Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne demek, anladığım kadarıyla size ve eşinize tüm tahliller yapıldı rahim filmi çekildi ve sonunda sebepsiz olarak değerlendirildiniz değil mi? Tüp bebek işlemlerine başlamadan bunların yapılması gerekiyor çünkü

Evet ikmize de tüm testler yapıldı. Fakat bir sebep çıkmadı, bir yılı aşkın bir süre geçtiği için bende tüp bebeğe karar verdim.

Çok geçmiş olsun çok zor bir durum 2 kez üst üste denemişsin değil mi. benim doktorum erbil bey bir hastayı 6 ay takip ediyor hala yumurta yoksa yapabileceğim birşey yok diyordu buralarda okudum.doktorun iyi bir doktorsa ona da hak veriyorum yani onun dediği de kulakta küpe kalıyor.her türlü bitkisel takviyeyi yapıp istanbuldaysan onların hepsi çok iyi çünkü, hastanelerde iyi, her ay takipte kalabilirsin.ondan sonra bir netliğe ulaşabilirsin.burada yazıyoruz zaten arı sütü bal polen bizlere mucize getirdi.inşallah sana da getirir.ama hayat devam ediyor kafamızdaki stresi atıp biraz rahatlayabilsek belki daha iyi sonuç alacağız.

bence başka doktor dene. ne demek artık uğraşma?? ben beceremem diyeceğine uğraşma diyor. hayret bir şey.

Canım yaşın kaç , hormon değerlerin nedir ? Bence bitkisel takviye al bedenini biraz dinlendir ruhunu rahatlat üstündeki olumsuzluk baskısı gitsin , ben en azından öyle yapıyorum stresi azaltmak için akupunktura gidiyorum stres olarak daha rahatım . Bazı doktorlar uğraşmak istemediği için böyle olumsuz oluyor . Tedavini nerede hangi doktorda yaptırıyorsun bak burada bir çok arkadaşımız güzel bilgiler verecektir moralini bozma hemen .

Kesinlikle başka doktora gitmelisin bence de. O dediğin foktor gibileri felaket tellallığı yapmakta yarışıyorlar sanki. Umut her zaman var di mi

Evet ikmize de tüm testler yapıldı. Fakat bir sebep çıkmadı, bir yılı aşkın bir süre geçtiği için bende tüp bebeğe karar verdim.
tüm testler derken? sebepsiz nasıl sebepsiz yani? yumurta takibi yaptırdın mı? yumurta sayın gelişimi büyümesi çatlaması normal mi seyrediyor? hormon değerlerin nedir? troit, kan, vitaminler v.s. bunlara baktırdın mı?
sanırım 3 yıl kullanmış olduğun d.kontrol ilacı yumurtalıklarını tembelleştirmiş. Arı sütü bal polen, vitamin takviyeleri kullanmayı denedin mi hiç?
yumurta takibi yaptır bence. Sorunun ne olduğu az çok ortaya çıkacaktır. Benim mesela yumurtalarımın büyüyemedme sorunu var. Takiple öğrendim. İğne ve ilaçla halleedilir diye tahmin ediyoruz. Belki senin de öyle bir şeydir.

ben 32 yaşındayım Geç kalmış hissediyorum Allah yardımcımız olsun
Gençsin, tedaviye nasıl cevap vereceksin bu önemli. İnşallah yumrutaların hem kalite hem sayı olarak iyidirler. Adetin 2. 3. Günü gideceksin değil mi doktora, yoksa başladın mı tedaviye

Daha yeni başlıyor bu işlere anladığım kadaıryla canım. Korkutma arkadaşı

ben 32 yaşındayım Geç kalmış hissediyorum Allah yardımcımız olsun

canım yaşınız çok iyi bencede çok iyi bir ile yol alabilirsin
ben 40 yaşındayım bu ay ilk kez tüp bebek tedavisi göreceğim adeti bekliyorum

Cnm yumurta takibi nasıl yapılıyor. Sanırım özelde yaptırmam gerekiyor.Hergün gitmem gerekirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…