- Konu Sahibi akideciknane
-
- #71.081
Insallah Rabbim isteyen herkese versin hep dua ediyorumAllah uzun ömürler versin, evladınız varmış. İnşallah sağlıklı bir kardeşi de olur.
Ben 47 de hamile kalabildimHayirli olsun canim yasiniz kacti?
maşallah 41 kereBen 47 de hamile kalabildim
Ben de pes etmeyeceğim ama açıkçası kızgınım da. Standart prosedür herkese normal geliyor da bir benim aklıma yatmıyor. Doktor değilim elbette ama doktorlardan biraz pozitiflik görmek çok mu lüks olur?
Sagol canim iyi gidiyor masallah tek gevelik evet. Su anda iyi gidiyor sorun yok sukurmaşallah 41 kererahat gidiyor mu hamilelik iyi ki tek gebelik değil mi? tavsiye ediyor musun 47 yaşında isteyenlere
Çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı ve rahat büyütmeyi nasip etsinSagol canim iyi gidiyor masallah tek gevelik evet. Su anda iyi gidiyor sorun yok sukur
Donör garanti mi yani kesin gebelik olusuyormuBen 47 de hamile kalabildim
Canim sperm kalitesi iyiyse ve rahimde sorun yoksa evet! Basari orani cok yuksek, aksi taktirde saglikli gebelik elde etmek cok zor artik bizim yaslarimizda kendi yumurtamizla!Donör garanti mi yani kesin gebelik olusuyormu
Anatolia da miBende konaklama hariç 15 bin gitti.
Şişli MemorialAnatolia da mi
Nerde tedavi gördünüzOooo şansınız çok yüksek. Ben buğday çimi suyu içiyorum her sabah. İncir kürü de yaptım. Yumurta sayımda artış oldu ama kalitesi kötü. Benim 29 tedavim de hep ayni protokol ile oldu. Şimdi doktorum değişti, yeni doktorum farkli protokol uygulayacak. Havuz sistemini önermiyorum. Ben 4 yıldır onu denedim ve 1 yıl uğraşıyorsun sonunda negatif çıkıyor. Her şansı degerlendorme taraftariyim
29 tedavi... Ne kadar mücadeleci bir kadınsınız, nazar değmesinOooo şansınız çok yüksek. Ben buğday çimi suyu içiyorum her sabah. İncir kürü de yaptım. Yumurta sayımda artış oldu ama kalitesi kötü. Benim 29 tedavim de hep ayni protokol ile oldu. Şimdi doktorum değişti, yeni doktorum farkli protokol uygulayacak. Havuz sistemini önermiyorum. Ben 4 yıldır onu denedim ve 1 yıl uğraşıyorsun sonunda negatif çıkıyor. Her şansı degerlendorme taraftariyim
Buradaki mesajları ilgiyle okudum. Çeşitli forumları da inceledim. Memnun kalınan doktor ve merkez isimlerini en iyiden alt sıralara doğru listeledim. En iyiden kastım övülenler memnun kalınanlar. En son bir arkadaşın kullandığı cümle karar vermeme neden oldu. Semra Kahraman Şişli Memorial gittim. Olumlu ve olumsuz yönlerini yazacağım. Herkes memnun kalmış ama pek çok açıdan gayet de sıradanlar. Bilhassa 40 yaş üzeri bir hastaysanız. Mükemmel oldukları konu iletişimleri. Hemşire ve doktorunuza ulaşmak sorun değil. Semra hanımın hastası olmaya geldiğimi birkac kez söylememe rağmen kendisiyle görüşemedim. Ekibindeki iki dr ilgilendi. Opu sonrası tesadüfen kendisiyle görüşme fırsatımız oldu. Onda da zaten sona gelmiştik. 44 yaşındayım. Yaşımla ilgili özel bir tedavi uygulanmadı. 3 gün embriyosu taze transfer ve sonuç negatif. Memuriyet sebebiyle anadoluda bulunduk. Malatya'da ilk denemem oldu. Orası da iyiydi. Yani kosskoca şişli memorial anadoluyla aynı. Yaşlıyız vesselâm. Gitmek isteyenler için detaylandırabilirim. Olumlu - olumsuz yönlerini elimden geldiğince anlattım. Daha pek çok şey var. Doktorların umutsuzluğu sanki transferi olumsuz etkileyip bebeğin tutunmasını engelliyormuş gibi hissediyorum artık. Umut tacirliği yapmadan olacakbu defa inşallah vs birşeyler desinler çok mu? İkinci denememde anladım ki bütün merkezler aynı .
merhaba biraz süreci anlatabilir misiniz yani ne kadar zamanda oluyor yine aynı işlemler mi maddi ne kadar harcadınız kusura bakmayın belki daha önce yazdınız ama gerideki yazıları çok okuma fırsatım olmadı bilgi verirseniz çok sevinirim bende 4 denem yaptık tüp bebek 2 tane transfer hepsi bahçecide ama olmayınca olmuyor şans kader, donasyon son çare yaş 43 oldu şansım ne kadar donasyonda onuda bilmiyorum evlat edinme ve donasyon arasında kalıyorum aslında donasyon tüp bebekten çok daha maliyetli sanırım ve onunda tam garantisi yok sanırım ayrıca kesinlikle aynı benim içinde senin içinde büyüyor allah kucağınıza almayı nasip etsin
Bana da yazar mısınız? Teşekkürler
Banada yazabilirmisiniz
Birileri fark edip şikayet etmeden,sizinde yakalamanız mümkün olmuyordur haliyle,ayıp gunah gerçekten,insanların duyguları,hayalleri,umutları üzerinden menfaat saglamak.
Kaybettigim iki gebeligimde de doktorlar yasimi hatırlatıp durdular sagolsunlar bi caba gostermediler hatta ikinci gebeligimde 8.5 haftalikken kalp atışının durmasina doktor ilk muayeneye geldiginde kalp atışı zaten yavaştı dedi halbuki ilk muayenede soylememisti belki progesteron yada kan sulandirici igne kurtarabilirdi cocugumu verdigi sadece folik asittiGenetiğe göndermezlerse sağlıklı olup olmadığını bilemezsin. Tutunmazsa sağlıksızdır, yaşlısındır, otoimmün hastalığın vardır bla bla; tutunursa sevinç ve gelsin testler. Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim.
Sen yaşlisin demek en kolayı çünkü. Ne gerek var ki uğraşsın bizimle. Daha genç, başarı şansı daha yüksek kişiler varken. Biz onlar için sadece vakit kaybıyız. Eğer üzerimizden para kazanmasalar inan bana muayne bile etmeden sepetlerler. Hadi ablacım, senin yaşın geçmiş, herşeyden vazgeç git ölümü bekle...Kaybettigim iki gebeligimde de doktorlar yasimi hatırlatıp durdular sagolsunlar bi caba gostermediler hatta ikinci gebeligimde 8.5 haftalikken kalp atışının durmasina doktor ilk muayeneye geldiginde kalp atışı zaten yavaştı dedi halbuki ilk muayenede soylememisti belki progesteron yada kan sulandirici igne kurtarabilirdi cocugumu verdigi sadece folik asitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?