Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

korkma canım. uyuyacaksın zaten. sonra gözünü bir açacaksın ki senin kızlar kucağında inşallah.
Allah yardımcın olsun. Sağ salim atlatın sen ve kızların bu faslıda inşallah. sonra da kavuşun güzelce. Oh misss

Dualarim seninle...insallah sag salim kucaklayacaksin bebisleri...vakti saati geldiyse hayirla gelsinler kucaginizi cifter cifter doldursunlar...

Amin canım. 39 yaşındayım. Ben transfer için hazırlık yapıyorum.. Artık hayırlısı..

Allahım seni ve bebişleri korusun, sorunsuz ve kolay bir doğum nasip etsin. ne güzel mis kokulularını kucağına almana az kaldı.... Dualarımız seninle

41 kere maşallah canım sağlıklı güzel ömrünüz olur inşallah.

Bu benim ikinci rahim filmi çekilecek inşallah bu doktor açabilir . Bende dün başladım adaçayı içmeye , 1 fincan içirim hergün ,

canım ben doğurmuşsundur diye düşünüyordum hayırlı haberlerini alalım inşallah
bende ilk doğumu sezeryan ile yaptım korkma allahın izniyle birşeycikler olmaz

Biosteron senin tercihin ama Q10 ve folik asiti mutlaka kullan derim
Ben bu ilaçları Nisa'n ayından beri kullanıyorum zaten , ilave olarak d vitamini , arı sütü ve selenyum ace kullanıyordum , başarısız opudan sonra bıraktım . Kendi isteğimle bıraktım , doktoruma sordum bitkisel destek istedim bir / iki ay için oda hayıt otu , Aslan pençesi , polen , arı sütü , soya fasülye Filiz'i ve krill oil ( balık yağı omega üç ) verdi onları kullanıyorum , akupunktur doktorum adaçayı önerdi birde ona başladım . Salı günü İstanbul'da Eckomar da dr Cevat Bayrak tarafından ikin ci defa hsg ve selektif salpingografi yapılacak , işte kafamın karıştığı bu noktada başlıyor biesteron , q10 , folik asit ve selenyum bitkisel kürlerle beraber kullansam ne olur ? Yaa iki ay hiç ilaç kullanmayıp bitki kürü yapsam sonra ilaçlara dönsem ne olur , buna karar vermem gerekiyor . O kadar ay ilaç kullandım ara verirsem ilaçların etkisi gidecek tekrar başa dönülemez belki , ne yapayım ben şimdi ?????????

canım okuduğuma göre süte katıyorsun bende gelinci kullanma talimatını okuyacağım
oda olmazsa burdaki uzman arkadaşlara danışacağım
Sabah aç karnına bir çay kaşığı ( çay kaşığı çam yada porselen olmalı ) dilinin altına koyuyorsun bir süre sonra yutuyorsun , 30 dakika hiç birşey yiyip içme canım kullanımı bu şekilde . Yani benim aldığım firma bana bu şekilde kullanmamı söyledi bende öyle yaptım. Birde arı sütü dolapta durmalı dışarıda duran ve soğuk zinçir kargo olmayan arı sütü etkisini yitiriyormuş bilginiz olsun . Aldığım firma dolaptan çıkarıp veriyor ve paketin içine buz koyuyor bozulmaması için.

canım sen de biliyorsundur. d vitamini ve selenyum ace vitaminler. vücudumuzda bulunması gereken vitaminler. Coenzym q10 hücrelerimizde bulunması gereken, yaşlandıkça azalan bir enzim. folik asit de bir ilaç değil aslında vücutta bulunması gerekli olan B vitamini çeşidi. dolayısıyla zaten bunların vücutta eksik olduğunda tamamlamak gerektiğinden alınması gerekiyor. bu saydıklarımın bitkisel kürlerden bağımsız olduğunu düşünüyorum. ama için rahat etmiyorsa doktoruna yine sor, ben bitkisel demiştim ama bunları da alırsam ne olur diye...

Tamam canım bilgiverdiğin için teşekkür ederim ben eksik ilaçlarımı haftaya alıcam bir kaç aylık alırım düzenli kullanmaya başlarım tekrardan .

çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…