Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

yaa ay inşallah ben yanlış biliyorumdur. aslında eşime öğretmeye çalışıyorum iğne yapmayı ama reddediyor öğrenmeyi.
iğnemin biri fostimon diğeri merional. bunlar kalçadan mı göbekten mi acaba?inşallah göbektendir.

kurutulmuş taze fasulye, patlıcan, domates, biber yaptırabilirsin Türkiyede. yada para çekmek için gittiğinde satın al. Konserveler de var fasulye, bamya vs. gitmişken stokla hepsinden. Ben de sebzeciyim etle pek aram yoktur.

şimdi anladım canım, et haşlama havuçlu patatesli filan yapsan, etini yemesen eşin yese sen suyu ile takılsan, bakliyat var mı oralar da peki, anladığım kadarıyla o da yok.... zormuş hakikaten...
bir sekil yapmaliyim cunku boyle olmuyor artik,gercekten cok sagliksiz...bakliyat var iyi kotu simdi artik kis girerken hic olmazsa nohut fasulye yaparim

ben merional kullandim gobekten yaptim..fostimon u bilmiyorum ama sormak lazim...

Hicbir sey icin gec degil

merhaba ben varım. 45 yaşındayım :) Pes etmek yok, yola devam. 3. tüp bebek denememe başlayacağım. Gönlünün sesini dinle benim gibi :)

kızkardeşimde tüp bebek sürecinde en çok o iğnelerden yılmıştı

merhaba ben varım. 45 yaşındayım :) Pes etmek yok, yola devam. 3. tüp bebek denememe başlayacağım. Gönlünün sesini dinle benim gibi :)
Ben de 44:), benim doktorum son gittigimde 47 yaşında bir hastasının doğum yaptığını söylemişti. Önemli olan yumurtaların varlığı.

Ben de 44:), benim doktorum son gittigimde 47 yaşında bir hastasının doğum yaptığını söylemişti. Önemli olan yumurtaların varlığı.
Geriye dönüp baktığımda keşkeler istemiyorum hayatımda. imkanım sağlığım el verdikçe denemeye devam edeceğim. Benimde dr. yaşımı duyunca ilk umutsuz yaklaştı tedavi yapmak istemedi ama muayeneden sonra rahmimin 35 yaşındaki bir bayan gibi olduğu söyledi. Allah büyük herşeyin bir zamanı vakti var. Geç evlenince böyle oluyor :)

Aramıza hoşgeldin canım bende 40 yaşındayım en güzelini yapıyorsunuz pişmanlık duymamak pes etmek yok

Merhaba kızlar Yaşım 43. 10 yaşında kızım var, ikinci evlilik yağtım ve bebek istiyoruz. İlk tüp denememde 1 sağlıkı embriyo tutmadı. 2. Deneme 2 yumurta bölünemedi. Çöp. Dr um 3-4 aynsonra gel dedi. Ama bu arada ben arı sütüne başladım. Başkada hiçbirşey içmedim. 2 ay zor dayanıp tekrar gittim benim vaktim yok dedim doktora. Aynı tedaviye başladık. Ve rekor 9 yumurta toplandı 7 si işlem gördü 5 i tuttu. 2 si 1. Kalite diğeri orta kalite. 3. Gün (yani dün) bu 3 taneyi transfer ettik. Diğer 2 si 5. Güne çıkarlarsa dondurulacak. Dr um embriyologum hemşiremiz şok içinde. Bu arı sütünü bana tavsiye eden siz sevgili hanımlara ve öncelikle @Bebegimhadi ye rabbim bebeişlerinizi sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 12 gün beklemeye başlıyor inşallah başarırım bu sefer. Eğriçayır dan aldım hergün sabah aç karnına içtim ve içmeye devam ediyorum. Güzel haberleri paylaşmak dileğiyle

Canim hangi ulkede yasiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…