Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

günaydın. ben de bu sabah itibariyle regl oldum. Artık şükür mü demeliyim bilemedim.
Maraton yarın itibariyle başlayacak inşallah. tabi bi aksilik çıkmazsa.
Allah yardımcımız olsun bakalım.
ben de dün akşam geç saatte oldum canım, benim de aynen yarın ya transfer ya da tekrar tedavi maratonu başlayacak, hayırlısı olsun canım.

Amin canım, çok teşekkürler desteğin için. Allah da canını cananını sana bağışlasın.

Aaa bana da günde 3 tane dendi acıbademde ama ben sabah öğlen akşam alıyorum. Bir arkadaşıma da doktoru aç karnına 2 tane al demiş. Yarın acıbademe bi sorayım kafama takıldı şimdi.
Ama ama bana da günde 3 tane dediydiler, aynı anda olması gerektiğini söylemediydiler ki. Ne yani 7 aydır yanlış mı kullanıyormuşum hee ??

Maşallah maşallah maşallah,,,,, zaman ne çabuk geçiyor, sen de azimle çabalayanlardandın. Yaradan hediyeni vermiş, sağlıcakla, huzurla büyüt. Dileklerine katılıyorum, Yaradan isteyen her kadına tarifi imkansız mutluluğu taddırsın, umutsuzluğa yer vermesinler, gerekli çabayı gösterdikten sonra gerisi kader kısmet. Bebişi öptük sevgiler gönderdik.

Ama ama bana da günde 3 tane dediydiler, aynı anda olması gerektiğini söylemediydiler ki. Ne yani 7 aydır yanlış mı kullanıyormuşum hee ??

Bana bir doktor 1 kullan dedi.
Diğeri 2 kullan dedi.
Diğeri 3 kullan dedi.
Ben de 2 kullandım ama sabah akşam şimdi kafam karıştı
Ne yapacuukk şimdi

biesteron un kullanma şeklini merak edenler; Acıbadem den son dakika gelen bilgiye göre sabah 1, öğlen 1, akşam 1 adet olmak üzere içilecekmiş. Bilgilerinize...
Al işte, demek ki doğru kullanıyormuşum. Demek ki o yüzden yumurtalar bu ay ilk defa 1 tane ile dibe vurdu

Adaçayı en kolay ulaşılabilen ostrejen zaten ben her gün muhakkak 1 fincan içiyorum hafta da 1 gün ara veriyorum. Bu arada evet Rahim filmi ile tüpler açılabiliyor çok duydum öyle hamile kalan. Bende çektirmiştim geçen sene. İnşallah akapunktur, destekler vs hepsi işe yarar ve tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın.

ızmir irenbe tup bebek merkezi,Kaan bozkurt
Kaan bey, başarılı bir doktor çok tecrübeli ve insan olarak mükemmel biri. Ben kendisi ile görüştüm ama İzmir'de olduğu için tedavi olamadım ama bana uzun zamandır uzaktan destek oluyor. Ne zaman hocam şu şu var ne yapmalıyım diye aklım karışsa muhakkak cevaplıyor.
En azından biz kendimizdeki sıkıntıyı biliyoruz ama sebepsiz olunca daha zor gibi. Allah yardımcınız olsun. Ama iyi tarafı her an hamile kalabilirsiniz .

hazırlık sürecini çok güzel organize etmişsiniz arkadaşım inşallah bu süreç inşallah hayırlı ve sağlıklı gebeliği nasip eder

bende arı sütü, devacit, folik asit ve Omepa Q10 kullanıyorum kilo versem biraz süper olacak

çok teşekkür ederim arkadaşım. Amin rabbim cemil cümlesini korusun içinde benim evladımı da.
dr troide ilişkin başlama dozu kullanmaya başladım pazartesine dr gidecem bu konuda ayrıca ama bühçecideki dr rahatlattı zaten hemen tranfer olmayacak o zamana düzene girer dedi

Çok teşekkür ederim, eskiden daha pozitiftim yıllar biraz yıprattı sanırım bu özelliğimi. Amin rabbim cümlemizin gönlüne göre versin.

Senin tedavin nasıl ilerliyor tedaviniz varmı gündemde mi
Yaşınız kaç arkadaşım

kaan bey çok soguk biri hemen herşeyi pat diye insanın yüzüne söylüyor.kesinlikle hasta psikolojisinden anlamıyor.özünde iyi biri olabilir.fakat ben tedavi olmak isterken.bizi geri çevirdi.bidahada denemeyin dedi.tmm bi yerde haklı olabilir.ama umudumuzu bu kadar kirmamaliydi diye düşünüyorum.mesala bu sebeb yok.ama dollenme sıkıntımız var.üstüne basa basa soyledim.hocam baska testler varmi yapalim diye yok ugrasmayin dedi.mesala dna hasar testi boyle durumlarda oneriliyor.bunuda kk.arkadaşlardan öğrendim.bakalim o testi yapalım ne çıkacak. Ama Allah var.kaan hoca hiç para goz egolu bir insan değil.bunuda unutmamak lazım.nekadar kizarsam kizayim. kaan hocanin dürüstlüğü hiç tartışılamaz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…