Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

arkadaşım üzülmeyin hiçbirşey için geç değil troid benimde iki gün önce öğrendim sıkıntım varmış ilaç kullanıyorum. troide dikkat edilmeli arkadaşım. spor vitaminler balık yağı arı sütü ile depolarınızı güçlendirin.
Yumurta takibi ve yumurtlama testlerini kullanın bu süreçte derim. ama fazlada gecikme ben 40 yaşındayım tüp bebek tedavisine başlıyorum bu ay

inşallah herşey gönlünüzce olur arkadaşım. önce moral gerek unutma

maşallah arkadaşım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

maşallah maşallah rabbim mucizesini sizede nasip etmiş arkadaşım. sağlıkla büyütün evladınızı
bu evlad duygusunu yaşamak için değilmi bu kadar uğraş çaba
rabbim isteyen her kadına nasıl etsin inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile

günaydın. ben de bu sabah itibariyle regl oldum. Artık şükür mü demeliyim bilemedim.
Maraton yarın itibariyle başlayacak inşallah. tabi bi aksilik çıkmazsa.
Allah yardımcımız olsun bakalım.

arkadaşım hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah bu tedavi sürecin
yumurta toplama olacakmı yoksa transferemi hazırlanıyorsunuz

güzel mesajın için sağol güzel anne ankaradayım ben ve erbil bey pahalıdır sanırım.sende normal kadın doğumcuya gitmişsin. riskli gebelik doktoru; bence de bir risk yokken arayışa gerek yok bu desteğin için de sağol.miniğin maşallah çok tatlıı benim resimdeki bebekten farkı yok güle güle büyüt keyifli zamanlarınızı görebiliyorum maşallah tekrar canım kendine iyi bak

canım nasılsın durumun nasıl dr gittin mi

Merhaba Arkadaşlar önümüzdeki ay yeni bir tüp bebek denemesine başlayacağım. Bundan önceki denemelerimde dr.verdiği ilaçlarlardan başka birşey kullanmadım. ben 45 yaşında ve pko luyum yumurtam çok 5.güne kadar da 2-4 tane yumurta gidiyordu. Son tedavimde 16 yumurtamdan 4 tanesi 5.güne kadar gitti ama rahimde kese gelişmedi kürtüjla sonuçlandı. Yumurtam çok ama kalitesiz bunun için tavsiyeleriniz nedir? Tecrübeli ve bu konuda sorunu olan arkadaşlar sizden yardım bekliyorum.

Kesinlikle en önce arı sütünü tavsiye ediyorum, sonra e vitamini, d vitamini vs destekler...

ben raporluyum o yüzden ilaçlarım 700 750 gibi tutuyor. ilaçların senin çok tutumuş, forumda ilaç satanlar var aklında bulunsun, geçen sefer rapor kullanmadığım zaman buradan aldım ben toplam 1500 e geldi.
ben de forumdan yarı fiyatına aldım birazını. Bazılarını bulamadım kullanan olmamış sanırım.

B Bumeranqqq nasılsın canım. Doğum yaptın mı merak ettim.
Yapmadım canım yarın kontrolüm var, normalde pazartesi sezeryan günüm ama suyumda azalma var ,yarın kontrole çağırdı eğer riskli seviyedeyse yarın da alabilirler,çok gerildim sezeyandan korkuyorum dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…