Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah mutlu sona ulaşıriz hepbirlikte. Ben tekrar sahalara döndüm dün Dr gittim bir sorun yok tedaviye başlayalım dedi dün itibariyle iğnelere başladım bu 3. Denemem olacak

Amin canım teşekkür ederim. Ben de mersinliyim. Kalmak gidiş geliş çok sorun olmaz.

Hayırlı olsun cnm tedavin inşallah mutlu sona ulaşıriz hepbirlikte. Ben tekrar sahalara döndüm dün Dr gittim bir sorun yok tedaviye başlayalım dedi dün itibariyle iğnelere başladım bu 3. Denemem olacak
Teşekkür ederim. Sen hangi iğnelerle başladın?

sizinde tedaviniz hayırlı olsun arkadaşım

Ana, yine mi? İvet, çok fikir değiştiriyorsun:). Ancak bence iyi yapmışsin. Sonuçta tüp merkezleri aşağı yukarı aynı tedaviyi uyguluyor. Önemli olan sana en iyi gelen yeri bulman. Tabi, yol masrafı ve İstanbul tedavisi bir de Bülent Tıraş, belki oradan artiracagin miktarla bir opu daha yaparsın. Bol şans, hayırlı olsun.

Selam kızlar , dün İstanbul'da eckomar da hgs ve selektif selpingografi oldum . Çok enterasan bir sonuç çıktı , Almanya'da hem hsg hem laporoskopi sonucum tüpler tamamen kapalı çıkmıştı veeee dünkü sonuç sol tüp tamamen açık kapalı değil , Sağ tüp ise çok minik bir açıklık var doktor sperm buradan rahatlıkla geçer dedi çok şaşırdım sonuca . Rahim içinde herhangi bir sorun yok buda güzel bir haber , İzmir'deki doktoruma sonucu gönderdim kanallarda rahim içine sıvı akışının olmaması ve rahmin sağlıklı olması güzel dedi en azından tüp bebek tedavisinde sorun olmayacağını söyledi .

Oh oh maşallah. Güzel sonuçların olsun inşallah

Amiiin yuz kere bin kere kardesim allah razi olsun dilerim herkes yasasin bebegini kucagina sag salim uzuuun omurlu alabilsin...

Harika bir haber gözün aydın canım.

Arkadaşlar siz bilirsiniz bir şey soracaktım hani omega 3 içinde DHA var ya , onunla biestoron ilacında blunan dhea hormonu aynı görevi mi görüyor ?

Ben de benzer nedenlerle istanbuldan vaz geçmiştim. İyi yapmışsın, en azından merak ettiklerini rahatça sorabilecek yüz yüze iletişme çok daha sık geçebileceksin. Maddi açıdan da avantajlı, bedenen dr ruhen de daha az yorucu olacaktır. Hakkında hayırlısı olsun. Gelişmelerden haberdar et

merhaba , arkadaşlar sizlerden dr önerisi almak isterim son bulduğum dr çok ilgisiz telefonla bile ulaşamıyorum nefret ediyorum bu durumdan yaşımdan dolayı vakıt kaybetmek istemiyorum sinirlerim çok bozuk sitem etmek istemiyorum

Selam canım sen kendini nasıl daha rahat hissedeceksen tedavini orada yap huzurlu olman herşeyden önemli . Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucun olur bu çektiklerine değer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…