Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ben de pes etmeyeceğim ama açıkçası kızgınım da. Standart prosedür herkese normal geliyor da bir benim aklıma yatmıyor. Doktor değilim elbette ama doktorlardan biraz pozitiflik görmek çok mu lüks olur?

Doktorlar olaya bizim gibi bakmıyorlar tabi ki. Onlar ellerindeki istatistik bilgilerine, vakalara, verilere bakıyorlar. Önceki denememdeki doktor "31 yaş ile birlikte yumurtada hasarlar başlıyor, 35 yaşında bariz şekilde yumurta rezervinde kalite düşüyor, 40'dan sonra bu gözle görünür hale geliyor" demişti. Üzülmüştüm ama Dr. bilimsel gerçeği söylüyordu. O yüzden tüp bebek doktorlarından beklemeyin öyle şeyler. Zaten onların olumlu ya da olumsuz konuşması sonucu değiştirmiyor. Siz meditasyona başlayabilirsiniz, terapiye gidebilirsiniz. Bunlar insanı rahatlatıyor. Psikoloğa gidip, tanımadığım birine içimi dökmek bana iyi gelmişti, stresim azalmıştı. Psikolog sizi dinliyor çünkü, sorular soruyor. Kızgınsanız onu bile ifade etmenizi sağlıyor.
Her şey gönlünüzce olsun

Donör garanti mi yani kesin gebelik olusuyormu
Canim sperm kalitesi iyiyse ve rahimde sorun yoksa evet! Basari orani cok yuksek, aksi taktirde saglikli gebelik elde etmek cok zor artik bizim yaslarimizda kendi yumurtamizla!
Ben donasyona karar vermeden ki son denememde tek yumurta elde etmistim, oda tutunmadi, sahin zeteroglunidi dr um acik acik soyledi bundan iki yil evvel di yasim 45 , dedi sansin yok ya donasyon deniceksin yada havuz yontemi 1 yil filan her ay bir yumurta toplicax genetige yollucaz vs... ben o maddi gucu bulamadim garantisi de yoktu ve donasyonu sectim, pisman da degilim hic ,

Oooo şansınız çok yüksek. Ben buğday çimi suyu içiyorum her sabah. İncir kürü de yaptım. Yumurta sayımda artış oldu ama kalitesi kötü. Benim 29 tedavim de hep ayni protokol ile oldu. Şimdi doktorum değişti, yeni doktorum farkli protokol uygulayacak. Havuz sistemini önermiyorum. Ben 4 yıldır onu denedim ve 1 yıl uğraşıyorsun sonunda negatif çıkıyor. Her şansı degerlendorme taraftariyim

Nerde tedavi gördünüz

29 tedavi... Ne kadar mücadeleci bir kadınsınız, nazar değmesin umarım olumlu sonuca kavuşursunuz, bunu hak ediyorsunuz.
Ne kadar süredir tedavi görüyorsunuz, hangi hastanelerde tedavi gördünüz?

Bana da yazar mısınız? Teşekkürler

Banada yazabilirmisiniz

Sizlerin bilginiz olsun ; N Nesaybu isimli üye Bakü'ye hasta yönlendiren bir aracıdır. 3 senedir kendisini bu sitede barındırıp yakalayamadığımız için hepinizden özür dileriz.

Sizlere verdiği telefon numarası bizzat kendisine aittir. Yani Bakü'de yer alan bir hastane de ki asistan vs değil !

Son düzenleme:
Birileri fark edip şikayet etmeden,sizinde yakalamanız mümkün olmuyordur haliyle,ayıp gunah gerçekten,insanların duyguları,hayalleri,umutları üzerinden menfaat saglamak.

Kaybettigim iki gebeligimde de doktorlar yasimi hatırlatıp durdular sagolsunlar bi caba gostermediler hatta ikinci gebeligimde 8.5 haftalikken kalp atışının durmasina doktor ilk muayeneye geldiginde kalp atışı zaten yavaştı dedi halbuki ilk muayenede soylememisti belki progesteron yada kan sulandirici igne kurtarabilirdi cocugumu verdigi sadece folik asitti

Sen yaşlisin demek en kolayı çünkü. Ne gerek var ki uğraşsın bizimle. Daha genç, başarı şansı daha yüksek kişiler varken. Biz onlar için sadece vakit kaybıyız. Eğer üzerimizden para kazanmasalar inan bana muayne bile etmeden sepetlerler. Hadi ablacım, senin yaşın geçmiş, herşeyden vazgeç git ölümü bekle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…