- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.281
evet genetik bölümüne gidiyorsunuz ben eşimle kendim için bursa uludağ fakültesi genetik bölümüne gitmiştim ama sonuçların çıkması bir kaç ayı buluyorbahçeciden bir arkadaşım için soruyorum kadın ve erkeğe kandan genetiğe bakmak için devlet yada üniversite hastanesinin hangi bölümüne gidiliyordu genetik bölümü diye biliyorum
canım benim bildiğim kadarıyla 39 yaşından gün almaman gerek tüp bebek için. ünv. hastanelerinden rapor çıkartıp anlaşmalı tüp bebek merkezlerinden yararlanabilirsin veya ünv. hastanelerinin kendi bünyesindeki tüp bebek bölümünde şansını deneyebilirsin. Rapor için şartlar var diye biliyorum en az 2 düşüğün olmalıydı yanılmıyorsam.Merhaba arkadaslar.. ben bu prosuduru hic bilmiyorum bilen varsa bana yardim edebilir mi?
Tup bebek icin bulundugun sehrin universitesinde tup bebek tedavisi pluyor mu? Rapor dan bahsediliyor bu tam olarak neyi kapsiyor? Ben 38 yasindayim amh dusuklugum var ben tup bebek yaptirabilirmiyim universitede?
Simdi birbyerde okudum 38 yas ve ustu olanlarda direk aliyorlarmis sanirim. Randevu aldim gidip baakayim bakalim.sagol canimcanım benim bildiğim kadarıyla 39 yaşından gün almaman gerek tüp bebek için. ünv. hastanelerinden rapor çıkartıp anlaşmalı tüp bebek merkezlerinden yararlanabilirsin veya ünv. hastanelerinin kendi bünyesindeki tüp bebek bölümünde şansını deneyebilirsin. Rapor için şartlar var diye biliyorum en az 2 düşüğün olmalıydı yanılmıyorsam.
Sosyal Güvenlik Kurumu ile sözleşmesi olan tüp bebek merkezlerine SGK her bir deneme için 1200 lira ödemektedir. Sizlerin de birinci deneme için bu rakamın yüzde 25’ini yani 300 lira, ikinci deneme için ise yüzde 30’u kadarını yani 360 lira ödemeniz gerekir. Üçüncü denemede ise bu oran yüzde 20’dir. Ancak unutmayın, tüp bebek tedavisi sadece sırf tedavi kısmından oluşmuyor, ayrıca ilaç masrafları da var. İlaçlar için de sağlık kurulu raporu almışsanız ilave ücret yok, almamışsınız yüzde 20 oranında cebinizden ilaç katkı payı ödersiniz.Merhaba arkadaslar.. ben bu prosuduru hic bilmiyorum bilen varsa bana yardim edebilir mi?
Tup bebek icin bulundugun sehrin universitesinde tup bebek tedavisi pluyor mu? Rapor dan bahsediliyor bu tam olarak neyi kapsiyor? Ben 38 yasindayim amh dusuklugum var ben tup bebek yaptirabilirmiyim universitede?
13 aldim randevu. Bir gidip muayene olayim bakalim ne cikacak. Direk tup mi diyecek, yoksa ilac mi verecek simdqi ne desem yanlis olur. Belkide tedaviye bile almiyacaklar.kismet artik hayirlisi.tesekkur ederim canimumarım yardımcı olabilmişimdir ama vakit kaybetmeyin yaş sınırı var çünkü
Canim.biseteronun faydasının yanında zaararlarida varmış anı kalp rahatsızlıklarına yol aciyormus bir ülkede araştırılmış anı kalp krizine yol aciyormus kullanan kişilerde ben şahsen bir kutu kullandım bıraktım doktor çok onermedi ve biesteron sonrası hormon değerleri değişmedi ve yumurta sayısında ise yaramadı bende beş yıl önce kullanmıştım..Bana bir doktor 1 kullan dedi.
Diğeri 2 kullan dedi.
Diğeri 3 kullan dedi.
Ben de 2 kullandım ama sabah akşam şimdi kafam karıştı
Ne yapacuukk şimdi
Evet haklısın kalp riskli bir ilaç. Bazı doktorlar vermiyor hatta bazıları işe yaramadığını da söylüyor. Bu arada evladına da Allah uzun ömürler versin. Sende umut oldun bize.Canim.biseteronun faydasının yanında zaararlarida varmış anı kalp rahatsızlıklarına yol aciyormus bir ülkede araştırılmış anı kalp krizine yol aciyormus kullanan kişilerde ben şahsen bir kutu kullandım bıraktım doktor çok onermedi ve biesteron sonrası hormon değerleri değişmedi ve yumurta sayısında ise yaramadı bende beş yıl önce kullanmıştım..
Evet haklısın kalp riskli bir ilaç. Bazı doktorlar vermiyor hatta bazıları işe yaramadığını da söylüyor. Bu arada evladına da Allah uzun ömürler versin. Sende umut oldun bize.Canim.biseteronun faydasının yanında zaararlarida varmış anı kalp rahatsızlıklarına yol aciyormus bir ülkede araştırılmış anı kalp krizine yol aciyormus kullanan kişilerde ben şahsen bir kutu kullandım bıraktım doktor çok onermedi ve biesteron sonrası hormon değerleri değişmedi ve yumurta sayısında ise yaramadı bende beş yıl önce kullanmıştım..
Canım ona verilen paraya yazık en kaliteli arı sütü alınabilir d vitamini b12 bakılarak destek alınabilir son tedavimde imuneks Q enzim10 dört ay kullanmıştı çok işe yarıyor tesekur ederim gUzel dilekleriniz için yıllarca cok umut aramasitim burda sizleri en iyi anlayan benim madi manevi çok zor bir durum Allahım önce sabır sonra madi güc versin emekleriniz boşa gitmesin kucaklariniz dolsunEvet haklısın kalp riskli bir ilaç. Bazı doktorlar vermiyor hatta bazıları işe yaramadığını da söylüyor. Bu arada evladına da Allah uzun ömürler versin. Sende umut oldun bize.
Canım benim geçmişte çok kötü bir kürtaj maceram var ameliyat gibi geçen kaybettiğim tüp bebekten sonra kan sulandırıcı kullandığım için kanamamı durduramadılar saatler süren bir operasyon oldu ,3 gün hastanede yattım oradan bir korku var atamadım, gerçi şimdi kan sulandırıcıyı bıraktım bir hafta oldu, İnşallah hayırlısıyla kurtulurumcanım ben doğurmuşsundur diye düşünüyordum hayırlı haberlerini alalım inşallah
bende ilk doğumu sezeryan ile yaptım korkma allahın izniyle birşeycikler olmaz
Evet canım doğru işte insan bir umut diye hep bir şeyler deniyor ve kafası karışıyor. Arı sütünü herkes söylüyor evet kullanmaya devam ediyorum b12 ve d vitamini de ara ara kullanıyorum. Çok sağol önerilerin için.Canım ona verilen paraya yazık en kaliteli arı sütü alınabilir d vitamini b12 bakılarak destek alınabilir son tedavimde imuneks Q enzim10 dört ay kullanmıştı çok işe yarıyor tesekur ederim gUzel dilekleriniz için yıllarca cok umut aramasitim burda sizleri en iyi anlayan benim madi manevi çok zor bir durum Allahım önce sabır sonra madi güc versin emekleriniz boşa gitmesin kucaklariniz dolsun
Bence hem bitkisellerden hem takviyelerden dengeli ve ölçülü bir dağılım yap. Fazla abartmadan. Tekrar deneyeceğin için bence bırakma ozellikle arı sütü ve q10 ve folik asiti. Bu arada bugün bir aktara girdim, hayıt sorayım diye. Aktar, hayıt tohumu, civan percemi ve aslan pencesini birarada için diye tavsiye verdi. Hepsinden bir tutam kaynamış suda 5-10 dk bekletip süzülüp içilecek.Ben bu ilaçları Nisa'n ayından beri kullanıyorum zaten , ilave olarak d vitamini , arı sütü ve selenyum ace kullanıyordum , başarısız opudan sonra bıraktım . Kendi isteğimle bıraktım , doktoruma sordum bitkisel destek istedim bir / iki ay için oda hayıt otu , Aslan pençesi , polen , arı sütü , soya fasülye Filiz'i ve krill oil ( balık yağı omega üç ) verdi onları kullanıyorum , akupunktur doktorum adaçayı önerdi birde ona başladım . Salı günü İstanbul'da Eckomar da dr Cevat Bayrak tarafından ikin ci defa hsg ve selektif salpingografi yapılacak , işte kafamın karıştığı bu noktada başlıyor biesteron , q10 , folik asit ve selenyum bitkisel kürlerle beraber kullansam ne olur ? Yaa iki ay hiç ilaç kullanmayıp bitki kürü yapsam sonra ilaçlara dönsem ne olur , buna karar vermem gerekiyor . O kadar ay ilaç kullandım ara verirsem ilaçların etkisi gidecek tekrar başa dönülemez belki , ne yapayım ben şimdi ?????????
Yaş 40 oldu. 40tan gün almamak lazım. Erkekte sorun varsa aşılama yapmıyorlar.Tüp bebek tedavi Raporu almak için başvururken hangi koşullar aranacaktır?
Kadının yaşı 23’ü bitirmiş 39’dan gün almamış olması gerekmektedir. Üç yıl evli olma şartı zorunludur. Üç yıl evli olanlar en az iki kez aşılama yaptırmak zorundadır. Ancak sperm sayısı 5 milyondan az olanlar, düşük yumurta rezervi olanlar ve tüpleri kapalı durumda olanlarda 3 yıllık evlilik şartı aranmaz.
Ne içinmiş bu meretBence hem bitkisellerden hem takviyelerden dengeli ve ölçülü bir dağılım yap. Fazla abartmadan. Tekrar deneyeceğin için bence bırakma ozellikle arı sütü ve q10 ve folik asiti. Bu arada bugün bir aktara girdim, hayıt sorayım diye. Aktar, hayıt tohumu, civan percemi ve aslan pencesini birarada için diye tavsiye verdi. Hepsinden bir tutam kaynamış suda 5-10 dk bekletip süzülüp içilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?