- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.101
Sadece arı sütü mü içtin canım?Merhaba kızlar Yaşım 43. 10 yaşında kızım var, ikinci evlilik yağtım ve bebek istiyoruz. İlk tüp denememde 1 sağlıkı embriyo tutmadı. 2. Deneme 2 yumurta bölünemedi. Çöp. Dr um 3-4 aynsonra gel dedi. Ama bu arada ben arı sütüne başladım. Başkada hiçbirşey içmedim. 2 ay zor dayanıp tekrar gittim benim vaktim yok dedim doktora. Aynı tedaviye başladık. Ve rekor 9 yumurta toplandı 7 si işlem gördü 5 i tuttu. 2 si 1. Kalite diğeri orta kalite. 3. Gün (yani dün) bu 3 taneyi transfer ettik. Diğer 2 si 5. Güne çıkarlarsa dondurulacak. Dr um embriyologum hemşiremiz şok içinde. Bu arı sütünü bana tavsiye eden siz sevgili hanımlara ve öncelikle @Bebegimhadi ye rabbim bebeişlerinizi sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 12 gün beklemeye başlıyor inşallah başarırım bu sefer. Eğriçayır dan aldım hergün sabah aç karnına içtim ve içmeye devam ediyorum. Güzel haberleri paylaşmak dileğiyle
İyi yapıyorsun, bir söz vardır ya, çok severim: Elinden geleni yap, gerisini Tanrıya bırak diye. Evet, herşey için doğru bir zaman var. Şehir neresi?Geriye dönüp baktığımda keşkeler istemiyorum hayatımda. imkanım sağlığım el verdikçe denemeye devam edeceğim. Benimde dr. yaşımı duyunca ilk umutsuz yaklaştı tedavi yapmak istemedi ama muayeneden sonra rahmimin 35 yaşındaki bir bayan gibi olduğu söyledi. Allah büyük herşeyin bir zamanı vakti var. Geç evlenince böyle oluyor :)
Vaaaay süper. Zaten bu topiğin göbek adı arı sütü sevenler ve kullananlarMerhaba kızlar Yaşım 43. 10 yaşında kızım var, ikinci evlilik yağtım ve bebek istiyoruz. İlk tüp denememde 1 sağlıkı embriyo tutmadı. 2. Deneme 2 yumurta bölünemedi. Çöp. Dr um 3-4 aynsonra gel dedi. Ama bu arada ben arı sütüne başladım. Başkada hiçbirşey içmedim. 2 ay zor dayanıp tekrar gittim benim vaktim yok dedim doktora. Aynı tedaviye başladık. Ve rekor 9 yumurta toplandı 7 si işlem gördü 5 i tuttu. 2 si 1. Kalite diğeri orta kalite. 3. Gün (yani dün) bu 3 taneyi transfer ettik. Diğer 2 si 5. Güne çıkarlarsa dondurulacak. Dr um embriyologum hemşiremiz şok içinde. Bu arı sütünü bana tavsiye eden siz sevgili hanımlara ve öncelikle @Bebegimhadi ye rabbim bebeişlerinizi sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 12 gün beklemeye başlıyor inşallah başarırım bu sefer. Eğriçayır dan aldım hergün sabah aç karnına içtim ve içmeye devam ediyorum. Güzel haberleri paylaşmak dileğiyle
Azerbaycan :)Canim hangi ulkede yasiyorsun?
İyi yapıyorsun, bir söz vardır ya, çok severim: Elinden geleni yap, gerisini Tanrıya bırak diye. Evet, herşey için doğru bir zaman var. Şehir neresi?
Bandırma da yaşıyorum.İyi yapıyorsun, bir söz vardır ya, çok severim: Elinden geleni yap, gerisini Tanrıya bırak diye. Evet, herşey için doğru bir zaman var. Şehir neresi?
inşallah hayırlı haberler alırız senden. Allah gönlüne göre versin.EVet sadece arı sütü. Dr biosteron ve q10 de vermişti bu arada kullanmam için kullanmadım. Sadece q10 oda 3 günde bir. Ama arı sütü çok düzenli kullandım
O öyle degilhaklısın canım. Bu ay bizim gibi tedaviye başlayacak arkadaşların allah yardımcımız olsun inşallah. ben de başlaycğım adetle beraber ama inan ki içimde sıfır istek var nedense. hiç mi hiç hevesim yok. İğnelere başlayacağım. her gün işten izin al sağlık ocağına git (işyerim zaten heryere ters bir yerde) iğneni vurdur geri ofise gel v.s. Sonra İstanbula uç, orada otelde kal 3 gece, opu mopu geri bin Urfaya gel...10-15 gün nasıl dayanırım şimdiden gözüm korkuyor, yani neredeyse vaz geçeceğim. Hayırlısı diyorum işe yarasa bari tek dileğim bu.
Özelden yazarak burada da ismim gecmis beni onurlandırdın cok sevindim.bende transfer surecinde arı sütünü 1 cm. olarak Tahta cubukla az olarak yedim.polenli balimda yarım tatli kasıgi yedim.bende cevap yazdım buradan da soyleyeyim hayırli ve pozitif sonuclu olsun ins.Merhaba kızlar Yaşım 43. 10 yaşında kızım var, ikinci evlilik yağtım ve bebek istiyoruz. İlk tüp denememde 1 sağlıkı embriyo tutmadı. 2. Deneme 2 yumurta bölünemedi. Çöp. Dr um 3-4 aynsonra gel dedi. Ama bu arada ben arı sütüne başladım. Başkada hiçbirşey içmedim. 2 ay zor dayanıp tekrar gittim benim vaktim yok dedim doktora. Aynı tedaviye başladık. Ve rekor 9 yumurta toplandı 7 si işlem gördü 5 i tuttu. 2 si 1. Kalite diğeri orta kalite. 3. Gün (yani dün) bu 3 taneyi transfer ettik. Diğer 2 si 5. Güne çıkarlarsa dondurulacak. Dr um embriyologum hemşiremiz şok içinde. Bu arı sütünü bana tavsiye eden siz sevgili hanımlara ve öncelikle @Bebegimhadi ye rabbim bebeişlerinizi sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 12 gün beklemeye başlıyor inşallah başarırım bu sefer. Eğriçayır dan aldım hergün sabah aç karnına içtim ve içmeye devam ediyorum. Güzel haberleri paylaşmak dileğiyle
Tebrikler canım hem kese için hem de kafana göre bir doktor bulduğun için:). Aklımdaydın. Evet yaa masraflar maalesef daha yeni başlıyor ama olsun olsun da yeter ki masraf olsun.[/QUOTE][QUyeyer kiE="Bebegimhadi, post: 52702967, member: 805946"]Yazdiklarınızı okudum ben bugun ne yaptimBugün hastane araştirmakla aksami ettik. gazi universitesinde istedigim dr. Yeni hasta almıyormus.sonucta demir hayat sigortadan 4300 tl.ye 9 taksit veya ama biz 5 taksitle liv hospital yrd. Doc. Dr coskun simsirde karar kıldık.hastanede bizimle ilgilenen beyefendi, cok guzel misafir etti, hemen dr.la ücretsiz görüstürdü.hem dr coskun bey tup bebek doktoru bu konulari iyi biliyor.bize "devlette bu emeginize yazik edersiniz" dedi.karından ultrasonla keseyi de gösterdi iyilik yaptı yani ücretsiz.kesede 1 tane.ben tek oldugunu biliyordum deger araliginda benimki de normal degerlerdi.
kese cok kucuk tabi haftaya asil muayene.yumurtayla aynı görüntüydü.maddiyat hala onemini koruyor yani biz esimin ssk yapılandırması sebebiyle iki borc birden ödeyecegiz.
Pozitifi alınca rahat ederim demeyin öyle bir dünya yok4300 de yeni olan kampanya yani daha pahalıymış
Allah yardımcın olsun arkadaşım , belli olmaz belki bebek abisine destek olacak bu hayatta yalnız olmak zor kardeş gibisi yok . Aynı Sevinci, aynı acıyı birlikte yaşıyorsun . Hayırlısı neyse o olsun sizler için.çok teşekkür ederim allah razı olsun oğlumda zor bir süreç yaşadım gebeliği o 5-6 yaşına gelen kadar düşünmeme nedenim yine özel bir çocukmu olur korkuları ağır basıyordu birde yeni gelen bebek ile oğluma yeteri kadar ilgi gösteremezmiyiz diye desteğiniz için çok teşekkür ederim
Benim üç gün gecikmeyle dün geldi .toplu adetimiz gecikecegine toplu gebe kalip toplu dogursak...sanki daha iyi
Canım bakliyat yok mu ? Doktorlar protein için bol bol bakliyat yiyin diyor .yaaa burada sebze meyve bulmak hayli zor,adamlar taze fasulye bilmiyor kabak bilmiyor oyle brokoliyi falan gectim...tamamen ete yonelik bir beslenmeleri var...kirsalda yasamanin en buyuk zorlugu bu benim acimdan cunku gercekten su an icin bir tabak zeytinyagli fasulye icin neler yapabilirim bilmiyorum :)))) ben bu sekilde beslenmeye hic alisik degilim mutlaka sebze yapardim her gun cunku cok severim esimde sevmesede yerdi...bu beslenme tarzi gercekten beni yoruyor ve rahatsiz ediyor, artik Canan Karatay i gorucem ruyamda her paketli urun acisimda sanirim...
haklısın canım. Bu ay bizim gibi tedaviye başlayacak arkadaşların allah yardımcımız olsun inşallah. ben de başlaycğım adetle beraber ama inan ki içimde sıfır istek var nedense. hiç mi hiç hevesim yok. İğnelere başlayacağım. her gün işten izin al sağlık ocağına git (işyerim zaten heryere ters bir yerde) iğneni vurdur geri ofise gel v.s. Sonra İstanbula uç, orada otelde kal 3 gece, opu mopu geri bin Urfaya gel...10-15 gün nasıl dayanırım şimdiden gözüm korkuyor, yani neredeyse vaz geçeceğim. Hayırlısı diyorum işe yarasa bari tek dileğim bu.
45 yaşımda g,tt,m doktoruma çocuk sana annane mi diyecek benim de tek çocuğum var napcan cocugu dedi kovaladı beni. sonra bir doktora gittim amh 0.01 çıktı. yakında manapoza girersin dedi iki yıl oldu girmedim.Canım öncelikle ne güzel bir evladın var. Yaşın geç kalmış bir yaş değil ki arkadaşım. Önce bir kadın doğuma gidip muayene olmakla başlayabilirsin. En azından hormon değerlerine bakılır. Yumurta sayına bakılır. İstersen adetin 2. günü git tüm tahliller o zaman yapılıyor zaten yani çoğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?