- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.241
Selamlar,
Aranızda yeniyim, 39 yaşındayım. (aslında 38 ama kasımda 39 olacağımdan 39 diyorum)
9 yıllık evliyim. Çocuğumuz yok. Bu bizim kendi tercihimizdi. Kararsız kaldık hep. İki yıl önce istediğime karar verip doğum kontrol hapını bıraktım. Bu sefer eşimden pek bir istek göremedim. Geri çekilme yöntemi ile korunduk. Kaza ile bile olsa hamile kalmadım. Bu sene başında tam karar verdik, bu sefer tiroid sorunları çıktı. 6 ayı da tiroid değerlerini normale getirmeye çalışmakla kaybettim. Değerler normale döndü. Daha ilk kez geçen ay denedik, o da sadece bir kez. Tabi ki olmadı.
İnternette pek çok şey okudum ve şimdi yaşımdan dolayı normal yoldan denemekle zaman kaybediyormuşum gibi geliyor. Hiç hamile kalmadım, kalabiliyor muyum onu da bilmiyorum. Hiç yumurta takibi yaptırmadım. Nisan ayında detaylı ultrason çektirmiştim, hiç bir sorun çıkmamıştı. Folikül sayım ve boyutları normaldi ama şimdi adetlerim tuhaflaştı, süresi kısaldı, ağrılı vs olmaya başladı. Okudum ki benim yaşlarda tiroid sorunu çıkanlarda erken menopoz sık görülüyormuş. Tabi aldı beni bir panik. Kaç gündür ağla ağla içim dışıma çıktı.
Bu konuda tecrübesizim ve nereden başlayacağımı bilmiyorum. Biraz da morale ihtiyacım var. Eşim olursa olur olmazsa olmaz diyor ve normal yol dışında deneme taraftarı değil.
Teşekkür ederim arkaşlar aslında şuan iyiyim nedense uzuntum geciyor gibi ilginç ama iyiyim.arkadaşin yazdigi gibi 3 ay spor vitamin devam ediyim diyorum sonra belkide istanbul yollarina duşerim son bir deneme icin inşallah nasipte varsa tabi.allahım herkesin gönlundeki muradini versin inşallah.
Hoşgeldin canım tiroid konusu olunca yazmak istedim ben 11 yıldır hashimoto hastasıyım arkadaşım 10 yaşından itibaren hipotiroidi hastası yaşım 41 16 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisinin akabinde hamile kaldım o zaman tsh 4 ün üzerindeydi tiroidi çok dert etme menepoza da girmedim arkadaşıma gelince o da 40 yaşında bugün bebeğini kucağına aldı tabi ki doğal maaşallah bebişi sağlıklı problemi yok ikimizde geçen sene evlendik kendine iyi bir doktor bulmalısın ilk önce durumunu netleştirmelisin doğal olmayacak diye bir kural yok eşini ikna edene kadar boş durma vitaminler bitkisel kürler arı sütü polen kullansan faydasını görürsün allah isteyen herkese nasip etsin
Canlar asla umuduzu yitirmeyen rezervinin son demindeydim şuan menopoza girmiş sayılırım ama çok şükür 5 yılın sonunda geldi meleğim ben hiç umutsuz olmadım tedavimide hiç aksatmadim madi durumum el verdiği sürece minigimi profil resmi yaptı bir masallahini aliriz teyzeleri Allahım sizede nasip etsin inş dünyanın en güzel duygusu iyiki beş yıl beklemisim diyorum bin şükür evladın en güzelini en sağlıklısini nasip etti mevlam inş hayırlı evlata olur bize vatanına milletine ins..
günaydın. ben de bu sabah itibariyle regl oldum. Artık şükür mü demeliyim bilemedim.
Maraton yarın itibariyle başlayacak inşallah. tabi bi aksilik çıkmazsa.
Allah yardımcımız olsun bakalım.
B Bumeranqqq nasılsın canım. Doğum yaptın mı merak ettim.
güzel mesajın için sağol güzel anne ankaradayım ben ve erbil bey pahalıdır sanırım.sende normal kadın doğumcuya gitmişsin. riskli gebelik doktoru; bence de bir risk yokken arayışa gerek yok bu desteğin için de sağol.miniğin maşallah çok tatlıı benim resimdeki bebekten farkı yok güle güle büyüt keyifli zamanlarınızı görebiliyorum maşallahKeseyi görmüşsun çok sevindim canım inş profil resmindeki güzel bir yeşil gözlü bir bebisin olsun en önemlisi sağlıklı kucaginada al inş ..her şey yolunda gidiyorsa riskli gebelik bir doktora gitmene gerek yok canım normal güvenilir bir kadın dogumcuda olabilir ben öyle yaptım şahsen erbil bey doğumlara giriyormuş artık onuda düşünebilirsin..
Biosteron senin tercihin ama Q10 ve folik asiti mutlaka kullan derimKızlar şimdi benim kafam karıştı bitki kürleri yapıyorum yaaaa , bitkilerle birlikte biesteron ve q10 damı kullansam kafam karıştı iyice , uzman arkadaşlar bi akıl verseniz ??
Günaydın, hadi hayırlısıgünaydın. ben de bu sabah itibariyle regl oldum. Artık şükür mü demeliyim bilemedim.
Maraton yarın itibariyle başlayacak inşallah. tabi bi aksilik çıkmazsa.
Allah yardımcımız olsun bakalım.
Hahaha, ortalamasını mı alsak acaba?Bana bir doktor 1 kullan dedi.
Diğeri 2 kullan dedi.
Diğeri 3 kullan dedi.
Ben de 2 kullandım ama sabah akşam şimdi kafam karıştı
Ne yapacuukk şimdi
Aslında doğru birşey söyledin. 7 aydır ayrı icti, bir işe yaramadı, bence bir de böyle denesin, ne dersino zaman sen üçünü de sabah iç
güzel mesajın için sağol güzel anne ankaradayım ben ve erbil bey pahalıdır sanırım.sende normal kadın doğumcuya gitmişsin. riskli gebelik doktoru; bence de bir risk yokken arayışa gerek yok bu desteğin için de sağol.miniğin maşallah çok tatlıı benim resimdeki bebekten farkı yok güle güle büyüt keyifli zamanlarınızı görebiliyorum maşallahtekrar canım kendine iyi bak
Bugünden itibaren öyle yapcem artıkAslında doğru birşey söyledin. 7 aydır ayrı icti, bir işe yaramadı, bence bir de böyle denesin, ne dersiniki prensesin annesi ?
YUMURTA TOPLAMA OLACAK CANIM. GENETİĞE GÖNDERECEĞİM BAKALIM. TRANSFER' E EPEY VAR YANİ.arkadaşım hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah bu tedavi sürecin
yumurta toplama olacakmı yoksa transferemi hazırlanıyorsunuz
Kesinlikle en önce arı sütünü tavsiye ediyorum, sonra e vitamini, d vitamini vs destekler...Merhaba Arkadaşlar önümüzdeki ay yeni bir tüp bebek denemesine başlayacağım. Bundan önceki denemelerimde dr.verdiği ilaçlarlardan başka birşey kullanmadım. ben 45 yaşında ve pko luyum yumurtam çok 5.güne kadar da 2-4 tane yumurta gidiyordu. Son tedavimde 16 yumurtamdan 4 tanesi 5.güne kadar gitti ama rahimde kese gelişmedi kürtüjla sonuçlandı. Yumurtam çok ama kalitesiz bunun için tavsiyeleriniz nedir? Tecrübeli ve bu konuda sorunu olan arkadaşlar sizden yardım bekliyorum.
ben de forumdan yarı fiyatına aldım birazını. Bazılarını bulamadım kullanan olmamış sanırım.ben raporluyum o yüzden ilaçlarım 700 750 gibi tutuyor. ilaçların senin çok tutumuş, forumda ilaç satanlar var aklında bulunsun, geçen sefer rapor kullanmadığım zaman buradan aldım ben toplam 1500 e geldi.
Yapmadım canım yarın kontrolüm var, normalde pazartesi sezeryan günüm ama suyumda azalma var ,yarın kontrole çağırdı eğer riskli seviyedeyse yarın da alabilirler,çok gerildim sezeyandan korkuyorum dua edin banaB Bumeranqqq nasılsın canım. Doğum yaptın mı merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?