Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sadece arı sütü mü içtin canım?

İyi yapıyorsun, bir söz vardır ya, çok severim: Elinden geleni yap, gerisini Tanrıya bırak diye. Evet, herşey için doğru bir zaman var. Şehir neresi?

Vaaaay süper. Zaten bu topiğin göbek adı arı sütü sevenler ve kullananlarArı sütünü artık bazı doktorlar da vermeye başladı. İnşallah pozitif sonuç alırsınız, bol şans

İyi yapıyorsun, bir söz vardır ya, çok severim: Elinden geleni yap, gerisini Tanrıya bırak diye. Evet, herşey için doğru bir zaman var. Şehir neresi?
Bandırma da yaşıyorum.

O öyle degil Haremiz cim igneni kendin ol gitme oyle kücuk sey icin uzaklara.ilk günlerden hemsireye sorup ögrenebilsen rahat ederdin.

Özelden yazarak burada da ismim gecmis beni onurlandırdın cok sevindim.bende transfer surecinde arı sütünü 1 cm. olarak Tahta cubukla az olarak yedim.polenli balimda yarım tatli kasıgi yedim.bende cevap yazdım buradan da soyleyeyim hayırli ve pozitif sonuclu olsun ins.

Yazdiklarınızı okudum ben bugun ne yaptim Bugün hastane araştirmakla aksami ettik.gazi universitesinde istedigim dr. Yeni hasta almıyormus.sonucta demir hayat sigortadan 4300 tl.ye 9 taksit veya ama biz 5 taksitle liv hospital yrd. Doc. Dr coskun simsirde karar kıldık.hastanede bizimle ilgilenen beyefendi, cok guzel misafir etti, hemen dr.la ücretsiz görüstürdü.hem dr coskun bey tup bebek doktoru bu konulari iyi biliyor.bize "devlette bu emeginize yazik edersiniz" dedi.karından ultrasonla keseyi de gösterdi iyilik yaptı yani ücretsiz.kesede 1 tane.ben tek oldugunu biliyordum deger araliginda benimki de normal degerlerdi.
kese cok kucuk tabi haftaya asil muayene.yumurtayla aynı görüntüydü.maddiyat hala onemini koruyor yani biz esimin ssk yapılandırması sebebiyle iki borc birden ödeyecegiz.
Pozitifi alınca rahat ederim demeyin öyle bir dünya yok 4300 de yeni olan kampanya yani daha pahalıymış

Son düzenleme:
Coskun bey bahceciyi kendi sordu istanbul deyince bahceci mi dedi.genetikle mi dondurulmus mu diye kendi sordu.bahceci nin verdigi ilaclara aynen devam deyince doktora güvendim.aynı ekoldenler bahceci merkezinin devami gibi adam.begendim

[QUyeyer kiE="Bebegimhadi, post: 52702967, member: 805946"]Yazdiklarınızı okudum ben bugun ne yaptim Bugün hastane araştirmakla aksami ettik.gazi universitesinde istedigim dr. Yeni hasta almıyormus.sonucta demir hayat sigortadan 4300 tl.ye 9 taksit veya ama biz 5 taksitle liv hospital yrd. Doc. Dr coskun simsirde karar kıldık.hastanede bizimle ilgilenen beyefendi, cok guzel misafir etti, hemen dr.la ücretsiz görüstürdü.hem dr coskun bey tup bebek doktoru bu konulari iyi biliyor.bize "devlette bu emeginize yazik edersiniz" dedi.karından ultrasonla keseyi de gösterdi iyilik yaptı yani ücretsiz.kesede 1 tane.ben tek oldugunu biliyordum deger araliginda benimki de normal degerlerdi.
kese cok kucuk tabi haftaya asil muayene.yumurtayla aynı görüntüydü.maddiyat hala onemini koruyor yani biz esimin ssk yapılandırması sebebiyle iki borc birden ödeyecegiz.
Pozitifi alınca rahat ederim demeyin öyle bir dünya yok 4300 de yeni olan kampanya yani daha pahalıymış[/QUOTE]
Tebrikler canım hem kese için hem de kafana göre bir doktor bulduğun için:). Aklımdaydın. Evet yaa masraflar maalesef daha yeni başlıyor ama olsun olsun da yeter ki masraf olsun.

Tebrikler canım hem kese için hem de kafana göre bir doktor bulduğun için:). Aklımdaydın. Evet yaa masraflar maalesef daha yeni başlıyor ama olsun olsun da yeter ki masraf olsun.[/QUOTE]
Sagol canım, hep arayıp soruyorsunuz sagol.tabi ins. hepimizin Bebegi olsun varsın tum maası borclara odeyelim

Allah yardımcın olsun arkadaşım , belli olmaz belki bebek abisine destek olacak bu hayatta yalnız olmak zor kardeş gibisi yok . Aynı Sevinci, aynı acıyı birlikte yaşıyorsun . Hayırlısı neyse o olsun sizler için.

Canım bakliyat yok mu ? Doktorlar protein için bol bol bakliyat yiyin diyor .

Zor ve stresli gunler ama hic korkmasin gozun arkadaşim,bende gunu irlik istanbula cok gittim kontrollere usteliksabah 7 tteniyle gidip aksam treniyle dondugum gunler cok izak degil,ustelik trenden minibuse ordan metroya vapura taksiye derken merkeze ancak ulasiyordum ordan kosturarak tekrar geri ertesi sabah ise,ama simdi şoyle bir dusununce iyi kide yapmisim gitmisim diyorum kendi kendime,sonraainda yasayacagin mutlulugu getir sık sık aklina o zaman hicbir sey gozunde buyumez inan bana,allah yardimcin olsun,bence erteleme bir an once başla,hepimize allahim tez vakitte evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin...

Evet kızlar , aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bebegimhadi senin için çok sevindim Yeni doktorun hayırlı olsun arkadaşım. Transfer olan arkadaşlarımız inşallah pozitif sonuç alırsınız . Transfere gidecek olan arkadaşlarım lütfen strese girmeyin kendinizi ruhen rahatlatın bebiş için çok önemli .

45 yaşımda g,tt,m doktoruma çocuk sana annane mi diyecek benim de tek çocuğum var napcan cocugu dedi kovaladı beni. sonra bir doktora gittim amh 0.01 çıktı. yakında manapoza girersin dedi iki yıl oldu girmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…