Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Mustafa Bahceci ve asistani Dr Lale hanim, madem 1. Tutmadi ikinci embriyo transfer etmeden extra bl onlem al dimi..yok yok yok..

Burda bir arkadaşımız daha Bülent hoca sağlıklı embriyo bulamadı memorial a geçti dediğin gibi olabilir.eger rahimde bir sorun yok ise mitoscore önemli %25 den aşağı %80 tutma şansı veriyor bilimsel olarak kanıtlanmış birşey bahçeci nin genetik sonuçları duruyorsa bir scora baksanız kaçmış diye

Aslında ben bahceciye cok kızgınım cunku 2 tane ngs’den gelen saglıklı embriyomu heba etti, hiç bagısıklık için serum falan bahsetmedi.. şimdi aklıma geldikce kızıyorum..
Bağışıklık içi serum 2 tedavimde de kullandım birinde tutunma oldu diğerinde kimyasal bile olmadı bir tanesinde 3 kere 2 haftada bir diğerinde 2 kere aldım serumu ama bu serum baskılamak için yapılmıyor aksine içerisinde vücut direncini artıran yağlar var dahada güçlendiriyor baskılamak için prednol veriyor doktorlar kortizon içeren bir hap bu bakılıyor

Mustafa Bahceci ve asistani Dr Lale hanim, madem 1. Tutmadi ikinci embriyo transfer etmeden extra bl onlem al dimi..yok yok yok..
Evet bu konuda haklısınız farklı şeyler uygulamiyorlar ben sorduğumda daha önceleri uyguladiklarini ama başarıda hiç olumlu etki olusturmadigini fark ettikleri için artık yapmadıklarını söylediler .Bulent hoca tam tersi çok fazla ek uygulama yapıyor. O anlamda iyi gibi ama ilaç dozajlarini yüksek kullandığı için kalite sorunu olabiliyormuş

Buarada bulent hoca Kubadan gelen bir yontemden bahsetmisti, tutunmayi arttirmak icin, ismini hatirlamiyorum ama cok yeni ve pahaliymis,5-6 hasta da denediklerini ve hepsinde gebelik kaydedildi demisti, sadece bu tedavi yaklasik 36-40 bin tl imis.. transfer oncesi 6 foz veriliyormus, herbiri 6 bin liraymis bu dozlarin. Size oraya gerek kalmaz demisti ama daha sagliki embriyo elde edemedik ki transfere gecelim:)

Merhaba canim ben bebek yapistirici () kullandim. Yalniz bu transferden sonra degil, transfer yapmadan once embriyolari ozel sivi icinde bekletip o sivi ile beraber transfer ediyorlar yani bizim acimizdan normal transferden degisen birsey yok cuzdan biraz daha hafiflesiyor 850tl civarinda :) Cok sukur ki ikizlere hamileyim 39 yasindayim. Taze transferim negatif oldugu icin dondurulmus icin doktorum ek olarak onerdi bende kabul ettim inglizcesi embryoglue internetde uretici firmanin reklami var :) Bazi yerler bilimsel olarak kanitlama calisma az diye kullanmayanlar vardir ama en az 10 senedir kullanilan ek yontemmis. 39 yas ustu ve basarsiz denemesi olan herkese onerilyor bence bir zarari yoktur . Darisi isteyen herkesin basina insallah kizlar. Bugun cok duygusal bir gun gecirdim detayli ultrasona girdim Altan Cebeci prenatalog sukur bir sorun yok simdilik hep tedirgen olmaktan biraz rahatladim

bana güç azim ve inanç veriyor senin ve pozitif sonucu gören tüm arkadaşların yaşadıkları aslında. Kimse kolay elde edemiyor ilerde pişman olmak ve zaman kaybetmek istemiyorum. Elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum. Allah'ım hepimize doğru yolu doğru insanları karşımıza çıkarsın bu uğurda. Gerisi yüce Rabbin takdiri artık.

Timur Gürgan duymuştum araştırmıştım kendi merkezi varmış Ama artık yaşlanmış kendisi çok bakmıyor merkezdeki doktorlar ilgileniyor demişlerdi. O yüzden elemiştim. Rıfat Gürsoy hiç duymadım araştıracağım çok sağol isimler için. Her ikisinide daha detaylı araştıracağım. Ama en önemli konulardan biri de lab. Kalitesi. o konuya artık daha çok takılır oldum. İstanbul kesinlikle öne çıkıyor lab. Konusunda. Eşimin akrabaları var istanbulda ama onlarında yanına gidip kalmak istemem bu konuda. İki güne bir gitme konusu takip açısından aslında güven verici bir durum ama zor olur tabiki. Bu arada bir şey daha soruyum her gidildiğinde sadece ulrtasonla mı bakıyorlar yoksa kan da alıp hormon bakıyorlar mı? İlaç dozları buna göre mi değişiyor. Benim son tedavimde yumurta büyütürken hiç hormon bakılmamıştı mesela. İst. Gidersem iş yerinden mecburen müdüre söyleyeceğim tabi tembihleyerek artık ne kadar dilini tutabilirse

Gözün aydın şekerim, çok mutlu oldum sevindim senin adına, rahatlamak bize de nasip olur inşallah

Humatrope Bülent hocanın özellikle kullanmak istemesinin nedeni nedir acaba. 5.tedavimi oluyorum kendisinde, daha öncekiler hiç kullanmamıştı, aslında biryandan sorgulamak da istemiyorm gerçi ama:/

kızlar şimdi hastaneyi aradım malesef bugün döllenme olmamış transfere uygun değilsiniz dediler zaten yumurta toplamadansonra baya canım yanmıştı ve çok zormuş yumurta toplama aşaması da. şu an işteyim ve izin alacaktım güya. aşırı üzgünüm 5 yumurtanın biri boş dediler, ilk aradığım günde ikisi olgun ve bölünüyor dediler şimdi iptal olmuş.
yediğim iğneler yanıma kar kaldı

o duyguyu bilirim canım.

Cok üzüldüm sizin adınıza.Cok geçmiş olsun.Umarim en kısa zamanda toparlar tekrar yolunuza devam edersiniz

Cok sevindim Allah bizlere de nasip etsin

Ozre Timur gurkanim adını not almışım .Semrasis arkadaşımız onunla ilgili bir bilgi paylaşmıştı balans tekniği diye bir teknikle 8 başarısız tüp bebek deneyimi olan birinden başarı elde etmiş istersen eski yazılara bir bak

ilk denemem için baya heyecanlıydım eşim deneriz tekrar diyor ama ağlamamak için şu an zor duruyorum
Bence içine atma ağla rahatlarsın .Biz kadınlar duygusal olsakta erkeklerden daha güçlüyüz bence zamanla toparlayıp tekrar o gücü kendinde bulacaksın sadece zamana ihtiyacın tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…