- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.161
Ne demek, anladığım kadarıyla size ve eşinize tüm tahliller yapıldı rahim filmi çekildi ve sonunda sebepsiz olarak değerlendirildiniz değil mi? Tüp bebek işlemlerine başlamadan bunların yapılması gerekiyor çünküçok teşekkür ederim cevabınız için, bizim bir sorunumuz çıkmadı ama ben 3 yıl boyunca doğum kontrol hapı kullanmıştım, onun etkisi olduğunu düşünüyorum, genç kızlık dönemimde de çikolata kisti tedavim olmuştu fakat üstünden çok yıl geçti. Bu faktörler etkili oldu bence o kadar stress yaptım ki bir yıldır çeken bilir.
Evet ikmize de tüm testler yapıldı. Fakat bir sebep çıkmadı, bir yılı aşkın bir süre geçtiği için bende tüp bebeğe karar verdim.Ne demek, anladığım kadarıyla size ve eşinize tüm tahliller yapıldı rahim filmi çekildi ve sonunda sebepsiz olarak değerlendirildiniz değil mi? Tüp bebek işlemlerine başlamadan bunların yapılması gerekiyor çünkü
Hayırlısı olsun zor bir süreç, kaç yaşındasınEvet ikmize de tüm testler yapıldı. Fakat bir sebep çıkmadı, bir yılı aşkın bir süre geçtiği için bende tüp bebeğe karar verdim.
Çok geçmiş olsun çok zor bir durum 2 kez üst üste denemişsin değil mi. benim doktorum erbil bey bir hastayı 6 ay takip ediyor hala yumurta yoksa yapabileceğim birşey yok diyordu buralarda okudum.doktorun iyi bir doktorsa ona da hak veriyorum yani onun dediği de kulakta küpe kalıyor.her türlü bitkisel takviyeyi yapıp istanbuldaysan onların hepsi çok iyi çünkü, hastanelerde iyi, her ay takipte kalabilirsin.ondan sonra bir netliğe ulaşabilirsin.burada yazıyoruz zaten arı sütü bal polen bizlere mucize getirdi.inşallah sana da getirir.ama hayat devam ediyor kafamızdaki stresi atıp biraz rahatlayabilsek belki daha iyi sonuç alacağız.Selam arkadaslar bende durumumu yaziyim artik.bu ay da 2 yumurtam oldu 1 taneşi boş 1tanesi kaliteli cikti ama dollenmedi biraz once doktorum kendisi aradi ve artik bukadar yeter biyerde noktayi koymalisin dedi yani ugraşma boşa canina yazik dedi 2 kez ustuste denedin sonuc alamadik dedi.sizce neyapmaliyim yikilmiş bir vaziyetteyim
bence başka doktor dene. ne demek artık uğraşma?? ben beceremem diyeceğine uğraşma diyor. hayret bir şey.Selam arkadaslar bende durumumu yaziyim artik.bu ay da 2 yumurtam oldu 1 taneşi boş 1tanesi kaliteli cikti ama dollenmedi biraz once doktorum kendisi aradi ve artik bukadar yeter biyerde noktayi koymalisin dedi yani ugraşma boşa canina yazik dedi 2 kez ustuste denedin sonuc alamadik dedi.sizce neyapmaliyim yikilmiş bir vaziyetteyim
ben 32 yaşındayımHayırlısı olsun zor bir süreç, kaç yaşındasın
ay inşallah ama hiç umudum yok. Kist falan olup ta tam tedavi öncesi sapıtmasın da vücudum.Hayırlısı belki hamişsindir
ay inşallah ama hiç umudum yok. Kist falan olup ta tam tedavi öncesi sapıtmasın da vücudum.Hayırlısı belki hamişsindir
Canım yaşın kaç , hormon değerlerin nedir ? Bence bitkisel takviye al bedenini biraz dinlendir ruhunu rahatlat üstündeki olumsuzluk baskısı gitsin , ben en azından öyle yapıyorum stresi azaltmak için akupunktura gidiyorum stres olarak daha rahatım . Bazı doktorlar uğraşmak istemediği için böyle olumsuz oluyor . Tedavini nerede hangi doktorda yaptırıyorsun bak burada bir çok arkadaşımız güzel bilgiler verecektir moralini bozma hemen .Selam arkadaslar bende durumumu yaziyim artik.bu ay da 2 yumurtam oldu 1 taneşi boş 1tanesi kaliteli cikti ama dollenmedi biraz once doktorum kendisi aradi ve artik bukadar yeter biyerde noktayi koymalisin dedi yani ugraşma boşa canina yazik dedi 2 kez ustuste denedin sonuc alamadik dedi.sizce neyapmaliyim yikilmiş bir vaziyetteyim
bence başka doktor dene. ne demek artık uğraşma?? ben beceremem diyeceğine uğraşma diyor. hayret bir şey.
Kesinlikle başka doktora gitmelisin bence de. O dediğin foktor gibileri felaket tellallığı yapmakta yarışıyorlar sanki. Umut her zaman var di miSelam arkadaslar bende durumumu yaziyim artik.bu ay da 2 yumurtam oldu 1 taneşi boş 1tanesi kaliteli cikti ama dollenmedi biraz once doktorum kendisi aradi ve artik bukadar yeter biyerde noktayi koymalisin dedi yani ugraşma boşa canina yazik dedi 2 kez ustuste denedin sonuc alamadik dedi.sizce neyapmaliyim yikilmiş bir vaziyetteyim
Canım yaşın çok genç bizlere göre , hormon değerlerin nedir merak ettim .ben 32 yaşındayımGeç kalmış hissediyorum Allah yardımcımız olsun
buradan fotoğraf atılabiliyor mu, resmini atsam raporumunCanım yaşın çok genç bizlere göre , hormon değerlerin nedir merak ettim .
tüm testler derken? sebepsiz nasıl sebepsiz yani? yumurta takibi yaptırdın mı? yumurta sayın gelişimi büyümesi çatlaması normal mi seyrediyor? hormon değerlerin nedir? troit, kan, vitaminler v.s. bunlara baktırdın mı?Evet ikmize de tüm testler yapıldı. Fakat bir sebep çıkmadı, bir yılı aşkın bir süre geçtiği için bende tüp bebeğe karar verdim.
Gençsin, tedaviye nasıl cevap vereceksin bu önemli. İnşallah yumrutaların hem kalite hem sayı olarak iyidirler. Adetin 2. 3. Günü gideceksin değil mi doktora, yoksa başladın mı tedaviyeben 32 yaşındayımGeç kalmış hissediyorum Allah yardımcımız olsun
Daha yeni başlıyor bu işlere anladığım kadaıryla canım. Korkutma arkadaşıtüm testler derken? sebepsiz nasıl sebepsiz yani? yumurta takibi yaptırdın mı? yumurta sayın gelişimi büyümesi çatlaması normal mi seyrediyor? hormon değerlerin nedir? troit, kan, vitaminler v.s. bunlara baktırdın mı?
sanırım 3 yıl kullanmış olduğun d.kontrol ilacı yumurtalıklarını tembelleştirmiş. Arı sütü bal polen, vitamin takviyeleri kullanmayı denedin mi hiç?
yumurta takibi yaptır bence. Sorunun ne olduğu az çok ortaya çıkacaktır. Benim mesela yumurtalarımın büyüyemedme sorunu var. Takiple öğrendim. İğne ve ilaçla halleedilir diye tahmin ediyoruz. Belki senin de öyle bir şeydir.
ben 32 yaşındayımGeç kalmış hissediyorum Allah yardımcımız olsun
koç üni hastanesi transfer hariç 4100 tl civarı canım
İnşallah bebeğine ilk twdavide kavuşursun arkadasimcanım yaşınız çok iyi bencede çok iyi bir ile yol alabilirsin
ben 40 yaşındayım bu ay ilk kez tüp bebek tedavisi göreceğim adeti bekliyorum
Cnm yumurta takibi nasıl yapılıyor. Sanırım özelde yaptırmam gerekiyor.Hergün gitmem gerekirmitüm testler derken? sebepsiz nasıl sebepsiz yani? yumurta takibi yaptırdın mı? yumurta sayın gelişimi büyümesi çatlaması normal mi seyrediyor? hormon değerlerin nedir? troit, kan, vitaminler v.s. bunlara baktırdın mı?
sanırım 3 yıl kullanmış olduğun d.kontrol ilacı yumurtalıklarını tembelleştirmiş. Arı sütü bal polen, vitamin takviyeleri kullanmayı denedin mi hiç?
yumurta takibi yaptır bence. Sorunun ne olduğu az çok ortaya çıkacaktır. Benim mesela yumurtalarımın büyüyemedme sorunu var. Takiple öğrendim. İğne ve ilaçla halleedilir diye tahmin ediyoruz. Belki senin de öyle bir şeydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?