- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.061
Benim iki denemem oldu. Yumurta az çıkıyor dediler. Ok sorun değil havuz yapalım dedim. Gerek yok dediler. Sonuçta ben zaman ve para vermeye bakmıyorum. Artık yolun sonuna dayanmışım. Tutunsun sağlıklı olsun peşindeyim. Yok illa tek atış. Yani 1 yıl havuz yapılsın, genetiğe gitsin. Sonuçta her deneme para ve boşuna oluyor. Bir de sağlıksız embriyo tutunursa korkusu oluştu bizde. Negatifi görünce hem üzülüyorum hem de sağlıszmış demek ki diyorum. Züğürt tesellisi mi artık onu da bilemiyorum.Brnim farklı merkezde ki negatifimden sonra 2.denemem de doktorum direk havuz yöntemini önermişti.Maliyetli die biz biraz çekimser kalmıştık..Nasıl prosedür uyguluyor bu doktorlar anlamıyorum yahu
Havuz yontemi nasil oluyo maliyet ne kadarBrnim farklı merkezde ki negatifimden sonra 2.denemem de doktorum direk havuz yöntemini önermişti.Maliyetli die biz biraz çekimser kalmıştık..Nasıl prosedür uyguluyor bu doktorlar anlamıyorum yahu
İleri yaş tedavisin de özellikle kendilerinin havuzu önermesi gerekir. Naçizane düşüncem aynı yerde ısrarcı olmayın merkezi değiştirin derim size.Benim iki denemem oldu. Yumurta az çıkıyor dediler. Ok sorun değil havuz yapalım dedim. Gerek yok dediler. Sonuçta ben zaman ve para vermeye bakmıyorum. Artık yolun sonuna dayanmışım. Tutunsun sağlıklı olsun peşindeyim. Yok illa tek atış. Yani 1 yıl havuz yapılsın, genetiğe gitsin. Sonuçta her deneme para ve boşuna oluyor. Bir de sağlıksız embriyo tutunursa korkusu oluştu bizde. Negatifi görünce hem üzülüyorum hem de sağlıszmış demek ki diyorum. Züğürt tesellisi mi artık onu da bilemiyorum.
Bildiğim kadarıyla transfer öncesi prosedür ve opu. Bu birkaç defa yineleniyor. Dölleniyor. Her opu içim bir tüp bebek parası alınıyor. Ne kadar çok embriyonuz olursa o kadar iyi çünkü genetiğe gidecek. Yani çok maliyetli. Ama onbeş yirmi kez denemektense bu daha iyi sankiHavuz yontemi nasil oluyo maliyet ne kadar
Merkez değiştireceğim de güvenim kökten sarsıldı. İdeal diye bir yer yok. Şans var onu anladım.İleri yaş tedavisin de özellikle kendilerinin havuzu önermesi gerekir. Naçizane düşüncem aynı yerde ısrarcı olmayın merkezi değiştirin derim size.
Bende konaklama hariç 15 bin gitti.Ben ankara anatolia tup bebek merkezine sordum yasimdan dolayi tup bebek maliyetinin 20 bin tl yi bulacagini soylemislerdi
Yaşınız kaçtı ?Ben ankara anatolia tup bebek merkezine sordum yasimdan dolayi tup bebek maliyetinin 20 bin tl yi bulacagini soylemislerdi
Yaşınız kaçtı ?
42
[/QUOT42 yaşta doğuran çook var
Anatolia bana da önerdiler fakat öneren çift gençti. Dur bakalım; üçücü belki orada olur. Sağlıklı embriyoyu nasıl bulacaklarını açıkladılar mı? İlgimi çekti bak şimdi.Anatolia da bi tanidigimiz tüp bebek tedavisi oldu 1 tane bebegi var cokta memnun kaldilar ama yaşı gencti benim.gibi 40 li yaslarda degil tabi anatolia yi telefonla aradim. normalde 9 bin tl tutuyor ama yasimdan dolayi saglikli embriyo bulunmasi gerekiyormus bundan dolayida 20 bin tl yi bulur dediler
Ben de merak ettim ne uyguluyorlarmış acabaAnatolia da bi tanidigimiz tüp bebek tedavisi oldu 1 tane bebegi var cokta memnun kaldilar ama yaşı gencti benim.gibi 40 li yaslarda degil tabi anatolia yi telefonla aradim. normalde 9 bin tl tutuyor ama yasimdan dolayi saglikli embriyo bulunmasi gerekiyormus bundan dolayida 20 bin tl yi bulur dediler
acikladi ama şu anda aklimda degil inanin tüp bebek tedavisiyle ilgili cok bi fikrim yok ınternette arastirdigim kadariyla biliyorumAnatolia bana da önerdiler fakat öneren çift gençti. Dur bakalım; üçücü belki orada olur. Sağlıklı embriyoyu nasıl bulacaklarını açıkladılar mı? İlgimi çekti bak şimdi.
Genetiğe göndermezlerse sağlıklı olup olmadığını bilemezsin. Tutunmazsa sağlıksızdır, yaşlısındır, otoimmün hastalığın vardır bla bla; tutunursa sevinç ve gelsin testler. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim.Benim 2 kaybim oldu 1 sene icinde saglikli olsalardi kaybetmezdim diye düşünüyorum gerci ilk gebeligim 21 haftaya kadar gelmisti tüp bebegi ben saglikli embriyo olur ve tutunur dusuncesiyle istiyorum
Anatolia 'ya giderseniz, süreci paylaşır mısınız?acikladi ama şu anda aklimda degil inanin tüp bebek tedavisiyle ilgili cok bi fikrim yok ınternette arastirdigim kadariyla biliyorum
Eşim ikna olsa keşke bugün giderim 1 tane kizimiz var yeter diyo bide fiyati duysa şoka girerdiAnatolia 'ya giderseniz, süreci paylaşır mısınız?
Genetige gonderirler sanirim ondan dolayi fiyat yuksek tabi onunda garantisi yok dediginiz gibiGenetiğe göndermezlerse sağlıklı olup olmadığını bilemezsin. Tutunmazsa sağlıksızdır, yaşlısındır, otoimmün hastalığın vardır bla bla; tutunursa sevinç ve gelsin testler. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim.
Allah uzun ömürler versin, evladınız varmış. İnşallah sağlıklı bir kardeşi de olur.Eşim ikna olsa keşke bugün giderim 1 tane kizimiz var yeter diyo bide fiyati duysa şoka girerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?