- 22 Aralık 2014
- 2.141
- 3.625
- 133
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.221
sor bakalım ben de tok karna alıyorumAaa bana da günde 3 tane dendi acıbademde ama ben sabah öğlen akşam alıyorum. Bir arkadaşıma da doktoru aç karnına 2 tane al demiş. Yarın acıbademe bi sorayım kafama takıldı şimdi.
ben de dün akşam geç saatte oldum canım, benim de aynen yarın ya transfer ya da tekrar tedavi maratonu başlayacak, hayırlısı olsun canım.günaydın. ben de bu sabah itibariyle regl oldum. Artık şükür mü demeliyim bilemedim.
Maraton yarın itibariyle başlayacak inşallah. tabi bi aksilik çıkmazsa.
Allah yardımcımız olsun bakalım.
q10 i mutlaka kullanman gerekiyor bence. dhea yı bilemedim...Kızlar şimdi benim kafam karıştı bitki kürleri yapıyorum yaaaa , bitkilerle birlikte biesteron ve q10 damı kullansam kafam karıştı iyice , uzman arkadaşlar bi akıl verseniz ??
Amin canım, çok teşekkürler desteğin için. Allah da canını cananını sana bağışlasın.Canlar asla umuduzu yitirmeyen rezervinin son demindeydim şuan menopoza girmiş sayılırım ama çok şükür 5 yılın sonunda geldi meleğim ben hiç umutsuz olmadım tedavimide hiç aksatmadim madi durumum el verdiği sürece minigimi profil resmi yaptı bir masallahini aliriz teyzeleri Allahım sizede nasip etsin inş dünyanın en güzel duygusu iyiki beş yıl beklemisim diyorum bin şükür evladın en güzelini en sağlıklısini nasip etti mevlam inş hayırlı evlata olur bize vatanına milletine ins..
Ama ama bana da günde 3 tane dediydiler, aynı anda olması gerektiğini söylemediydiler ki. Ne yani 7 aydır yanlış mı kullanıyormuşum hee ??Aaa bana da günde 3 tane dendi acıbademde ama ben sabah öğlen akşam alıyorum. Bir arkadaşıma da doktoru aç karnına 2 tane al demiş. Yarın acıbademe bi sorayım kafama takıldı şimdi.
Maşallah maşallah maşallah,,,,, zaman ne çabuk geçiyor, sen de azimle çabalayanlardandın. Yaradan hediyeni vermiş, sağlıcakla, huzurla büyüt. Dileklerine katılıyorum, Yaradan isteyen her kadına tarifi imkansız mutluluğu taddırsın, umutsuzluğa yer vermesinler, gerekli çabayı gösterdikten sonra gerisi kader kısmet. Bebişi öptük sevgiler gönderdik.Canlar asla umuduzu yitirmeyen rezervinin son demindeydim şuan menopoza girmiş sayılırım ama çok şükür 5 yılın sonunda geldi meleğim ben hiç umutsuz olmadım tedavimide hiç aksatmadim madi durumum el verdiği sürece minigimi profil resmi yaptı bir masallahini aliriz teyzeleri Allahım sizede nasip etsin inş dünyanın en güzel duygusu iyiki beş yıl beklemisim diyorum bin şükür evladın en güzelini en sağlıklısini nasip etti mevlam inş hayırlı evlata olur bize vatanına milletine ins..
Ama ama bana da günde 3 tane dediydiler, aynı anda olması gerektiğini söylemediydiler ki. Ne yani 7 aydır yanlış mı kullanıyormuşum hee ??
biesteron un kullanma şeklini merak edenler; Acıbadem den son dakika gelen bilgiye göre sabah 1, öğlen 1, akşam 1 adet olmak üzere içilecekmiş. Bilgilerinize...
Al işte, demek ki doğru kullanıyormuşum. Demek ki o yüzden yumurtalar bu ay ilk defa 1 tane ile dibe vurdubiesteron un kullanma şeklini merak edenler; Acıbadem den son dakika gelen bilgiye göre sabah 1, öğlen 1, akşam 1 adet olmak üzere içilecekmiş. Bilgilerinize...
Bana bir doktor 1 kullan dedi.
Diğeri 2 kullan dedi.
Diğeri 3 kullan dedi.
Ben de 2 kullandım ama sabah akşam şimdi kafam karıştı
Ne yapacuukk şimdi
o zaman sen üçünü de sabah içAl işte, demek ki doğru kullanıyormuşum. Demek ki o yüzden yumurtalar bu ay ilk defa 1 tane ile dibe vurdu
Adaçayı en kolay ulaşılabilen ostrejen zaten ben her gün muhakkak 1 fincan içiyorum hafta da 1 gün ara veriyorum. Bu arada evet Rahim filmi ile tüpler açılabiliyor çok duydum öyle hamile kalan. Bende çektirmiştim geçen sene. İnşallah akapunktur, destekler vs hepsi işe yarar ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.Dün akupunktur doktorum hergün en az iki fincan adaçayı iç östrojen hormonunu destekler dedi . Başlangıç olarak günde 1 fincan içsem yeter gibi geliyor , hayıt çayı Aslan pençesi çokta karıştırmaya gerek yok .
Kaan bey, başarılı bir doktor çok tecrübeli ve insan olarak mükemmel biri. Ben kendisi ile görüştüm ama İzmir'de olduğu için tedavi olamadım ama bana uzun zamandır uzaktan destek oluyor. Ne zaman hocam şu şu var ne yapmalıyım diye aklım karışsa muhakkak cevaplıyor.ızmir irenbe tup bebek merkezi,Kaan bozkurt
tok mu aç mı?biesteron un kullanma şeklini merak edenler; Acıbadem den son dakika gelen bilgiye göre sabah 1, öğlen 1, akşam 1 adet olmak üzere içilecekmiş. Bilgilerinize...
tok karnına şekerim.tok mu aç mı?
Kızlar, bazılarınız ile telefonda konuştum, bir de buraya yazayım dedim. Belki okuyup da fikir alan olur diye.. Ben spora başladım. En az 3 aylık olduğu için salon, yeni bir tedaviye 3 ay sonra başlarım o zaman dedim. O sırada da takviyeleri de kullanırım diye düşündüm. Zaten biliyorsunuz ki bu takviye ve vitaminler en az 2-3 ay içinde etki etmeye başlıyor. Ne kullanıyorum? Tabii ki ARI SÜTÜ, Biosteron, (aynı anda günde iki kez), Quenzim Q10, folik asit. Bir de tabi sağlıklı beslenme. Kuru incir, ananas, badem vs aklima geldikçe. illusive sağolsun, bir liste paylaşmış. Zaten sebzeci olduğum icin o sorun olmuyor:). Vücudu bir toparlayalim bakalim, nasil olacak. En kötü sağlıklı yaslaniriz
Canım ne güzel senin bir evladın öncelikle o evladına Allah uzun ömürler versin..
Troid ile ilgili olan tedavi sürecini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama diğer değerlerin güzeldi konularından okuduğum kadarıyla ve eminim ki uygun tedavi ile ilk denemen de inşallah güzel sonuçlar alacaksın..
Ayrıca çok ama çok pozitifsin.. Rabbim gönlüne göre versin. Sana da bilgim olmasada diğer tedavinle ilgili en azından dileklerimle cevap yazmak istedim..
kaan bey çok soguk biri hemen herşeyi pat diye insanın yüzüne söylüyor.kesinlikle hasta psikolojisinden anlamıyor.özünde iyi biri olabilir.fakat ben tedavi olmak isterken.bizi geri çevirdi.bidahada denemeyin dedi.tmm bi yerde haklı olabilir.ama umudumuzu bu kadar kirmamaliydi diye düşünüyorum.mesala bu sebeb yok.ama dollenme sıkıntımız var.üstüne basa basa soyledim.hocam baska testler varmi yapalim diye yok ugrasmayin dedi.mesala dna hasar testi boyle durumlarda oneriliyor.bunuda kk.arkadaşlardan öğrendim.bakalim o testi yapalım ne çıkacak. Ama Allah var.kaan hoca hiç para goz egolu bir insan değil.bunuda unutmamak lazım.nekadar kizarsam kizayim. kaan hocanin dürüstlüğü hiç tartışılamaz.......Kaan bey, başarılı bir doktor çok tecrübeli ve insan olarak mükemmel biri. Ben kendisi ile görüştüm ama İzmir'de olduğu için tedavi olamadım ama bana uzun zamandır uzaktan destek oluyor. Ne zaman hocam şu şu var ne yapmalıyım diye aklım karışsa muhakkak cevaplıyor.
En azından biz kendimizdeki sıkıntıyı biliyoruz ama sebepsiz olunca daha zor gibi. Allah yardımcınız olsun. Ama iyi tarafı her an hamile kalabilirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?