- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.952
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.321
Bir iki ark daha yzdı dna hasara bakayım dikkate alıcamEşinizde ürologa görünsün derim sadece kendinizde diye düşünmeyin. Sperm dna hasar tespiti de yaptırabilir. İlk deneme bu inanın sonrası verimli geçecek yeterki moralinizi iyi tutun. Amh oldukça iyi bu da en önemli kısımlardan biri. Protokolünüzü de değiştirebilirler bu protokol size yararmamış. Her tedavi farklı sonuçlar verebiliyor.
Hiç endişe etmeyin demekki ilaçlar hızlı tepki vermişler ve buyumuşler bu çok iyi birşey..Herkese merhabalar bende tubbebek tedavisi görüyorum doktorum 8 yumurtanın geliştiğini söyledi büyük bir ihtimal salı yada Çarşamba yumutalar toplanacak.ilk iğneyi pazertesi vurmuştur.boyle bakınca sanki iğne az vurulmuş oluyorum buda beni tedirgin ediyor
Sizin için çok üzüldüm bende umutla başladığım ilk denememde negatif aldım. Bu yol zorlu ve meşakkatli bir yol ve çok sabır istiyor. Üzüntünüzü yaşayın içinize atmayın ağlamak istiyorsanız ağlayın ve acınızı yaşadıktan sonra toparlanın tevekkülle sabırla herşeyin iyi olacağına inanmak zorundayız. Ve bilin ki yalnız değilsiniz.kızlar şimdi hastaneyi aradım malesef bugün döllenme olmamış transfere uygun değilsiniz dediler zaten yumurta toplamadansonra baya canım yanmıştı ve çok zormuş yumurta toplama aşaması da. şu an işteyim ve izin alacaktım güya. aşırı üzgünüm 5 yumurtanın biri boş dediler, ilk aradığım günde ikisi olgun ve bölünüyor dediler şimdi iptal olmuş.
yediğim iğneler yanıma kar kaldı
Aklıma hep o yumurta toplama günü geliyor cok zormuş, bugun hep aglamaklı hallere geçti, eve gelince esımde baya uzulmıs cok umıtlenmıs meğerse toplamanın agrısınıda daha gecmedı takviye falan bakıyorum sımdıdenSizin için çok üzüldüm bende umutla başladığım ilk denememde negatif aldım. Bu yol zorlu ve meşakkatli bir yol ve çok sabır istiyor. Üzüntünüzü yaşayın içinize atmayın ağlamak istiyorsanız ağlayın ve acınızı yaşadıktan sonra toparlanın tevekkülle sabırla herşeyin iyi olacağına inanmak zorundayız. Ve bilin ki yalnız değilsiniz.
Korkum hızli büyüyüp içlerinin boş olmasiHiç endişe etmeyin demekki ilaçlar hızlı tepki vermişler ve buyumuşler bu çok iyi birşey..
Imprly eşinle kullan. Omega3 ben de kullanmaya başlıcam. Arı sütüne devamKızlar merhaba konuda actım ama buraya da yazayım dedim
Takviye arıyorum ikimiz için, muadıli bıcok takviye var ama bıestoren ımprly dhea neofortıl kadın, promotıl women, progeny F, prowomen v. S.. Hangisini alayım
erkek ıcınde neofortıl m, promotıl m promenk gıbı takviyeler var
Bana ısım onerınız varmı
Ayrıca egrıcayır arısutune devam edeyim mi sanırım martta tekrar denemeye baslıcm
Doktorla görüşeyim takviye falanda verilmedi Hıc ben burdan olduklarımla öğrendim
Omega 3 de alayım mı en iyi marka hangisi ve esımde Omega 3 alsın mı tesekkurler
Bunları aldım promotıl women ide tavsıye ettiler eger olursa onu deıstırıcemImprly eşinle kullan. Omega3 ben de kullanmaya başlıcam. Arı sütüne devam
Merhabalar benim esimde bir sorun yoktu ama ilk opuda 3 günden sonra ilerlemedigi için doktor proxymen günde 2 kere ,400mg e vitamini ve 100 mg B12 dil altı tablet vermişti birde d vitamini damla kullanmıştı 10 damlaKızlar merhaba konuda actım ama buraya da yazayım dedim
Takviye arıyorum ikimiz için, muadıli bıcok takviye var ama bıestoren ımprly dhea neofortıl kadın, promotıl women, progeny F, prowomen v. S.. Hangisini alayım
erkek ıcınde neofortıl m, promotıl m promenk gıbı takviyeler var
Bana ısım onerınız varmı
Ayrıca egrıcayır arısutune devam edeyim mi sanırım martta tekrar denemeye baslıcm
Doktorla görüşeyim takviye falanda verilmedi Hıc ben burdan olduklarımla öğrendim
Omega 3 de alayım mı en iyi marka hangisi ve esımde Omega 3 alsın mı tesekkurler
ari sutunun de vitaminlerinde bi suresi yok, ne kadar cabuk baslarsan o kadar iyi olur derler. Allah gonlune gore versin canim, ben etkisini gordum takviyelerin insallah sana da olur...kızlar doktora gittim ikinci gün transfer iptal olmuştu onunla ilgili konuşmaya gittim :
Bana dedikleri 39 yaşında olduğum için yumurtalarım kalitesizmiş , Burda bikaç gündür yazıyorum falan sizlere haber vermek istedim, amh 2,5 civarı bunada güveniyordum ama kalitesiz olması en büyük sorun bence.
prowomen verdi sabah akşam iki kez kullanın dedi ama ben martta tekrar başlamak istiyorum
sorun benden kaynaklı kızlar.
arısütü sparişide verdim yalnız bunu ne zaman içeyim bilemedim iki güne elime ulaşır
yeni regl ile mi başlayayım yoksa bir zamanı yokmudur
20 cam kapsül ayda 20 kere içmem yeterlimi
Bu bir takviye olduğu için ne zaman elinize ulaşırsa başlayın bence. Doktorunuz bir şey demedi mi?kızlar doktora gittim ikinci gün transfer iptal olmuştu onunla ilgili konuşmaya gittim :
Bana dedikleri 39 yaşında olduğum için yumurtalarım kalitesizmiş , Burda bikaç gündür yazıyorum falan sizlere haber vermek istedim, amh 2,5 civarı bunada güveniyordum ama kalitesiz olması en büyük sorun bence.
prowomen verdi sabah akşam iki kez kullanın dedi ama ben martta tekrar başlamak istiyorum
arısütü sparişide verdim yalnız bunu ne zaman içeyim bilemedim iki güne elime ulaşır
doktor prowomeni verdi ama arısütünü ben kendim aldım. zaten tüp bebek öncesi takviye falan verilmedi en azından söyleselerdi alırdım yani. bir kez arısütü kullanabildim biraz daha kullanmam gerekir.Bu bir takviye olduğu için ne zaman elinize ulaşırsa başlayın bence. Doktorunuz bir şey demedi mi?
çok teşekkür ederimari sutunun de vitaminlerinde bi suresi yok, ne kadar cabuk baslarsan o kadar iyi olur derler. Allah gonlune gore versin canim, ben etkisini gordum takviyelerin insallah sana da olur...
çok teşekkür ederim
bütün bir ay boyuncamı içtin arısütünü.
çok teşekkür ederim
bütün bir ay boyuncamı içtin arısütünü.
Arı sütü hemen eline gecince baslaman iyi olur.tedavide ise ignelerin ilk muayenesinde kesebilirsin.yani süre sürekli 2 ay 3 ay devam.kızlar doktora gittim ikinci gün transfer iptal olmuştu onunla ilgili konuşmaya gittim :
teşekkürler canım dikkate alıcam organik yumurtayıBu arada gunde 2 organik yumurta yemek de tavsiye ediliyor, aldigin proteinin miktarina dikkat et, bana amerikada doktorum en az 120 gr protein al demisti ama ben cok et sevmedigim icin her gun 2 yumurta yemeye calistim, arada protein iecegi aldim, karbonhidrati, hamur islerini kestim, sekeri daha once birakmistim zaten...
Merhabalar, mini tüp bebekte nasıl bir sistem uygulandı size mahsuru yoksa aşamalarını yazabilirmisinizben 3 ay ictim diger takviyelerle beraber, evet her gun icmistim. bitince mini tup bebege basladik, zaten bitirmisitim aldigim ari sutunu, sonra almadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?