- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.301
Rica ederim canım , şifa olsun inşallah.çok teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için
Bitkileri çok doğru değil canım dikkatli ol lütfen. Bende aynı düşündüm arkadaşım ama bitkilerle birlikte ilaçları karıştırmak doğrumu onu bilmiyorum kaş yapalım derken göz çıkarmayalım birde .Bence hem bitkisellerden hem takviyelerden dengeli ve ölçülü bir dağılım yap. Fazla abartmadan. Tekrar deneyeceğin için bence bırakma ozellikle arı sütü ve q10 ve folik asiti. Bu arada bugün bir aktara girdim, hayıt sorayım diye. Aktar, hayıt tohumu, civan percemi ve aslan pencesini birarada için diye tavsiye verdi. Hepsinden bir tutam kaynamış suda 5-10 dk bekletip süzülüp içilecek.
Hayıt otu , Aslan pençesi ve civan pençemi Ve adaçayıda aynı şekilde östrojen hormonunu destekliyor . Bu bitkileri kullanıp hamile kalanlarda var .Ne içinmiş bu meret
Evet sabah öğlen akşam birer tane tok karnaHaremiz cnm Doktora sordun mu Biesteron nasıl kullaniloyor
Çok tesk.ler cnm üzülmüştüm dün yanlış kullanıyorum diyeEvet sabah öğlen akşam birer tane tok karna
Üremek, soyumuzu devam ettirmek, ortaya bici bici bebisler salmak, vsNe içinmiş bu meret
Bu karışım mı doğru degil? Başka topiktem baktım, böyle karışımlar var ama tabi dikkatli olmak lazım. Diğer taraftan q10 ve folik asit vitamin zaten. Biosteron'un durumu karışık.Bitkileri çok doğru değil canım dikkatli ol lütfen. Bende aynı düşündüm arkadaşım ama bitkilerle birlikte ilaçları karıştırmak doğrumu onu bilmiyorum kaş yapalım derken göz çıkarmayalım birde .
Yaa ben yine Biosteron'dan vazgeçtim. Kalp krizi vs, kalsın o zaman. Evet, zaten çok pahalı.Evet sabah öğlen akşam birer tane tok karna
o ay yumurta olmaması yumurtaların bittiği anlamına gelmez kiDoktor söyledi kan ve ultrason sonucu
Bitkileri birlikte demleyip içmek çok doğru değil , İbrahim saraçoğlunun tarifi var onlara bak canım en doğru bilgi o adamda .Bu karışım mı doğru degil? Başka topiktem baktım, böyle karışımlar var ama tabi dikkatli olmak lazım. Diğer taraftan q10 ve folik asit vitamin zaten. Biosteron'un durumu karışık.
Umarım olursun, tamam bir bakayım, sağol..Bitkileri birlikte demleyip içmek çok doğru değil , İbrahim saraçoğlunun tarifi var onlara bak canım en doğru bilgi o adamda .
Ben sabah aç arı sütü yiyorum kahvaltı sonrası polen yiyorum bir süre sonra hayat çayı içiyorum öğlen gibi Aslan pençesi içiyorum , akşam adaçayı yapıyorum ve en son krill oil omega 3 içiyorum , henüz soya fasulye filizi tüketmeye başlamadım . Almanya'ya dönünce güzel bir beslenme proğramı yapıcam inşallah mesela kahvaltıda havuç ve avokoda tüketicem öğlen bol yoğurt ve salata akşam bol yeşillikle soya fasulye salatası tabi hep bunları yemem besleyici bir proğram belirleyip hem diyet yapıp hem hormonları beslemek istiyorum umarım başarılı olurum .
Canım tedavin hayırlı olsun o iğne g ile mi başlıyor bende kullanmıştım kalem şeklin de evet makinesi olmadan yapmak zor. Ne zorlu şeyler yaşıyoruz Allah yardımcımız olsunBugün doktor kontrolüm vardı. İğnelere başladım az önce üçünü de 15 dakika aralarla yaptım. Yalnız bu humatrop biraz değişik bir macera yaşattı. Normalde büyüme hormonu olduğu için herkes kullanamıyormuş sağlık bakanlığı yasaklamış kontrolsüz kullanımını.o iğnenin bir uygulama kalemi oluyor tıpkı insülin iğnesinin kalemi gibi. İşte o kalemin kontrolsüz kullanımı olmasın diye satışı yasakmış.paketi açtım evirdim çevirdim uygulama şeklini çözemedim bir şey eksik uygulama kalemi. Evden çıktım taa çarşıdaki eczacıma gittim. Onlar da çözemedi sağı solu aradılar. Velhasıl birine ulaştılar da yasak olduğu bilgisini aldık.Ee ne yapacağız peki dedim eczacıya. İlaç elimde mi patladı yani dedim. Belki doktorunuzda kalem vardır dedi. Ordan Doktora gittim kalem yok dedi. Sonra sıvı ilacı bir enjektöre çekti baktı 3 ml geliyor. Kullanım şekli de üçte bir. Yani 1 ml uygula dedi. Böylece hallettik ilk defa kullanacaklara bilgi olsun.ama bir sorun var. Göbekten yapılacağı için ince uçlu iğne lazımdı. Tabiki burası urfa. Eczanede yoktu. Depodan 30 ad sipariş verildi. Gelene kadar bir iğneyi steril ede ede kullanacağım mecburen.pazartesi gelecek zaten.Çok şükür hallettik gibi. Yalnız fostimon günde iki kutu yapacağım. Ve çok pahalı. Zaten bir ton para vermiş 10 tane almıştım şimdi bir 10 tane daha lazım.
Hayırlısı bakalım işe yarasın da. Çarşamba kontrol var.
Ne macera yaşamıssın yavv!Sonu hayırlı olur inşallah, hadi bol şans. Folikul sayını gördü mü doktor?Bugün doktor kontrolüm vardı. İğnelere başladım az önce üçünü de 15 dakika aralarla yaptım. Yalnız bu humatrop biraz değişik bir macera yaşattı. Normalde büyüme hormonu olduğu için herkes kullanamıyormuş sağlık bakanlığı yasaklamış kontrolsüz kullanımını.o iğnenin bir uygulama kalemi oluyor tıpkı insülin iğnesinin kalemi gibi. İşte o kalemin kontrolsüz kullanımı olmasın diye satışı yasakmış.paketi açtım evirdim çevirdim uygulama şeklini çözemedim bir şey eksik uygulama kalemi. Evden çıktım taa çarşıdaki eczacıma gittim. Onlar da çözemedi sağı solu aradılar. Velhasıl birine ulaştılar da yasak olduğu bilgisini aldık.Ee ne yapacağız peki dedim eczacıya. İlaç elimde mi patladı yani dedim. Belki doktorunuzda kalem vardır dedi. Ordan Doktora gittim kalem yok dedi. Sonra sıvı ilacı bir enjektöre çekti baktı 3 ml geliyor. Kullanım şekli de üçte bir. Yani 1 ml uygula dedi. Böylece hallettik ilk defa kullanacaklara bilgi olsun.ama bir sorun var. Göbekten yapılacağı için ince uçlu iğne lazımdı. Tabiki burası urfa. Eczanede yoktu. Depodan 30 ad sipariş verildi. Gelene kadar bir iğneyi steril ede ede kullanacağım mecburen.pazartesi gelecek zaten.Çok şükür hallettik gibi. Yalnız fostimon günde iki kutu yapacağım. Ve çok pahalı. Zaten bir ton para vermiş 10 tane almıştım şimdi bir 10 tane daha lazım.
Hayırlısı bakalım işe yarasın da. Çarşamba kontrol var.
Hmm o zaman yarın patlamazsa sevgili korpus, erteleniyor di mi transfer?Kızlar bende bugün transfer için doktora gittim hazırlık için ve denk geldi dün akşamda adet olmuştum üstelik ilaçsız :) yıllarca ağrıdan kıvranırken her adet oluşumda üzülüyordum ama şimdi çok seviniyorum. Tabi yine ağrısı dolu dolu bir adet yaşıyorum.
Doktorla görüşmem de ultrasonda 2,7 mm bir kist oluşmuş Korpus hemorajikum dedi adına ve ayrıca 2-3 folikül gördü 5 -6 mm lik. Şimdi hem transfer ertelenecek hem de bu antral foliküller için bişey yapılmaz dedi. Yarın tekrar çağıdır belki adetin 3. Günü patlamış olabilir dedi. Durumum böyleo foliküllere üzüldüm ben şimdi
Teşekkür ederim. Yok canım humatrope adıCanım tedavin hayırlı olsun o iğne g ile mi başlıyor bende kullanmıştım kalem şeklin de evet makinesi olmadan yapmak zor. Ne zorlu şeyler yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun
E folikülleri neden geliştirmiyo kist olduğu için mi. İnşallah kist yok olur da yumurtaların büyür güzelceKızlar bende bugün transfer için doktora gittim hazırlık için ve denk geldi dün akşamda adet olmuştum üstelik ilaçsız :) yıllarca ağrıdan kıvranırken her adet oluşumda üzülüyordum ama şimdi çok seviniyorum. Tabi yine ağrısı dolu dolu bir adet yaşıyorum.
Doktorla görüşmem de ultrasonda 2,7 mm bir kist oluşmuş Korpus hemorajikum dedi adına ve ayrıca 2-3 folikül gördü 5 -6 mm lik. Şimdi hem transfer ertelenecek hem de bu antral foliküller için bişey yapılmaz dedi. Yarın tekrar çağıdır belki adetin 3. Günü patlamış olabilir dedi. Durumum böyleo foliküllere üzüldüm ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?