Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

vee Cumartesi için randevu aldım az önce tedavim başlayacak inşallah kist filan olmazda bu sağlıkla ve hayırlısı ile yumurta toplama işlemini tamamlarız dr opu ile birlikte miyon operasyonu olamaz mı diye soracağım bakalım ne diyecek zaman kaybetmek istemiyorum

Selam canım sen kendini nasıl daha rahat hissedeceksen tedavini orada yap huzurlu olman herşeyden önemli . Hayırlısı olsun inşallah pozitif sonucun olur bu çektiklerine değer canım.
Amin canım teşekkür ederim inşallah hepimiz emeklerimizin karşığını güzel haberlerle müjdelerle alırız.

Hadi hayırlı olsun. Güzel haberlerle şnşallah yüzün gülsün.

Tabiki haberdar ederim. Bugün saat 15:15 ye randevu. Bakalım ne alemdeyim.
Fiyat konusu evet neredeyse yarı yarıya gelecek. Yol ve konaklamalar dahil.@poppy ciğğmin dediğğ gibi o parayla bir opu daha olur belki.

Bu çok güzel bir haber inşallah herşey yolunda gider . Doktordan sonra hemen yaz merakla bekliyorum canım . Bende haftaya çarşamba Almanya'ya dönüyorum biletimi aldım hazırlıklara başladım .

Bu çok güzel bir haber inşallah herşey yolunda gider . Doktordan sonra hemen yaz merakla bekliyorum canım . Bende haftaya çarşamba Almanya'ya dönüyorum biletimi aldım hazırlıklara başladım .
tabiki yazarım canım. sende hayırlısı ile dön inşallah
tekrar geldiğinde de iki canlı olarak uğurluyalım seni inşallah

Durum bilgisi veriyorum. 8 tane yuurtam varmış ama bunlardan 4 tanesi dominant dedi dr. Biesteronu artık bırak dedi. İnofolik kombi verdi. Cumartesi günü son kontrol var. Büyük ihtimal çarşambaya opu olacak gibi. Doktorum çok tatlı kafa dengi her şeyi sorabiliyorum. Klinik çok kalabalık değil bu da güzeldi. Hiçbir doktprun istemediği gizli şekerime baktırmamı istedi. Tam kan sayımı istedi. Yarın onları halledeceğim. Şimdilik benden bu kaadar.

Kızlar birsey sorucam ilişki yasaginiz sizlerin ne zaman başladı. Hamile kalırım diyemi yasaklandı hamile kalamamki normal yolla tek tupum var oda kapali. Neden yasaklaniyor bilgisi olan varmı acaba?

Hayırlı olsun inşallah Bol bol kaliteli yumoşların olsun sevindim bencede çok doğru karar vermişsin gidip gelmek seni çok yoracaktı tabi bir de maddi yönü ayrı konu ki poppy'nin dediği gibi o paraya bi opu daha olur (inşallah gerekmezde) hakkında hayırlısı bol şans dilerim

Teşekkür ederim arkadaşım inşallah güzel haberler verelim hepimiz.

Arkadaslar tup bebek tedavisi icin kullanilan ilaclari Ankara da nerden temin edebilirim. Ilac lar recetesiz satiliyor mu ? Son soru olarak da saklama kosullarini ogrenebilirmiyim. Ben New York ta oturuyorum. Ilaclari Turkiye den getirttirmek istiyorum.

Kızlar birsey sorucam ilişki yasaginiz sizlerin ne zaman başladı. Hamile kalırım diyemi yasaklandı hamile kalamamki normal yolla tek tupum var oda kapali. Neden yasaklaniyor bilgisi olan varmı acaba?

bize hiç yasak denmedi, bizim doktorumuz hiçbirşeye yasak koymuyor :) ama opu dan sonra enfeksiyon riski olabileceği için 3-4 gün birlikte olmamak daha doğru bence. transferden sonra ise cinsel ilişkinin gebeliğin oluşmasına engel olmadığını hatta bir çalışmada gebelik oranını arttırdığına dair bulgular olduğunu okumuştum. ama bir taraftan da rahimde kasılmaya neden olabilecek şeyler bebeğin tutunmasına engel olabilir deniyor. Bu yüzden bu denemede risk almayalım dedik biz. Uzak duruyoruz. Bakalım bu kez ne olacak

Ooooo, maşallah, iğneler etki etmiş demek ki, inşallah hepsi dolu ve kalitelidir. Dominant ne demek onu anlamadım.

Senin ne zaman transfer, belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…