Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Biliyorsunuz bende Güvenç beyde tedavi oldum.Kalabalik olmasına rağmen hiç yoğunluk sevmedim. Her gittiğimde gayet güzel ilgilendi.Opuma Güvenç bey girmedi sadece Müstecap Bey girdi onunda çok iyi bir doktor olduğunu bildiğim için hiç sorun yapmadım. Ben klinikten her anlamada memnun kaldım. Ama bana ilaç anlamında farklı birşey yapılmadığı için kesinlikle Güvenç beye gitmelisin diye kimseye oneride bulunamıyorum. Bende sucklingpigs ve Hippolyta sayesinde onu seçtim. Olmasa idi son seçenek belki erbil yağmuru dener ondan sonrada donasyona yönelirdim. Fakat 4 başarısız tedaviden sonra ilk tedavimde başarılı olması tesadüf olamaz gibime geliyor. Labaratuari iyi birde Güvenç beyin uzmanlığı genetik olduğu için labaratuar la yakından ilgileniyor. Embriyonun gelişimini takip ediyor.En azından bana öyle yaptı. Ama sonuç itibari ile yinede herşey nasip.Bahceciden memorial a geçen insanlarda var.Ben oradayken embriyolarini başka yere tasitmaya gelen de vardı. Allahım hepimize doğru zamanda doğru yerde olmayı nasip etsin sanırım en önemlisi bu.

Mutlaka nar suyu iç canım bende etkili olmuştu

Hımm anladım canım çok teşekkürler.prp nin pek işe yaramadığını bende birçok yerde okumuştum.antalyanın tüp bebek konusunda başarılı olduğunu duyuyorum.dediğim sanatçılar ve bir çoğu gerçekten orada tedavi olmuşlar ama neresi bilmiyorum.hatta sağlık sektöründe antalyanın adını duyurduğunu ancelina colinin bile meme estetiğinin orada yaptırdığını okudum.bu arada benim ilaçlar gerçekten çok tutmuş yaa eşimle bakıyoruz da not almışım her eczane çıkışı 2 bin 3 binden aşağı çıkmamışız yazık ya insanları nasıl sömürüyorlar.senin hangi klinikti canım netten bi bakayım.

Ivf tüp bebek merkezi nsl canım bi bilgin var mı

bende seni düşündüm konuları unutuyor ve karıştırıyorum Güvenç beyde tedavi gördüğünü hatırlatman ve yorumun için sağol.bende onu söylüyorum doktor hastasına değer verir bekletmeden alır ki Erbil bey öyleydi Güvenç beyde öyleymiş bence bu hastasına verdiği değerdir.

Feryamcigim da benim gibi + rahimle ugrasanlardan.Dilerim bu savaşın galibi biz oluruz ne diyeyim.Herkese mutlu son inşallah
şaka yapmana sevindim :)) inşallah gönlünüzce olsun aman here she comes cığım emeklerinin karşılığını gör inş.

S sucklingpigs arkadaşımız da bebeği oldu oldukça zaman geçti.bu forumda yazmanı bekliyoruz sen çok yoğunsundur ama arada yazabilirsin bebiş nasıl annelik nasıl gidiyor :)

Guzelim uykusuz bir uc aydan sonra biraz toparladim diyebilirim; ama bu kadar zorlu bir yoldan sonra sikayet etmiyorum
Foruma da girmememin sebeplerini anlattim daha once ☺
E Elexus canim ben sana basindan beri Bahceci diyorum biliyorsun. Guvenc Bey’i burada cok anlattim, soguktur, ilgisiz gibi gorunur, oyle umut verici konusmaz seninle; ama isinin erbabi bence. Ayrica onemli bir durum oldugunda her isini yarida keser seni alir one. Ben ilk bebeklerimi kaybettigimde de, hamilelik takibi sirasinda hareket sorunu yasadigimda da iki dakika beklemeden almisti beni. Ama normal prosedurlerin sirasinda herkes gibi bekleyeceksin, kacari yok, orasi cok yogun bir klinik. Bu sana uymazsa Bahceci’ye gitme yani.
Ozellikle genetik konusunda uzmanlastigi icin bence bizim yasimiz ve durumumuzda on numara. Kaldi ki Bahceci’nin laboratuvari ve calistigi genetik laboratuvari cok ileride... Bence mozaigin bir kenarda dursun ve sen Bahceci’de bir havuz yap. Benim hikayemi biliyorsunuz cogunuz. 60’tan fazla yumurta toplandi, iki tane saglikli geldi. Bu is biraz da sans isi, bir toplanan sette yoktur digerinde cikar. Benim kanimca ardisik toplamalarla istatistiksel olarak en yuksek sansa sahip olunuyor. Yani bir ay opu yap uc ay bekle sonra bir daha yap, sansi boluyorsun. Ben arka arkaya kac tane yaptim... isin maddi kismina girmiyorum tabi, biz artik olsun da ne olursa olsun moduna girmistik.
Guvenc Bey bir de NGS’yi hemen onermiyor; ama israr edersin, sonucta karar senin. Bahceci zaten mozaik transferi yapmaz, mitoscore degerin de iyiyse, 70-80% tutma sansi var. bence daha vakit kaybetmeden orada birkac opu yaptir.
Guvenc Bey’e muadil Mustecep Bey var; kendisi daha guler yuzlu ve bence Guvenc Bey kadar iyi. Benim su anki bebisin opusunu yapmisti hatta; bir de dogumuma Guvenc ile girdiler. Yani ikisine de cok guveniyorum ben.

Ben de Güvenç bey de 2 tedavi gördüm ve geçen hafta itibari ile 3. tedavime başladım.. Güvenç bey enerjik ve güven uyandıran bir insan, ama öyle çok umut vaad eden konuşmalar yapmaz ve teselli etmez.. Gerekli gördüğü durumlarda ngs yaptırıyor bence ki benimkiler ngs ye gitti.
3. tedavim için bu forumdan tavsiyeler üzerine 2 şeyle gitmiştim yanına; biri havuz yöntemi diğeri de mini ivf... ikisini de benim durumum için uygun bulmadı. Havuz yöntemi yumurtası az, kemoterapi görecek hastalar veya başka elzem durumlar için öneriyoruz dedi. Mini ivf içinde kuzey ülkelerinde yaşı daha genç hastalarda kullanılan bi yöntem dedi ve desteklemediğini belirtti... Ve bana bu yöntemin aksine daha yüksek doz ilaç verdi:)
Yaşın yeni tedaviler için genç, doğru karar vermişsin bence de. Senin için en hayırlısı neyse ve neredeyse olsun inşallah

Ivf tüp bebek merkezi nsl canım bi bilgin var mı
Benim gittiğim gelecek tüp bebek merkezi dr mete ışıkoğlu.
Ivf de başarılı prof dr. Kemal özgür var orada o da bilinen bir dr ama ben görüşmedim. Bir yerde 40 yaş üstü hastaya direk donasyona git dediğini okumuştum o yüzden görüşmek içimden gelmedi. Bence sen bir görüş derim çünkü başarılı bilinen bir dr.
Ayrıca cemil karakuş, mehmet öztürkmen ve memorial da murat özekinci var.
Benim rutin kontrolümü yapan doktorum memorial in kadın doğumcusu idi o bana gelecek tüp bebek merkezinin labratuvarı memorial den başarılı demişti.
Bütün bunlara rağmen yazdığım tüm doktorlarda başarılı sonuçlar alanlar var. Gelecek tüp bebekte tanıdığım 4 kişi pozitif aldı ve çocuklarını sağlıkla doğurdu ama ben negatif aldım. Benim doktorum bu iş biraz bilim biraz kısmettir demişti bize henüz kısmet olmadı.

Bende ancak firsat bulup gördüm ve yazmana cok sevindim güzellik ayni zamanda zeki arkadaşım benim.düşüncelerine güvenebilecegim arkadaşım.
ayrıca haberlesmek istiyorum aklımdasın.bebegin maşallah 3 aylık olmuş iyi günlerde büyüt ins. Şimdi bebek ne tatlıdır
Bende istatistiki olarak pespese yapilan opuda bu istatistigin ve sağlıklı embriyonun bulunma ihtimalini görebildim yanlıs da degilmiş.çünkü ngs.de ilk opu sağlıksiz 1 embriyo tabi ikinci opu sağlıklı ama 3 ay sonra bu takibi bulamayabilirsiniz.hastane ve doktor icin verdigin bilgiler ilgilinen arkadaşlar icin cok iyi oldu.ee bebis, yakışıkli için kısa anlattın ama daha haber alırız ins.

Tedavin hayırlı olsun gönlunce bebegine kavuş inş. sabir sabır opuyorum

Fistigim sen bana ozelden yaz ben sana hemen donerim biliyorsun.
Pasamiz iyi cok sukur. Buyume ataklari mi ne varmis, simdi onu yasiyoruz galiba ne duzen kaldi ne baska birsey. Derdimiz hic bitmiyor anacim.
Demin tunserD12 ile konusuyorduk ne kadar cok su icmemiz gerektigi hakkinda. Ben dogurduktan sonra kurtulurum zannediyordum; simdi daha fazla icmem lazimmis sut icin. Bir kurtulamadim su su icme mecburiyetinden iyi mi... hic de sevmem...

Bu peşpeşe yapılan opu dan sağlklı embiryo çıkma ihtimalini tecrübelerinize mi yoksa bilimsel verilere dayanarak mı söylüyorsunuz?

Bu peşpeşe yapılan opu dan sağlklı embiryo çıkma ihtimalini tecrübelerinize mi yoksa bilimsel verilere dayanarak mı söylüyorsunuz?
Tecrübemize dayanarak.yumurta sayısı da oyle ilk doktora gittim 5 yumurta harikasin dedi onumüzdeki ay gel.önümüzdeki ay sıfır yumurta ben şok ondan sonraki ay 2 mi 3 mu hep öyle.sonuç olarak,vucut, doktorlar diyor ya hormonlarımiz vucut her ay aynı tepkiyi vermez iniş çıkış olur.
Bence bu ay kötüysem vücut bir sonraki ay üretiyor çunkü gecen ay uretmedi veya cok uretii 5 ve sonra 0 ve ben o besi bir daha 3 yil goremedim.takii arı sutü icip bahceci fulyaya gidene kadar canım.sen ne dersin bu konuda var mi bir tahminin

Sizde ikiniz bıcır bıcir sabahtan beri bizde kendi capımızda bicir bıcir
Istende kovulucam is yapamiyorum
Sana yardımcı olamiyoruz antalyada yapmadık.ikinize de tedavinizde başarilar dualarinız kabul olsun ins.
Sizde ikiniz bıcır bıcir sabahtan beri bizde kendi capımızda bicir bıcir
Istende kovulucam is yapamiyorum
Sana yardımcı olamiyoruz antalyada yapmadık.ikinize de tedavinizde başarilar dualarinız kabul olsun ins.
Güzel dileklerin için teşekkürler canım. Napalım dertler ortak olunca konuşacak çok şey oluyor. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

Tamam şekerim görüşürüz.evet haha bu böyle sürer gider
Ek gıdaya gecince önce sebze yemese de SEBZE mesela anne adaylarina sana tavsiye ederim.6 aylik amaan yemesin dedi bizde annem.2 yaşına girecek hala sebze yok.ispanak herhangi bir yimek yani tencere yemeği.cocuktandır deniyor ama bebekcik bile bebekken kialdığı ilk tatları halen afiyetle yiyor.sebze çorbası ile başlamalı mesela tarhana yoğurt cepte zaten ☺ babada sebze yemiyor ama ikiside bezelye yiyor huy iste

Son düzenleme:
Benim yumurta sayım her ay ortalama aynı olduğu için bişey söyleyemeyeceğim. Yani vakalar farklı sanki.. Şöyle mi düşünmeliyim; her ay ortalama 10 yumurta toplanıyorsa 1 ay kalitesiz 2. ay kaliteli mi oluyor? Kafam çook karıştı

Guzelim bunlarin bir garantisi yok; ama istatistiksel olarak arka arkaya yaptiginda saglikli olani yakalama sansin artiyor. Ara verdigin aylarda saglikli yumurta cikmissa bunu kacirmaman adina. Bunu hem tecrubemle soyluyorum hem de matematiksel olarak. Olasilik hesaplarini dusun, her cektigin tombalada sayini yakalama sansin artiyordu ya iste bu da oyle...

Yani yumurta rezervini bir tombala kesesi gibi dusun. Icinde 99 sayi var, bunlari da yumurtalarin varsay. Saglikli kalan yumurta sayin belki 3-5 tane. Her opuda bunlarin cikama olasiligi artiyor. O yuzden bence arka arkaya opu yapmak faydali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…