Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben Güveç le ilk başladığımda bana da aynı şekilde demişti, regl öncesi gel başlayalım diye. O şekilde başlamıştım. Bi bant ile bi iğne verdi ( cetrotide mıydı acaba çok emin olamıyorum). Amaç da yumurtaların aynı anda büyümeye başlayıp aynı anda gelişmlerini sağlamak olarak açıklamışlardı... Daha sonraki tedavilerimde bu şekilde istemedim, bant karnımı ağrıtıp rahatsızlık hissi verdiği için..
Ben de yarın kontrole gidiyorum, bakalım yumurtalarım ne durumda

Hadi iyi haberler inşallah

Bana da önce başlatmıştı sanırım cetrotide falandı

Çok teşekkür ederim. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Merak ettiğim birşey daha var. Burada NGS ye gönderilen embriyolarda hemen olumlu sonuç alındı mı yani defalarca gönderip yakalayanlar olduğunu da duymuştum. Benim henüz 2 tane gönderildi ve olumsuz geldi. Tekrar teşekkürler. Sevgiler

Ben sizin yerinizde olsam yumurta oldukça denerim ya da o pes etme anı gelene kadar. Bu tarihi de en iyi insanın kendisi en fazla eşi tayin edebilir, eş bile çok müdahale hakkına sahip değilken doktora halt yemek düşer enerjiniz olduğu sürece deneyin hepimiz öyle yapıyoruz yapacağız, şimdi bırakırsanız zaten sürekli arkaya bakarsınız ki bu daha zararlı bi Kadın için. Nacizane tavsiyem bu şekil

Yumurta var ise ve embriyo oluşuyorsa umut var demektir. Ama süreç, ki ben ilk tüp bebek denemem yeni yaşamış biri olarak bile etkileri ve korkularını yaşıyorum, sizin için çok daha etkileyici birden fazla denemiş biri olarak. Asıl olan kişinin kendinin ne istediği burada. Doktorlar zaten umut verici değiller yaş 40 ve üstü ise ama unutmamak lazım ki 20 yaşındakilerde tüp bebek tedavisi görüyor. Her şey nasip.

Yani hemen olumlu sonuç alan var mı bilemiyorum. Üst üste havuz yöntemiyle olumlu sonuç alanlar var, yazışmalardan görüyorsundur. Ben 6 gönderdim ama henüz sağlıklı yakalayamadım. Ben tedavime başladığımda bir arkadaşım demişti ki: ben 4. tedavimde bebek sahibi oldum bir arkadaşımda 9. denemesinde bebek sahibi oldu. Bunu duyduğumda demiştim ki; vay be nasıl bu kadar çok deneyebilmişler...
Tedavine nerede devam edeceksin?

Ne güzel yazdın yaaa. .ağzına sağlık yada eline Sonuç gelmedi mi hala ?

Tedavime nerede devam edeceğimden henüz emin değilim ama ya Cem Demirel hoca ile konuşup yine onunla devam edicem ya da Cem Fıçıcıoğlu ve Bülent Tıraş ile görüşmeyi düşünüyoruz şimdilik eşimle. Şu anda bir yumurta var iğnelerimi oluyorum. Cumartesi kontrole gittiğimizde konuşacak Cem Demirel ile ve sonrası için karar vericez kendisi ile devam mı yoksa yeni bir doktor mu

Hayırlısı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

canım benim Allah bol sabır versin yazdıklarını okudum çok içim acıdı. İnşallah Rabbim bu acını çabuk unutturur sana ve tüm bu yolda emek harcayan çaba sarfeden arkadaşlarımın kuçakları bebişlerle dolsun.

geçmiş olsun canım.
kendinde devam etmek isteği oldugu surece pes etme. 1 yumurta yeter zaten Rabbim ol dedikten sonra. bir kaç doktora daha git fikir edinirsin. Umarım küçük meleğine kavuşursun

Çok teşekkür ederim canım acımı paylaştın. Allah'ım razı olsun inşallah.
Gerçekten çok zorlu ve dikenli bir yol.
Allah'ım hepimize yardım etsin hayırlı ve bereketli evlatlar nasip etsin inşallah

Nasıl geçti kontrol? Opu netleşti mi?

Nasıl geçti kontrol? Opu netleşti mi?
Sağ tarafta 7-8 yumurta gördü, sol tarafta yumurta gelişmemiş dedi (folikül yumurta atmış gibi bişi mırıldandı). Sol kasığımda da bi ağrı var. Ctesi tekrar kontrole gideceğim o zaman opu tarihi belli olacak. Sonra 1-3-5. gün bekleme daha sonra genetik sonuç, hep heyecan ve umut..
Sen gidiyormusun cuma?

Allah Allah ne oldu ki sol yumurtalıkta acaba Önceki kontrolde folikül var mıydı solda? Benim de sol tembeldir genelde.
İnşallah pgt’den sağlıklı dönen ve kalitesi iyi embriyolar olsun önemli olan bu, sağa sola adede falan takılma.

Randevu almadım kar geliyor diye Sabahki hava durumuna göre bakacağım artık.
Kafam kazan gibi oldu şu son hafta Eşimin bir arkadaşı da bir dr söylemiş ille bir görüşün demiş, kimse artık o doktor belki onunla da görüşürüz. Bitmeyen görüşmeler

Aslında bende iki tarafta çalışır. Son opu dan sonra o taraftaki folikülde bi kanama görmüştü belki ondandır. İlk başta bi dumur olmuştum ama şimdi işin gerçeğini hissediyorum. Olacağı varsa 1 yumurtadan da oluyor görüyoruz. Zaten dr um bu zamana kadar hep olandan az söledi. Hep şansıma 8 gördü daha fazlası çıktı
Hangi dr acaba, bizimle de paylaş lütfen. Bilirim o görüşmeleri, kolay gelsin sana.

Kızlar merhaba size fıkır danısıcam
Bılıosunuz benim transfer olamadan ıkıncı gün iptal olmustu ama toplamadan sonra regl ve subat sonu derken 40gun vakit gecmis oluyor transfer olmadığım ıcın 40gun arayla tekrar tedaviye baslayabılırmıyım sımdı takviye falan başladım denemeyi yaptıgım yer uc ay kullan gel dediler kalabalık heyet olunca soruda soramıosun
İlk deneme de uzun protokol Olunca baya git gel yaptım zamanda gectı.
Belkı farklı bıyerde deneyebılrıım henuz gdp görüşmedim, Dier hastaneye gidip görüşmek istyrm 40gun yeterlimi yeni tedavi derken yine 2ay ara vermıs oluyorum ne dersiniz baslanırmı tekrar tedavi
Umarim düzgün anlasılır yazmısımdır
Sorun yasa baglı yumurta kalitesi 40yasındayım burda bıkac defa yazdım hatılryan olur egrıcayır arısutu, kuenzim q10, promotıl women kullanmaya bsladıklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…