Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Arkadaşlar merhaba bugün tüp bebek transferi sonra ilk önce hamişe olduğu mu daha sonra beta hah düştüğü için
Kimyasal gebelik olduğumu öğrendim çok üzüldüm. Doktorum ne kan değerlerime baktı ne takviye verdi hiç konuşmayan robot gibi bir adam.44 yaşındayım ancak bir kere daha deneyebilirim titiz ilgili çok boyutlu bakan bir doktor yada merkez tavsiyesi olan var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Üzülme demiyeceğim. Bir anlamı olmadığını çok iyi biliyorum. Ben de aynı durumları yaşadım. Ankara bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum. İstanbul da olabilir ama merkez olarak bahçeci yi düşünüyorum. İnş. Bu çabaların sonunda kavuşuruz yavrularımıza.

Aa

Amin Ben çok alelacele tüp bebek tedavisine başladım
Hiç araştırmadan
O kadar bir habermisim ki kolaylıkla hamile kalabileceğimi zannediyordum. Ama çok zormuş. Şimdi ikilemdeyim. Tüp bebek gerçekten para tuzağımi değil mi? Kafamda deli sorular...Allah hepimize yardım etsin.

Aynen bende öyle. İstediğim zaman hemen hamile kalırım diye düşünüyordum. Şimdi ise korkular kapladı yüreğimi. Yaşım ilerliyor. Kafamda binbir soru. Aklımdan hiç çıkmıyor ne yapsam nerede yapsam. Maddi yönü de ayrı tabi. Allah yardımcımız olsun. Sonuç güzel olsunda çalışır kazanırız yine.

Merhaba, ben Acıbadem Maslak Tüp bebek merkezine başladım.Burada erken menopoz veya yaşı ilerlemiş olup yumurta yetmezliği olanlara PRP yapılıyor.Ben de 30.12.2019 da yaptırdım.2 adette muayene oldum. Folikül sayım 1 ya da en fazla 2 iken PRP den sonra 5 folikül göründü. PRP %84 başarı şansı var.Denemenizi tavsiye ederim. Fiyatı Acıbadem de 6000 TL idi.Doktorum Bülent Tıraş.

Yeni üye ve reklam kokan bir mesaj,bana hiç inandırıcı gelmedi.

Ben de PRP yaptıran bir arkadaşını biliyorum hiç işe yaramadı.
Yaptıranların morali bozulsun istemem ama benim de gördüğüm forumlarda genelde işe yaramadigi yazıyor,tabi yaptirip güzel sonuç alanlarda var ama malesef çok az sayıda.
Annoow gerçekten mi valla bende inandım
Bilemiyorum belki gerçektir ama mesaj bana pek samimi gelmedi,direk hastane doktor ismi prp fiyatı falan yazması hele de bu sayfaya yazması ben de şüphe uyandırdı,umarım gerçekten prp yaptırıp güzel sonuç alan biridir.

Rabbim her isteyen arkadasima nasip etsin insallah , ben 3 kez tup bebek denedim 43 yasinda basladim yasim 47 ve yumurta donasyonu ile 12 haftalik hamileyim, cok zaman , para ve maneviyat kaybettim, hayal kirikliklari bosa giden umutlar, bir tanesi olumlu oldu bebek 9. HFtada karnimda kalbi durdu sebep down sendromu, saglikli degil yumurtalar belli yastan sonra, burdaki arkadslara sesleniyorum kendi yumurtaniz cikiyorsa maddi durumunuz varsa ve sagliginiz musade ederse havuz yontemi yapin ve embriyonuzu genetik tarama yapip oyle alin , yoksa hic ugrasmayin direk donasyon deneyin derim, xx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…