Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de bu haberden okudum, fazla bir bilgim yok.. Genetikten sağlam gelen için gerek yok, o zaten sağlam..

Hadi bakalım inşallah senin de tedavin gayırlı olsun arkadaşım

Femara en iyi ilaçlardan. Allah güzel haberlerini nasip etsin canım

tedavin hayırlı olsun arkadaşım

Çok sağolun arkadaşlar. Benimle tedaviye başlayan ve orada tanıştığım bayan 13. denemesinde genetikten tek sağlam gelen embriyosu ile hamile kalmıştı elinde çikolatalarla geldiği günde ben oradaydım. Cuma doğum yapmıştı yine aynı hastanede. Geçmiş olsun a odasında da ziyaret ettim. Nur topu gibi erkek çocuğu oldu 41 kere maşallah ve yaşı 43.. Bir tuhaf oldu içim.. Benimle aynı zamanda başlayanların bebeleri oldu bile veya hamile çoğu.. Dünden bu yana bir tuhafım.

bence de çok duygusal bir olay. 13. denemesinde hamile kalmak ve şimdiye kadar hiç sağlıklı embriyosu olmamış demek ki diye düşündüm. yaşı da 43.. ben eskiden yani evlenmeden önce 43 yaşta herşeyin bittiğini sanıyordum.yabancı literatür ve buradaki sayfaları okuyordum tüp bebeğe en son 42 yaşta % 5-10 43 yaşında sanırım ihtimal yok yazıyordu.erbil beyin böyle verdiği bir örnek ve yaşım sebebiyle olabileceğini bu yıl kavradım. bir de illusive valla şaşırdım hani transferin olacaktı folikülleri değerlendireceğiz dediğinde aslında şaşırdım ve

ahh canım benim yaa seninde olacak allahın izniyle, o kadın arkadaşı tebrik ediyorum 13. kez o sabrın karşılığını görmüş darısı sana ve ben dahil tüm arkadaşlarımıza olsun

Olacak senin de, inanıyorum ben

Evet bende çok heveslenmiştim arkadaşım transfer için ama bu 3 cm olan kistim maalesef süpriz oldu içi kanlanmış büyüdükçe büyümüş çokta ağrı yapıyor ve ertelemek zorunda kaldık işte mecburen. Madem ertelendi görünen folikülleri de değerlendirelim dedik işte ben zaten nasıl menapoz eşiğindeyim anlamadım 1,5 senedir. Adet görüyorum, yumurta iyi kötü oluyor bişey anlamadım bu değerlerimden ben.
Bu arada bende 30'dan sonra hayatın bittiğini sanırdım

ahh canım benim yaa seninde olacak allahın izniyle, o kadın arkadaşı tebrik ediyorum 13. kez o sabrın karşılığını görmüş darısı sana ve ben dahil tüm arkadaşlarımıza olsun
Evet canım aynen çok mücadele vermiş ve hep tek tük yumurtası oluyormuş neredeyse hep bir tane ve her zaman genetiğe gidip hep sorunlu geliyormuş. Bir tane sağlıklı buldu ve şu an bebeği kucağında.. Darısı cümlemizin başına.

Olacak senin de, inanıyorum ben
İnşallah canım, cümlemizin olsun inşallah. Avatarın çok şirin baktıkça tebessüm ediyorum..

Son düzenleme:
merhaba iyiyim sagol sen nasılsın arkadaşım doktora çarşamba gideceğim
bende iyiyim canım adet olmayı bekliyorum 13 eylül adet günüm bakalım
ikinci günü 14-15 eylül gibi dr gidiyoruz

senden de güzel haberler alalım inşallah

hayırlı olsun az kalmış tedavi başlıyor müjdeli haberler aldığın bir tedavi olsun
birkaç yerde okudum opu ile birlikte miyon operasyonuda oluyormuş onuda halletsin isteyeceğim remzi beyden iki kere narkoz almak istemiyorum zamanda kaybetmek istemiyorum diyeceğim bakalım ne diyecek

Canım sanırım (atmadıysam) bende o kalem vardı. İlk tedavimde kullanmıştım aynı iğneyi. İhtiyacın varsa bi bakayım duruyorsa gönderebilirim.

canım
Canım sanırım (atmadıysam) bende o kalem vardı. İlk tedavimde kullanmıştım aynı iğneyi. İhtiyacın varsa bi bakayım duruyorsa gönderebilirim.
çok teşekkür ederim sen nasıl edindin bu kalemi? yasakmış satışı?
şimdilik ince uçlu enjektörle hallediyorum ama o da kalemin orjinal iğnesinden biraz kalın sanırım canım yanıyor. idare ediyorum napalım. özelden yazışalım mı?

kızlar br şey sanışacağım size. cumartesi kontrolümde sanırım 3 yada 4 folikül görüldü. iğnelere başladım. çarşamba günü kontrolüm var. yalnız kafama takılanbir mesele var: iğnelerle bu sayı artar mı acaba. Çünkü eğer 3 te kalırsa tedaviyi bırakacağım. tonla para vereceğim boşa gitsin istemem.
İstanbul ile görüştüm. orada benimle ilgilenen hemşire bana yumurta sayısının değişmeyeceğini bir de olsa 3 te olsa 10 da olsa tedaviye devam edileceğini söyledi. Ama geçen ayki Bülent hocanın kontrolünde 7 folikül görülmüştü. Sormadım tabiki eğer değişmiyorsa o neyin nesiydi diye. Çünkü Çarşamba günkü kontrolümü bekliyorum. eğer hala 3 yumurta var derse o zaman soracağım istanbula.
Siz ne dersiniz iğneler sayıyı arttırabilir mi? 3 yumurta ile tedaviyi tamamlayan olmuş muydu? @Bebegimhadi sen kaç yumurta ile opu olmuştun??

canım Erbil beyde hep 5 folikül gördü benim 4 de olgun yumurta oldu genelde.ama ilk tedavimde ankarada 3 yumurta ile başladık opuda 3 alındı ondan da 1 yumurta kaldı. geçen ay çok iyiymişsin keşke hep öyle olsa bakalım neler olacak heyecanlı işler bunlar umarım mucizevi olur.3 yumurtanın 3 ü de olgun olabilir onu da söyleyim bu da sana bana hepimize yetecek bir sayı

erbil beye ilk gittiğimde 3 yumurta görmüştü ama önümüzdeki ay gel dediğinde bunu öğrendim.bu ay 5 yumurta olmuştu iyileşme vardı

Canım benim doktorum Medical Park Göztepe hastanesinde Aynur Erşahin , sen başladın mı ? kiminle başladın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…