Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Üzücü bi sonuç tabi ama şunu düşün, Daha ilk denemen, hepimiz üç beş kez denedik en az, yalnız değilsin yani. Sabredip inanıp yola devam edeceğiz başka çare yok. Bu arada yaşın daha 40 Ben 42 yaşındayım, senin daha bir sürü yumurtan olacak emin ol. Yumurta kalitesi için Arkadaşlar burda pekçok takviye vitamin tavsiye ediyorlar ben sadece arı sütü kullandım bi on gün ve kaliteli yumurtalar elde ettik istersen bi dene hiçbir zararı yok nasılsa.
Ve yalnız kaldığında ne istiyorsan onu yaşa ağla bağır çağır istersen. Eşin seni korumak için ağlama diyor sanırım ama sen yalnız kalıp ne istersen onu yap ben öyle yapmıştım ve çok rahatlamıştım.

Egrıcayır ın cam kapsulu arısutu var ondan 17adet kullandım benımkı uzun protokoldü, baya içtim amh 2.5 cıvarı ıkı ayrı yerde ölçtürdüm, ek vitamin aldım multıvıtamın son 1ay böyle geçti ve kuenzim q10 uda 10gündür içiyordum
Varmı tavsıyeniz imprly duydum baska ne yapabilirim

Arısütüne devam edeyim mi tekrar almak gerekecek,
Döllenme olmaması benden mi kaynaklı acaba yumurta Kalitesinden dolayımı..
Tavsiyeleriniz varsa yazarmısınız

Ben hiçbirini kullanmadım arı sütü dışında, diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır. Impryli ben de çok duydum ama dr istemedi kullanmamı, sanırım bi fayda görmedi. Beslenmene de dikkat et, ceviz badem fındık ye sebze ye, sigara kahve içiyorsan minimuma indir. Benim yaptıklarım bunlardı en azından, faydasının olduğuna da inanıyorum sağlıklı beslenmenin ve yaşamanın.

Yumurta ya da sperm kalitesi olabilir, laboratuvar etkisi olabilir, kromozom genetik faktörü olabilir.. sebep birden çok. Doktoruna sor istersen belki ona göre ek takviyeler tavsiye eder.

sigaram kahvem yok. kromozom testlerini ünv hastanesinde yaptırdım onu burada paylaşırım yanımda değil, sadece küçük bir kan uyuşmazlığı var dediler ben tedbir amaçlı yaptırdım aylar önce.
benim bu tedavim devlet hastanesindeydi

üzüldüm sizin adınıza ama daha zamanınız var endişe etmeyin. ben 43 yaşımın içindeyim, yumurta toplamadan sonra bendede ağrı sancı olmuştu ilk opuda. ama ikinci de pek olmamıştı. kromozom testleri bağışıklık testleri gibibazı kan testleri var onları yaptırın bu arada hem siz hem eşiniz için. her başarısız deneme de yeni bir şeyler öğrenyorsunuz. hangi hastane ve doktorda yaptırmıştınız bu arada?

ne yazikki benimde en son tedavimde ayni sureç yasandi. 4 yumurtanin hicbiri dollenmedi. Sizi cok iyi anliyorum. Allah sabir versin.

eşinizde sperm fragmentasyonu yani sperm dna hasar testi yaptirabilirsiniz. Spermlerin dna sinda sorun varsa dollenme problemi yasayanabilir.

eşinizde sperm fragmentasyonu yani sperm dna hasar testi yaptirabilirsiniz. Spermlerin dna sinda sorun varsa dollenme problemi yasayanabilir.
Normal sperm testleri yapıldı ama dna hasarına bakılmadı sanırım
Nerde nasıl bakılır bu hasara

Humatrope Bülent hocanın özellikle kullanmak istemesinin nedeni nedir acaba. 5.tedavimi oluyorum kendisinde, daha öncekiler hiç kullanmamıştı, aslında biryandan sorgulamak da istemiyorm gerçi ama:/

Yani diğer iki opudan sonra saglıklı embrıyolar olusmustu ama 3. Opuyu bulent hocada humatrope’lu yaptık ve saglıklı embrıyo olusmadı.. hatta toplanan yumurta sayısı arttı ama boş folikul yani yumurta çogaldı.. ben ilk kullanmaya basladıgımda sordum sadece yumurta buyutme için mi diye, hayır demişlerdi ama bole kotu bir sonuc alınca tereddutteyim şimdi... onumuzdeki tedavi için kullanmayalım desem bu sefer kotu bir sonuc alırsam kendimi suçlarım valla:) hayat cok garip boşa gecen 30’lu yaşlarımı düşünüp ağlıyorum..eşimle hamile kalıcam dye ödümüz kopuyordu, ertesi gün hapı kullanmıştık.. kim derdiki bugunleri yasayıp kahrolacagız..bana en çok koyan bu((

ah ah bence de inşallah bundan sonra olur bebeğin.

Normal sperm testleri yapıldı ama dna hasarına bakılmadı sanırım
Nerde nasıl bakılır bu hasara
bu testi yapan laboratuarlar var ama devlet hastanesinde yapilmiyor. sonucu 10 ila 15 gun arasinda cikiyor. BIz bir oncekini son tedavimizi oldugumuz sisli memorialda yaptirmistik. simdi duzen laboratuarinda yaptiracagiz. Fiyati 300 ile 900 tl araiginda degisiyor merkeze gore.

saol canım araştırayım o zaman. çok teşekkürler

Eşinizde ürologa görünsün derim sadece kendinizde diye düşünmeyin. Sperm dna hasar tespiti de yaptırabilir. İlk deneme bu inanın sonrası verimli geçecek yeterki moralinizi iyi tutun. Amh oldukça iyi bu da en önemli kısımlardan biri. Protokolünüzü de değiştirebilirler bu protokol size yararmamış. Her tedavi farklı sonuçlar verebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…