- 9 Ocak 2015
- 12.852
- 29.192
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.361
Allah razı olsun sırasıyla hepinize nasip etsin Allah'ım, kalite olayına pek inanmıyorum nasip işine inaniyorum ben şöyle dört embriyom oldu demistim ikisi 6 AA diğer ikisi 6 AB idi ilk AA olan transfer edildi negatif sonra donmuş diğer AA çözülürken bozuldu, AB çözülüp verildi o da negatif son kalan da 6 AB idi şükür pozitif oldu.Masallah canim, sonu guzel olmus, saglicakla kucagina al insallah...tutunan embriyonun kalitesi soylenmis miydi size?
Allah razı olsun sırasıyla hepinize nasip etsin Allah'ım, kalite olayına pek inanmıyorum nasip işine inaniyorum ben şöyle dört embriyom oldu demistim ikisi 6 AA diğer ikisi 6 AB idi ilk AA olan transfer edildi negatif sonra donmuş diğer AA çözülürken bozuldu, AB çözülüp verildi o da negatif son kalan da 6 AB idi şükür pozitif oldu.
Bir de şu var benim daha önce ilk tedavideki 3 hücreli negatif
İkinci denemede 7,8 hucrelilerdi ama orta kalite dendi pozitif ama düşük oldu yani son tedavide kaliteli embriyolar elde edildi belki elimde bir tane kaldı ama olsun o aşamaya gelmek bile bir mucizeyfi bizim için çünkü çok ünlü bir prof senin bir yumurtan var bu diğer ay dort beş olmaz demişti bana,önce Allah'ın takdiri sonra yediklerim ari sütü,bal tarcin şifa oldu bence,bir de düşük doz ilaç iyi geldi
Peki geciken reglde yumurta sayısı tam belli olurmu42 yaşındayım her iki opuda da üçer yumurta toplanmıştı sadece, ama hepsi 5. Güne gitmişti firesiz. Sayı az diye üzülmenin hiiiç gereği yok doktorunuz çok haklı.
Forumlarda yazılan şekliyle şimdi tam hatirlamiyorum ama kaşık miktarları detaylı yazıyordu ama onun balini da güvenilir yerden alın derim,bir de sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim ben,ölçülü yemekte fayda var.masal3487 rıca etsem bal tarcın kurunu ne zaman uyguladın ve ne kadar ayrıntılı yazablrmsn, forumda yazan bal tarcın kürü mü bu bahsettiğin..
Güzel sonuc almana sevındım hayırlı olsun
Hiçbir fikrim yok bu konuda maalesefPeki geciken reglde yumurta sayısı tam belli olurmu
Bence de dozuna çok dikkat edin, yumurtaları büyütmek için ilaç başlanıldığında takviyeleri kullanmamak daha iyi olabilir. Ben arı sütü içerken burdan tecrübeli arkadaşımızForumlarda yazılan şekliyle şimdi tam hatirlamiyorum ama kaşık miktarları detaylı yazıyordu ama onun balini da güvenilir yerden alın derim,bir de sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim ben,ölçülü yemekte fayda var.
Bir de şu konuda uyarayim herkesin dozu birbirinden farklı mesela yüksek dozla kullanılırsa bilemiyorum başka sorunlara sebep olabilir (erken catlayabilir yumurtalar) ama düşük doz ilaç kullananlarda bence ise yarar yine de tabiki çok daha fazla arastirip öyle kullanın derim
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Şişli Memorial da mı yaptırdınız doktorunuz kimdi bir de yaşınız kaç acaba?Kızlar bende kendi tüp bebek deneyimimi yazayım belki birilerine fikir olur.
Üç tüp bebek denemesi geçirdim ilk ikisi Bursa'da sonuncu memorialde oldu,
Birinci deneme 5 toplama 1 döllenme negatif
Femara ve 300 doz merional kullanılmıştı
İkinci deneme 5 toplama 2 döllenme 3. Gün embriyosu pozitif ama düşük oldu
Gonal f ve menapur kullanıldı 375 doz
Bu ilk iki denemede vitamin olarak progeny f,,egricayir tüplerde olan arı sutunden kullandım.
Son deneme de 5 toplandı 4 döllenme dördü de beşinci gün kaliteli embiryo oldu hoş üst üste negatif aldım ama sonuncu tutundu şükür.
Son denemede sadece 237.5 gonal f kullandım ilaç olarak,ama bu defa bal tarçın yaptim,egricayirdan saf arı sütü getirttim bence kapsul icindekilerden çok daha faydalı saf olan araştırın derim,bal tarcinda kalite açısından işe yaradı diye düşünüyorum.
Şimdilik herşey normal sautcimNasıl gidiyor? Artışlar güzel güzel oldu di mi
Çok sağolun,evet Şişli Memorial,gönül hoca fulya hoca ikisi takip ediyordu.Yeni 33 yaşına girdim,yaşım genç ama dört yıldır önce ogrenmistim yumurta rezervimin azaldığını hatta tek yumurtam görüldüğü aylarda olduHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Şişli Memorial da mı yaptırdınız doktorunuz kimdi bir de yaşınız kaç acaba?
Çok şükürŞimdilik herşey normal sautcim
Arkadaşlar Merhaba herhangi bir günde yaptırdığım AMH değerim 0.567 çıktı 17 ay önce 0.59 du ve adetliyken .Bu değerin anlamı nedir. Sonuçta önemli olan yumurta kalitesi değil. sizlerde durum nasıl ..
İnşallah Tamaracim bu defa olurçok güzel
Regl ilkForumlarda yazılan şekliyle şimdi tam hatirlamiyorum ama kaşık miktarları detaylı yazıyordu ama onun balini da güvenilir yerden alın derim,bir de sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim ben,ölçülü yemekte fayda var.
Bir de şu konuda uyarayim herkesin dozu birbirinden farklı mesela yüksek dozla kullanılırsa bilemiyorum başka sorunlara sebep olabilir (erken catlayabilir yumurtalar) ama düşük doz ilaç kullananlarda bence ise yarar yine de tabiki çok daha fazla arastirip öyle kullanın derim
Doktorun verdiği prowomen baska da bısey yokBu bir takviye olduğu için ne zaman elinize ulaşırsa başlayın bence. Doktorunuz bir şey demedi mi?
İnşallah Tamaracim bu defa olur
Ben özelde tedavi oldum, bir tane bile takviye önerilmedi. Hatta burda herkesin kullandığını görünce impryl ve omegayı sordum doktoruma, kullandırtmadı hiç önemsemediğini, değer vermediğini hissettirdi davranışları ile. Arı sütünü de sormadım bileRegl ilk
Doktorun verdiği prowomen baska da bısey yok
Tabi benim yasım belli 39hatta 40a doğru gidiyorum, ek takvıyeler vermesi gerekiyordu. Vermedi aslında burdan öğrendıklerimle arısutu, omega3, multıvıtamın, promotıl women alıp baslıyorum
Ayrıntılı Acıklamada yapılmadı sadece kalite sorunu var dedi devlete gidiyorum söyle özel iyi bir yere gitseydım bugun bu sorunları belkide yaşamayacaktım
1 değerin altına tüp bebek deniyor benim 41 yaşında 0.56 idi.güzel bir değerArkadaşlar Merhaba herhangi bir günde yaptırdığım AMH değerim 0.567 çıktı 17 ay önce 0.59 du ve adetliyken .Bu değerin anlamı nedir. Sonuçta önemli olan yumurta kalitesi değil. sizlerde durum nasıl ..
Merhaba nasilsiniz sizin güzel sonuçlanmıştı diye hatırlıyorum. Benim yaşım 45 .Daha önce yazismistik.Ekim de 7 negatif almıştım. Genel durumuma baktirmak istedim.Sonuc böyle çıktı.Devam edersem sonuç alirmiyim bilmiyorum..1 değerin altına tüp bebek deniyor benim 41 yaşında 0.56 idi.güzel bir değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?