- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.341
Ben de bu haberden okudum, fazla bir bilgim yok.. Genetikten sağlam gelen için gerek yok, o zaten sağlam..paylaşımın için çok teşekkür ederim. bu test kaçıncı hafta da yapılıyor çok güzel bir gelişme genetiğe gidin bir emriyo için bu yapılmalımı arkadaşım ben bu konuları yeni öğreniyorum
anladım canım sağol. avatarına bayıldım oğlumun fenomeni arı maya ben bile çok severek izlerimBen de bu haberden okudum, fazla bir bilgim yok.. Genetikten sağlam gelen için gerek yok, o zaten sağlam..
Hadi bakalım inşallah senin de tedavin gayırlı olsun arkadaşım
Femara en iyi ilaçlardan. Allah güzel haberlerini nasip etsin canım
tedavin hayırlı olsun arkadaşım
bence de çok duygusal bir olay. 13. denemesinde hamile kalmak ve şimdiye kadar hiç sağlıklı embriyosu olmamış demek ki diye düşündüm. yaşı da 43..Çok sağolun arkadaşlar. Benimle tedaviye başlayan ve orada tanıştığım bayan 13. denemesinde genetikten tek sağlam gelen embriyosu ile hamile kalmıştı elinde çikolatalarla geldiği günde ben oradaydım. Cuma doğum yapmıştı yine aynı hastanede. Geçmiş olsun a odasında da ziyaret ettim. Nur topu gibi erkek çocuğu oldu 41 kere maşallah ve yaşı 43.. Bir tuhaf oldu içim.. Benimle aynı zamanda başlayanların bebeleri oldu bile veya hamile çoğu.. Dünden bu yana bir tuhafım.
Çok sağolun arkadaşlar. Benimle tedaviye başlayan ve orada tanıştığım bayan 13. denemesinde genetikten tek sağlam gelen embriyosu ile hamile kalmıştı elinde çikolatalarla geldiği günde ben oradaydım. Cuma doğum yapmıştı yine aynı hastanede. Geçmiş olsun a odasında da ziyaret ettim. Nur topu gibi erkek çocuğu oldu 41 kere maşallah ve yaşı 43.. Bir tuhaf oldu içim.. Benimle aynı zamanda başlayanların bebeleri oldu bile veya hamile çoğu.. Dünden bu yana bir tuhafım.
Teşekkür ederim, ben de çok severdim küçükken:)anladım canım sağol. avatarına bayıldım oğlumun fenomeni arı maya ben bile çok severek izlerim
Olacak senin de, inanıyorum benÇok sağolun arkadaşlar. Benimle tedaviye başlayan ve orada tanıştığım bayan 13. denemesinde genetikten tek sağlam gelen embriyosu ile hamile kalmıştı elinde çikolatalarla geldiği günde ben oradaydım. Cuma doğum yapmıştı yine aynı hastanede. Geçmiş olsun a odasında da ziyaret ettim. Nur topu gibi erkek çocuğu oldu 41 kere maşallah ve yaşı 43.. Bir tuhaf oldu içim.. Benimle aynı zamanda başlayanların bebeleri oldu bile veya hamile çoğu.. Dünden bu yana bir tuhafım.
sen nasılsın canım dr gidebildin mipoppy73 avatarın cok siŕin bence de
merhaba iyiyim sagol sen nasılsın arkadaşımsen nasılsın canım dr gidebildin mi
Evet bende çok heveslenmiştim arkadaşım transfer için ama bu 3 cm olan kistim maalesef süpriz oldu içi kanlanmış büyüdükçe büyümüş çokta ağrı yapıyor ve ertelemek zorunda kaldık işte mecburen. Madem ertelendi görünen folikülleri de değerlendirelim dedik işte ben zaten nasıl menapoz eşiğindeyim anlamadım 1,5 senedir. Adet görüyorum, yumurta iyi kötü oluyor bişey anlamadım bu değerlerimden ben.bence de çok duygusal bir olay. 13. denemesinde hamile kalmak ve şimdiye kadar hiç sağlıklı embriyosu olmamış demek ki diye düşündüm. yaşı da 43..ben eskiden yani evlenmeden önce 43 yaşta herşeyin bittiğini sanıyordum.yabancı literatür ve buradaki sayfaları okuyordum tüp bebeğe en son 42 yaşta % 5-10 43 yaşında sanırım ihtimal yok yazıyordu.erbil beyin böyle verdiği bir örnek ve yaşım sebebiyle olabileceğini bu yıl kavradım. bir de illusive valla şaşırdım hani transferin olacaktı folikülleri değerlendireceğiz dediğinde aslında şaşırdım ve
Evet canım aynen çok mücadele vermiş ve hep tek tük yumurtası oluyormuş neredeyse hep bir tane ve her zaman genetiğe gidip hep sorunlu geliyormuş. Bir tane sağlıklı buldu ve şu an bebeği kucağında.. Darısı cümlemizin başına.ahh canım benim yaa seninde olacak allahın izniyle, o kadın arkadaşı tebrik ediyorum 13. kez o sabrın karşılığını görmüş darısı sana ve ben dahil tüm arkadaşlarımıza olsun
İnşallah canım, cümlemizin olsun inşallah.Olacak senin de, inanıyorum ben
bende iyiyim canım adet olmayı bekliyorum 13 eylül adet günüm bakalımmerhaba iyiyim sagol sen nasılsın arkadaşımdoktora çarşamba gideceğim
hayırlı olsun az kalmış tedavi başlıyor müjdeli haberler aldığın bir tedavi olsunbende iyiyim canım adet olmayı bekliyorum 13 eylül adet günüm bakalım
ikinci günü 14-15 eylül gibi dr gidiyoruz
senden de güzel haberler alalım inşallah
birkaç yerde okudum opu ile birlikte miyon operasyonuda oluyormuş onuda halletsin isteyeceğim remzi beyden iki kere narkoz almak istemiyorum zamanda kaybetmek istemiyorum diyeceğim bakalım ne diyecekhayırlı olsun az kalmış tedavi başlıyor müjdeli haberler aldığın bir tedavi olsun
Canım sanırım (atmadıysam) bende o kalem vardı. İlk tedavimde kullanmıştım aynı iğneyi. İhtiyacın varsa bi bakayım duruyorsa gönderebilirim.Bugün doktor kontrolüm vardı. İğnelere başladım az önce üçünü de 15 dakika aralarla yaptım. Yalnız bu humatrop biraz değişik bir macera yaşattı. Normalde büyüme hormonu olduğu için herkes kullanamıyormuş sağlık bakanlığı yasaklamış kontrolsüz kullanımını.o iğnenin bir uygulama kalemi oluyor tıpkı insülin iğnesinin kalemi gibi. İşte o kalemin kontrolsüz kullanımı olmasın diye satışı yasakmış.paketi açtım evirdim çevirdim uygulama şeklini çözemedim bir şey eksik uygulama kalemi. Evden çıktım taa çarşıdaki eczacıma gittim. Onlar da çözemedi sağı solu aradılar. Velhasıl birine ulaştılar da yasak olduğu bilgisini aldık.Ee ne yapacağız peki dedim eczacıya. İlaç elimde mi patladı yani dedim. Belki doktorunuzda kalem vardır dedi. Ordan Doktora gittim kalem yok dedi. Sonra sıvı ilacı bir enjektöre çekti baktı 3 ml geliyor. Kullanım şekli de üçte bir. Yani 1 ml uygula dedi. Böylece hallettik ilk defa kullanacaklara bilgi olsun.ama bir sorun var. Göbekten yapılacağı için ince uçlu iğne lazımdı. Tabiki burası urfa. Eczanede yoktu. Depodan 30 ad sipariş verildi. Gelene kadar bir iğneyi steril ede ede kullanacağım mecburen.pazartesi gelecek zaten.Çok şükür hallettik gibi. Yalnız fostimon günde iki kutu yapacağım. Ve çok pahalı. Zaten bir ton para vermiş 10 tane almıştım şimdi bir 10 tane daha lazım.
Hayırlısı bakalım işe yarasın da. Çarşamba kontrol var.
çok teşekkür ederim sen nasıl edindin bu kalemi? yasakmış satışı?Canım sanırım (atmadıysam) bende o kalem vardı. İlk tedavimde kullanmıştım aynı iğneyi. İhtiyacın varsa bi bakayım duruyorsa gönderebilirim.
canım Erbil beyde hep 5 folikül gördü benim 4 de olgun yumurta oldu genelde.ama ilk tedavimde ankarada 3 yumurta ile başladık opuda 3 alındı ondan da 1 yumurta kaldı. geçen ay çok iyiymişsin keşke hep öyle olsa bakalım neler olacak heyecanlı işler bunlar umarım mucizevi olur.3 yumurtanın 3 ü de olgun olabilir onu da söyleyim bu da sana bana hepimize yetecek bir sayıkızlar br şey sanışacağım size. cumartesi kontrolümde sanırım 3 yada 4 folikül görüldü. iğnelere başladım. çarşamba günü kontrolüm var. yalnız kafama takılanbir mesele var: iğnelerle bu sayı artar mı acaba. Çünkü eğer 3 te kalırsa tedaviyi bırakacağım. tonla para vereceğim boşa gitsin istemem.
İstanbul ile görüştüm. orada benimle ilgilenen hemşire bana yumurta sayısının değişmeyeceğini bir de olsa 3 te olsa 10 da olsa tedaviye devam edileceğini söyledi. Ama geçen ayki Bülent hocanın kontrolünde 7 folikül görülmüştü. Sormadım tabiki eğer değişmiyorsa o neyin nesiydi diye. Çünkü Çarşamba günkü kontrolümü bekliyorum. eğer hala 3 yumurta var derse o zaman soracağım istanbula.
Siz ne dersiniz iğneler sayıyı arttırabilir mi? 3 yumurta ile tedaviyi tamamlayan olmuş muydu? @Bebegimhadi sen kaç yumurta ile opu olmuştun??
Canım benim doktorum Medical Park Göztepe hastanesinde Aynur Erşahin , sen başladın mı ? kiminle başladın ?bende eylül ayında adet ile başlayacağım tüp bebek tedavisine ben istanbulda yaptırıyorum senin dr nerde çalışıyor arkadaşım sen olumlu düşün olumlu olsun öyle karamsar başlama arkadaşım kaç yumurtan oldu döllenen kaç tane var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?