- 4 Ocak 2008
- 1.382
- 1.971
- 658
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #58.461
Amin cnm inşallahHadi inşallah sağlıkla büyüyüp a kalite olurlar inşallah
teşekkür ederim.Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla tutunurlar inşallah annelerine
Arkadaşlar çoktandır yazamıyorum özledim sohbetinizi.
Şaka gibi bir tatil geçirdim. Bayramda köye gitmiştik bir süre internete ulaşamadım. Sonra da göz kapağımda bir kitle çıktı ağrısı ve ateşinden dünyama bakamadım. Ağrı ve ateşini geçirince doktor kistleşmiş operasyonla alalım dedi eşim yurtdışından geldi apar topar. Kitlem alındı. Biraz daha kalacaktım aslında ama eşim gelmişken gidelim nasılsa kasım da tedaviye geleceğiz dedik Arısütümü bile alamadan döndüm İngiltere'ye. Neye niyet neye kısmet dedikleri.
Çok geriye dönüp okuyamadım ama güzel haberlerinizi alırım inşallah
teşekkür ederim.Siz de başladınız değil mi tedaviye Gelecek Tüp Bebek merkezinde? Nasıl gidiyor?
Dualarınıza gönülden katılıyorum. İnanın ben de sayfaya girince sizden bir haber var mı diye bakıyorum. Şimdi biosteron kullanıyorum bir aksilik olmaz inşallah kasım adetiyle başlayabilirim tedaviyeyukarıdaki mesajı okumadan yazdım aşağıdakini. acele etmişim biraz.
çok merak ediyordum sizi. Kasımda bekliyoruz o zaman. gelecek yıla hepimiz sağlıklı sorunsuz gebeler olarak girelim umarım
Dualarınıza gönülden katılıyorum. İnanın ben de sayfaya girince sizden bir haber var mı diye bakıyorum. Şimdi biosteron kullanıyorum bir aksilik olmaz inşallah kasım adetiyle başlayabilirim tedaviye
Sizin embriyolara genetik yapılmışmıydı
Hoşgeldiniz arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah Sizinde güzel haberlerinizi burdan paylasirizArkadaşlar çoktandır yazamıyorum özledim sohbetinizi.
Şaka gibi bir tatil geçirdim. Bayramda köye gitmiştik bir süre internete ulaşamadım. Sonra da göz kapağımda bir kitle çıktı ağrısı ve ateşinden dünyama bakamadım. Ağrı ve ateşini geçirince doktor kistleşmiş operasyonla alalım dedi eşim yurtdışından geldi apar topar. Kitlem alındı. Biraz daha kalacaktım aslında ama eşim gelmişken gidelim nasılsa kasım da tedaviye geleceğiz dedik Arısütümü bile alamadan döndüm İngiltere'ye. Neye niyet neye kısmet dedikleri.
Çok geriye dönüp okuyamadım ama güzel haberlerinizi alırım inşallah
maşallah yumurta rezervin güzel sanırım.....Merhaba hanımlar
Sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineoral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı
Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi
maşallah yumurta rezervin güzel sanırım.....Merhaba hanımlar
Sabah merkeze gittim Doktor muayene etti sağ tarafta 8 sol tarafta 9 yumurta gördü
kaçının büyüp toplanacagini kestirmek zor su anda dedi her şeyi yumurta toplamada belli olacak dedi
iki tane iğne yazdı ganol f 225 doz ve mineoral 75 doz vurulacak göbekten Perşembe günü 6. gün tekrar kontrole çağırdı
Ekimde miyon operasyonu olacakmis Ocak Şubat gibi rahim hazır olunca transfer dedi
Batu beyin aksine bazı doktorlar çok gereksiz buluyor biosteronu. İnşallah şifa olur kullananlaraevet batu beyin güvendiği tek ilaçtı biosteron, bana da önermişti, tedaviden 3 ay önce başlamış olmanız lazım demişti. Batu bey güven veren bir doktor. Dilerim güzel haberler alırız sizden de. Ben de sizin tedavinizi çok merak ediyorum.
benim embriyolara genetik yapılmadı. ilkinde yapıldığı halde kimyasal gebelik olduğu için bu kez istemedim. bir de sanırımpoppy73 ya da illusive bir video paylaşmıştı burada, iki tüp bebek uzmanı bu genetik incelemenin yapılması gerekir mi bu konudaki fikirlerini paylaşıyorlardı. o videoyu izledikten sonra yaptırmamaya karar verdim. (gerçi o videoda yayının sonunda yapılan oylamada bu tartışmada genetik incelemesini savunan doktor daha fazla oy almıştı yayını izleyen doktorlardan, ama ben yapılmasına sıcak bakmayan doktora hak verdim )
Tşkler hepimize tez vakitte güzel haberler inşallahHoşgeldiniz arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah Sizinde güzel haberlerinizi burdan paylasiriz
Maşallah yumurta sayınız gayet iyi. Dilerim kaliteli olur hepsiMerhaba hanımlar
Günaydın, videoyuevet batu beyin güvendiği tek ilaçtı biosteron, bana da önermişti, tedaviden 3 ay önce başlamış olmanız lazım demişti. Batu bey güven veren bir doktor. Dilerim güzel haberler alırız sizden de. Ben de sizin tedavinizi çok merak ediyorum.
benim embriyolara genetik yapılmadı. ilkinde yapıldığı halde kimyasal gebelik olduğu için bu kez istemedim. bir de sanırımpoppy73 ya da illusive bir video paylaşmıştı burada, iki tüp bebek uzmanı bu genetik incelemenin yapılması gerekir mi bu konudaki fikirlerini paylaşıyorlardı. o videoyu izledikten sonra yaptırmamaya karar verdim. (gerçi o videoda yayının sonunda yapılan oylamada bu tartışmada genetik incelemesini savunan doktor daha fazla oy almıştı yayını izleyen doktorlardan, ama ben yapılmasına sıcak bakmayan doktora hak verdim )
Sağol canım.tedavinde hayırlı olsun.dün bir düğün vardı yazamadım.yumurta sayın cok güzrl ins. Mucizevi haberlerle sevinicegin bir tedavi olsunTebrik ederimBebegimhadi cim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallah. Bende bugün kontrole gittim 4-5 yumurta büyümeye başlamış sağda. 1 tanesi iyice büyüktü gördüm kendimde. Soldada var ama onlar biraz minik dedi Dr. Orgalutran iğne takviye verdi 3 iğne ile devam edeceğim p.tesi kontrol tekrar. Benden haberlerde bu şekilde.
Canım vazgeç tabi de senin cok güzel hayırlı olsunben genetikle fazla para harcanıyor kısmını anlamıyorum.genetik olmasın ama yermeleride komik geliyor bana.sadece farkı embriyo basına 350 dolar verdim.tüp bebek yapsam 6.750 tl. Her seferinde.o yüzden gereksiz bulması gelin her defasında tüp bebek yapalım demek.benim gen-artta geleceksiniz bir daha yapacağız dedi.para mı kazanıyorlar acabaBenim doktorum da genetiğğ gereksiz buldu. Eğer ailede süregelen genetik bir sorun varsa bunun sizde de olabileceği riskine karşılık genetik yapılabilir dedi. Akrabalıkta da illa problem olacak diye bir şey yok dedi. Kendisi de eşi ile akrabaymış be üç tane sağlıklı çocuğumuz var dedi. Eskiden herkes herkesle akrabaydı dedi.genetik yapılan ama negatif olan genelikler de var. Sen bilirsin ama ben gereksi para tuzağı olarak görüyorum dedi.
Ben de baz geçtim genetikten bu dırumda.
Canım sen genetik istememeleri tekrar tüp bebek yaparak para kazanmaları demek siyorsun. Yani genetiksiz tutması mümkün değil olaraak görüyorsun. Yokmuş öyle bir şey. Doktor böyle söyledi. Eskiden genetik mi vardı dedi. Tercihi bana bıraktı. Ben de en azından ilk denememde genetik istemedim. Çünkü en az 2 embriyoya genetik yapılıyormuş. Tanesi 500 dolardan 1000 dolar. Az para değil. tekrarlayan düşüklerde öneririm dedi.parayı da geçtik ama ilk sefer için gereksiz yere vermek istemem. Zaten aileler tüp parası için yeterince zorlanıyor bir de genetiği şart koşmak onlara için büyük külfet dedi. Bilemem artık. Sonucu göreceğiz.Canım vazgeç tabi de senin cok güzel hayırlı olsunben genetikle fazla para harcanıyor kısmını anlamıyorum.genetik olmasın ama yermeleride komik geliyor bana.sadece farkı embriyo basına 350 dolar verdim.tüp bebek yapsam 6.750 tl. Her seferinde.o yüzden gereksiz bulması gelin her defasında tüp bebek yapalım demek.benim gen-artta geleceksiniz bir daha yapacağız dedi.para mı kazanıyorlar acaba
Yok canım genetiksizde tutar ona katılıyorum bende.genetigin para tuzağı olmasına itiraz ediyorum.1 embriyo 350 dolar oldugu halde 500 dolar isteyerek asıl kendileri rakamı abartmış.tedavin doktorun herseyin güzel onlara karıştığımdan değil karışamamda haddime degil.ben kendi tecrübemle iki kelam edeyim dedim canım arkadaşımmCanım sen genetik istememeleri tekrar tüp bebek yaparak para kazanmaları demek siyorsun. Yani genetiksiz tutması mümkün değil olaraak görüyorsun. Yokmuş öyle bir şey. Doktor böyle söyledi. Eskiden genetik mi vardı dedi. Tercihi bana bıraktı. Ben de en azından ilk denememde genetik istemedim. Çünkü en az 2 embriyoya genetik yapılıyormuş. Tanesi 500 dolardan 1000 dolar. Az para değil. tekrarlayan düşüklerde öneririm dedi.parayı da geçtik ama ilk sefer için gereksiz yere vermek istemem. Zaten aileler tüp parası için yeterince zorlanıyor bir de genetiği şart koşmak onlara için büyük külfet dedi. Bilemem artık. Sonucu göreceğiz.
Tedavin hayırlı olsun arkadaşımMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?