- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.381
merhaba çok teşekkür ederim iyiyim siz nasılsınız ? 7 deneme yeterli gibi geldi bana bence çok düşünMerhaba nasilsiniz sizin güzel sonuçlanmıştı diye hatırlıyorum. Benim yaşım 45 .Daha önce yazismistik.Ekim de 7 negatif almıştım. Genel durumuma baktirmak istedim.Sonuc böyle çıktı.Devam edersem sonuç alirmiyim bilmiyorum..
Benim 1.56’ydı tereddütsüz tüp bebek dedi doktor yaş 41’di :)1 değerin altına tüp bebek deniyor benim 41 yaşında 0.56 idi.güzel bir değer
hangimize sordun acaba.sorduğun sorunun cevabını bilemem ki. 35 yaşındaki kız 39 yaşına geliyor zamanla, bebeği olmayınca yine olmuyor.onun için bilemem.ayrıca olanların Allah nasip etmiş ki oluyor asla daha iyi değiller.bir arkadaşımla 41 yaşında doktora gittik çok samimi kankayızdır ve ortak noktamız 40 yaşındaki bebek isteğimizle arkadaşlığımız başlamıştır.doktora gittik, bana doktor o ay 5 yumurta gördü iyisin dedi.o arkadaşıma iki yıl öncesi erken menepoz denmiş ve o ay 1 yumurtası vardı sanırım.o çok endişeliydi.bende doktor beni iyi buldu dedim arkadaşıma.Yani siz de 35 yaşında tek yumurta ile 0.1 değer da olsa gebelik.umudu var .Ama yaş 45 olunca yumurta da olsa boş uğraş mi diyorsunuz
inşallah bebeğin olur arkadaşım çok çok seviniriz burada.. bunu eklemeyi unutmuşum kusura bakmaYani siz de 35 yaşında tek yumurta ile 0.1 değer da olsa gebelik.umudu var .Ama yaş 45 olunca yumurta da olsa boş uğraş mi diyorsunuz
Merhaba son iki aydir tefavi dusunuyorum hatta randevu alip butun planlamayi yapyorum.Ama tedaviye baslama gunu gelince randevum iptal ediyorum.Ayni sonuç olucak korkusu ile iptal ediyorum .Ki gittiğim 3 ayrı iyi merkezlerdeki doktorlarima embiryo gelişimini takip eden embiryologlar biz at görüşüp bu konuda bilgi ıstiyorum..Hatta yarın akşam randevum var tedavi öncesi görüşmek için ama şu an gitmek istemiyorum iptal etmeyi düşünüyorum. Bunun cabadini veriyordum boyle bir konuda saka olur mu
Merak ettim arkadaşın bebeği oldu mu?hangimize sordun acaba.sorduğun sorunun cevabını bilemem ki. 35 yaşındaki kız 39 yaşına geliyor zamanla, bebeği olmayınca yine olmuyor.onun için bilemem.ayrıca olanların Allah nasip etmiş ki oluyor asla daha iyi değiller.bir arkadaşımla 41 yaşında doktora gittik çok samimi kankayızdır ve ortak noktamız 40 yaşındaki bebek isteğimizle arkadaşlığımız başlamıştır.doktora gittik, bana doktor o ay 5 yumurta gördü iyisin dedi.o arkadaşıma iki yıl öncesi erken menepoz denmiş ve o ay 1 yumurtası vardı sanırım.o çok endişeliydi.bende doktor beni iyi buldu dedim arkadaşıma.
arkadaşım ikimiz aynı yaştayız daha iyi mi oluyorsun dedi ?? doğru demişti.ondan sonra hemen sonraki ay sıfır yumurta ve hep 2 en fazla 3 yumurta ..sonuçta doktor bana donasyon yapman lazım veya 9. denemende olabilir bak bu fotoğraftaki bebek 9. denemede oldu dedi.bebeğe baktım benim için ulaşılmaz bebeğe ve bu yaşıma ve kaderime tüküreyim dedim çok ağladım.yani şekerim doktor bana iyi demişti ama arkadaşım inanmamıştı ve haklıydı...
sonucu şuna bağlayayım.şekerim sen bu ay tedavi göreceksin ya, vitaminler ve arı sütü içiyordun.bizimle şaka geçiyorsun :)) şu an ama yemezler :)) (cidden esprili olmak için yazdım aman yanlış anlama bu ay tedavi olacağını yazmıştın
Arkadaşım evlenmedi bebeģi olmadı canım.ikiz kızkardeşim de bekar çocuk yok sen nasilsin nasıl geciyor ikiz hamileligiMerak ettim arkadaşın bebeği oldu mu?
Profil resmin senin bebekler mi yoksa masallahMerak ettim arkadaşın bebeği oldu mu?
Önemli olan doktorunu bulmak ama mümkünse de devleti tercih etmek daha dğru doktorunuzu değiştirebilirsinizRegl ilk
Doktorun verdiği prowomen baska da bısey yok
Tabi benim yasım belli 39hatta 40a doğru gidiyorum, ek takvıyeler vermesi gerekiyordu. Vermedi aslında burdan öğrendıklerimle arısutu, omega3, multıvıtamın, promotıl women alıp baslıyorum
Ayrıntılı Acıklamada yapılmadı sadece kalite sorunu var dedi devlete gidiyorum söyle özel iyi bir yere gitseydım bugun bu sorunları belkide yaşamayacaktım
Neden devleti tercih etmek?Önemli olan doktorunu bulmak ama mümkünse de devleti tercih etmek daha dğru doktorunuzu değiştirebilirsiniz
Ben iyiyim tatlım her gün şükür ediyorum günler geçiyor ufak tefek endişeler kaygılarla :)Arkadaşım evlenmedi bebeģi olmadı canım.ikiz kızkardeşim de bekar çocuk yok sen nasilsin nasıl geciyor ikiz hamileligi
tüp bebekte devlet ne kadar ilerde bilginiz var mı ?Önemli olan doktorunu bulmak ama mümkünse de devleti tercih etmek daha dğru doktorunuzu değiştirebilirsiniz
çok sevindim iyi olmana maşallah sizeBen iyiyim tatlım her gün şükür ediyorum günler geçiyor ufak tefek endişeler kaygılarla :)
Darisi isteyen herkesin başına bazen hale inanmıyorum ama yavaş yavaş alışıyorum .Evet resimde benim bebişlerim
Çok sağol tatlım :) evet çift yumurta ikizleri ayrı plasenta şükür . Benim abimin ikiz kızları var onlar doğal yapıldıçok sevindim iyi olmana maşallah sizedeğil mi ne günlerden sonra ikizler geldi.tek yumurta mı çift yumurta mı ? ikizlere sorular :)) senin çift yumurta değil mi ?birlikte büyüyecekler çok güzel olacak.
daha kaçıncı aydasın da bebişler bu kadar net değil mibiri oynuyor eller ayaklar kıpır kıpır, diğeri yanda herşeyleri tam şimdiden 41 kere maşallah
bende bir an ikizleri merak ettim onunla ilgili yazı okudum.tek yumurta ikizlerinde plasentayı merak ettim.testten olumlu sonuç gelecektir hayırlı haberler olsun inş.evet neler neler yaşanıyor.Mavişini öperim canım çok iyisin sağol o da seni öperdi görse seni, kızları çok sever.çocuğum, annelere düşkün özellikle süslü genç kızlaraÇok sağol tatlım :) evet çift yumurta ikizleri ayrı plasenta şükür . Benim abimin ikiz kızları var onlar doğal yapıldı
3. ay geçtim galiba harmony verdim sonuç bekliyorum hayırlısı inşallah güzel sonuç gelir. Sonra da kesin olarak cinsiyet öğrenceğiz bakalım. Bu yoldaki arkadaşlara mutlaka umudunuzu kayıp etmeyen demek istiyorum. Ben zamanında kız kardeşimden bana yumurta donasyon yapmasını isteyen biriyim o derece umutsuzdum
Mavişimi öp benim için
Aynı şeyi bende düşündüm biliyormusun donasyon konusu bana çok cazip geliyordu eşimde ikna etmiştim. Hayırlısı ile test sonucu da iyi gelecektir. Çok sevindim herşeyin yolunda gitmesineÇok sağol tatlım :) evet çift yumurta ikizleri ayrı plasenta şükür . Benim abimin ikiz kızları var onlar doğal yapıldı
3. ay geçtim galiba harmony verdim sonuç bekliyorum hayırlısı inşallah güzel sonuç gelir. Sonra da kesin olarak cinsiyet öğrenceğiz bakalım. Bu yoldaki arkadaşlara mutlaka umudunuzu kayıp etmeyen demek istiyorum. Ben zamanında kız kardeşimden bana yumurta donasyon yapmasını isteyen biriyim o derece umutsuzdum
Mavişimi öp benim için
Kalabalık ve doktorun sana ayıracağı vakit belli. tüp bebek konusunda deneme yaptığım için biraz tecrübe olduÖnemli olan doktorunu bulmak ama mümkünse de devleti tercih etmek daha dğru doktorunuzu değiştirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?