- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.401
Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah mutlu sona ulaşıriz hepbirlikte. Ben tekrar sahalara döndüm dün Dr gittim bir sorun yok tedaviye başlayalım dedi dün itibariyle iğnelere başladım bu 3. Denemem olacakKızlar merhaba,
Çok fikir değiştiriyorum ama ben tedavime adana da prof. Dr. Turan Çetin tüp bebek merkezinde devam etmeye karar verdim. Şu an yoldayım. Yarrın kontrolüm var. İpnelere zaten başlamıştım. Hoca bana verilen ve halihazırda kullanmakta olduğum ilaçlarımın ne olduğunun şu an için önemli olmadığını yumurtalara bakması gerketiğini buna göre tedaviye yön vereceğini yada ilaç dozunu ayarlayacağını söyledi.
Tüp bebek yapacak doktoruma muayene olamamak, uzaktan uzağa takip yaptırmak iletişim açısından beni huzursuz ediyordu. Bunun yanında istanbula gidip gelmek, kalmak, hem madden hem manen zorlayacaktı bizi.
Böyle bi karar aldım allah sonunu hayır etsin inşallah.
Amin canım teşekkür ederim. Ben de mersinliyim. Kalmak gidiş geliş çok sorun olmaz.bence kararın çok doğru arkadaşım adanada tıp yönünden kendine ve çevre illere yeten bir il. bende çok uzak bir yeri seçmezdim sanırım tekirdağda olmam istanbula gitmemi kolaylaştırıyor
dr çok önemli araştırıp en iyisini tercih etmişsindir. annemler mersinde oturuyor kanser tedavisi görürken adanada tedavi gördü. inşallah rabbim yüzünü güldürür arkadaşım hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Sen hangi iğnelerle başladın?Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah mutlu sona ulaşıriz hepbirlikte. Ben tekrar sahalara döndüm dün Dr gittim bir sorun yok tedaviye başlayalım dedi dün itibariyle iğnelere başladım bu 3. Denemem olacak
aaa hemşoyuz demek ailen nerde oturuyor benimkiler mersinde gökdölen çevresinde oturuyorlar canım.Amin canım teşekkür ederim. Ben de mersinliyim. Kalmak gidiş geliş çok sorun olmaz.
Pozcu canım. Hilton civarıaaa hemşoyuz demek ailen nerde oturuyor benimkiler mersinde gökdölen çevresinde oturuyorlar canım.
Çok uzuldum.Ben de 42 yasinda hamileydim dokuz aylik bebegim karnimda öldü dr hatasindan...
o kaybin uzerinden dokuz ay gecti insallah rabbim bir bebek nasip eder bana ve isteyen herkese de...
Puregon ve menapur.Teşekkür ederim. Sen hangi iğnelerle başladın?
Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah mutlu sona ulaşıriz hepbirlikte. Ben tekrar sahalara döndüm dün Dr gittim bir sorun yok tedaviye başlayalım dedi dün itibariyle iğnelere başladım bu 3. Denemem olacak
Amin canım Sağol hepimizin tedavisi hayırlı olsun inşallahsizinde tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım
Yedavin hayırlı olsun inşallah. Bol şans hepimize.Puregon ve menapur.
AnaKızlar merhaba,
Çok fikir değiştiriyorum ama ben tedavime adana da prof. Dr. Turan Çetin tüp bebek merkezinde devam etmeye karar verdim. Şu an yoldayım. Yarrın kontrolüm var. İpnelere zaten başlamıştım. Hoca bana verilen ve halihazırda kullanmakta olduğum ilaçlarımın ne olduğunun şu an için önemli olmadığını yumurtalara bakması gerketiğini buna göre tedaviye yön vereceğini yada ilaç dozunu ayarlayacağını söyledi.
Tüp bebek yapacak doktoruma muayene olamamak, uzaktan uzağa takip yaptırmak iletişim açısından beni huzursuz ediyordu. Bunun yanında istanbula gidip gelmek, kalmak, hem madden hem manen zorlayacaktı bizi.
Oh oh maşallah. Güzel sonuçların olsun inşallahSelam kızlar , dün İstanbul'da eckomar da hgs ve selektif selpingografi oldum . Çok enterasan bir sonuç çıktı , Almanya'da hem hsg hem laporoskopi sonucum tüpler tamamen kapalı çıkmıştı veeee dünkü sonuç sol tüp tamamen açık kapalı değil , Sağ tüp ise çok minik bir açıklık var doktor sperm buradan rahatlıkla geçer dedi çok şaşırdım sonuca . Rahim içinde herhangi bir sorun yok buda güzel bir haber , İzmir'deki doktoruma sonucu gönderdim kanallarda rahim içine sıvı akışının olmaması ve rahmin sağlıklı olması güzel dedi en azından tüp bebek tedavisinde sorun olmayacağını söyledi .
Amiiin yuz kere bin kere kardesim allah razi olsun dilerim herkes yasasin bebegini kucagina sag salim uzuuun omurlu alabilsin...başınız sağolsun arkadaşım imtihanınız çok büyük rabbim sabır versin size ve eşinize sağlıklı ömür nasip etsin.
inşallah tekrardan sağlıkla bu süreci yaşarsınız rabbim kucağınızı doldursun
Allah razi olsun kardesim sagol.Çok uzuldum.
Allah sabır versin
Harika bir haber gözün aydın canım.Selam kızlar , dün İstanbul'da eckomar da hgs ve selektif selpingografi oldum . Çok enterasan bir sonuç çıktı , Almanya'da hem hsg hem laporoskopi sonucum tüpler tamamen kapalı çıkmıştı veeee dünkü sonuç sol tüp tamamen açık kapalı değil , Sağ tüp ise çok minik bir açıklık var doktor sperm buradan rahatlıkla geçer dedi çok şaşırdım sonuca . Rahim içinde herhangi bir sorun yok buda güzel bir haber , İzmir'deki doktoruma sonucu gönderdim kanallarda rahim içine sıvı akışının olmaması ve rahmin sağlıklı olması güzel dedi en azından tüp bebek tedavisinde sorun olmayacağını söyledi .
Ben de benzer nedenlerle istanbuldan vaz geçmiştim. İyi yapmışsın, en azından merak ettiklerini rahatça sorabilecek yüz yüze iletişme çok daha sık geçebileceksin. Maddi açıdan da avantajlı, bedenen dr ruhen de daha az yorucu olacaktır. Hakkında hayırlısı olsun. Gelişmelerden haberdar etKızlar merhaba,
Selam canım sen kendini nasıl daha rahat hissedeceksen tedavini orada yap huzurlu olman herşeyden önemli . Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucun olur bu çektiklerine değer canım.Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?