Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

11 eylülde transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi. annelerine tutunmalarını bekliyoruz :)
benim içimden bir ses bu kez annelerini bırakmayacaklar diyor :)
siz de dua edin lütfen
Aaaa, ne güzel haber, sessiz sedasız olmuşsun:). İnşallah annelerine tutunurlar, bol şans diliyorum. Buradaki durgunluğu ikinci kıracak kişi sen olacaksın.

maşallah yumurtalara canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız hep böyle
Adana için çok iyi karar diyorum ben en iyisini yaptın dr da iyi anladığım kadarı ile gönlünce olsun herşey arkadaşım

11 eylülde transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi. annelerine tutunmalarını bekliyoruz :)
siz de dua edin lütfen

oooyy maşallah transfer olmuş gözün aydın arkadaşım inşallah güzelce tutunur kuzuların
dualarımda olacaksın canım

maşallah haremiz güzel gidiyor inş. pozitif haberlerini alacağız..adana iyi oldu sana yakın.

bende liv hospitalde coşkun şimşirden hiç memnun kalmadım.çarşamba günü kalp atışını göremedi bu önümüzdeki pazartesiye çağırdı.gayet soğuk hiç gülmeyen bir adam.annemle gitmiştik annemde üzüldü kalp atışı yok.kızlarla konuştum dün zekai tahir burak hastanesine gittim ankaranın en bilinen büyük doğumevi denen yeri.kalabalıktır Suriyeliler çok fazla deniyor ama işyerime de yakın.perinotoloji bölümünde dr yüksel oğuza denk geldim.karından da kalp atışını duydu ama vajinal bakmam lazım dedi ve bir şey olmayacağına dair güven verdi.kalp atışını duydu sesi açtı bana .dedim kapatın kapatın bebeğe zararlı ya yani özelde sıkıntı yaşadım.devletteki doktor beni rahatlattı içten anlayışlı o halde yani.o kalabalıkta nerdeyse halay çekerek hasta bakacak kadar yüksek moralli tecrübeli bir doktor. üzüldük canımız sıkıldı neyseki ertesi gün başka doktorla düzeldi.şimdi başka doktora geçeceğim özelde, çünkü; devlet harika ama biraz hijyen sıkıntısı var ve iyi doktora denk gelmem diye çekiniyorum sanırım.bu takvimi de eklemek istedim.

siz de dua edin lütfen
hayırlı olsun gnowe çok sevindim transfer olmuşsun.inşallah pozitif haberlerini ve bebeğini sağlıklı kucağına aldığın günlerin haberlerini alalım maşallah size eşine de selamlar.kendine iyi bak öpüyorum mutlu haberlerini bekliyorum.

İyi yaptın, hamile takvimi görmek güzel oluyor burada:). Hayırlı olsun, kalp atışlarını duymana sevindim. En önemli aşamaları atlattın artık

aaayyy baştan beri okurken içim güp güp etti ama şükür duymuşsun miniğin kalbini allah daim etsin bir bedende iki kalp 9 ay atsın sağlıkla inşallah

dr konusunda da iyi bir dr denk gelirsin inşallah

aaayyy baştan beri okurken içim güp güp etti ama şükür duymuşsun miniğin kalbini allah daim etsin bir bedende iki kalp 9 ay atsın sağlıkla inşallah

dr konusunda da iyi bir dr denk gelirsin inşallah
sağol arkadaşım 2 gündür benimde kalbim güp güp.ama sizede olanları anlatmak için sonucu sona yazdım .bizimde yüzümüz daha dün güldü

Tebrik ederim Bebegimhadi cim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah. Bende bugün kontrole gittim 4-5 yumurta büyümeye başlamış sağda. 1 tanesi iyice büyüktü gördüm kendimde. Soldada var ama onlar biraz minik dedi Dr. Orgalutran iğne takviye verdi 3 iğne ile devam edeceğim p.tesi kontrol tekrar. Benden haberlerde bu şekilde.

Masallah yumurtaların hepsi a kalite olur inşallah. Tedavi için Adana'ya karar kılmışsın hayırlı olsun bence de çok mantıklı. İstanbul benim de gözümde büyürdü sanırım. Ben de Antalya'da karar kıldım. Umarım ilk tedavimizde olurda İstanbul yollarına düşmeyiz

Arkadaşlar çoktandır yazamıyorum özledim sohbetinizi.
Şaka gibi bir tatil geçirdim. Bayramda köye gitmiştik bir süre internete ulaşamadım. Sonra da göz kapağımda bir kitle çıktı ağrısı ve ateşinden dünyama bakamadım. Ağrı ve ateşini geçirince doktor kistleşmiş operasyonla alalım dedi eşim yurtdışından geldi apar topar. Kitlem alındı. Biraz daha kalacaktım aslında ama eşim gelmişken gidelim nasılsa kasım da tedaviye geleceğiz dedik Arısütümü bile alamadan döndüm İngiltere'ye. Neye niyet neye kısmet dedikleri.
Çok geriye dönüp okuyamadım ama güzel haberlerinizi alırım inşallah

Bebegimhadi gercekten bu sayfada hamilelik cetveli çok güzel birşey bol bol görelim inşallah yılbaşına kadar
İnşallah dualarımız kabul olur yılbaşına kadar hepimiz güzel haberler alırız. @Bebegimhadi tebrik ederim kalp atışlarını duymuşsun sağlıkla atmaya devam etsin inşallah

Hadi inşallah sağlıkla büyüyüp a kalite olurlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…