- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.021
Allah razı olsun arkadaşım çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsunEczanede bulamazsan sepenatural markada bulabilirsin , tadavin hayırlı olsun arkadaşım.
Günaydın doktora gittiniz mi? Yumurta durumunuz nasılmış, onu öğrenip karar vermek daha doğru olur benceMERHABA hanımlar.
İçinizde benim kadar yaşlısı yoktur sanırım
Şöyle özetliletim. 41 yaşımda anne oldum çok şükür. Bir kızım var 6 yaşında çok şükür. Kızım sürekli kardeş istiyor ve çok mutsuz. Artık ben de bunu sorun ediyorum. Çok üzgünüm zamanında 2. yi yapmadım diye. Kafamda yaşım geçti diyorum ancak gönlüme bunu anlatamıyorum. Biri bana yardım etsin ne dersiniz?
Hoşgeldin, tedavin hayırlı olur inşallah, embriyı gününe göre test yapma günün değişiyor onu doktor söylecek.doktorunu bilmiyorum. Belki diğer arkadaşlar biliyordur. Negatif olursa da yine tüp bebek yapmaya devam eğer normal yolla olması mümkün değilse. Sorununuz tam olarak nedirmerhaba ben de 30 lu yaşlarımdayım arkadaşlar, bir kaç gün sonra transferimolacak, bir yıldır denememiz sonucunda bebek sahibi olamayınca tüp bebek tedavisine başladık. transferden ne kadar sonra gebelik testi yapılıyor, sizlere sormak istedim, ayrıca doktorum aynur erşahin e daha önce gidenleriniz varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi ? mesela sonuç negatif olursa nasıl bir yol izleyeceğim, çok endişelerim var yardımıznı bekliyorum, sağolun şimdiden
Denizkaplancım sen beni aradığında kayınvalidelerdeydik, onlara pek birşey anlatmıyorum. Konuşamadık adamakıllı... seni de soramadım... üzüldüm arkadaşım kaç sayın bu ay? Spora devam ediyorsun değil mi? Bende de incir küründe kist oldu, yani yaptığım aydan sonraki ayda..3 gün önce adetin ikinci günüydü. Kontrol sonrası sayı az olduğu için doktorum bu ayı yine pas geçti. Ben de dün başladım küre. 25 gün kadar yapmayı düşünüyorum. Tabii aralıklarla prolaktini ölçtürerek. Bakalım sayıya bir etki edecek mi önümüzdeki ay görücez canım.
Hadi inşllah o minicik keseciği görür bugün annesi...ne güzel takip ediyorsun anneveoğlusuşaka olarak yazıyorum yazman hoş oluyor.yarın gazi ünv. hastanesine gideceğim.arkadaşımdan isim aldım orada 5 ay önce doğum yaptı.arkadaşın 2. çocuğu olduğu için daha az masraflı bir doğumu seçti üniversite hastanesine bu doktora gitti. gazi üniversitesi hastanesinde doç. deniz karcaaltıncaba ya gitmiş.bana dedi ki "hem senin yaşın itibariyle riskli gebeliğe giriyor hem de yarın git kese görünür ki" dedi.bende yarın sabah gideceğim. 122 tl. ücreti var gayet iyi. doktor perinataloji doktoru riskli gebeliğe bakıyormuş.çok yoğunmuş beni alırmış. buradaki arkadaşlarıma bir moral alkışı yapayım.
1 tane gördü canımKaç tane folikül ile ayı pas geçti bir sonraki ay fazla sayıda verebilecek mi peki
Canım sende benim gibi transfere hzırlanıyormuşsun ne güzel transfer hazırlıkları başlıyor forumda.. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..Ben de transfere hazırlanıyorum. Görüşmediğimiz sürede 3 kez daha denedim. Biri yarım kaldı yumurtalar gelişmediği için, opu aşamasına gelmeden bıraktık tedaviyi. Diğerinde yumurta toplandı ama döllenip 5.güne gelemedi. Ancak tedavilerin birinde başarıya ulaşabildik. Bi aksilik olmazsa ayın 11inde dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah .
Canım öncelikle ne güzel bir evladın var. Yaşın geç kalmış bir yaş değil ki arkadaşım. Önce bir kadın doğuma gidip muayene olmakla başlayabilirsin. En azından hormon değerlerine bakılır. Yumurta sayına bakılır. İstersen adetin 2. günü git tüm tahliller o zaman yapılıyor zaten yani çoğu.MERHABA hanımlar.
İçinizde benim kadar yaşlısı yoktur sanırım
Şöyle özetliletim. 41 yaşımda anne oldum çok şükür. Bir kızım var 6 yaşında çok şükür. Kızım sürekli kardeş istiyor ve çok mutsuz. Artık ben de bunu sorun ediyorum. Çok üzgünüm zamanında 2. yi yapmadım diye. Kafamda yaşım geçti diyorum ancak gönlüme bunu anlatamıyorum. Biri bana yardım etsin ne dersiniz?
Canım yoktur bir aksilik içini ferah tut. Adet söktürücüyü hemen kullanma derim. Neticede tedaviye başlayacağın ay ek olarak bir hormon almasan daha iyi.günaydın hanımlar,
Benim adetim gecikti. Pazartesi olmam gerekiyordu. Sancım oluyor ara ara ama bir şey yok. Test yaptım bu sabah negatif. Tam da tüp bebek tedavisine başlayacakken inşallah bi aksilik yoktur. Bir- iki gün daha bekleyip cuma günü en geç, doktora gidip soracağım bakalım neden böyle olmuş. Olmadı belki söktürücü bi ilaç verir.
Bu ay 1 e düştü canım. Spora da devam ediyorum, sağlıklı da beslendim, takviye vitamin de aldım. Ama ne oldu anlamadım. Belki de bu ay kafama göre kullandığım doğum kontrol hapı yapmıştır. Sözde yumurtaları baskılasın da önümüzdeki ay belki sayı daha iyi olur düşüncesi ile kullanmıştım. Ama bi b.ka yaramadı.Denizkaplancım sen beni aradığında kayınvalidelerdeydik, onlara pek birşey anlatmıyorum. Konuşamadık adamakıllı... seni de soramadım... üzüldüm arkadaşım kaç sayın bu ay? Spora devam ediyorsun değil mi? Bende de incir küründe kist oldu, yani yaptığım aydan sonraki ayda..
Ulan bir çalışma da 40 yaş ve üzerindekiler için olsun ne olur sanki ...herifler . Hayır yani neden hem yaş sınırı var ki? Madem bir uygulama yapılıyor, bırakın isteyen faydalansın, en azından faydalanmaya çalışsın.Kızlar Günaydın,
Dün beni Ercan beyin asistanı aradı akşam bilgilendirme için. Epey konuştuk. Yöntemi anlattı. Yıl sonu başlamayı planladıklarını ama bunu Ekim ayına çekebileceklerini falan söyledi. Ama bu yöntem için adaylarda aradıkları kriterlerin en başında yaş var maalesef ve bazı hormon testleri isteniyormuş. 40 yaş ve üzerini bu tedavi için uygun görmeyip kabul etmiyorlarmış.Ben sınırdayım. Zaten ben kendi araştırmamda da yaş sınırını okumuştum. Ben 39'um tam sınır gibi hatta söyledim asistana tekrar ama hormonlara bakarlarsa 50'yim zaten
Ben o çalışmaya başarılı demem. Asıl başarı 40 yaş üstüne doğurtabilmekte.Ulan bir çalışma da 40 yaş ve üzerindekiler için olsun ne olur sanki ...herifler . Hayır yani neden hem yaş sınırı var ki? Madem bir uygulama yapılıyor, bırakın isteyen faydalansın, en azından faydalanmaya çalışsın.
aaa ne tesadüf benim de gecikti bu ay, gelecek gibi ama gelmiyor, test yaptım silik bile çıkmadı :) gerçi gecikmenin 2. günü benim...günaydın hanımlar,
Benim adetim gecikti. Pazartesi olmam gerekiyordu. Sancım oluyor ara ara ama bir şey yok. Test yaptım bu sabah negatif. Tam da tüp bebek tedavisine başlayacakken inşallah bi aksilik yoktur. Bir- iki gün daha bekleyip cuma günü en geç, doktora gidip soracağım bakalım neden böyle olmuş. Olmadı belki söktürücü bi ilaç verir.
olabilir canım, doktora gittiğimde çatlamayan filan demedi... bilmiyorum ne neye dönüştü :)Bu ay 1 e düştü canım. Spora da devam ediyorum, sağlıklı da beslendim, takviye vitamin de aldım. Ama ne oldu anlamadım. Belki de bu ay kafama göre kullandığım doğum kontrol hapı yapmıştır. Sözde yumurtaları baskılasın da önümüzdeki ay belki sayı daha iyi olur düşüncesi ile kullanmıştım. Ama bi b.ka yaramadı.Sende çatlamayan yumurta mı kiste dönüştü acaba? Çünkü öyle ise, önceki yorumlarımda da dediğim gibi, tüp tedavisinde çatlatma iğnesi verildiği için kist olma ihtimali zor gibi geliyor bana
sağol canım.evet inş. iyi olur. bende bahçecide tedavi görenleri takip ediyordum dikkat çekiyor bence de.bende senden çok olumlu elektrik aldım. herkesle güzel bir diyaloğun var senin de . sayfayla da ilgilisin bende çabuk ısındım duygular karşılıklı . bu arada senin için dr. remzi beyde iyi oldu. ben eskilerde okuyordum remzi bey ve müstecap beyde cok beğeniliyordu.ama erbil bey ve güvenç bey o kadar çoktu ki hastaları diğer tüm doktorları bastırıyorlardı. bahçecinin labaratuvarı embriyoloğu sanırım muhteşem bizde birlikte transfer olduğum arkadaşım da pozitif aldı sağlıklı embriyoyla.bu yönüyle klinik gayet iyi halen. mustafa bey çok yoğun ve asistanı giriyor ben olsam asla mustafa beyi istemem.ama sende tüm işlemlerini remzi bey yapacağı için moral motivasyonunu da sağlayan tedavinde bilgin olacağın güzel bir tedavi bekliyorum sonucu da güzel olsun inş. tüm kalbimle dilerim.
anladığım kadarıyla tirodin yavaş çıkmış, buradaki arkadaşlardan birkaçı ve ben de hashimato tiroidiyiz. tiroid ilacı kullandığın sürece değerlerin normale gelir ve problem olmaz. dolayısıyla kafanı takma. yeter ki bir endokrinologa görün, sadece tüp bebek doktoru ile kalma bu konuda. ben 3 ayda test yaptırıyorum, değerlerimi kontrol ediyorum. gerekirse endokriniloga gösteriyorum.teşekkür ederim drumu önceden tanıyordum Namık Kemal Üniversite hastanesinde görevli iken istifa etti ve bu kuruma geçti bir kez muayane olmuştum istifa etmeden önce sonra benim druma aktarıldık drumda iyi allah için çok uğraştı benimle bu süreçte dün tahlilleri yaptırmak için gittim orda idi hayırlı olsun hocam gerekeni yapacaktır dedi. inşallah gebelik olur ben takibiniizi yaparım dedi.horman tahlillerimde sorun var benimde troid ile alakalı
bakalım ne diyecek dr bu engelmi okuyorum erken doğum düşük veya zeka geriliğine neden olur diye canım çok sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?