- 12 Mayıs 2016
- 722
- 564
- 103
- 40
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.401
tedavin hayırlı olsun ayrıca baş ağrın için geçmiş olsun.ilaç içebilir misin bilmiyorum kii parol ise hamilelere verilen ilaçKızlar ilaç dozlarım bu sefer diğer seferelere göre çok yüksek, bir de elstra humotrope diye bir iğne kullanıyorum ama inanılmaz baş ağrısı yapıyorkafamın içi zonkluyor çok zorlanıyorum, Kuvvetli ağrı kesici almak istiyorm ama tehlikeli olur değil mi, parol hiç yardımcımolmuyor bu ağrılara
tedavin hayırlı olsun ayrıca baş ağrın için geçmiş olsun.ilaç içebilir misin bilmiyorum kii parol ise hamilelere verilen ilaç
Maalesef ağır ağrı kesiciyi yumurtlama döneminde önermezler, parol minoset gibi ilaçlar içiliyor sadece. Alna yapıştırılan soğuk bantlar var alabilirsen çok rahatlatıyor, çok geçmiş olsunKızlar ilaç dozlarım bu sefer diğer seferelere göre çok yüksek, bir de elstra humotrope diye bir iğne kullanıyorum ama inanılmaz baş ağrısı yapıyorkafamın içi zonkluyor çok zorlanıyorum, Kuvvetli ağrı kesici almak istiyorm ama tehlikeli olur değil mi, parol hiç yardımcımolmuyor bu ağrılara
Bide çiğ patatesleri dilimleyip alına bantlayabilirsin bir arkadaş öyle denemişti geçmiş olsun baş ağrı zorKızlar ilaç dozlarım bu sefer diğer seferelere göre çok yüksek, bir de elstra humotrope diye bir iğne kullanıyorum ama inanılmaz baş ağrısı yapıyorkafamın içi zonkluyor çok zorlanıyorum, Kuvvetli ağrı kesici almak istiyorm ama tehlikeli olur değil mi, parol hiç yardımcımolmuyor bu ağrılara
Allah nazarlardan korusunBen iyiyim tatlım her gün şükür ediyorum günler geçiyor ufak tefek endişeler kaygılarla :)
Darisi isteyen herkesin başına bazen hale inanmıyorum ama yavaş yavaş alışıyorum .Evet resimde benim bebişlerim
Çok sağol. Bende isteyen diğer arkadaşların olmasını çok istiyorum bu gruptaki herkes 2020de hamiş kalsın istiyorumAllah nazarlardan korusunçok mutlu oluyorum bu sitede sizler gibi hamile kalan arkadaşları görünce
Kızlar ilaç dozlarım bu sefer diğer seferelere göre çok yüksek, bir de elstra humotrope diye bir iğne kullanıyorum ama inanılmaz baş ağrısı yapıyorkafamın içi zonkluyor çok zorlanıyorum, Kuvvetli ağrı kesici almak istiyorm ama tehlikeli olur değil mi, parol hiç yardımcımolmuyor bu ağrılara
mesaj attım sizealfhildr forumda da yazdım hikayemi bna Yollarmsnz acaba. Biesteron ve proxywomen güzel bir takviye
Umarım umut getiren arkadaşlarımız bol olurÇok sağol. Bende isteyen diğer arkadaşların olmasını çok istiyorum bu gruptaki herkes 2020de hamiş kalsın istiyorumFairytale2 T tunserD12 arkadaşlar çok güzel umut getirdi. Sizde son durumunuzu paylaşın :)
Develetin doktorları alanında uzman oluyorlar özeldeki doktorlar hiçbir sıkıntı yoksa çok iyiler ama en ufak bir olağan dışı durumda kenara çekiliyorlarNeden devleti tercih etmek?
Evet kesinlikle 2020 bizim yılımız olsun.. Suat ve tunserD sizleri de takip ediyorum, her şey yolunda gördüğüm kadarıyla. Hep böyle güzel gitsin inşallahÇok sağol. Bende isteyen diğer arkadaşların olmasını çok istiyorum bu gruptaki herkes 2020de hamiş kalsın istiyorumFairytale2 T tunserD12 arkadaşlar çok güzel umut getirdi. Sizde son durumunuzu paylaşın :)
SelamEvet kesinlikle 2020 bizim yılımız olsun.. Suat ve tunserD sizleri de takip ediyorum, her şey yolunda gördüğüm kadarıyla. Hep böyle güzel gitsin inşallahVe eminim Elexus dan da güzel haberi alacağız...
Ben bu ay başlayacaktım ama annemin sağlık problemi nedeniyle 1 ay erteledim. Bu ay sonu tekrar sahalara dönüyorum yani
AminAnne adaylarını gördükçe yüreğim coşkuyla doluyor. Öncelikle evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın, darısı başımıza olsın. Takviye hemüz başlayamadım. Görüşme yapmak için geri sayımdayım diyebilirim. Adet olur olmaz gitmeyi düşünüyorum. Aklımdaki yerler; İstanbul Semra hoca, Ankara Anatolia Hakan Yaralı. Ekleyeceğiniz başka merkez veya doktor varsa seve seve dikkate alırım.
Bol su iç baş ağrısını hafifletir .Hayırlı uğurlu olur inşallah tedavinKızlar ilaç dozlarım bu sefer diğer seferelere göre çok yüksek, bir de elstra humotrope diye bir iğne kullanıyorum ama inanılmaz baş ağrısı yapıyorkafamın içi zonkluyor çok zorlanıyorum, Kuvvetli ağrı kesici almak istiyorm ama tehlikeli olur değil mi, parol hiç yardımcımolmuyor bu ağrılara
İkimizde bilmeden aynı şeyi onermisizHumo bana da ağır gelmişti, buradaki arkadaşların önerisi ile içtiğim suyu arttırmıştım bana iyi gelmişti. Bol su içmeyi deneyebilirsiniz, ama çok bolFaydasını göreceğinizi umarım
Bende henüz farklı bir gelişme yok kontrol için bekliyorum canımÇok sağol. Bende isteyen diğer arkadaşların olmasını çok istiyorum bu gruptaki herkes 2020de hamiş kalsın istiyorumFairytale2 T tunserD12 arkadaşlar çok güzel umut getirdi. Sizde son durumunuzu paylaşın :)
Çok çok teşekkür ederim.Aminben de sana Başarılar diliyorum yeni tedavinde, güzel bi sonuçla son olsun inşallah. Ben Florance Nightingale’de Bülent Baysal’da 3. Transferde pozitif sonucu aldım. Çok ciddi profesyonel bi ekip, seçeneklerin arasında bulunsun. Diğer merkezlerle ilgili arkadaşlar çok bilgili burda, yardımcı olacaklardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?