Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aaa ne tesadüf benim de gecikti bu ay, gelecek gibi ama gelmiyor, test yaptım silik bile çıkmadı :) gerçi gecikmenin 2. günü benim...
Gunaydin kizlar, sanirim gecikme mevsimsel benimde gecikti henuz 2. gunu ama herhalde aksam yada yarin olurum diye bekliyorum....

yok neden pes edeceksinki...iste tup bebek tedavisinde genetik bunun icin var...genetige gidip saglam donen embriyo ile Allah in izniyle gebe kalabilirsin...
Evladiniza sifa diliyorum Allahtan...

sana yazdığım gibi ilaç verilecek, ömür boyu kullanacaksın. değerlerin de normale inecek anti-tpo ve anti tg hariç... bağışıklık sistemin aşırı güçlü... bence kefir vs. gibi bağışıklık güçlendiricileri bırakmanda fayda var. spor yapman lazım... stressiz bir yaşam sürmen çok önemli, çok etkiliyor hashimato hastalarını.... glütensiz diyet de yapanlar ve fayda görenler var.... selenyum takviyesi de önemli... ama tsh ın 4.6 iken hamile kalamazsın, mutlaka 2,5 altına inmeli, o da tiroid ilacı ile olacakl. altına indiğinde zaka geriliği olmuyor... bunların hepsini sana endokrinolog anlatır, hemen bir endokriniolgtan randevu almanı tavsiye derim.

güzel yürekli arkadaşım rabbim ne muradın varsa nasip etsin nasıl mutlu ettin beni bu satırlarla anlatamam çok korktum önce bununla ilgili hiç sorunum olmamıştı demek sizlerde de var bu durum tamam söylediklerini yapacağım randevu alayım birde o bölüme bende

hashimato olup hamile kalıp doğurup gayet sağlıklı bebeğe sahip olanlar var. forumda okuyabilirsin. takma bu kadar... mutlaka hemen endokrinilogtan randevu almalısın. tüp bebekçi de bu işi bilir sana söyler ama endokrinologçuya gitmelisin.

ben eşime eczaneden hacetepe üniversitesinin soğuk pres keçi boynuzunu almıştım arkadaşım bilginize

yok neden pes edeceksinki...iste tup bebek tedavisinde genetik bunun icin var...genetige gidip saglam donen embriyo ile Allah in izniyle gebe kalabilirsin...
Evladiniza sifa diliyorum Allahtan...
çok teşekkür ederim allah razı olsun oğlumda zor bir süreç yaşadım gebeliği o 5-6 yaşına gelen kadar düşünmeme nedenim yine özel bir çocukmu olur korkuları ağır basıyordu birde yeni gelen bebek ile oğluma yeteri kadar ilgi gösteremezmiyiz diye desteğiniz için çok teşekkür ederim

canım ne demek, böyle senin gibi panik olanlar oluyor, 2,5 yıldan beri bununla yaşıyorum.... yazıp seni de rahatlatmak istedim...

sekerpancari sen asılsın? neler yapıyorsun. Tedavini ertelemiştin sanırım.
iyiyim cok sukur canim is stresi vs derken canim sıkkın bu aralar oldukca...ama hamdolsun...saniyorum reglimde ondan gecikti... tedavim icin dr regli olunca beni ara demisti...ama maddi acidan burada para tutmuyoruz maasimizi Turkiyeye gonderiyoruz aniden 12-13 bin lira isteyince (yol masraflari vs ler falan) western union ile para alisverisinde ucak bileti kadar komisyon kesiyor esim ya da ben Turkiyey gidip bir miktar para getirecegiz...bakalim hayirlisi ben cok hevesliyimde tedavi icin dr ne der ne gorurse artik. yetisirse onumuzdeki ay herhalde baslarim tam belli degil anlayacagin..boyle seyler hemen vakit kaybi hemde kafa karisikligi iste...

Allah yardimciniz olsun...inanin hepimizde var o korku..insallah bir kardesi olur oglunuzun...tekrardan cok iyi bir anne olacaginiza eminim...ikisinede yeteceginize eminim...hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun...

glutensiz beslenmeyi erken menapoz teshisi icinde yapilmasinda fayda var seklinde okuyorum, uygulayanlarda gercekten cok memnun, burada tamamen abur cubur ile besleniyorum ne yazik ki...onlarida yemesem acim...beslenmem yuzunden ureme sistemimin olumsuz etkilendigini dusunuyorum, yani zaten duzgun calismiyor ustune birde bu katki maddeli seylerle dahada geri gidiyor bence...bu durum beni cok bunaltiyor....ayni sekilde esiminde tabii ki...

haklısın canım. Bu ay bizim gibi tedaviye başlayacak arkadaşların allah yardımcımız olsun inşallah. ben de başlaycğım adetle beraber ama inan ki içimde sıfır istek var nedense. hiç mi hiç hevesim yok. İğnelere başlayacağım. her gün işten izin al sağlık ocağına git (işyerim zaten heryere ters bir yerde) iğneni vurdur geri ofise gel v.s. Sonra İstanbula uç, orada otelde kal 3 gece, opu mopu geri bin Urfaya gel...10-15 gün nasıl dayanırım şimdiden gözüm korkuyor, yani neredeyse vaz geçeceğim. Hayırlısı diyorum işe yarasa bari tek dileğim bu.

yaaa tabi moralin de etkiliyordur seni, abur cubura ondan mı yöneliyorsun... neden normal yemek yiyemiyorsun canım...

haklısın canım. Bu ay bizim gibi tedaviye başlayacak arkadaşların allah yardımcımız olsun inşallah. ben de başlaycğım adetle beraber ama inan ki içimde sıfır istek var nedense. hiç mi hiç hevesim yok. İğnelere başlayacağım. her gün işten izin al sağlık ocağına git (işyerim zaten heryere ters bir yerde) iğneni vurdur geri ofise gel v.s. Sonra İstanbula uç, orada otelde kal 3 gece, opu mopu geri bin Urfaya gel...10-15 gün nasıl dayanırım şimdiden gözüm korkuyor, yani neredeyse vaz geçeceğim. Hayırlısı diyorum işe yarasa bari tek dileğim bu.

teşekkür ederim paylaşımınız için arkadaşım allah razı olsun tsh adet günümde yapılmadı adetin 18. günündeyim buda yüksek çıkmasında etken olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…