- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.381
canım benim çok teşekkür ederim.A anneveoglusu dün yazamadım tsh ın hemen düşmesine sevindim.transfer sürecinde de artıyor estrofem arttırıyor o zamanda doktorunla görüşebilirsin.bende tiroit olmadığı halde tsh ım biraz yüksekti artık 3 mü 4 mü ilaç kullanıyorum transferden 1 - 2 ay önce başlattılar yine de 2.65 gördüm tsh ı. kanda betahcg verdiğimde. bahçecide asistan doktora sordum yani hicran hanıma.o kadar yüksek değil sorun olmaz dedi.şimdi de yeni başlayacağım doktora soracağım
Benim bir tanıdığım var, geç evlendi, daha öncesinde gebelik de yaşamamış olmasına rağmen 43 yaşında doğal yollardan hamile kalıp sağlıklı bir bebek de dünyaya getirdi. Ama siz yine de bir uzmana gidin, yumurta rezerviniz ne durumda, gebeliğe engel bir sorun var mı baktırın.43 yasinda kendi kendine hamile kalan var miii ben kalmaya cabalayanlardanim
Tahlil sonucundan anlayan var mı?Eki Görüntüle 2043792 Arkadaşlar ben 35 yaşındayım memorial benden deha testi istedi embriyo larım 5. Güne gitmemişti
Ne güzel sayende gülüyoruz biraz cidden hep aynı konu biraz uzaklaşmak lazım İnşallah o tarihe kadar güzel haberler almış oluruzGünaydın kızlar, haydi biraz neşelenelim. Daha önce yazmıştım 6 bininci sayfada en az 2-3 hamilelik bekliyorum diye. Şimdi hesap yaptım, son ortalamalara bakarak 6 bininci sayfaya 15-25 ekim gibi ulaşıyoruz. Önümüzde benim bildiğim en az 4 kişi var transfer olacak, ki bunların hepsi 5. gün embriyosu. Bir hamişimiz zaten var. 2-3'ten bile fazla olabilir yani. Yani 6 bin hedefimize çok az kaldı. Canım sıkılıyor sanırım böyle işlerle uğraştığıma göre .
canim embiriyolarin niye 5.gune gitmemisti yani sebeb neydi?Eki Görüntüle 2043792 Arkadaşlar ben 35 yaşındayım memorial benden deha testi istedi embriyo larım 5. Güne gitmemişti
canim embiriyolarin niye 5.gune gitmemisti yani sebeb neydi?Eki Görüntüle 2043792 Arkadaşlar ben 35 yaşındayım memorial benden deha testi istedi embriyo larım 5. Güne gitmemişti
43 değil ama 42 de kendi kendine hamile kalip sağlıklı bir doğum yaptım.43 yasinda kendi kendine hamile kalan var miii ben kalmaya cabalayanlardanim
Eşimde translasyon var birde tedavisi sırasında dondurulmuş sperm kullanıldıcanim embiriyolarin niye 5.gune gitmemisti yani sebeb neydi?
Ben de 42 yasinda hamileydim dokuz aylik bebegim karnimda öldü dr hatasindan...43 değil ama 42 de kendi kendine hamile kalip sağlıklı bir doğum yaptım.
Onca tedavi olup tamam artık olmayacak dediğim anda.
İnşallah size ve burdaki tüm arkadaşlara nasip olur.
Ne guzel insallah bende kalabilirimBenim bir tanıdığım var, geç evlendi, daha öncesinde gebelik de yaşamamış olmasına rağmen 43 yaşında doğal yollardan hamile kalıp sağlıklı bir bebek de dünyaya getirdi. Ama siz yine de bir uzmana gidin, yumurta rezerviniz ne durumda, gebeliğe engel bir sorun var mı baktırın.
merhabalar, yazdılkarınızdan çok etkilendim.Aranıza yeni katıldım.Bu durumda olan çok insan var yalnız değilsiniz.Kıbrısta yumurtası olmayan bayanlara yapılan işlemler var.oncelikle cok tesekkur ederim, Allah razi olsun...vazgecmis degilim ama duyduklarim beni sendeletti,4-5 sene oldu bu islerle dr a gidip gelmelerle ugrasiyorum.ayni hepimiz gibi,dedigim gibi durumumu biliyordum yani bu anlamda cok cok iyi bir beklentim yoktu zaten sadece uzun sure sonra dr gorup bunlari duymak beni uzdu bu bir gercek. vitaminlerime zaten devam edicem onda sikinti yok cunku burada kendime bakamiyorum, duzgun sebze meyve bulamiyorum ve dolayisiyla bir eksiklik varsada vitaminlerle karsilamaya calisiyorum. onumuzdeki ay adet olunca gidecegim insallah. bayram ertesine denk geliyor. spontan gebelikten yana benimde herkes kadar beklentim oldu, ancak zaten olmazmis bu anlamda ben dogalin beni bulabilecegini cokta dusunmedim,sadece tedavi olamadigim surecte belkilerle devam ettim.yoksa benim durumum ne asilama ne de folikul takibi icin hic uygun degil bunu biliyorum zaten dr da soyledi,bu sizi oyalamak olur dedi. sadece folikul sayimi birde neden erteledigi disinda hicbir sey sormadim dr a biyolojim ve fizyolojimle ilgili, artik bilmek istemiyorum cunku..bildiklerim yetti artti diyebilirim.o ilk bastaki motivasyonumu kaybettim evet ancak insallah toparlanirim,sizin disinizda kimse bilmiyor.birde arkadasim gibi olan esimin abisinin esi biliyor.bu sefer kimseye soylemek hesap vermek istemiyorum.cunku insanlar iyi niyetlide olsalar (cok yakin arkadaslarim da dahil) soyledikleri kalbimi acitiyor. tup bebek yaptirip ilk denemesinde gebe kalan cocukluk arkadasim ''cok guzel bir duyguymus'' yazincada kalbim 2 kere aciyor, Allah im eger gun olurda hayirlisiyla bir evladim olursa bana sakin bu gunleri unutturma diye dua ediyorum, unutmamaliyim asla,boyle cumleler yazmamak icin...zor geciyor burada zaman, baslamamasinda bir hayir var elbette biliyorum..akil sagligim oncelikli su aralar,cunku inanin o ince cizide gidip geliyorum cok dusunmekten...
Ben de 42 yasinda hamileydim dokuz aylik bebegim karnimda öldü dr hatasindan...
o kaybin uzerinden dokuz ay gecti insallah rabbim bir bebek nasip eder bana ve isteyen herkese de...
bence kararın çok doğru arkadaşım adanada tıp yönünden kendine ve çevre illere yeten bir il. bende çok uzak bir yeri seçmezdim sanırım tekirdağda olmam istanbula gitmemi kolaylaştırıyorKızlar merhaba,
Çok fikir değiştiriyorum ama ben tedavime adana da prof. Dr. Turan Çetin tüp bebek merkezinde devam etmeye karar verdim. Şu an yoldayım. Yarrın kontrolüm var. İpnelere zaten başlamıştım. Hoca bana verilen ve halihazırda kullanmakta olduğum ilaçlarımın ne olduğunun şu an için önemli olmadığını yumurtalara bakması gerketiğini buna göre tedaviye yön vereceğini yada ilaç dozunu ayarlayacağını söyledi.
Tüp bebek yapacak doktoruma muayene olamamak, uzaktan uzağa takip yaptırmak iletişim açısından beni huzursuz ediyordu. Bunun yanında istanbula gidip gelmek, kalmak, hem madden hem manen zorlayacaktı bizi.
Böyle bi karar aldım allah sonunu hayır etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?