin ,glifor ve soğan kürü yapıyorum şu kistler için

arkadaşım sen dr gittinmi keseyi gördünüz mü merak ettim
ne güzel takip ediyorsun anneveoğlusu şaka olarak yazıyorum yazman hoş oluyor.yarın gazi ünv. hastanesine gideceğim.arkadaşımdan isim aldım orada 5 ay önce doğum yaptı.arkadaşın 2. çocuğu olduğu için daha az masraflı bir doğumu seçti üniversite hastanesine bu doktora gitti. gazi üniversitesi hastanesinde doç. deniz karcaaltıncaba ya gitmiş.bana dedi ki "hem senin yaşın itibariyle riskli gebeliğe giriyor hem de yarın git kese görünür ki" dedi.bende yarın sabah gideceğim. 122 tl. ücreti var gayet iyi. doktor perinataloji doktoru riskli gebeliğe bakıyormuş.çok yoğunmuş beni alırmış.buradaki arkadaşlarıma bir moral alkışı yapayım.

Ben de transfere hazırlanıyorum. Görüşmediğimiz sürede 3 kez daha denedim. Biri yarım kaldı yumurtalar gelişmediği için, opu aşamasına gelmeden bıraktık tedaviyi. Diğerinde yumurta toplandı ama döllenip 5.güne gelemedi. Ancak tedavilerin birinde başarıya ulaşabildik. Bi aksilik olmazsa ayın 11inde dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah .

hadi bakalım güzel haberlerini alalım bende tıp fakültesinde tedavi gördüm hep dr doçent 122 TL ücret veriyorum onuda her zaman değil sık kontrollerde arada da ücretsiz aldığı olmuştur drumun.
inşallah olumlu elektirik alırsın çünkü gebelik sürecinde dr güven çok önemli

seninle ilgili aynı yerde tedavi görmemiz ilgimi daha çok çekiyor birde çok olumlu elektirik aldım arkadaşım senden

senden de güzel haberler alırız inşallah arkadaşım

transferin hayırlı olsun inşallah gnowee cim pozitif sonuçların ve sağlıklı rahat hamileliğin olsun canım devamına bende gelemedim o duayı da tamamına erdiğinde edeceğim

sağol canım.evet inş. iyi olur. bende bahçecide tedavi görenleri takip ediyordum dikkat çekiyor bence de.bende senden çok olumlu elektrik aldım. herkesle güzel bir diyaloğun var senin de . sayfayla da ilgilisin bende çabuk ısındım duygular karşılıklı . bu arada senin için dr. remzi beyde iyi oldu. ben eskilerde okuyordum remzi bey ve müstecap beyde cok beğeniliyordu.ama erbil bey ve güvenç bey o kadar çoktu ki hastaları diğer tüm doktorları bastırıyorlardı. bahçecinin labaratuvarı embriyoloğu sanırım muhteşem bizde birlikte transfer olduğum arkadaşım da pozitif aldı sağlıklı embriyoyla.bu yönüyle klinik gayet iyi halen. mustafa bey çok yoğun ve asistanı giriyor ben olsam asla mustafa beyi istemem.ama sende tüm işlemlerini remzi bey yapacağı için moral motivasyonunu da sağlayan tedavinde bilgin olacağın güzel bir tedavi bekliyorum sonucu da güzel olsun inş. tüm kalbimle dilerim.

Kaç tane folikül ile ayı pas geçti bir sonraki ay fazla sayıda verebilecek mi peki

Selam kk'nın en aktif grubu:))) biliyorum ki bu gruba arı sütü kullanmayan giremiyor:))) pekala erkekler için keçiboynuzu özü nereden alabilirim güvenilir olarak yardımcı olabilir misiniz bu konuda? Küçük bir şehirde yaşıyorum aktarlara güvenmiyorum ecZanelerde de var mı hiç bilmiyorum sormadım henüz. İnternetten alabileceğim bildiğiniz bir yer var mıdır acaba ?

Eczanelerde genelde oluyor hünnap marka keçiboynuzu özü kullanabilir şifa olsun inş

Keçiboynuzu ozu olarak bilmiyorum ama pekmezini saracoglu kullanabilirsiniz soguk sıkım,ayrica ari sutu bal polen karisimida var saraoglunda,egricayir markasinda da urunlerin guzel oldugunu biliyorum,sifaniz bol olsun...

Eczanede bulamazsan sepenatural markada bulabilirsin , tadavin hayırlı olsun arkadaşım.

Bende bugün aklımdan geçirdim seni ne durumdasın diye , hadi bakalım yarın minik keseciklerin haberini

Keçiboynuzu ozu olarak bilmiyorum ama pekmezini saracoglu kullanabilirsiniz soguk sıkım,ayrica ari sutu bal polen karisimida var saraoglunda,egricayir markasinda da urunlerin guzel oldugunu biliyorum,sifaniz bol olsun...
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimize şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…