- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.081
yaa ay inşallah ben yanlış biliyorumdur. aslında eşime öğretmeye çalışıyorum iğne yapmayı ama reddediyor öğrenmeyi.kalcadan hangi hormon ignesini verdi merak ettim bak simdi...ben hepsini gobekten yaptimda...sadece transfer sonrasi yagli bir progesteron ignesi var onun icin 2 kere saglik ocagina gitmistim...o da oldukca can yakiyor ama iste problem degil aci gecici cunku...
kurutulmuş taze fasulye, patlıcan, domates, biber yaptırabilirsin Türkiyede. yada para çekmek için gittiğinde satın al. Konserveler de var fasulye, bamya vs. gitmişken stokla hepsinden. Ben de sebzeciyim etle pek aram yoktur.yaaa burada sebze meyve bulmak hayli zor,adamlar taze fasulye bilmiyor kabak bilmiyor oyle brokoliyi falan gectim...tamamen ete yonelik bir beslenmeleri var...kirsalda yasamanin en buyuk zorlugu bu benim acimdan cunku gercekten su an icin bir tabak zeytinyagli fasulye icin neler yapabilirim bilmiyorum :)))) ben bu sekilde beslenmeye hic alisik degilim mutlaka sebze yapardim her gun cunku cok severim esimde sevmesede yerdi...bu beslenme tarzi gercekten beni yoruyor ve rahatsiz ediyor, artik Canan Karatay i gorucem ruyamda her paketli urun acisimda sanirim...
bir sekil yapmaliyim cunku boyle olmuyor artik,gercekten cok sagliksiz...bakliyat var iyi kotu simdi artik kis girerken hic olmazsa nohut fasulye yaparimşimdi anladım canım, et haşlama havuçlu patatesli filan yapsan, etini yemesen eşin yese sen suyu ile takılsan, bakliyat var mı oralar da peki, anladığım kadarıyla o da yok.... zormuş hakikaten...
ben merional kullandim gobekten yaptim..fostimon u bilmiyorum ama sormak lazim...yaa ay inşallah ben yanlış biliyorumdur. aslında eşime öğretmeye çalışıyorum iğne yapmayı ama reddediyor öğrenmeyi.
iğnemin biri fostimon diğeri merional. bunlar kalçadan mı göbekten mi acaba?inşallah göbektendir.
Sen naptın, yoğun tempoya başladın mı? Müsait olunca ara:)ya senin kısaydı tabi unutmuşum:)
Hicbir sey icin gec degilMERHABA hanımlar.
İçinizde benim kadar yaşlısı yoktur sanırım
Şöyle özetliletim. 41 yaşımda anne oldum çok şükür. Bir kızım var 6 yaşında çok şükür. Kızım sürekli kardeş istiyor ve çok mutsuz. Artık ben de bunu sorun ediyorum. Çok üzgünüm zamanında 2. yi yapmadım diye. Kafamda yaşım geçti diyorum ancak gönlüme bunu anlatamıyorum. Biri bana yardım etsin ne dersiniz?
Merakaslinda yaptirmanda sart degil ama illa bilmek istiyorsan...her hangi bir gunde yapilir ...
Fostimon ne icin?yaa ay inşallah ben yanlış biliyorumdur. aslında eşime öğretmeye çalışıyorum iğne yapmayı ama reddediyor öğrenmeyi.
iğnemin biri fostimon diğeri merional. bunlar kalçadan mı göbekten mi acaba?inşallah göbektendir.
tüp bebek tedavisi için. fostimon, humatrop ve merional verdi Bülent Tıraş.Fostimon ne icin?
Hayirli olsuntüp bebek tedavisi için. fostimon, humatrop ve merional verdi Bülent Tıraş.
aşladım canım, yoğun değil Allahtan, arayacağımSen naptın, yoğun tempoya başladın mı? Müsait olunca ara:)
merhaba ben varım. 45 yaşındayım :) Pes etmek yok, yola devam. 3. tüp bebek denememe başlayacağım. Gönlünün sesini dinle benim gibi :)MERHABA hanımlar.
İçinizde benim kadar yaşlısı yoktur sanırım
Şöyle özetliletim. 41 yaşımda anne oldum çok şükür. Bir kızım var 6 yaşında çok şükür. Kızım sürekli kardeş istiyor ve çok mutsuz. Artık ben de bunu sorun ediyorum. Çok üzgünüm zamanında 2. yi yapmadım diye. Kafamda yaşım geçti diyorum ancak gönlüme bunu anlatamıyorum. Biri bana yardım etsin ne dersiniz?
kalcadan hangi hormon ignesini verdi merak ettim bak simdi...ben hepsini gobekten yaptimda...sadece transfer sonrasi yagli bir progesteron ignesi var onun icin 2 kere saglik ocagina gitmistim...o da oldukca can yakiyor ama iste problem degil aci gecici cunku...
igne ilac asi sorun degil sonu iyi olsun guzel olsun hayirli olsun hepimiz icin....kızkardeşimde tüp bebek sürecinde en çok o iğnelerden yılmıştı
Ben de 44:), benim doktorum son gittigimde 47 yaşında bir hastasının doğum yaptığını söylemişti. Önemli olan yumurtaların varlığı.merhaba ben varım. 45 yaşındayım :) Pes etmek yok, yola devam. 3. tüp bebek denememe başlayacağım. Gönlünün sesini dinle benim gibi :)
Geriye dönüp baktığımda keşkeler istemiyorum hayatımda. imkanım sağlığım el verdikçe denemeye devam edeceğim. Benimde dr. yaşımı duyunca ilk umutsuz yaklaştı tedavi yapmak istemedi ama muayeneden sonra rahmimin 35 yaşındaki bir bayan gibi olduğu söyledi. Allah büyük herşeyin bir zamanı vakti var. Geç evlenince böyle oluyor :)Ben de 44:), benim doktorum son gittigimde 47 yaşında bir hastasının doğum yaptığını söylemişti. Önemli olan yumurtaların varlığı.
Aramıza hoşgeldin canım bende 40 yaşındayım en güzelini yapıyorsunuz pişmanlık duymamak pes etmek yokGeriye dönüp baktığımda keşkeler istemiyorum hayatımda. imkanım sağlığım el verdikçe denemeye devam edeceğim. Benimde dr. yaşımı duyunca ilk umutsuz yaklaştı tedavi yapmak istemedi ama muayeneden sonra rahmimin 35 yaşındaki bir bayan gibi olduğu söyledi. Allah büyük herşeyin bir zamanı vakti var. Geç evlenince böyle oluyor :)
Canim hangi ulkede yasiyorsun?iyiyim cok sukur canim is stresi vs derken canim sıkkın bu aralar oldukca...ama hamdolsun...saniyorum reglimde ondan gecikti... tedavim icin dr regli olunca beni ara demisti...ama maddi acidan burada para tutmuyoruz maasimizi Turkiyeye gonderiyoruz aniden 12-13 bin lira isteyince (yol masraflari vs ler falan) western union ile para alisverisinde ucak bileti kadar komisyon kesiyor esim ya da ben Turkiyey gidip bir miktar para getirecegiz...bakalim hayirlisi ben cok hevesliyimde tedavi icin dr ne der ne gorurse artik. yetisirse onumuzdeki ay herhalde baslarim tam belli degil anlayacagin..boyle seyler hemen vakit kaybi hemde kafa karisikligi iste...
Hoşbuldum canım :)Aramıza hoşgeldin canım bende 40 yaşındayım en güzelini yapıyorsunuz pişmanlık duymamak pes etmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?