- Konu Sahibi akideciknane
-
- #70.741
Aaaa evet eski ismim ‘suat’ o yüzden tanıyamadın sen beniAcaba nick name ni değiştirmiş olabilirmisin?
Tüm kalbimle ben de umuyorum
Üzülme demiyeceğim. Bir anlamı olmadığını çok iyi biliyorum. Ben de aynı durumları yaşadım. Ankara bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum. İstanbul da olabilir ama merkez olarak bahçeci yi düşünüyorum. İnş. Bu çabaların sonunda kavuşuruz yavrularımıza.Arkadaşlar merhaba bugün tüp bebek transferi sonra ilk önce hamişe olduğu mu daha sonra beta hah düştüğü için
Kimyasal gebelik olduğumu öğrendim çok üzüldüm. Doktorum ne kan değerlerime baktı ne takviye verdi hiç konuşmayan robot gibi bir adam.44 yaşındayım ancak bir kere daha deneyebilirim titiz ilgili çok boyutlu bakan bir doktor yada merkez tavsiyesi olan var mı tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
AaÜzülme demiyeceğim. Bir anlamı olmadığını çok iyi biliyorum. Ben de aynı durumları yaşadım. Ankara bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum. İstanbul da olabilir ama merkez olarak bahçeci yi düşünüyorum. İnş. Bu çabaların sonunda kavuşuruz yavrularımıza.
Amin
O kadar bir habermisim ki kolaylıkla hamile kalabileceğimi zannediyordum. Ama çok zormuş. Şimdi ikilemdeyim. Tüp bebek gerçekten para tuzağımi değil mi? Kafamda deli sorular...Allah hepimize yardım etsin.AminBen çok alelacele tüp bebek tedavisine başladım
Hiç araştırmadan
Acaba mı demiştim ama bilmişim demek ki:) Yeni nickname şn uğur getirsin sanaAaaa evet eski ismim ‘suat’ o yüzden tanıyamadın sen beniben de daha önce muhabbetimiz olmuştu oysa diye düşünmüştüm
CanımsınAcaba mı demiştim ama bilmişim demek ki:) Yeni nickname şn uğur getirsin sana
Nerede tedaviye başlamıştınız canım.AminBen çok alelacele tüp bebek tedavisine başladım
Hiç araştırmadan
Yeni nick in hayırlı olsun arkadaşım peri masalının sonu hayal edebileceginden çok daha güzel olur inşallah.Aaaa evet eski ismim ‘suat’ o yüzden tanıyamadın sen beniben de daha önce muhabbetimiz olmuştu oysa diye düşünmüştüm
Allammm ne güzel dilekler iyi ki değiştirmişimYeni nick in hayırlı olsun arkadaşım peri masalının sonu hayal edebileceginden çok daha güzel olur inşallah.
Herkese merhaba,
2015 te sürpriz bir şekilde 0.03 amh değerim olduğunu öğrendim.Acil tüp bebek tedavisine yönlendirildim.
Memorialda Semra Hanım ile standart iğne tedavili 1 denemede 2 orta kalite 3.gün embriyosu transfer edildi negatif sonuç aldım. Ardından ekip doktorumu hastane hastane takip ederek tedavilere devam ettim. Değerlerimin uygun olduğu aylarda toplam 5-6 tedavi 3 de transfer oldum hepsi negatif sonuçlandı.
Adet periyodlarım uzadıkça uzadı ve artık 6 aydır adet olmuyorum. Geçtiğimiz 1.5 yılda hiç tedaviye uygun değerim olmadı bu nedenle uzun bir ara vermiş oldum.
Bugün kontrolümde 1 folikül görüldü ancak fsh 93 çıktığı için denemeye değmez dedi doktorum. Yine donasyon önerdi.
Uzun zamandır buraya girmiyordum. Arkadaşlarımın çoğu yok artık. Kimisi anne olmuş kimisi muhtemelen pes etmiş. Ben ne yapmalıyım. Pes etmeli miyim artık?
Burdan uzak kaldığım dönemde hiç mi gelişme olmadı bu tedavilerde anlamıyorum.
Doktor değiştirmeye de korkuyorum, önereceğiniz kime var mı, bir kez daha donasyon önerilirse kendimi toparlayamamaktan korkuyorum.
0.01 amh ile hamile kalan kaç kişi gördük burda. Hala da ne mucizeler yaşanıyordur kim bilir?
Birisi bana akıl versin nolur o kadar kötüyüm ki anlatamam.
Yeni üye ve reklam kokan bir mesaj,bana hiç inandırıcı gelmedi.Merhaba, ben Acıbadem Maslak Tüp bebek merkezine başladım.Burada erken menopoz veya yaşı ilerlemiş olup yumurta yetmezliği olanlara PRP yapılıyor.Ben de 30.12.2019 da yaptırdım.2 adette muayene oldum. Folikül sayım 1 ya da en fazla 2 iken PRP den sonra 5 folikül göründü. PRP %84 başarı şansı var.Denemenizi tavsiye ederim. Fiyatı Acıbadem de 6000 TL idi.Doktorum Bülent Tıraş.
Ben de PRP yaptıran bir arkadaşını biliyorum hiç işe yaramadı.Yeni üye ve reklam kokan bir mesaj,bana hiç inandırıcı gelmedi.
Annoow gerçekten mi valla bende inandımYeni üye ve reklam kokan bir mesaj,bana hiç inandırıcı gelmedi.
Yaptıranların morali bozulsun istemem ama benim de gördüğüm forumlarda genelde işe yaramadigi yazıyor,tabi yaptirip güzel sonuç alanlarda var ama malesef çok az sayıda.Ben de PRP yaptıran bir arkadaşını biliyorum hiç işe yaramadı.
Bilemiyorum belki gerçektir ama mesaj bana pek samimi gelmedi,direk hastane doktor ismi prp fiyatı falan yazması hele de bu sayfaya yazması ben de şüphe uyandırdı,umarım gerçekten prp yaptırıp güzel sonuç alan biridir.Annoow gerçekten mi valla bende inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?