- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.121
http://www.beslenmedestegi.com/dogal-urun/ari-sutu-faydalari bu site size yardimci olacaktir.ARISÜTÜNÜN kullanım tarifi nedir hanımlar?
Keseyi de görmüşsünüz sıra kalp atışında, Allah tammakına erdirsin, gerisi önemli değilYazdiklarınızı okudum ben bugun ne yaptimBugün hastane araştirmakla aksami ettik. gazi universitesinde istedigim dr. Yeni hasta almıyormus.sonucta demir hayat sigortadan 4300 tl.ye 9 taksit veya ama biz 5 taksitle liv hospital yrd. Doc. Dr coskun simsirde karar kıldık.hastanede bizimle ilgilenen beyefendi, cok guzel misafir etti, hemen dr.la ücretsiz görüstürdü.hem dr coskun bey tup bebek doktoru bu konulari iyi biliyor.bize "devlette bu emeginize yazik edersiniz" dedi.karından ultrasonla keseyi de gösterdi iyilik yaptı yani ücretsiz.kesede 1 tane.ben tek oldugunu biliyordum deger araliginda benimki de normal degerlerdi.
kese cok kucuk tabi haftaya asil muayene.yumurtayla aynı görüntüydü.maddiyat hala onemini koruyor yani biz esimin ssk yapılandırması sebebiyle iki borc birden ödeyecegiz.
Pozitifi alınca rahat ederim demeyin öyle bir dünya yok4300 de yeni olan kampanya yani daha pahalıymış
koç üni hastanesi transfer hariç 4100 tl civarı canımArkadaşlar özel hastanede ilaç ve tedavi masrafı ne kadar tutuyor .transfer hariç rakam nedir
Ben hala bekliyorum, bir gelse de rahatlasamBenim üç gün gecikmeyle dün geldi .
Bu ilaç hariç fiyat bir de. İlaçları ayrı alıyorsun.koç üni hastanesi transfer hariç 4100 tl civarı canım
Doktorun densiz yorumuna bak ya.45 yaşımda g,tt,m doktoruma çocuk sana annane mi diyecek benim de tek çocuğum var napcan cocugu dedi kovaladı beni. sonra bir doktora gittim amh 0.01 çıktı. yakında manapoza girersin dedi iki yıl oldu girmedim.
Oy oy oy 41 kere maşallah kesecikte görünmüş. Hadi inşallah sıra o pıt pıt ları duymada..Yazdiklarınızı okudum ben bugun ne yaptimBugün hastane araştirmakla aksami ettik. gazi universitesinde istedigim dr. Yeni hasta almıyormus.sonucta demir hayat sigortadan 4300 tl.ye 9 taksit veya ama biz 5 taksitle liv hospital yrd. Doc. Dr coskun simsirde karar kıldık.hastanede bizimle ilgilenen beyefendi, cok guzel misafir etti, hemen dr.la ücretsiz görüstürdü.hem dr coskun bey tup bebek doktoru bu konulari iyi biliyor.bize "devlette bu emeginize yazik edersiniz" dedi.karından ultrasonla keseyi de gösterdi iyilik yaptı yani ücretsiz.kesede 1 tane.ben tek oldugunu biliyordum deger araliginda benimki de normal degerlerdi.
kese cok kucuk tabi haftaya asil muayene.yumurtayla aynı görüntüydü.maddiyat hala onemini koruyor yani biz esimin ssk yapılandırması sebebiyle iki borc birden ödeyecegiz.
Pozitifi alınca rahat ederim demeyin öyle bir dünya yok4300 de yeni olan kampanya yani daha pahalıymış
Arkadaşlar benim tahlillerim çıkmış canım sıkıldı troid ile ilgili hormonlorda sorun var
TSH 4,6
ANTİ TPO 186,7 REFERANS ARALIĞINDA EN YÜKSEK 34 DİYOR
PROLOKTİN 36,4
ANTİ TG 226 BUNUNDA REFERANS ARALIĞI EN YÜKSEK 115 DİYOR
İnternette okumayım dedim kendime vesvese yapmamak için ama okudum malesef
haşimoto erken doğum düşük nedeni ve zeka geriliği diyor zaten benim evladım özel bir çocuk öğrenme güçlüğü yaşıyor pesmi etsem bilemedim
hayatguzel2015 de yanıtlamış. Bu forumda ben de dahil olmak üzere birkaç haşimato hastası var. İlaçlarını düzenli kullanıp düzenli olarak değerlerine baktırdığın sürece sorun olmaz. Zaten değerin aşırı yüksek değil, benim tsh 4.5 olduğunda gitmiştim. normalde ilaç başlamayız bu değerde ama bebek istediğin için düşürmek gerek demişti endokrinolog
Allah yardımcın olsun arkadaşım , belli olmaz belki bebek abisine destek olacak bu hayatta yalnız olmak zor kardeş gibisi yok . Aynı Sevinci, aynı acıyı birlikte yaşıyorsun . Hayırlısı neyse o olsun sizler için.
Merhaba kızlar Yaşım 43. 10 yaşında kızım var, ikinci evlilik yağtım ve bebek istiyoruz. İlk tüp denememde 1 sağlıkı embriyo tutmadı. 2. Deneme 2 yumurta bölünemedi. Çöp. Dr um 3-4 aynsonra gel dedi. Ama bu arada ben arı sütüne başladım. Başkada hiçbirşey içmedim. 2 ay zor dayanıp tekrar gittim benim vaktim yok dedim doktora. Aynı tedaviye başladık. Ve rekor 9 yumurta toplandı 7 si işlem gördü 5 i tuttu. 2 si 1. Kalite diğeri orta kalite. 3. Gün (yani dün) bu 3 taneyi transfer ettik. Diğer 2 si 5. Güne çıkarlarsa dondurulacak. Dr um embriyologum hemşiremiz şok içinde. Bu arı sütünü bana tavsiye eden siz sevgili hanımlara ve öncelikle @Bebegimhadi ye rabbim bebeişlerinizi sağlıklı olarak kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 12 gün beklemeye başlıyor inşallah başarırım bu sefer. Eğriçayır dan aldım hergün sabah aç karnına içtim ve içmeye devam ediyorum. Güzel haberleri paylaşmak dileğiyle
Oyyyy yerim o minnos keseyi icindeki bebisi... ankara dr acisindan hayli pahali bir yer, iyi dr ve hastahaneler oldukca pahali...gittiginiz hastahane oldukca iyi ama...saglicakla gelsin yavru kus :)))Yazdiklarınızı okudum ben bugun ne yaptimBugün hastane araştirmakla aksami ettik. gazi universitesinde istedigim dr. Yeni hasta almıyormus.sonucta demir hayat sigortadan 4300 tl.ye 9 taksit veya ama biz 5 taksitle liv hospital yrd. Doc. Dr coskun simsirde karar kıldık.hastanede bizimle ilgilenen beyefendi, cok guzel misafir etti, hemen dr.la ücretsiz görüstürdü.hem dr coskun bey tup bebek doktoru bu konulari iyi biliyor.bize "devlette bu emeginize yazik edersiniz" dedi.karından ultrasonla keseyi de gösterdi iyilik yaptı yani ücretsiz.kesede 1 tane.ben tek oldugunu biliyordum deger araliginda benimki de normal degerlerdi.
Tabi tabi başlıyor. Benimki 4.5 tu tedaviye başladığımda. Transferden önce düşürdük tsh ıcanım çok teşekkür ederim allah razı olsun. bende en yakın pazartesine randevu aldım dr bakalım bana ne diyecek
Canım peki değerler yüksek iken tüp bebek tedavisi başlıyormu yani benim sormak istediğim bu hali ile yumurta toplama olurmu tranferi sormuyorum çünkü benim önümde birde miyon operasyonu var. transfer olmayacak hemen bana o arada düşürürüm inşallah değerleri
Benim üç gün gecikmeyle dün geldi .
bende dun gece oldum :))Canım bakliyat yok mu ? Doktorlar protein için bol bol bakliyat yiyin diyor .
çok teşekkür ederim içim o kadar rahatladıki arkadaşım allah razı olsunTabi tabi başlıyor. Benimki 4.5 tu tedaviye başladığımda. Transferden önce düşürdük tsh ı
Oyyyy yerim o minnos keseyi icindeki bebisi... ankara dr acisindan hayli pahali bir yer, iyi dr ve hastahaneler oldukca pahali...gittiginiz hastahane oldukca iyi ama...saglicakla gelsin yavru kus :)))
Adaçayı iç canım tabi gebelik şüphesi yoksaBen hala bekliyorum, bir gelse de rahatlasam
Amin inşallah herşey gönlünüze göre olur inşallah , Ben 44 yaşındayım bir opu oldu transfere gidemedi maalesef , şimdi bir kaç ay dinlenilen biraz bitkisel kür yapıyorum akupunktura gidiyorum . Salı günü İstanbul'a geliyorum selektif selpingografi çektiricem, benim tüpler kapalı ama bu işlemde açılma olasılığı varmış denemek istedim . Normalde Almanya'da yaşıyorum tüp bebek için mayıs ayından bu yana İzmir'de ailemin yanındayım .20 eylülde Almanya'ya dönüyorum dönmeden rahim filmini tekrar çektirmek istedim bir umut belki açılır belki kendiliğinden bebiş olur olmazsada bitkisel kürler ve protein desteği ile yumurtaları sağlıklı duruma getirmeye çalışıcam ve aralık gibi tekrar tüp bebek denemek istiyorum . Biraz karışık anlattım kusura bakma canım.Çok teşekkür ederim. Benim 3 kardeşim var iyiki varlar anneme diyorum iyiki doğurmuşsun onları en büyükleri benim hepside benim için özel büyük kızkardeş abla olunca yarı anne gibi oluyorsun sanırım ben öyleyim. Onlar içinde benim özel olduğumu biliyorum bunu hep hissettirirler sağolsunlar... vallahi gözlerim doldu şuan kardeş güzel yaa inşallah benim kuzumunda kardeşi olur. Oğlumla çok yol aldık eskiye bakınca görenler çok iyi buluyor oğlumu bizde bunu görüyoruz allahıma binlerce şükür bizim sınavımız en azla geçiyor rabbim hiçbir anneyi ve babayı evladı ile sınamasın.
Siz kac yaşındasınız tedaviniz ne aşamada arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?