- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.641
Biliyorsunuz bende Güvenç beyde tedavi oldum.Kalabalik olmasına rağmen hiç yoğunluk sevmedim. Her gittiğimde gayet güzel ilgilendi.Opuma Güvenç bey girmedi sadece Müstecap Bey girdi onunda çok iyi bir doktor olduğunu bildiğim için hiç sorun yapmadım. Ben klinikten her anlamada memnun kaldım. Ama bana ilaç anlamında farklı birşey yapılmadığı için kesinlikle Güvenç beye gitmelisin diye kimseye oneride bulunamıyorum. Bende sucklingpigs ve Hippolyta sayesinde onu seçtim. Olmasa idi son seçenek belki erbil yağmuru dener ondan sonrada donasyona yönelirdim. Fakat 4 başarısız tedaviden sonra ilk tedavimde başarılı olması tesadüf olamaz gibime geliyor. Labaratuari iyi birde Güvenç beyin uzmanlığı genetik olduğu için labaratuar la yakından ilgileniyor. Embriyonun gelişimini takip ediyor.En azından bana öyle yaptı. Ama sonuç itibari ile yinede herşey nasip.Bahceciden memorial a geçen insanlarda var.Ben oradayken embriyolarini başka yere tasitmaya gelen de vardı. Allahım hepimize doğru zamanda doğru yerde olmayı nasip etsin sanırım en önemlisi bu.canım olumsuz birşey duymadım.bahçeci fulya sayfasında 2017 de tabi :)) güvenç bey erbil bey güvenç bey erbil bey sayfa daha çok güvenç beyle dolu ondan sonra erbil bey ondan sonra 1 kez müstecap bey geçmiş oraya iyi bir doktor diye.sayfa güvenç beyden çok memnun.kısa bir süre sonra ona giden 7-8 kişi negatif aldı başladılar hocayı abartmışsınız yapamadı falan.çünkü hoca ngs yapmıyor bu nedenle işler tersine dönebiliyor.tek olumsuz okuduğum o yazılardı.
burada iki arkadaşımız hayatguzel2015 ve sucklingpigs Güvenç beyde bebekleri oldu.Hayatguzel2015 arkadaşımız Koç üniversitesinde sen bilirsin Bülent Baysal mı acaba B ile başlayan hocada 4 rahat tedavi görüp negatiften sonra Güvenç beyde Ngs yapılarak bebeğini kucağına aldı, hem de ilk tedavisinde :)ayrıca Erbil beyden de övgüyle duydum ismi geçmişse .
ha bir yandan sucklingpigs arkadaşımız; doktorun yoğun olduğunu çok da bir fark göremediğini söyledi.yoğunluktan özel bir ilgi bekleyemiyoruz demek.ama Şişli Memorial seni kaybettimekan değiştirmek sana da iyi gelecektir.Bahçeci Fulya da iyi bir merkez özellikle labaratuvarı 10 numara.
Mutlaka nar suyu iç canım bende etkili olmuştuCanim benim işi şakaya vuruyorum artık. bana bir rahatlik geldi aslında. 41 yaş ilk tedavimden ngs siz 3 blastim için ilk merkezime donus yaptım. Sorun rahim gibi gorundugu icin şansımı denemek istedim.Tek positifim dusukle sonuclansada bu tedavimde olmustu.biyopsi ve çizik işlemi yapıldı gecen ay ve dün itibari ile dondurulmuş tedavisine başladık .Rahim umarım kalinlasir.doktorum ne gerekiyorsa yapacağız dedi.Hayirlisi artık.Sevgiler
Hımm anladım canım çok teşekkürler.prp nin pek işe yaramadığını bende birçok yerde okumuştum.antalyanın tüp bebek konusunda başarılı olduğunu duyuyorum.dediğim sanatçılar ve bir çoğu gerçekten orada tedavi olmuşlar ama neresi bilmiyorum.hatta sağlık sektöründe antalyanın adını duyurduğunu ancelina colinin bile meme estetiğinin orada yaptırdığını okudum.bu arada benim ilaçlar gerçekten çok tutmuş yaaCanım bence bahsettiğin sanatçılar Kıbrısta yaptıranlar en azından ben böyle bişey duymadım. Burada birkaç merkez var ama labratuvarı en iyi olan burası diye seçtik. Burada da eczaneler arasında biraz fark var ama senin söylediğin kadar olmaz diye düşünüyorum. Bize ilaçlar 2500 lira tutar demişlerdi Benim doktorum düşük doz ilaçla kaliteli yumurta elde etmeyi amaçladı. Ve bahsedilen birçok takviyeye de etkinliği kanıtlanmamış diye sıcak bakmıyor. İlk denemede hiçbir sorun olmamasına rağmen kasımda negatif aldık. Bu hafta tekrar başladım bu defa uzun protokol uygulayacaklar ilki kısa protokoldü. Cyclo prognova kullanıyorum sonra gona peptyl kullanacağım ve sonra yumurta büyütücü iğnelerden birini. Geçen defa 10-13 gün gibi sürmüştü iğneler.
Bence gelmeden önce birkaç yerden randevu alın hepsiyle görüşün ona göre karar verirsiniz. Benim doktorum çok az konuşuyor öyle rahatlatayım sorulara cevap vereyim durumu pek yok merkezde başka bir doktor var o hem morali yükseltiyor hemde bilgi veriyor. Tüp bebek konusundaki yayınları ve çalışmaları takip ediyorlar mesela prp ye para tuzağı asla işe yaramaz diyor. İst da dr banu çiftçi de eşimin arkadaşı o da benzer şeyleri söyledi prp için. Bu ay histereskopi yaptılar bişey çıkmadı. Allah hepimize de hayır ile hayırlısı ile evlatlar nasip etsin. Başka aklınıza takılan bişey olurda sorun
Ivf tüp bebek merkezi nsl canım bi bilgin var mıCanım bence bahsettiğin sanatçılar Kıbrısta yaptıranlar en azından ben böyle bişey duymadım. Burada birkaç merkez var ama labratuvarı en iyi olan burası diye seçtik. Burada da eczaneler arasında biraz fark var ama senin söylediğin kadar olmaz diye düşünüyorum. Bize ilaçlar 2500 lira tutar demişlerdi Benim doktorum düşük doz ilaçla kaliteli yumurta elde etmeyi amaçladı. Ve bahsedilen birçok takviyeye de etkinliği kanıtlanmamış diye sıcak bakmıyor. İlk denemede hiçbir sorun olmamasına rağmen kasımda negatif aldık. Bu hafta tekrar başladım bu defa uzun protokol uygulayacaklar ilki kısa protokoldü. Cyclo prognova kullanıyorum sonra gona peptyl kullanacağım ve sonra yumurta büyütücü iğnelerden birini. Geçen defa 10-13 gün gibi sürmüştü iğneler.
Bence gelmeden önce birkaç yerden randevu alın hepsiyle görüşün ona göre karar verirsiniz. Benim doktorum çok az konuşuyor öyle rahatlatayım sorulara cevap vereyim durumu pek yok merkezde başka bir doktor var o hem morali yükseltiyor hemde bilgi veriyor. Tüp bebek konusundaki yayınları ve çalışmaları takip ediyorlar mesela prp ye para tuzağı asla işe yaramaz diyor. İst da dr banu çiftçi de eşimin arkadaşı o da benzer şeyleri söyledi prp için. Bu ay histereskopi yaptılar bişey çıkmadı. Allah hepimize de hayır ile hayırlısı ile evlatlar nasip etsin. Başka aklınıza takılan bişey olurda sorun
bende seni düşündüm konuları unutuyor ve karıştırıyorum Güvenç beyde tedavi gördüğünü hatırlatman ve yorumun için sağol.bende onu söylüyorum doktor hastasına değer verir bekletmeden alır ki Erbil bey öyleydi Güvenç beyde öyleymiş bence bu hastasına verdiği değerdir.Biliyorsunuz bende Güvenç beyde tedavi oldum.Kalabalik olmasına rağmen hiç yoğunluk sevmedim. Her gittiğimde gayet güzel ilgilendi.Opuma Güvenç bey girmedi sadece Müstecap Bey girdi onunda çok iyi bir doktor olduğunu bildiğim için hiç sorun yapmadım. Ben klinikten her anlamada memnun kaldım. Ama bana ilaç anlamında farklı birşey yapılmadığı için kesinlikle Güvenç beye gitmelisin diye kimseye oneride bulunamıyorum. Bende sucklingpigs ve Hippolyta sayesinde onu seçtim. Olmasa idi son seçenek belki erbil yağmuru dener ondan sonrada donasyona yönelirdim. Fakat 4 başarısız tedaviden sonra ilk tedavimde başarılı olması tesadüf olamaz gibime geliyor. Labaratuari iyi birde Güvenç beyin uzmanlığı genetik olduğu için labaratuar la yakından ilgileniyor. Embriyonun gelişimini takip ediyor.En azından bana öyle yaptı. Ama sonuç itibari ile yinede herşey nasip.Bahceciden memorial a geçen insanlarda var.Ben oradayken embriyolarini başka yere tasitmaya gelen de vardı. Allahım hepimize doğru zamanda doğru yerde olmayı nasip etsin sanırım en önemlisi bu.
Canim benim işi şakaya vuruyorum artık. bana bir rahatlik geldi aslında. 41 yaş ilk tedavimden ngs siz 3 blastim için ilk merkezime donus yaptım. Sorun rahim gibi gorundugu icin şansımı denemek istedim.Tek positifim dusukle sonuclansada bu tedavimde olmustu.biyopsi ve çizik işlemi yapıldı gecen ay ve dün itibari ile dondurulmuş tedavisine başladık .Rahim umarım kalinlasir.doktorum ne gerekiyorsa yapacağız dedi.Hayirlisi artık.Sevgiler
şaka yapmana sevindim :)) inşallah gönlünüzce olsun amanFeryamcigim da benim gibi + rahimle ugrasanlardan.Dilerim bu savaşın galibi biz oluruz ne diyeyim.Herkese mutlu son inşallah
S sucklingpigs arkadaşımız da bebeği oldu oldukça zaman geçti.bu forumda yazmanı bekliyoruz sen çok yoğunsundur ama arada yazabilirsin bebiş nasıl annelik nasıl gidiyor :)
Ben de Güvenç bey de 2 tedavi gördüm ve geçen hafta itibari ile 3. tedavime başladım.. Güvenç bey enerjik ve güven uyandıran bir insan, ama öyle çok umut vaad eden konuşmalar yapmaz ve teselli etmez.. Gerekli gördüğü durumlarda ngs yaptırıyor bence ki benimkiler ngs ye gitti.Evet uzun zaman birlikte çalışmışlar, ortak çalışmaları yayınları vs var.. Aslında çok saygı duyuyor gibi görünüyor. “Hocamdır benim ondan çok şey öğrendik, ilk o yaptı bu işleri ama... “ diye devam ediyor cümleye ☺
Ne Semra hoca kadar yakın ne Güvenç Bey kadar uzağım mozaik embriyoma ama yaşım nedeni ile vakit kaybetmemek adına tekrar denemeyi seçeceğim.
Sen ne durumdasın var mı gelişme?
Benim gittiğim gelecek tüp bebek merkezi dr mete ışıkoğlu.Ivf tüp bebek merkezi nsl canım bi bilgin var mı
Bende ancak firsat bulup gördüm ve yazmana cok sevindim güzellik ayni zamanda zeki arkadaşım benim.düşüncelerine güvenebilecegim arkadaşım.Guzelim uykusuz bir uc aydan sonra biraz toparladim diyebilirim; ama bu kadar zorlu bir yoldan sonra sikayet etmiyorum
Foruma da girmememin sebeplerini anlattim daha once ☺
E Elexus canim ben sana basindan beri Bahceci diyorum biliyorsun. Guvenc Bey’i burada cok anlattim, soguktur, ilgisiz gibi gorunur, oyle umut verici konusmaz seninle; ama isinin erbabi bence. Ayrica onemli bir durum oldugunda her isini yarida keser seni alir one. Ben ilk bebeklerimi kaybettigimde de, hamilelik takibi sirasinda hareket sorunu yasadigimda da iki dakika beklemeden almisti beni. Ama normal prosedurlerin sirasinda herkes gibi bekleyeceksin, kacari yok, orasi cok yogun bir klinik. Bu sana uymazsa Bahceci’ye gitme yani.
Ozellikle genetik konusunda uzmanlastigi icin bence bizim yasimiz ve durumumuzda on numara. Kaldi ki Bahceci’nin laboratuvari ve calistigi genetik laboratuvari cok ileride... Bence mozaigin bir kenarda dursun ve sen Bahceci’de bir havuz yap. Benim hikayemi biliyorsunuz cogunuz. 60’tan fazla yumurta toplandi, iki tane saglikli geldi. Bu is biraz da sans isi, bir toplanan sette yoktur digerinde cikar. Benim kanimca ardisik toplamalarla istatistiksel olarak en yuksek sansa sahip olunuyor. Yani bir ay opu yap uc ay bekle sonra bir daha yap, sansi boluyorsun. Ben arka arkaya kac tane yaptim... isin maddi kismina girmiyorum tabi, biz artik olsun da ne olursa olsun moduna girmistik.
Guvenc Bey bir de NGS’yi hemen onermiyor; ama israr edersin, sonucta karar senin. Bahceci zaten mozaik transferi yapmaz, mitoscore degerin de iyiyse, 70-80% tutma sansi var. bence daha vakit kaybetmeden orada birkac opu yaptir.
Guvenc Bey’e muadil Mustecep Bey var; kendisi daha guler yuzlu ve bence Guvenc Bey kadar iyi. Benim su anki bebisin opusunu yapmisti hatta; bir de dogumuma Guvenc ile girdiler. Yani ikisine de cok guveniyorum ben.
Sizde ikiniz bıcır bıcir sabahtan beri bizde kendi capımızda bicir bıcirIvf tüp bebek merkezi nsl canım bi bilgin var mı
Tedavin hayırlı olsun gönlunce bebegine kavuş inş. sabir sabır opuyorumBen de Güvenç bey de 2 tedavi gördüm ve geçen hafta itibari ile 3. tedavime başladım.. Güvenç bey enerjik ve güven uyandıran bir insan, ama öyle çok umut vaad eden konuşmalar yapmaz ve teselli etmez.. Gerekli gördüğü durumlarda ngs yaptırıyor bence ki benimkiler ngs ye gitti.
3. tedavim için bu forumdan tavsiyeler üzerine 2 şeyle gitmiştim yanına; biri havuz yöntemi diğeri de mini ivf... ikisini de benim durumum için uygun bulmadı. Havuz yöntemi yumurtası az, kemoterapi görecek hastalar veya başka elzem durumlar için öneriyoruz dedi. Mini ivf içinde kuzey ülkelerinde yaşı daha genç hastalarda kullanılan bi yöntem dedi ve desteklemediğini belirtti... Ve bana bu yöntemin aksine daha yüksek doz ilaç verdi:)
Yaşın yeni tedaviler için genç, doğru karar vermişsin bence de. Senin için en hayırlısı neyse ve neredeyse olsun inşallah
Bende ancak firsat bulup gördüm ve yazmana cok sevindim güzellik ayni zamanda zeki arkadaşım benim.düşüncelerine güvenebilecegim arkadaşım.
ayrıca haberlesmek istiyorum aklımdasın.bebegin maşallah 3 aylık olmuş iyi günlerde büyüt ins. Şimdi bebek ne tatlıdır
Bende istatistiki olarak pespese yapilan opuda bu istatistigin ve sağlıklı embriyonun bulunma ihtimalini görebildimyanlıs da degilmiş.çünkü ngs.de ilk opu sağlıksiz 1 embriyo tabi ikinci opu sağlıklı ama 3 ay sonra bu takibi bulamayabilirsiniz.hastane ve doktor icin verdigin bilgiler ilgilinen arkadaşlar icin cok iyi oldu.ee bebis, yakışıkli için kısa anlattın ama daha haber alırız ins.
Bu peşpeşe yapılan opu dan sağlklı embiryo çıkma ihtimalini tecrübelerinize mi yoksa bilimsel verilere dayanarak mı söylüyorsunuz?Bende ancak firsat bulup gördüm ve yazmana cok sevindim güzellik ayni zamanda zeki arkadaşım benim.düşüncelerine güvenebilecegim arkadaşım.
ayrıca haberlesmek istiyorum aklımdasın.bebegin maşallah 3 aylık olmuş iyi günlerde büyüt ins. Şimdi bebek ne tatlıdır
Bende istatistiki olarak pespese yapilan opuda bu istatistigin ve sağlıklı embriyonun bulunma ihtimalini görebildimyanlıs da degilmiş.çünkü ngs.de ilk opu sağlıksiz 1 embriyo tabi ikinci opu sağlıklı ama 3 ay sonra bu takibi bulamayabilirsiniz.hastane ve doktor icin verdigin bilgiler ilgilinen arkadaşlar icin cok iyi oldu.ee bebis, yakışıkli için kısa anlattın ama daha haber alırız ins.
Tecrübemize dayanarak.yumurta sayısı da oyle ilk doktora gittim 5 yumurta harikasin dedi onumüzdeki ay gel.önümüzdeki ay sıfır yumurta ben şokBu peşpeşe yapılan opu dan sağlklı embiryo çıkma ihtimalini tecrübelerinize mi yoksa bilimsel verilere dayanarak mı söylüyorsunuz?
Sizde ikiniz bıcır bıcir sabahtan beri bizde kendi capımızda bicir bıcir
Istende kovulucam is yapamiyorum
Sana yardımcı olamiyoruz antalyada yapmadık.ikinize de tedavinizde başarilar dualarinız kabul olsun ins.
Sizde ikiniz bıcır bıcir sabahtan beri bizde kendi capımızda bicir bıcir
Istende kovulucam is yapamiyorum
Sana yardımcı olamiyoruz antalyada yapmadık.ikinize de tedavinizde başarilar dualarinız kabul olsun ins.
Tamam şekerim görüşürüz.evet haha bu böyle sürer giderFistigim sen bana ozelden yaz ben sana hemen donerim biliyorsun.
Pasamiz iyi cok sukur. Buyume ataklari mi ne varmis, simdi onu yasiyoruz galiba ne duzen kaldi ne baska birsey. Derdimiz hic bitmiyor anacim.
Demin tunserD12 ile konusuyorduk ne kadar cok su icmemiz gerektigi hakkinda. Ben dogurduktan sonra kurtulurum zannediyordum; simdi daha fazla icmem lazimmis sut icin. Bir kurtulamadim su su icme mecburiyetinden iyi mi... hic de sevmem...
Benim yumurta sayım her ay ortalama aynı olduğu için bişey söyleyemeyeceğim. Yani vakalar farklı sanki.. Şöyle mi düşünmeliyim; her ay ortalama 10 yumurta toplanıyorsa 1 ay kalitesiz 2. ay kaliteli mi oluyor? Kafam çook karıştı
Benim yumurta sayım her ay ortalama aynı olduğu için bişey söyleyemeyeceğim. Yani vakalar farklı sanki.. Şöyle mi düşünmeliyim; her ay ortalama 10 yumurta toplanıyorsa 1 ay kalitesiz 2. ay kaliteli mi oluyor? Kafam çook karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?