Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

canim bence hic acele etme...3 ay gercekten cok kritik etki ediyor kalitede. ben 2. denemi 45 gun takviye ile basladim ama malesef kalitede cok bir fark olmamisti. Sonucu hayal kirikligi oldu, 3 ay kullanip sonra baslamadigima pisman oldum...benim yasadiklarimdan farkli olumlu tecrubesi olanlar olabilir tabi...simdiki tedavimde 3 sene aradan sonra, 3 ay takviye ile basladim, mini ivf olarak, hamdoulsun en yuksek sayida dondurulmusum oldu, kalitede 3 sene farka ragmen daha olumlu artis oldu..

Bekle diyorsun yani.. Takvıyeler bende devam edicem her sartta. Hayal kırıklığı derken 45gunde pekı transfer olabildin mi

Bekle diyorsun yani.. Takvıyeler bende devam edicem her sartta. Hayal kırıklığı derken 45gunde pekı transfer olabildin mi

o zaman 17 yumurta toplandi, 15i dollendi, 3. gune 10-12si cikti ama malesef 5. gune 1 tanesi kaldi, taze transfer oldu o da tutmadi.. cok uzuldum, ve pisman oldum 3 ay takviyeyi beklemedigime....hem maddi hem manevi cok yipratici oluyor...ama maddi sorun olmaz, pes pese devame derim dersen tabi dusunebilirsin....ben simdi eskisine gibi agreif olmayan mini ivf ile ilerliyoruz, havuz yapiyoruz. bana uzun protokol kalite acisinda hic yarmadim, simdi daha az ilacla 3 defa yumurta toplama yapiliyor...hamdolsun 5. gunu gelince donduruluyor embyro lar...

Raporlu yaptırıyorum yınede ılaclar tutuyor git gel baya yoruyor, 2hakkım Varmıs sımdı yastan dolayı fazla vakitte yok raporlu hazirana kadar hak varmıs 4-ay onumde zaman var ondan sonrası zaten ozele giderim umarım ozamana kalmam.

yas faktoru cok onemli tabi, anliyorum seni...hayirlisi olsun insallah...

Herkese merhaba,
2015 te sürpriz bir şekilde 0.03 amh değerim olduğunu öğrendim.Acil tüp bebek tedavisine yönlendirildim.
Memorialda Semra Hanım ile standart iğne tedavili 1 denemede 2 orta kalite 3.gün embriyosu transfer edildi negatif sonuç aldım. Ardından ekip doktorumu hastane hastane takip ederek tedavilere devam ettim. Değerlerimin uygun olduğu aylarda toplam 5-6 tedavi 3 de transfer oldum hepsi negatif sonuçlandı.
Adet periyodlarım uzadıkça uzadı ve artık 6 aydır adet olmuyorum. Geçtiğimiz 1.5 yılda hiç tedaviye uygun değerim olmadı bu nedenle uzun bir ara vermiş oldum.
Bugün kontrolümde 1 folikül görüldü ancak fsh 93 çıktığı için denemeye değmez dedi doktorum. Yine donasyon önerdi.

Uzun zamandır buraya girmiyordum. Arkadaşlarımın çoğu yok artık. Kimisi anne olmuş kimisi muhtemelen pes etmiş. Ben ne yapmalıyım. Pes etmeli miyim artık?
Burdan uzak kaldığım dönemde hiç mi gelişme olmadı bu tedavilerde anlamıyorum.
Doktor değiştirmeye de korkuyorum, önereceğiniz kime var mı, bir kez daha donasyon önerilirse kendimi toparlayamamaktan korkuyorum.

0.01 amh ile hamile kalan kaç kişi gördük burda. Hala da ne mucizeler yaşanıyordur kim bilir?
Birisi bana akıl versin nolur o kadar kötüyüm ki anlatamam.

Arkadaşlar merhaba, forumda ilk defa yazıyorum, ben 43 yaşındayım ve 1 yildir 4 başarısız deneyim yaşadım, ne kadar tiprandigimi sizden daha iyi kimse beni anlayamaz, benim sorunum embriyorlarda genetik sorun oluyor , baska bir merkezden fikir almak istiyorum, tüp bebek merkezinden memnun olup bana öneri verebilirseniz çok sevinirim, kafam öyle karışık ki, şimdiden teşekkürler.

Hangi ilde hangi merkeze gittiniz. Bende önerilecek bir tüp bebek merkezi arayışı içerisindeyim. Kaybedecek çok vaktimiz yok bizim. Yaşımızdan dolayı geçen her ay önemli. Umarım iyi bir merkez bulur ve evlat sahibi olursunuz. Bilgi sahibi arkadaşlar bize yardımcı olacaktır.

hoşgeldiniz Allah sizi de evlat sahibi yapsın inş. kaliteyi arttırmak için arı sütü ayrıca bal polen ve bu forumumuza bakarsanız eski sayfalarda vitaminler yazıyor. Quenzum q10, omega 3 , d vitamini bunları arama bölümünden yazdırırsanız bilgiler çıkar diye düşünüyorum.
benim arı sütü ve vitaminler sayesinde 43 yaşında sağlıklı embriyo bulundu.sonrada merkez doktor labaratuvar önemliydi.İstanbul Bahçeci Fulya da tedavim oldu.Doktor Erbil Yağmur'da ama oradan ayrıldı merkez açtı.
çok kafanızı bulandırmamak için Bahçeci Fulyayı öneririm. siz neredesiniz istanbul tüp bebekte en iyi yer.bende ankaradan gidip geldim.
sizi çok iyi anlıyorum.sevgiler

bende 1 sene içerisinde 3 deneme 1 tanesi düşükle sonuçlandı 1 tanesi negatif ve 1 tane kimyasal gebelik oldu. sonuçta elde var 0. 42 yaşina girdim ve tedavileri 1 sene önce bıraktım. Allaha sıgındım bu süre zarfında kendiliğinden olur dediler belki salaklık yaptım tedaviyi bıraktım. malaesef tabiki kendiliğinden olmadı. Rabbimden gelen herseye razıyız kararsız kalma derim. Sonra pişman olma içinden devam etmek istiyorsan denemeye devam. doktor değişikliğinden korkma araştır sor. çok meşakatli oluyor tüp bebek annelerinin katettiği yollar. Allah yardımcın olsun senin ve tüm arkadaşlarımın.

herkese selam..
2 başarısız tüp bebek deneyimininden sonra tekrar denemek için rapor çıkarttırdım
ve bugün adet oldum.. ptesi günü tedaviye başlayacağım
ancak bu topikte yazanların tecrübesine aşırı güvendiğim için merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum
rapor ile ilaç yazıldığı halde ilaçlarım 5.000TL tuttu
10 kutu gonalF
8 kutu menapur
5 kutu cetrotide
1 kutu ovitrelle
1 kutu gonapeptyl yazılmış reçede
bugün eczaneden ilaçları teslim almaya gittiğimde kocaman bir kutu dolusu ilaçla karşılaştım ve şoka uğradım.

10 kutu gonalf ve 8 kutu menapur bir arada olması normal sizce.
ben iki tedavi gördüm hiçbirisinde bukadar çok ilaç kullanmamıştım
hatta raporsuz olduğu halde ilaçlarım bukadar çok tutmamıştı
fikri ve bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba aranızda

Çok fazla değil mi ya bu kadar ilaç, ben son tedavimi Aralık’ta oldum 2 tane gonalf, 1 cetrotide 1 tane ovitrelle kullandım. 5 cetrotide ne demek kaç yumurtanın baskılanması hedefleniyor havuz mu yapılacak acaba, ben de merak ettim bilen yazsın valla

bana da çok fazla geldi..
iki defa tedavi oldum hiç bukadar ilacı bir arada görmemiştim
bir yanlışlık mı yaptılr acaba diye düşünmeden de duramıyorum
çünkü ilk başta 8 kutu olan menapur 12 kutu yazılıydı ben arayıp sorunca reçeteyi tekrar düzenleyip 8 e düşürdüler.
umarım tecrübesi olan birileri vardır topikte

Herkese merhaba
Sonuna kadar okuyup yazacaktım ama dayanamayıp 6958.sayfada araya gireyim dedim. Ben 40 yaşındayım daha önce istenmeyen gebeliğim oldu. 2 gün önce 8 hücreli 3.gün embriyom transfer edildi. Bu ay 6 yumurtam vardı ama yumurta toplama günü 4 ü çatlamıştı ve onlar için de o anda hemen aşılama yapmış dr. Kalan 2 yumurtanın biri döllendi ve desiğim gibi transfer edildi. Bende sorun yok,yaş harici tabi. Sizce ne olur bayanlar? Çok heyecanlı ve umutluyum. Ayrıca bu ilk denemem. Rahim kalınlığı falan da iyiydi. Hatta dr um annelik ve doğuma çok hazır vücudun,embriyonda gayet kaliteliydi dedi. Ne olur dualarınızı benden de esirgemeyin. Sorularınız olursa tek tek evrelerimi de anlatabilirim

Nac ne oluyor acaba? Ben de tüp bebek tedavisi aşamasında sigara içmiyorum ama olumsuz haberler sonrası üç beş tane içiyorum
Sigara kullananlarda özellikle solunumu temizlemede etkili bir sandoz diye biliyorum ilk tedavimde doktor kullanmadığım halde vermişti bana
[/QUOTE]
Nac benim dr umunda verdiği bir sandoz. Bunu sürekli kullanabilirsiniz,ben dahi hep kullanıyorum dedi. Hücre yenileme özelliği var ve evet sigaranın etkisini azaltıyor sanırım. Bende sigara kullanıyorum.

Kesinlikle çok fazla. Ben 1 tedavi de 4-6 adet kullandım. Ama sizin ki de bayağı azmış, merak ettim 1 günde ne kadar kullandınız, nasıl bir tedavi uygulandı ve nerede? Umuyorum güzel haberlerinizi alırız

Kesinlikle çok fazla. Ben 1 tedavi de 4-6 adet kullandım. Ama sizin ki de bayağı azmış, merak ettim 1 günde ne kadar kullandınız, nasıl bir tedavi uygulandı ve nerede? Umuyorum güzel haberlerinizi alırız
Sadece Akşamları gonal f kullandım 300’lüğü yarım yarım kullanıyordum sanırım, bir hafta kadar kullandım o yüzden 2 kutu gonalf hatırladım ama notlarıma bakayım müsait olunca :) zaten 3 yumurtam oldu tüm tedavilerimde, kısa protokol dediklerinden, sona doğru da cetrotide kullandım. Florance’da tedavi görüyorum 3. denememde pozitifti ama ne yazık ki 9. Haftada kalbi durdu ve sonuç iki hafta önce kürtaj oldu. Umarım yeni başlangıçlarımız güzel olur, ne zaman başlarım bilmiyorum ama

selamunaleykum arkadaşlar öncelikle allah herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin benim amh ederim 3 günü 0.010 cıktı erken menepozum fsh 35 sizce denemelimiyim tekrar tedaviye baslamalimiyim

neden bu kadar fazla ilaç yazmışlardır acaba
havuz yöntemimi deneyecekler acaba
aranızda bilgisi olan kimse yok mu

Acaba nick name ni değiştirmiş olabilirmisin?
Tüm kalbimle ben de umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…