Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

45 yaşımda g,tt,m doktoruma çocuk sana annane mi diyecek benim de tek çocuğum var napcan cocugu dedi kovaladı beni. sonra bir doktora gittim amh 0.01 çıktı. yakında manapoza girersin dedi iki yıl oldu girmedim.

bi yaştan sonra hamile kalabilmek gerçekten çok zor ki daha genç yaştakiler bile artık okadar zor hamile kalıyor ki doktorlar bazen tabloya bakıp helede 1 tane çocugun varsa boşuna uğraşma diyebiliyor sonuçta tüp bebek gerçekten çok yıpratıcı hem maddi hemde manevi anlamda yoksa doktorların çoğu hastalara para gözüyle bakıp yapalım deneyelim diyebiliyor sen kaç kere deneyeceksin birsürü paralar dökeceksin olmayacak birde yıpranacaksın ama bence doktorların karşısındaki insanın psikolojisinide düşünmesi gerekiyor bunu daha yumuşak üslupla söyleyebilir. yinede kararı verecek olan sensin denemek istiyorsan buna kimse karışamaz
bir televizyon programında tüp bebekte gerçekten uzman bir doktor şunları söylemişti yumurta bitmesi menapozdan öncedir yumurta bittiginde normal kadın adet görüyor devam ediyor olabilir genelde yumurta bitme yaşıda 45-46 felandır bazı kadınlarda daha erkende olabiliyor ki yumurtanın olması bunun kaliteli oldugu anlamınada gelmez

sonuç itibariyle öyle olsa herkes tüp bebek yaptırdıgında ilk denemede tutması lazım birde bence bu işler birazda Allahın nasip etmesiyle alakalı bi bakıyoruz 45-46 yaşında hamile kalan kadınlar var ama ondan daha genç olupta hiç hamile kalamayanda

Iyi bir doktorda muayenw olmanizi ve butun testlerinizi yenilemenizi oneririm arkadasim daha ortada olumsuz bir durum yokken aglayip kendinizi helak etmeyin bence,çok ileri degil yasiniz,nerden baslayacagini bilmeniz icin bir uzman destegi sart,ama kendinizi strese sokup yıpratmayin,allah yardimciniz olsun...

Aaa bana da günde 3 tane dendi acıbademde ama ben sabah öğlen akşam alıyorum. Bir arkadaşıma da doktoru aç karnına 2 tane al demiş. Yarın acıbademe bi sorayım kafama takıldı şimdi.

Aaa bana da günde 3 tane dendi acıbademde ama ben sabah öğlen akşam alıyorum. Bir arkadaşıma da doktoru aç karnına 2 tane al demiş. Yarın acıbademe bi sorayım kafama takıldı şimdi.
Ay evet sorarmısın doktor bana günde 3 adet dedi 8 saat arayla aliyörümcek. YANLIŞ MI yapıyorum acaba.moralim bozuldu simdi

Aynen benimde adetim duzenli yumurtalarım bitmiş.

Doktor söyledi kan ve ultrason sonucu
Selam arkadaşım benim bir arkadaşım var kendisi ilaç kullanmadan regli olamıyordu bebek istiyordu ama doktoru Kıbrıs'ta donasyon önermiş oda hayır benim kendi yumurtam olacak demiş ve üç ay boyunca İbrahim Saraçoğlu kürlerini düzenli yapmış ve o dönemde düzenli regli olup tek yumurta ile tüp bebek yapmış şu anda 2,5 yaşında bir oğlu var ve ikinci çocuk için kürlere başlamayı planlıyor . Sende denemeden pes etme ve tek doktorla bu işi bırakma derim .

Kızlar şimdi benim kafam karıştı bitki kürleri yapıyorum yaaaa , bitkilerle birlikte biesteron ve q10 damı kullansam kafam karıştı iyice , uzman arkadaşlar bi akıl verseniz ??

Çok teşekkürler. Tiroid sorunumu farkettiğimde tsh 26 idi. Şimdi neyse ki düşürdük. Yediklerime dikkat etmeye başladım. Kafeini azalttım, şekeri azalttım. Vitaminlere başlayacağım. Dönüşte doktorun söylediklerine göre durumu netleştireceğim artık. Umuyorum Nisan'dan bu yana folikül durumum değişmemiştir. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

Çok teşekkürler. Ben de umuyorum ki folikül durumum 6 ayda değişmemiştir. Fsh yüksekti biraz o dönem. Tiroidden dolayı olduğunu umuyorum. Kesin olarak doktor randevumdan sonra anlayabileceğim.

Düzenli gittiğim bir doktorum olmadı hiç. Son gittiğim doktor tiroidi düzene soktuktan sonra gel tekrar bakalım demişti. Ona gideceğim tekrar. Sorun varsa eşimi ikna etmeye çalışacağım artık bir şekilde.

Keseyi görmüşsun çok sevindim canım inş profil resmindeki güzel bir yeşil gözlü bir bebisin olsun en önemlisi sağlıklı kucaginada al inş ..her şey yolunda gidiyorsa riskli gebelik bir doktora gitmene gerek yok canım normal güvenilir bir kadın dogumcuda olabilir ben öyle yaptım şahsen erbil bey doğumlara giriyormuş artık onuda düşünebilirsin..

Canlar asla umuduzu yitirmeyen rezervinin son demindeydim şuan menopoza girmiş sayılırım ama çok şükür 5 yılın sonunda geldi meleğim ben hiç umutsuz olmadım tedavimide hiç aksatmadim madi durumum el verdiği sürece minigimi profil resmi yaptı bir masallahini aliriz teyzeleri Allahım sizede nasip etsin inş dünyanın en güzel duygusu iyiki beş yıl beklemisim diyorum bin şükür evladın en güzelini en sağlıklısini nasip etti mevlam inş hayırlı evlata olur bize vatanına milletine ins..

Aynen benimde adetim duzenli yumurtalarım bitmiş.
Adetin duzenliyse şansın yüksek yumurtan tükenmiş diyen doktora inanma hemen doktor değiştir bizi rahatlatacak Doktor gerekli strese sokacak değil yardımcı kurlerle yumurtalarini kaliteli yapabilirsin arı sütü mutlaka kullan d vitamini ve b12 vitamin kullan değerlerin düşükse.. imuneks Q enzim10 mutlaka kullan ..

BenI'm ilaclar 3600 tuttu.opu 900 tl.senin ilaçlar daha az sanırım.
ben raporluyum o yüzden ilaçlarım 700 750 gibi tutuyor. ilaçların senin çok tutumuş, forumda ilaç satanlar var aklında bulunsun, geçen sefer rapor kullanmadığım zaman buradan aldım ben toplam 1500 e geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…