Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bir iki ark daha yzdı dna hasara bakayım dikkate alıcam
Saol canım

Herkese merhabalar bende tubbebek tedavisi görüyorum doktorum 8 yumurtanın geliştiğini söyledi büyük bir ihtimal salı yada Çarşamba yumutalar toplanacak.ilk iğneyi pazertesi vurmuştur.boyle bakınca sanki iğne az vurulmuş oluyorum buda beni tedirgin ediyor

Hiç endişe etmeyin demekki ilaçlar hızlı tepki vermişler ve buyumuşler bu çok iyi birşey..

Sizin için çok üzüldüm bende umutla başladığım ilk denememde negatif aldım. Bu yol zorlu ve meşakkatli bir yol ve çok sabır istiyor. Üzüntünüzü yaşayın içinize atmayın ağlamak istiyorsanız ağlayın ve acınızı yaşadıktan sonra toparlanın tevekkülle sabırla herşeyin iyi olacağına inanmak zorundayız. Ve bilin ki yalnız değilsiniz.

Aklıma hep o yumurta toplama günü geliyor cok zormuş, bugun hep aglamaklı hallere geçti, eve gelince esımde baya uzulmıs cok umıtlenmıs meğerse toplamanın agrısınıda daha gecmedı takviye falan bakıyorum sımdıden
Cok destek oldunuz sevgili arkadaşlarım hepinize sevgiler Umarim tez zamanda güzel sonuclar alırsınız gönlümce diliyorum

Kızlar merhaba konuda actım ama buraya da yazayım dedim
Takviye arıyorum ikimiz için, muadıli bıcok takviye var ama bıestoren ımprly dhea neofortıl kadın, promotıl women, progeny F, prowomen v. S.. Hangisini alayım
erkek ıcınde neofortıl m, promotıl m promenk gıbı takviyeler var
Bana ısım onerınız varmı
Ayrıca egrıcayır arısutune devam edeyim mi sanırım martta tekrar denemeye baslıcm
Doktorla görüşeyim takviye falanda verilmedi Hıc ben burdan olduklarımla öğrendim
Omega 3 de alayım mı en iyi marka hangisi ve esımde Omega 3 alsın mı tesekkurler

Imprly eşinle kullan. Omega3 ben de kullanmaya başlıcam. Arı sütüne devam

Imprly eşinle kullan. Omega3 ben de kullanmaya başlıcam. Arı sütüne devam
Bunları aldım promotıl women ide tavsıye ettiler eger olursa onu deıstırıcem
Krill Omega 3 aldım
Ocean kuenzim q10 var onu devam edeyim

Yani 1-takviye, 2-omega3
3-kuenzım q10
Ayın basında arısutune baslıcm tekrar ilk adetin 15günü içeyim dıorum
Bu süreçte bunlara devam edeyim
Imprly erkege faydası varmı sebepsiz ınfertılıte ama nedense ıkıncı gunde transfer iptal oldu demekkı eksık bısey var
Bugun doktora gidicem belkı bır aciklama yaparsa.

Eklentiler

• Screenshot_20200119_182053_com.android.chrome.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_20200119_231801_com.android.chrome.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 36
Merhabalar benim esimde bir sorun yoktu ama ilk opuda 3 günden sonra ilerlemedigi için doktor proxymen günde 2 kere ,400mg e vitamini ve 100 mg B12 dil altı tablet vermişti birde d vitamini damla kullanmıştı 10 damla

kızlar doktora gittim ikinci gün transfer iptal olmuştu onunla ilgili konuşmaya gittim :
Bana dedikleri 39 yaşında olduğum için yumurtalarım kalitesizmiş , Burda bikaç gündür yazıyorum falan sizlere haber vermek istedim, amh 2,5 civarı bunada güveniyordum ama kalitesiz olması en büyük sorun bence.
prowomen verdi sabah akşam iki kez kullanın dedi ama ben martta tekrar başlamak istiyorum
sorun benden kaynaklı kızlar.
arısütü sparişide verdim yalnız bunu ne zaman içeyim bilemedim iki güne elime ulaşır
yeni regl ile mi başlayayım yoksa bir zamanı yokmudur
20 cam kapsül ayda 20 kere içmem yeterlimi

Eklentiler

• 494991282_tn50_0.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 24
ari sutunun de vitaminlerinde bi suresi yok, ne kadar cabuk baslarsan o kadar iyi olur derler. Allah gonlune gore versin canim, ben etkisini gordum takviyelerin insallah sana da olur...

Bu bir takviye olduğu için ne zaman elinize ulaşırsa başlayın bence. Doktorunuz bir şey demedi mi?

Bu bir takviye olduğu için ne zaman elinize ulaşırsa başlayın bence. Doktorunuz bir şey demedi mi?
doktor prowomeni verdi ama arısütünü ben kendim aldım. zaten tüp bebek öncesi takviye falan verilmedi en azından söyleselerdi alırdım yani. bir kez arısütü kullanabildim biraz daha kullanmam gerekir.
20 kapsül olduğu için ayın sadece 20 günü mu kullanayım diğer 10 gün boşmu geciricem arısütü almak gerekirmi

ari sutunun de vitaminlerinde bi suresi yok, ne kadar cabuk baslarsan o kadar iyi olur derler. Allah gonlune gore versin canim, ben etkisini gordum takviyelerin insallah sana da olur...
çok teşekkür ederim
bütün bir ay boyuncamı içtin arısütünü.

çok teşekkür ederim
bütün bir ay boyuncamı içtin arısütünü.

Bu arada gunde 2 organik yumurta yemek de tavsiye ediliyor, aldigin proteinin miktarina dikkat et, bana amerikada doktorum en az 120 gr protein al demisti ama ben cok et sevmedigim icin her gun 2 yumurta yemeye calistim, arada protein iecegi aldim, karbonhidrati, hamur islerini kestim, sekeri daha once birakmistim zaten...

Arı sütü hemen eline gecince baslaman iyi olur.tedavide ise ignelerin ilk muayenesinde kesebilirsin.yani süre sürekli 2 ay 3 ay devam.
Gecmis olsun ins. en kisa zamanda anne olman dilegiyle.takviyeleri kullanin bakalım neler olacak ✌

teşekkürler canım dikkate alıcam organik yumurtayı
araştırma yaparım kalite için iki ayda bakalım bir değişme olurmu?

ben 3 ay ictim diger takviyelerle beraber, evet her gun icmistim. bitince mini tup bebege basladik, zaten bitirmisitim aldigim ari sutunu, sonra almadim.
Merhabalar, mini tüp bebekte nasıl bir sistem uygulandı size mahsuru yoksa aşamalarını yazabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…