- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.261
korkma canım. uyuyacaksın zaten. sonra gözünü bir açacaksın ki senin kızlar kucağında inşallah.Yapmadım canım yarın kontrolüm var, normalde pazartesi sezeryan günüm ama suyumda azalma var ,yarın kontrole çağırdı eğer riskli seviyedeyse yarın da alabilirler,çok gerildim sezeyandan korkuyorum dua edin bana
Canım bende burada keşfettim Arı sütü daha almadım. Hangi marka ve kullanımı hakkında bilgi verebilir misin?Kesinlikle en önce arı sütünü tavsiye ediyorum, sonra e vitamini, d vitamini vs destekler...
Dualarim seninle...insallah sag salim kucaklayacaksin bebisleri...vakti saati geldiyse hayirla gelsinler kucaginizi cifter cifter doldursunlar...Yapmadım canım yarın kontrolüm var, normalde pazartesi sezeryan günüm ama suyumda azalma var ,yarın kontrole çağırdı eğer riskli seviyedeyse yarın da alabilirler,çok gerildim sezeyandan korkuyorum dua edin bana
Amin canım. 39 yaşındayım. Ben transfer için hazırlık yapıyorum.. Artık hayırlısı..çok teşekkür ederim arkadaşım. Amin rabbim cemil cümlesini korusun içinde benim evladımı da.
dr troide ilişkin başlama dozu kullanmaya başladım pazartesine dr gidecem bu konuda ayrıca ama bühçecideki dr rahatlattı zaten hemen tranfer olmayacak o zamana düzene girer dedi
Çok teşekkür ederim, eskiden daha pozitiftim yıllar biraz yıprattı sanırım bu özelliğimi. Amin rabbim cümlemizin gönlüne göre versin.
Senin tedavin nasıl ilerliyor tedaviniz varmı gündemde mi
Yaşınız kaç arkadaşım
Allahım seni ve bebişleri korusun, sorunsuz ve kolay bir doğum nasip etsin. ne güzel mis kokulularını kucağına almana az kaldı.... Dualarımız seninleYapmadım canım yarın kontrolüm var, normalde pazartesi sezeryan günüm ama suyumda azalma var ,yarın kontrole çağırdı eğer riskli seviyedeyse yarın da alabilirler,çok gerildim sezeyandan korkuyorum dua edin bana
41 kere maşallah canım sağlıklı güzel ömrünüz olur inşallah.Canlar asla umuduzu yitirmeyen rezervinin son demindeydim şuan menopoza girmiş sayılırım ama çok şükür 5 yılın sonunda geldi meleğim ben hiç umutsuz olmadım tedavimide hiç aksatmadim madi durumum el verdiği sürece minigimi profil resmi yaptı bir masallahini aliriz teyzeleri Allahım sizede nasip etsin inş dünyanın en güzel duygusu iyiki beş yıl beklemisim diyorum bin şükür evladın en güzelini en sağlıklısini nasip etti mevlam inş hayırlı evlata olur bize vatanına milletine ins..
Tamam canım bugün başlayayımq10 i mutlaka kullanman gerekiyor bence. dhea yı bilemedim...
Canım bende burada keşfettim Arı sütü daha almadım. Hangi marka ve kullanımı hakkında bilgi verebilir misin?
Bu benim ikinci rahim filmi çekilecek inşallah bu doktor açabilir . Bende dün başladım adaçayı içmeye , 1 fincan içirim hergün ,Adaçayı en kolay ulaşılabilen ostrejen zaten ben her gün muhakkak 1 fincan içiyorum hafta da 1 gün ara veriyorum. Bu arada evet Rahim filmi ile tüpler açılabiliyor çok duydum öyle hamile kalan. Bende çektirmiştim geçen sene. İnşallah akapunktur, destekler vs hepsi işe yarar ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.
Amin canım. 39 yaşındayım. Ben transfer için hazırlık yapıyorum.. Artık hayırlısı..
YUMURTA TOPLAMA OLACAK CANIM. GENETİĞE GÖNDERECEĞİM BAKALIM. TRANSFER' E EPEY VAR YANİ.
Yapmadım canım yarın kontrolüm var, normalde pazartesi sezeryan günüm ama suyumda azalma var ,yarın kontrole çağırdı eğer riskli seviyedeyse yarın da alabilirler,çok gerildim sezeyandan korkuyorum dua edin bana
teşekkür ederim canım. bakayım n11.com'a nasıl tüketildiğini biliyor musun peki?canım ben eğriçayır firmasının arı sütünü aldım n11de kargoda hatta benim gittiğim klinik bunu öneriyormuş
canım okuduğuma göre süte katıyorsun bende gelinci kullanma talimatını okuyacağımteşekkür ederim canım. bakayım n11.com'a nasıl tüketildiğini biliyor musun peki?
Ben bu ilaçları Nisa'n ayından beri kullanıyorum zaten , ilave olarak d vitamini , arı sütü ve selenyum ace kullanıyordum , başarısız opudan sonra bıraktım . Kendi isteğimle bıraktım , doktoruma sordum bitkisel destek istedim bir / iki ay için oda hayıt otu , Aslan pençesi , polen , arı sütü , soya fasülye Filiz'i ve krill oil ( balık yağı omega üç ) verdi onları kullanıyorum , akupunktur doktorum adaçayı önerdi birde ona başladım . Salı günü İstanbul'da Eckomar da dr Cevat Bayrak tarafından ikin ci defa hsg ve selektif salpingografi yapılacak , işte kafamın karıştığı bu noktada başlıyor biesteron , q10 , folik asit ve selenyum bitkisel kürlerle beraber kullansam ne olur ? Yaa iki ay hiç ilaç kullanmayıp bitki kürü yapsam sonra ilaçlara dönsem ne olur , buna karar vermem gerekiyor . O kadar ay ilaç kullandım ara verirsem ilaçların etkisi gidecek tekrar başa dönülemez belki , ne yapayım ben şimdi ?????????Biosteron senin tercihin ama Q10 ve folik asiti mutlaka kullan derim
Sabah aç karnına bir çay kaşığı ( çay kaşığı çam yada porselen olmalı ) dilinin altına koyuyorsun bir süre sonra yutuyorsun , 30 dakika hiç birşey yiyip içme canım kullanımı bu şekilde . Yani benim aldığım firma bana bu şekilde kullanmamı söyledi bende öyle yaptım. Birde arı sütü dolapta durmalı dışarıda duran ve soğuk zinçir kargo olmayan arı sütü etkisini yitiriyormuş bilginiz olsun . Aldığım firma dolaptan çıkarıp veriyor ve paketin içine buz koyuyor bozulmaması için.canım okuduğuma göre süte katıyorsun bende gelinci kullanma talimatını okuyacağım
oda olmazsa burdaki uzman arkadaşlara danışacağım
canım sen de biliyorsundur. d vitamini ve selenyum ace vitaminler. vücudumuzda bulunması gereken vitaminler. Coenzym q10 hücrelerimizde bulunması gereken, yaşlandıkça azalan bir enzim. folik asit de bir ilaç değil aslında vücutta bulunması gerekli olan B vitamini çeşidi. dolayısıyla zaten bunların vücutta eksik olduğunda tamamlamak gerektiğinden alınması gerekiyor. bu saydıklarımın bitkisel kürlerden bağımsız olduğunu düşünüyorum. ama için rahat etmiyorsa doktoruna yine sor, ben bitkisel demiştim ama bunları da alırsam ne olur diye...Ben bu ilaçları Nisa'n ayından beri kullanıyorum zaten , ilave olarak d vitamini , arı sütü ve selenyum ace kullanıyordum , başarısız opudan sonra bıraktım . Kendi isteğimle bıraktım , doktoruma sordum bitkisel destek istedim bir / iki ay için oda hayıt otu , Aslan pençesi , polen , arı sütü , soya fasülye Filiz'i ve krill oil ( balık yağı omega üç ) verdi onları kullanıyorum , akupunktur doktorum adaçayı önerdi birde ona başladım . Salı günü İstanbul'da Eckomar da dr Cevat Bayrak tarafından ikin ci defa hsg ve selektif salpingografi yapılacak , işte kafamın karıştığı bu noktada başlıyor biesteron , q10 , folik asit ve selenyum bitkisel kürlerle beraber kullansam ne olur ? Yaa iki ay hiç ilaç kullanmayıp bitki kürü yapsam sonra ilaçlara dönsem ne olur , buna karar vermem gerekiyor . O kadar ay ilaç kullandım ara verirsem ilaçların etkisi gidecek tekrar başa dönülemez belki , ne yapayım ben şimdi ?????????
Tamam canım bilgiverdiğin için teşekkür ederim ben eksik ilaçlarımı haftaya alıcam bir kaç aylık alırım düzenli kullanmaya başlarım tekrardan .canım sen de biliyorsundur. d vitamini ve selenyum ace vitaminler. vücudumuzda bulunması gereken vitaminler. Coenzym q10 hücrelerimizde bulunması gereken, yaşlandıkça azalan bir enzim. folik asit de bir ilaç değil aslında vücutta bulunması gerekli olan B vitamini çeşidi. dolayısıyla zaten bunların vücutta eksik olduğunda tamamlamak gerektiğinden alınması gerekiyor. bu saydıklarımın bitkisel kürlerden bağımsız olduğunu düşünüyorum. ama için rahat etmiyorsa doktoruna yine sor, ben bitkisel demiştim ama bunları da alırsam ne olur diye...
Sabah aç karnına bir çay kaşığı ( çay kaşığı çam yada porselen olmalı ) dilinin altına koyuyorsun bir süre sonra yutuyorsun , 30 dakika hiç birşey yiyip içme canım kullanımı bu şekilde . Yani benim aldığım firma bana bu şekilde kullanmamı söyledi bende öyle yaptım. Birde arı sütü dolapta durmalı dışarıda duran ve soğuk zinçir kargo olmayan arı sütü etkisini yitiriyormuş bilginiz olsun . Aldığım firma dolaptan çıkarıp veriyor ve paketin içine buz koyuyor bozulmaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?