Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

A anneveoglusu dün yazamadım tsh ın hemen düşmesine sevindim.transfer sürecinde de artıyor estrofem arttırıyor o zamanda doktorunla görüşebilirsin.bende tiroit olmadığı halde tsh ım biraz yüksekti artık 3 mü 4 mü ilaç kullanıyorum transferden 1 - 2 ay önce başlattılar yine de 2.65 gördüm tsh ı. kanda betahcg verdiğimde. bahçecide asistan doktora sordum yani hicran hanıma.o kadar yüksek değil sorun olmaz dedi.şimdi de yeni başlayacağım doktora soracağım

A anneveoglusu dün yazamadım tsh ın hemen düşmesine sevindim.transfer sürecinde de artıyor estrofem arttırıyor o zamanda doktorunla görüşebilirsin.bende tiroit olmadığı halde tsh ım biraz yüksekti artık 3 mü 4 mü ilaç kullanıyorum transferden 1 - 2 ay önce başlattılar yine de 2.65 gördüm tsh ı. kanda betahcg verdiğimde. bahçecide asistan doktora sordum yani hicran hanıma.o kadar yüksek değil sorun olmaz dedi.şimdi de yeni başlayacağım doktora soracağım

canım benim çok teşekkür ederim.
tsh ve anti tipo yüksekti. tsh indi ilaçla ama anti tpo hala yüksek dr haşimoto olduğumu söyledi dün. normalde tsh 5 geçince veriyorlar ilacı ama sen gebelik düşünüyorsun hep içeceksin bunu dedi gebelik olsada kadın doğum dr ayarlamasını yapar dedi. benimde tranfer en iyimser kasımda oda olmasa aralık ocakta olur diyorum o zamana daha iyi olur inşallah.
Evet canım artık her ay düzenli baktıracağım ben bu troid hormonlarına, sende sor kadın doğum uzmanına tabiki

43 yasinda kendi kendine hamile kalan var miii ben kalmaya cabalayanlardanim
Benim bir tanıdığım var, geç evlendi, daha öncesinde gebelik de yaşamamış olmasına rağmen 43 yaşında doğal yollardan hamile kalıp sağlıklı bir bebek de dünyaya getirdi. Ama siz yine de bir uzmana gidin, yumurta rezerviniz ne durumda, gebeliğe engel bir sorun var mı baktırın.

Arkadaşlar ben 35 yaşındayım memorial benden deha testi istedi embriyo larım 5. Güne gitmemişti

Ne güzel sayende gülüyoruz biraz cidden hep aynı konu biraz uzaklaşmak lazım İnşallah o tarihe kadar güzel haberler almış oluruz

43 yasinda kendi kendine hamile kalan var miii ben kalmaya cabalayanlardanim
43 değil ama 42 de kendi kendine hamile kalip sağlıklı bir doğum yaptım.
Onca tedavi olup tamam artık olmayacak dediğim anda.
İnşallah size ve burdaki tüm arkadaşlara nasip olur.

canim embiriyolarin niye 5.gune gitmemisti yani sebeb neydi?
Eşimde translasyon var birde tedavisi sırasında dondurulmuş sperm kullanıldı

Benim yumurtalarımda kalitesiz olabilir
İşte bu testi merak ettim

43 değil ama 42 de kendi kendine hamile kalip sağlıklı bir doğum yaptım.
Onca tedavi olup tamam artık olmayacak dediğim anda.
İnşallah size ve burdaki tüm arkadaşlara nasip olur.
Ben de 42 yasinda hamileydim dokuz aylik bebegim karnimda öldü dr hatasindan...
o kaybin uzerinden dokuz ay gecti insallah rabbim bir bebek nasip eder bana ve isteyen herkese de...

Ne guzel insallah bende kalabilirim
42 yasinda onsekiz yil aradan sonra kendiligimden hamile kalmistim yavrumu dokuz ay karnimda tasidim bir doktor ihmalinden can verdi yavrum evladimi kaybettim dokuz ay oldu o donem herseyime baktidrim iyiydi ama simdi bilmiyorum
Araliga kadar hamile kalamazsam gidecegim ama cok mu gec kalirim bilmiyorum kilo vermeye calisiyorum

merhabalar, yazdılkarınızdan çok etkilendim.Aranıza yeni katıldım.Bu durumda olan çok insan var yalnız değilsiniz.Kıbrısta yumurtası olmayan bayanlara yapılan işlemler var.

Ben de 42 yasinda hamileydim dokuz aylik bebegim karnimda öldü dr hatasindan...
o kaybin uzerinden dokuz ay gecti insallah rabbim bir bebek nasip eder bana ve isteyen herkese de...

başınız sağolsun arkadaşım imtihanınız çok büyük rabbim sabır versin size ve eşinize sağlıklı ömür nasip etsin.
inşallah tekrardan sağlıkla bu süreci yaşarsınız rabbim kucağınızı doldursun

Kızlar merhaba,
Çok fikir değiştiriyorum ama ben tedavime adana da prof. Dr. Turan Çetin tüp bebek merkezinde devam etmeye karar verdim. Şu an yoldayım. Yarrın kontrolüm var. İpnelere zaten başlamıştım. Hoca bana verilen ve halihazırda kullanmakta olduğum ilaçlarımın ne olduğunun şu an için önemli olmadığını yumurtalara bakması gerketiğini buna göre tedaviye yön vereceğini yada ilaç dozunu ayarlayacağını söyledi.
Tüp bebek yapacak doktoruma muayene olamamak, uzaktan uzağa takip yaptırmak iletişim açısından beni huzursuz ediyordu. Bunun yanında istanbula gidip gelmek, kalmak, hem madden hem manen zorlayacaktı bizi.
Böyle bi karar aldım allah sonunu hayır etsin inşallah.

bence kararın çok doğru arkadaşım adanada tıp yönünden kendine ve çevre illere yeten bir il. bende çok uzak bir yeri seçmezdim sanırım tekirdağda olmam istanbula gitmemi kolaylaştırıyor
dr çok önemli araştırıp en iyisini tercih etmişsindir. annemler mersinde oturuyor kanser tedavisi görürken adanada tedavi gördü. inşallah rabbim yüzünü güldürür arkadaşım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…