Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hmm, şu an kendini hazır hissetmiyorsan ertele istersen canım bir ay..

canım benim iğneleri kendin yapabilirsin, böylece git gel kurtuluyorsun... opu mopu İstanbul evet o biraz zorlar ama bir sürü yumiş olur da inşlallah bunları düşünmezsin... herşeyi akışına bırak düşünme şekerim, olması gereken buymuş demek lazım

Kızlar, birşey soracağım. AMH testini herhangi bir gün yaptırabiliriz değil mi? Adetin 2.-3. günü olması şart değil..

teşekkür ederim paylaşımınız için arkadaşım allah razı olsun tsh adet günümde yapılmadı adetin 18. günündeyim buda yüksek çıkmasında etken olabilirmi acaba
tsh ın adet gününde yapılması gerekmiyor canım, üreme hormonu değil çünkü.... tiroid diye bir bezimiz var boynumuzda onun ürettiği bir hormon... fonksiyonu farklı

caaaannimmm sende bendensin aslinda benim her dr a gidip gelisim 6 saat yani 3 saat git 3 saat don o da en iyi ihtimalle..bunlar benimde gozumu korkutuyor ama caba gostermezsek de asla olamayacagini biliyorum. igne fobin mi var...o yuzden mi saglik ocaginda vurduracaksin igneni...hic unutmuyorum ilk tedaviye basladigimda ilk ignemi esim vurmustu :) tabii ki sonra uzmanlastim cunku o siralar esim ankaranin bir ilcesinde bende merkezde calisiyordum ki mecburen ogrenmek zorunda kalmistim...
iyi olacak sonunu dusun ayaklarin totona carpa carpa gidersin istanbul ada saglik ocaginada...hayatimizda yaptigimiz tum mucadeleye degecek tek sey belkide ailemize katilacak olan o 3. kisi olacak...malum 3. sahis :))))

öyle tabi canım. iğneler kalçadan yapılması gereken iğnelerden bir kısmı malesef.

tsh ın adet gününde yapılması gerekmiyor canım, üreme hormonu değil çünkü.... tiroid diye bir bezimiz var boynumuzda onun ürettiği bir hormon... fonksiyonu farklı
işte bu kadar cahilim canım bilmiyordum sanki bunun adet zamanı olması gerekiyor diye biliyorum

öyle tabi canım. iğneler kalçadan yapılması gereken iğnelerden bir kısmı malesef.

yaaa tabi moralin de etkiliyordur seni, abur cubura ondan mı yöneliyorsun... neden normal yemek yiyemiyorsun canım...
yaaa burada sebze meyve bulmak hayli zor,adamlar taze fasulye bilmiyor kabak bilmiyor oyle brokoliyi falan gectim...tamamen ete yonelik bir beslenmeleri var...kirsalda yasamanin en buyuk zorlugu bu benim acimdan cunku gercekten su an icin bir tabak zeytinyagli fasulye icin neler yapabilirim bilmiyorum :)))) ben bu sekilde beslenmeye hic alisik degilim mutlaka sebze yapardim her gun cunku cok severim esimde sevmesede yerdi...bu beslenme tarzi gercekten beni yoruyor ve rahatsiz ediyor, artik Canan Karatay i gorucem ruyamda her paketli urun acisimda sanirim...

Kızlar, birşey soracağım. AMH testini herhangi bir gün yaptırabiliriz değil mi? Adetin 2.-3. günü olması şart değil..
evet canım herhangi bir gün yaptırabiliyorsun.

kalcadan hangi hormon ignesini verdi merak ettim bak simdi...ben hepsini gobekten yaptimda...sadece transfer sonrasi yagli bir progesteron ignesi var onun icin 2 kere saglik ocagina gitmistim...o da oldukca can yakiyor ama iste problem degil aci gecici cunku...

şimdi anladım canım, et haşlama havuçlu patatesli filan yapsan, etini yemesen eşin yese sen suyu ile takılsan, bakliyat var mı oralar da peki, anladığım kadarıyla o da yok.... zormuş hakikaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…