Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Asmin lena senin sürecin de meşakkatli. kolaylıklar diliyorum, Umuyorum tüplerin açılır

anladığım kadarıyla sizde kardeş için uğraşıyorsunuz.bizde öyle bitane kizim var.onun tek hayali kardeşi olması tabi bizimde öyle haliyle çok üzülüyoruz. İNŞALLAH çocuklarımız yalnız kalmaz. Rabbim tüm isteyenlere, hayırlısıyla saglikli evlatlar nasip etsin...

anladığım kadarıyla sizde kardeş için uğraşıyorsunuz.bizde öyle bitane kizim var.onun tek hayali kardeşi olması tabi bizimde öyle haliyle çok üzülüyoruz. İNŞALLAH çocuklarımız yalnız kalmaz. Rabbim tüm isteyenlere, hayırlısıyla saglikli evlatlar nasip etsin...

evet arkadaşım benim oğlumda bir kardeşi olmasını istiyor inşallah arkadaşım inşallah rabbim yavrularımıza hayırlı ve sağlıklı kardeş/ler nasip eder inşallah

sizin tedaviniz ne aşamada arkadaşım

canım hakkınızda hayırlısı olsun rahim filmi ile tüpleri açılanı hatta çekim sonrası 3 ay içinde gebe kalanları duydum bende çektirdim mayısta bana nasip olmadı hamile kalmak doğal yoldan inşallah size nasip olur arkadaşım. İnşallah bu kadar emek ve arzu maddi ve manevi uğraş boşa gitmez rabbim mucizelerini gösterir inşallah

Süper, hepsi bir arada

amin insallah, canim şuan dinlenmedeyiz. tedavi falan yok.geçen yıl iki defa tup yaptım olmadı.yani tedavim pek ic açıcı olmadığı için umudum kırıldı diyebilirim.

hayıt çayı ile aslanpençesi sanki aynı görevi görüyor diye biliyorum.

Ben Almanya'da hem hsg HD'mde laporoskopi oldum kanallar açılmadın , birde Almanya'da yanlış tedavi uygulandı güvenmediğim için sonuca tekrar çektiriyorum kısmette ne varsa o olacak . Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım , sende inşallah bebişine biran evvel kavuşursun .

hayıt çayı ile aslanpençesi sanki aynı görevi görüyor diye biliyorum.
İbrahim Saraçoğlu günde iki fincan hayır çayı , bir fincan Aslan pençesi içmeyi tavsiye ediyor , benim doktorum verdi bu çayları iç diye adaçayı hergün olmasana haftada üç dört gün içerim bu çaylarında düzenli tüketmiyorum herhün ortaya karışık bir durum çıktı işte .

Selam arkadaslar bende durumumu yaziyim artik.bu ay da 2 yumurtam oldu 1 taneşi boş 1tanesi kaliteli cikti ama dollenmedi biraz once doktorum kendisi aradi ve artik bukadar yeter biyerde noktayi koymalisin dedi yani ugraşma boşa canina yazik dedi 2 kez ustuste denedin sonuc alamadik dedi.sizce neyapmaliyim yikilmiş bir vaziyetteyim

Başka bir doktor ile de görüşmelisin bence

çok teşekkür ederim cevabınız için, bizim bir sorunumuz çıkmadı ama ben 3 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullanmıştım, onun etkisi olduğunu düşünüyorum, genç kızlık dönemimde de çikolata kisti tedavim olmuştu fakat üstünden çok yıl geçti. Bu faktörler etkili oldu bence o kadar stress yaptım ki bir yıldır çeken bilir.

ÖNCELİKLE DR GÜVENİYORMUSUNUZ BU KONUDA DEVAM ETME İÇİN PSİKOLOJİK VE BEDENSEL OLARAK HAZIR HİSSEDİYORMUSUN BU ÇOK ÖNEMLİ ARKADAŞIM
YAŞINIZ KAC SORABİLİRMİYİM BU SAYFADA HERKES MADDİ İMKANI VE BEDENİ MÜSADE ETTİKÇE O KÜÇÜK MELEKLERE KAVUŞMA SAVAŞI VERİYOR BU HUSUSLARI DÜŞÜNMENİZİ TAVSİYE DERİM KARAR VERMEDEN ÖNCE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…